Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Kolo 77

Koloniestr. 77, Mitte, 13359 Berlijn, Duitsland

#439 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1492 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    6,7

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Betaald WiFi

    4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 53

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    7,5
    heerlijk verblijf met onze skeelerclub!
    • Groep
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    wifi is niet te best

    De kamers zijn super ruim. We waren met een vriendengroep om de marathon te skeeleren. We hadden alle ruimte om lekker ons gang te gaan. Ontbijt was basic maar prima. Kamers zijn basic maar schoon. En de prijs is heel gunstig! Wel een stukje lopen vanaf de tram naar het hotel met onze koffers. Maar verder helemaal prima. Volgend jaar weer!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    5,8
    Prima voor op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze vloeren en geen ophangsysteem voor de douche kop aanwezig, waardoor je elkaar moest helpen met douchen. Veel trappen lopen, geen lift aanwezig

    Ruime kamers, wel wat vieze vloeren. In de douche was er geen ophangsysteem waar je de douchekop in kon bevestigen. Veel overlast van vliegtuigen. Verder waren de bedden prima en het ontbijt simpel, maar voldeed aan de eisen. Prima voor een dagje.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    5,4
    6 euro betalen voor niet-werkende Wifi
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor Wifi betaal je 6 euro. Deze Wifi werkt om de drie minuten. Waardeloos dus. We kregen geen geld terug. Het hotel ligt onder een aanvliegroute, dus voor je rust hoef je daar niet te komen (‘s nachts vliegen ze niet). De kamer is niet erg gezellig, vooral de eettafel niet (voor ontbijt of drankje ‘s avonds)

    Grote kamer, voor meer personen dan dat we geboekt hadden. Schoonmaakster was erg vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    Goed verblijf voor een groep vrienden in Berlijn
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Douchekop is los, dus onhandig douchen. Veel herrie van overvliegende vliegtuigen.

    Prima locatie, ruim appartement en goede prijs/kwaliteitverhouding

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    jammer van het koude en natte weer maar we komen graag hier terug!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    de wijk lijkt wat achterstallig en voor nederlandse begrippen misschien een achterstands wijk,eerste indruk was dat.

    we waren met zijn vieren en kregen een kamer voor 8 personen met twee badkamers..Alles was super schoon!!en je zat op ruim 5 minuten van de S bhan..daar kon je zo naar het centrum,in een kwartier was je midden in de stad.geen ontbijt bijboeken??op 5 minuten zit een lidl waar je zelf inkopen kan doen,je hebt een mini keuken met kolekast en alles is aanwezig om zelf je eten te verzorgen!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    6,3
    Een prima verblijf voor zo'n prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De receptie was nogal koel en zakelijk. Kwam niet meteen heel erg gastvrij over. Had best wat vriendelijker gekund.

    Het ontbijt was prima. Zeer ruime keus voor een schappelijke prijs. Deze zat al bij de huur van het appartement in.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,9
    we hadden een kamer met tweepersoons bed verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchekop moet je zelf vasthouden. is vervelend maar wel milieuvriendelijk natuurlijk. De duitsers synchroniseren helaas nog steeds alles op tv maar daar kan het hotel natuurlijk niets aan doen.

    we hadden een kamer met tweepersoons bed verwacht. we kregen een kamer met keuken, badkamer, eettafel en 2 slaapkamers met 7 slaapplaatsen en tv.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    Leuk verblijf in een oost-berlijns appartementen complex
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verblijf ligt in de aanvliegroute voor vliegtuigen die landen op vliegveld tegel. Dit is eigenlijk het enige nadeel wat ik heb.

    Goede ruime kamer incl kleine keuken en koelkast en eigen badkamer. Vriendelijk personeel. Op loopafstand van de s-bahn.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    6,3
    Prima voor kort bezoek Berlijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buurt is een beetje achenebbisj.... Locatie is boven vliegroute dus veel lawaai van opstijgende/dalende vliegtuigen. Houder om douchekop aan te hangen ontbrak. Weinig restaurantjes op loopafstand.

    Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ruime kamers met basic kookgelegenheid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,1
    De kamer was ruim en netjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het was jammer dat de kamer op de 5e verdieping was en dat er geen lift was. Verder is het nogal dichtbij het vliegveld, waardoor je veel overlast hebt van overvliegende vliegtuigen

    De kamer was ruim en netjes

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,8
    Goede bedden, makkelijk om naar de stad te komen met...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was niet gratis (€6 om de code te krijgen). Bij betaling met pin/creditcard kostte het €5 meer.

    Goede bedden, makkelijk om naar de stad te komen met openbaar vervoer, klein keukentje erbij met genoef keukengerei om te kunnen ontbijten of simpele maaltijd koken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,1
    Aangenaam en ruim verblijfsgelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalende WiFi. We konden de bagage na het uitchecken niet in het hotel laten. Zodoende moesten we nog lockers zoeken in een station en dat voor negen mensen.. Niet echt in centrum maar station op wandelafstand. Betalen v verblijf met creditcard vergt toeslag v 10 euro. Men meldt dit wel vooraf (hangt uit op briefje)

    Zeer ruime kamers. Eigenlijk een appartement ..is leuk zo konden we eens ter plaatse eten. Rustig gelegen.. Proper.. Personeel vriendelijk en geeft uitleg.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    Rustig, gezellig verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Indien lawaai op de gang gemakkelijk hoorbaar. Inductieplaten in de keuken werkten niet optimaal, waardoor koken bemoeilijkt werd.

    Ruime kamer, rustige omgeving, niet ver van een station!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,8
    prima, als je hecht aan vriendelijk, schoon, maar niet te luxieus.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    wifi koste extra; bereik wat te zwak voor mijn I-pad. Had dus geen toegang tot mijn e-bibliotheek of sites over het uitgaansleven in de stad.

    lokatie (ook een buslijn vlak bij)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    6,7
    Simpel en goedkoop overnachten in de buurt van de S-bahn. Comfort minimaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Douche slecht: of heel koud of gloeiend heet. Ook geen douchestang. Enigszins koud appartement (verwarming nachtje laten openstaan om het appartement behaaglijk te maken. WiFi werkte niet (waarschijnlijk vanwege het feit dat we op de 3e verdieping zaten).

    Goedkoop. Ruimtelijk appartement.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    6,3
    goed verblijf, maar dat was het dan ook !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    het geheel, er zat niet veel bij zoals vermaak en terras. erg weinig variatie bij het ontbijt !

    Het was een goede kamer en had redelijk ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,8
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchekop kon je niet ophangen en de borden /bestek waren niet echt schoon.

    Heel veel ruimte, goeie bedden en dichtbij een tram/metro

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,1
    Goede prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement wordt niet goed schoon gemaakt

    De ruimte van het appartement en de nabijheid bij een metrostation.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    8,3
    prettig en ontspannen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    rustig gelegen, prima loopafstand naar de S bahn.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    8,3
    Kamer is schoon en rustig.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer is schoon en rustig. De S-bahn ligt op loopafstand.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    7,1
    goede kamer heel netjes een onderlaken met gaatjes,,, en veel vliegtuigen over het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de doche kop moet je vast houden

    ja prima voor deze prijs

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Een prima verblijf voor zo'n prijs.
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    De kamer met keuken waren prima. Voor die prijs zou je het zelfs meer dan goed mogen noemen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    super
    • Groep
    • 4 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    de douchekop kon niet hangen

    Super ruime kamers! Lekkere bedden. Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Ik kom zeker volgend jaar weer!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    8,0
    goed ontbijt, vriendelijke bediening, grote kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    goed ontbijt, vriendelijke bediening, grote kamers

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    8,3
    Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De buurt van ons appartement. De lucht in de kamer was droog.

    Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Prima bedden en badkamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    7,9
    Combinatie appartement met mogelijkheid tot het nemen van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (3 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Combinatie appartement met mogelijkheid tot het nemen van een ontbijt was prima.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    10
    De kamers zijn uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Harde matras en zachte kussen (erin de veren), ik heb 4 nachten slecht geslapen.

    De kamers zijn uitstekend.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,3
    Ruime kamer, eenvoudig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Ruime kamer, eenvoudig. UItstekende prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    6,3
    Goed en functioneel verblijf, voor wie geen luxe en comfort verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Vliegtuigen, en gehorigheid, douchen (eenvoudige hand douche via electrische boiler)

    Veel ruimte, prijs/kwaliteit

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    8,3
    Schone net appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We konden er later in dan gepland. Gelukkig konden we onze spullen al wel kwijt en zijn we naar het centrum gegaan.

    Schone net appartement. Prima ontbijt! S-bahn station op 10 minuten loopafstand.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    7,1
    Goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Receptie niet 24 uur aanwezig. Bellen met eigenaar is vereist als de receptie niet aanwezig is. Accommodatie is gelegen op aanvliegroute luchthaven Tegel. In de nacht nergens last van omdat er dan weinig tot geen vliegverkeer is maar in de ochtend, middag en avond kan je geluidshinder ondervinden van het vliegverkeer. TV was erg klein en had 5 zenders.

    Goedkoop. Kamer voor 1 persoon geboekt, kreeg een gezinskamer wat een brood-toaster, koffieautomaat en koelkast bevatte. Schone bedden en badkamer. Top! Ongeveer 15 minuten met de S-Bahn naar de Friedrichstraße en omgeving. Lidl om de hoek dus handig voor boodschappen.

  • Beoordeeld op: 7 december 2015

    6,7
    Personeel is vriendelijk, veel ruimte om onze eigen gang te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De afstand tot het centrum is vrij groot. Beetje ongure buurt, geen veilig gevoel, terwijl er niets is voorgevallen.

    Personeel is vriendelijk, veel ruimte om onze eigen gang te gaan.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    5,4
    Kamer in orde, badkamer in orde, bed goed, keuken inventaris...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontvangst op zaterdagmiddag even over 16.00 uur per telefoon.Genoemde openingstijden receptie klopte niets van. Eetzaal werd verbouwt.

    Kamer in orde, badkamer in orde, bed goed, keuken inventaris was te weinig en bij elkaar geraapt. 1 beker geen wijn en bierglazen.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    7,9
    Zeer ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat er uitsluitend WiFi tegen betaling mogelijk is. Dat is niet meer van deze tijd!

    Zeer ruime kamer. Ideaal met eigen keuken, 7 minuten lopen naar Lidl. Zeer rustige gebouw, geen (over)last van andere gasten. 7 minuten lopen naar station.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    7,1
    gunstig geprijsd, auto gratis parkeren in de straat,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    geen gratis wifi, geen airco aanwezig, geluid van nabijgelegen vliegveld

    gunstig geprijsd, auto gratis parkeren in de straat, redelijk snel in centrum met nabijgelegen S bahn, ontbijt redelijk

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    8,8
    Grote kamer, schoon, aardig personeel, leuke buurt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Voor wifi betaal je 4 euro echter je kan maar met 1 apparaat inloggen en je wordt er om de 20 minuten uit gegooid. Kolo77 ligt wat ver van het centrum af maar is ook midden in de nacht nog prma te bereiken

    Grote kamer, schoon, aardig personeel, leuke buurt

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,9
    Accomodatie was goed voor een kort verblijf en voornamelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen slechte ervaringen. We wisten alleen niet dat het vliegveld dichtbij is en er zeer regelmatig vrij laag vliegtuigen over komen. Voor ons geen probleem maar het moet wel vermeld worden.

    Accomodatie was goed voor een kort verblijf en voornamelijk alleen voor overnachtingen.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    5,0
    Het was redelijk schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Receptie niet aanwezig. Geen gelegenheid gehad wificode te vragen. Personeel schreeuwde in de gang , waardoor we kunnen uitslapen.

    Het was redelijk schoon. (Kan beter) metro is dichtbij , maar geen 2min (7 min) lopen.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    9,2
    Een prachtig appartement met keuken, vriendelijke mensen,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een prachtig appartement met keuken, vriendelijke mensen, heerlijk ontbijt, dichtbij openbaar vervoer en voor bijna niets binnen 10 minuten in het centrum. Parkeren voor de deur (gratis).

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,1
    ruim appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    erg hard bed op booking.com stond niet genoteerd dat wifi betaald moest worden

    ruim appartement prima ontbijt er waren veel groepen met studenten werd wel rekening gehouden met ons

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    8,8
    prima basis-comfort en - faciliteiten, vriendelijk personeel,
    • Vakantiereis
    • Stel

    de locatie is iets minder als je met openbaar vervoer op stap bent; ook ligging dicht bij landingsroute van Tegel-luchthaven: sluit je vensters en dan valt het best mee.

    prima basis-comfort en - faciliteiten, vriendelijk personeel,

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    7,9
    Heerlijk ruim appartment!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden waren wat aan de harde kant en voor een koukleum waren de dekens wat dun.

    Heerlijk ruim appartment! Opperbest geslapen.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    8,3
    de ruime schone kamers
    • Vakantiereis
    • Groep

    het is savonds als je thuis komt heel leeg

    de ruime schone kamers

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    9,6
    Alles wat je nodig hebt was aanwezig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vliegtuiglawaai

    Alles wat je nodig hebt was aanwezig

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    4,2
    Het hotel ligt op loopafstand van de S-bahn.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een simpel hotel, zonder service. De douchekop zat los, de handdoeken werden niet vernieuwd.

    Het hotel ligt op loopafstand van de S-bahn.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    6,7
    Schoon, goede bedden, prima keuken
    • Vakantiereis
    • Groep

    Erg ver uit centrum

    Schoon, goede bedden, prima keuken

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    7,5
    Laag overvliegende vliegtuigen zou beter benoemd moeten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Laag overvliegende vliegtuigen zou beter benoemd moeten worden op de site

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,3
    De behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    8,3
    Goed bereikbaar met de auto, zeer vriendelijk personeel,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden waren wat hard, parkeerplaatsen zijn op de openbare weg.

    Goed bereikbaar met de auto, zeer vriendelijk personeel, ruime appartementen.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,9
    Correct op alle vlak.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Correct op alle vlak.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    8,3
    Het zeer vriendelijke personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er viel ons niets tegen!!

    Het zeer vriendelijke personeel!!

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    7,5
    Grote kamer, uitgebreid ontbijt, lekkere douche.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel vliegtuigen lawaai en geen verduisterende gordijnen

    Grote kamer, uitgebreid ontbijt, lekkere douche.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,5
    De grote ruimte.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Weinig extra faciliteiten, receptie vaak dicht. Geen Wifi.

    De grote ruimte.

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 53

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Kolo 77

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: