Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Kulturhaus Felgeleben

Gnadauerstr. 17, 39218 Schönebeck, Duitsland

#5 van de 5 hotels in Schönebeck

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 243 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    5,0
    Nie wieder!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is oud, uitgeleefd, in slechte staat. Schimmel in de badkamer, de kamer meer dan eenvoudig. Het ontbijt bestond uit twee oude broodjes die opgebakken moesten worden en een beetje beleg. We hebben elders een extra ontbijt gekocht.

    De eigenaren zijn erg behulpzaam

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,9
    Prima en zeer hartelijke gastheer en gastvrouw.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk helemaal niets, misschien een beetje gedateerd, maar voldoende comfort voor 1 nacht. Wij waren op doorreis.

    Alles was aanwezig. Heerlijk gegeten 's avonds in het restaurant van het hotel. Bij t ontbijt was alles aanwezig: gekookt eitje, voldoende brood, beleg (zoet en vleeswaren, kaas) en lekkere goede koffie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    4,6
    Géén aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een bruiloftsfeest in het hotel de hele avond, dit wisten we niet.. :-( Eigenaar (meneer) niet gastvrij, hotel verder zwaar uit de tijd (oud)

    Mevrouw van het ontbijt was (wel) vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    5,8
    Het ontbijt was prima en de gastvrouw stond speciaal voor...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren slecht, ik ben met mijn lengte van 1.95 gewend om in kleine bedden te slapen, maar hier staken mijn voeten gewoon buiten het bed. Ook vond ik het hotel erg gehorig, wat voor ons normaal geen probleem is, ben als student wel wat gewend, maar dit was toch erg vervelend. Ook de indeling van de badkamer was bijzonder. Zou gauw je op de wc gaat zitten doet de wasbak opeens dienst als voorzettafeltje, staan bij de wc is hierdoor ook alleen mogelijk als je erg schuin of op afstand gaat staan. Iets wat bij ons alleen maar gelach opwekt. Vervelender was hoe de douche eruitzag, we hebben hier dan ook niet gedoucht.

    Het ontbijt was prima en de gastvrouw stond speciaal voor ons erg vroeg op.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,6
    echt duits onbijt goed hele aardige eigenares heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    ook hier weer handdoeken waar je om moet vragen voor om te ruilen

    echt duits onbijt goed hele aardige eigenares heerlijk asperges gegeten speciaal voor ons klaar gemaakt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    9,6
    Het is een prima Hotel, wij hebben het als tussenstop gebruikt richting de Sachsische Schweiz.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Unsere Zimmer war sehr gross. Alles Sauber und gut in Ordnung. Das Fruhstuck war lecker, weil wir die einzigen im Hotel waren hatten wir das am Tisch. (vielleicht ist das auch immer so, das weiss ich nicht)

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    6,7
    In de beschrijving staat dat er een restaurant aanwezig is,...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de beschrijving staat dat er een restaurant aanwezig is, echter de keuken is niet meer in bedrijf.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    6,0
    Prijs kwaliteit in verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeer ruime kamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,5
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting tuin

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    10
    Prima voor een tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Grote kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,5
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    Goed voor een overnachting op doorreis.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Terras was 's avonds gesloten.

    Eten was goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    6,7
    Ontbijt was precies goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud en over een paar jaar waarschijnlijk gesloten, kan je eigenlijk niet meer verhuren in deze staat. Prijs maakt veel goed.

    Ontbijt was precies goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    9,2
    Gaan we zeker nog eens heen
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Avonds heerlijk gegeten, goede bedden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    6,3
    Goed voor doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het bed was te zacht. Het geheel goed maar oubollig Afstand tot het centrum was te groot.

    De kamer was ruim. Het ontbijt was ouderwets goed.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,5
    Prima voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ideaal hotel voor als je op doorreis bent. Geen luxe, maar wel schoon. Ontbijt ook prima geregeld.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,1
    Goed eenvoudig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamers zijn gedateerd.

    Goed eenvoudig ontbijt. Losse omgang. prijs/kwaliteit ideaal voor mensen op doorreis

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,9
    Het
    • Vakantiereis
    • Stel

    in de douch een thermostatische kraan.

    Het ontbijt was goed en genoeg.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,9
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruime kamer. Vriendelijke gastheer en gastvrouw. Lekker ontbijt.

  • Beoordeeld op: 25 maart 2016

    7,5
    prima, ruime kamers en het ontbijt was ook prima voor elkaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    prima, ruime kamers en het ontbijt was ook prima voor elkaar!!

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    8,8
    Erg vriendelijk en flexibel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Erg vriendelijk en flexibel. Ruime goede kamers. Goed ontbijt. Echt een aanrader.

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    7,1
    Het eten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    alles wat gedateerd

    Het eten

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: