Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Kurparkhotel Bad Wilhelmshöhe Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Wilhelmshöher Allee 336, Bad Wilhelmshoehe, 34131 Kassel, Duitsland

#1 van de 54 hotels in Kassel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 458 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,8
    Wij hadden een prachtige kamer in een aangebouwd deel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer aan de straat kant. Het was best warm binnen, maar als je raam open doet kan je wel last hebben van verkeer. (Ik kocht oordopjes.)

    Wij hadden een prachtige kamer in een aangebouwd deel. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Met een kaartje van hotel kan je gratis reizen met de tram (een tramhalte voor de deur).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    5,8
    Niets in het bijzonder
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Comfort Plus
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst om 19:00 uur was het al niet meer mogelijk om bij het hotel te parkeren. Er stonden wel sommige auto's op 2 plekken. Mag je als hotel best wat aan doen. Straat was ook vol. Dus maar voor de ingang geparkeerd. Wifi werkte niet op PC. Inlog startte niet in de browser. Wifi werkte wel op de telefoon, maar viel steeds weg. Ik was er al eens eerder geweest en toen heb ik een bericht gezonden aan de directie over het slechte Wifi. Nooit reactie gehad. Dus nu is dit hotel voor mij schluss. Als je je als directie niet realiseert hoe belangrijk Wifi is dan houdt het op.

    Niets in het bijzonder

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    10
    aan te bevelen, prima
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Comfort Plus
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    super ontvangst, prima kamer en bed, zeer zeer uitgebreid ontbijt, schitterende wellness, groot zwembad, prima sauna, en het restaurant van het hotel serveert super verzorgde schotels, dus niet goedkoop maar zeker kwaliteit voor je geld

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    10
    Super verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer - Comfort Plus
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Het gemak dat we info's & tickets voor de Documenta 14 in het hotel konden verkrijgen. Simone van de receptie had ons ook veel leuke & praktische tips gegeven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    9,2
    Geweldig, heerlijk Kassel in 3 dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten

    Zwembad was wat aan de koude kant. Sauna is klein.

    Heerlijk net hotel op perfecte locatie voor zowel de stad als de Wilhelmshöhe. Mooie nette ruime kamer. Heerlijk zwembad wel wat kleine sauna. Gratis kaart voor bus en tram in Kassel. Halte vlak naast het hotel . Bus 23 naar de wasserspielen stopt aan de overkant van het hotel. Vriendelijk personeel bij de receptie en in het restaurant. Geweldig ontbijtbuffet met veel versse producten, fruit, vis en nog veel meer. Hier wordt je echt verwend. Omgeving; Heerlijk de wandeling naar Hercules, prachtig park, heerlijk terras met zicht op Hercules. Let op de wasserspielen zijn alleen op wo , zo middag en op feiertagen. Kassel altstad is ook een aanrader. En veel winkels.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    10
    We keren steeds terug naar dit hotel als de Dokumenta er is...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    We keren steeds terug naar dit hotel als de Dokumenta er is en worden niet teleurgesteld. Stil, parkeergelegenheid, een kaart voor de tram, en tickets voor de Dukumenta.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    8,8
    Fijn hotel, goede ligging als je de "Wasserspiele" van Wilhelmshöhe wilt bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden iets te vieren en dat hoorde de CEO. Op de bewuste dag ontvingen we een cadeautje en werden er twee glazen sekt ingeschonken. Heel attent. Het geeft je een gevoel van echt welkom te zijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    10
    Alles klopte!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Comfort Plus
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Het totaal klopte, de mensen waren vriendelijk, de kamer was goed, badkamer was goed, ontbijt was super en een makkelijk vervoer (gratis) naar het centrum van Kassel/Documenta.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    2,5
    Geen WiFi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Comfort Plus
    • Verbleef 1 nacht

    Alles negatief beoordeeld. Waardeloos WiFi. Op mail met informatie hieromtrent aan directie is niet gereageerd. Elk zakenhotel MOET een perfect WiFi hebben anders ben je nutteloos.

    Kamers gerenoveerd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Prima! Zeker aan te raden!
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het terras zag er ietwat rommelig uit

    Uitgebreid ontbijt, vriendelijke bediening en uitstekende kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,9
    PRIMA HOTEL
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten

    ontvangst bij inchecken

    ja

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Ontbijt was heerlijk, personeel heel aardig en behulpzaam,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi deed het niet goed

    Ontbijt was heerlijk, personeel heel aardig en behulpzaam, fijne sauna en zwembad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    10
    Parkeren op straat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Comfort Plus
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren op straat

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    Geen airco op de kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Comfort Plus
    • Verbleef 3 nachten

    Geen airco op de kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    10
    ZEER VRIENDELIJK PERSONEEL IDEALE INFORMATIE DOCUMENTA
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten

    ZEER VRIENDELIJK PERSONEEL IDEALE INFORMATIE DOCUMENTA AANGENAAM TERRAS GOED VERZORGDE KEUKEN

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,1
    Te warm
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Comfort Plus
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op de kamer, veel te warm hierdoor en niet geslapen !

    Net hotel, prima ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    8,8
    service mbt kunstmanifestatie Documenta 14 was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten

    service mbt kunstmanifestatie Documenta 14 was uitstekend

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,1
    dit mooie hotel zou veel meer kunnen bieden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten

    onthaal - onvriendelijkheid en desinteresse receptionisten - bed met plastic onderleggers onder de lakens

    ligging - gratis tramvervoer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,1
    Fijn hotel in nietszeggende stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De stad Kassel

    Goed ontbijt, goede ligging tov stadspark, gratis tramtickets gedurende verblijf. Om de hoek liggen 2 leuke duitse eetgelegenheden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    8,8
    Douche en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Comfort Plus
    • Verbleef 1 nacht

    Douche en ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    8,8
    Uitgebreid en verzorgd buffet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    parkeren zou gratis zijn. Dit blijkt niet het geval te zijn voor de vrij kleine ondergrondse parking waarvoor ons onverwachts 10 EUR werd aangerekend.

    Uitgebreid en verzorgd buffet. Zeer verzorgde kamers Gratis gebruik van openbaar vervoer met halte op 50 m van hotel Restaurant met uitgebreide kaart en gunstige kwaliteit-prijs verhouding

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    8,3
    Heerlijk dat je de gehele dag gebruik kunt maken van het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Gesloten restaurant op vrijdagavond.

    Heerlijk dat je de gehele dag gebruik kunt maken van het zwembad. Helemaal fijn als je er met een klein gezelschap bent, want zo groot is het niet. Bijzonder jammer dat juist in het weekend de sauna gesloten is. En het restaurant op vrijdagavond dicht. Wel genoeg eetmogelijkheden in de buurt. Super dat je een OV kaart krijgt om gratis te reizen. Auto kun je gratis parkeren voor het hotel. Goed ontbijt, maar mag in het weekend wel wat langer duren dan tot 10.00 uur. Kamers niet super groot, maar voldoende. Veel natuur in omgeving. Zeker moeite van bezoeken waard.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    8,8
    Fantastische sauna, prima kamer, uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gelegen aan iets drukkere baan waar af en toe een tram rijdt, zonder veel erg. Iets te ver van het stadscentrum om te wandelen - maar de tram stopt voor de deur en is gratis,

    Fantastische sauna, prima kamer, uitstekend ontbijt. Prachtig park Wilhelmshöhe op wandelafstand.Superlekker gegeten in Brauhaus Am Rammelsberg achter het hoekje. Gratis openbaar vervoer in Kassel voor hotelgasten.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    7,9
    Ontbijt;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op Booking.com wordt een zwembad vermeld, dit blijkt dan wel tegen extra betaling te zijn: een lokkertje (dus ook geen badjassen) Neem wel meerdere Wifi-codes, anders kun je slechts met één apparaat tegelijk werken. De staf aan de receptie-balie was enigszins ongeorganiseerd. Bij de ingang van het hotel moet je meteen een steile trap op, lastig met diverse koffers en tassen, anders omlopen via het restaurant.

    Ontbijt; Goed Restaurant; Ligging vlak in de buurt van de historische gebouwen op de Wilhelmshöhe. Ook vlakbij tram.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    10
    Super schoon, vriendelijk personeel goed ontbijt, heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super schoon, vriendelijk personeel goed ontbijt, heerlijk gegeten.

  • Beoordeeld op: 15 januari 2015

    9,6
    niks
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    niks

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Kurparkhotel Bad Wilhelmshöhe

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: