Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure Tagungs- & Landhotel Krefeld Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Elfrather Weg 5, 47802 Krefeld, Duitsland

#13 van de 24 hotels in Krefeld

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 212 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    6,7
    Voldoende.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De temperatuur in de slaapkamer was veel te warm. Goede airco was niet aanwezig. We zijn genoodzaakt geweest om een soort van airco heel de nacht op volle toeren te laten draaien, want anders was het niet te hebben. Gevolg: geen optimale nachtrust in een mooie groene en rustige omgeving. Dit is hierdoor teniet gedaan. Heel jammer! We hebben er niet ontbeten. Wij vonden € 18,00 p.p. voor het ontbijt buitenproportioneel! Op moment van boeken was ons niet duidelijk dat dit apart is. Voor € 89,00 mag het ontbijt er gerust bij zitten. We zijn 's morgens langs een bakker gereden en hadden voor € 3,00 ons ontbijt! O ja, en de € 5,00 voor het parkeren is ook aan de prijs. Advies: bereken de prijs van de kamer zodanig dat er gewoon alles in zit en niet dat je naderhand nog met allerlei kosten te maken krijgt. Heb je een deal, ben je achteraf nog veel geld kwijt!

    De groene rustige omgeving.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    5,4
    Nie wieder!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was goed, maar de prijs ad €18 doet niet onder voor een hoofdgerecht uit de diner-kaart, belachelijk! Als je na een dagje bezienswaardigheden met zijn tweetjes wil genieten van een glas wijn, dan ben je € 13 verder. Het glas is groot, maar de inhoud zo gering dat je het in twee slokken wel op hebt. Een fles kost €30 of meer. Maar: koop je de fles om mee te nemen naar huis dan betaal je slechts €14. Wat is dit voor onzin! In de bar brengt de ober je bestelling naar je tafeltje, maar als je op hun (overigens ongezellige) terras in het zonnetje zit, dan heet het opeens room-service, uiteraard met de bijbehorende prijs. Maar het terras is vijf stappen extra lopen voor de ober! Het personeel was behoorlijk stijf. Ik denk niet dat dit door henzelf komt, maar door de instructies die ze krijgen van hogerhand.Ik heb nog nooit in mijn hele leven de neiging gehad het personeel van een hotel een bevel te geven over hoe ik het hebben wil. Tot nu. Kortom: wij komen hier nooit meer, noch in enig ander Mercure-hotel.De beperkte bezetting verbaasde ons dan ook helemaal niet.

    Makkelijk parkeren. De dinerkaart is zeer gevarieerd. Goede bedden en rust.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    5,4
    Gaan graag naar krefeld, maar niet meer voor deze prijs. Grote vergissing om bij booking.com te boek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van de kamer, belachelijk duur en dan ook nog zonder ontbijt. Ontbijt €18 pp. Zal nooit meer boeken. Hotel is gedateerd. Kras reizen kun je voor minder dan de helft boeken en inclusief ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    7,9
    Konden niet in de garage parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Konden niet in de garage parkeren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,9
    Gezellige bar.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen het parkeren. Vrrder alles prima.

    Gezellige bar.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    9,2
    de accomodatie was prima, de verzorging liet te wensen over.
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het diner 's avonds was van een dermate slechte kwaliteit dat we het ontbijt de volgende morgen hebben overgeslagen.

    De kamer was prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    5,8
    Ontbijt prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer viezig, kamers te verhoudingsgewijs te duur!

    Ontbijt prima

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,1
    ok.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer met tussendeur is horig, gelukkig was de gast in de andere kamer heel rustig

    ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    10
    Zeker de moeite waard !
    • Zakenreis
    • Groep
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer ruime, mooie kamers. En met een golf terrein naast de deur, kan je niet kapot ;-)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    9,6
    Prachtig gelegen in groen omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig gelegen in groen omgeving. Luxe kamers, sfeer volle inrichting en gezellig terras.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    7,1
    Dichtbij afslag snelweg grote kamer gratis internet
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wegbewijzering mag beter

    Dichtbij afslag snelweg grote kamer gratis internet

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    10
    Mooi hotel, mooie ligging en zeer vriendelijke mensen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    n.v.t.

    Vriendelijke mensen en een goed restaurant

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    8,3
    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Stel

    De prijs/kwaliteitverhouding is niet helemaal in balans. Ze vragen een behoorlijke prijs voor een simpele kamer

    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    6,7
    Heerlijk rustige ligging, lekker ontbijt.
    • Zakenreis
    • Groep

    De drie heren met wie we reisden kregen in plaats van een tweepersoons kamer met aparte bedden en een opklapbed een tweepersoonskamer met dubbel bed. De witte lakens waren niet wit, maar vlekkerig.

    Heerlijk rustige ligging, lekker ontbijt.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    7,9
    Ondanks dat de boeking vd kamer niet doorgegeven was van...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    redlijk prijzig : 18 € extra vr het ontbijt is wat veel

    Ondanks dat de boeking vd kamer niet doorgegeven was van Booking.com toch een soortgelijke kamer gekregen

  • Beoordeeld op: 22 januari 2015

    8,8
    Gratis zeer betrouwbare wifi, restaurant zeer lekker eten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Open ruimte onder de kamers wordt gebruikt voor receptie/dinners voor groepen wat lawaaierig is. Regeling warm en koud water is niet goed in de badkamer.

    Gratis zeer betrouwbare wifi, restaurant zeer lekker eten. Aangename bar.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    7,1
    Grote kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Veel nachtlawaai vanuit de bar

    Grote kamer

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    8,8
    Restaurant/Bar, badkamer, vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Restaurant/Bar, badkamer, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    7,1
    Goed restaurant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Slecht mobiel netwerk verbinding

    Goed restaurant

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: