Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Land-gut-Hotel Schenkenberger Hof Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Hofegasse 3, 04509 Delitzsch, Duitsland

#1 van de 7 hotels in Delitzsch

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 184 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Het was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    geen tegenvallers

    Het was goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    9,6
    Uitstekend en goed bereikbaar hotel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Schone en rustige ruime kamer. Ruime en vrij nieuwe badkamer. Zeer vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt. Eigenlijk niets op aan te merken

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    8,3
    als exposanten op de beurs stellen wij hoge eisen aan de rust.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Schoon, zeer netjes, geweldig lekker ontbijt. Halfe liter bier uit de ijskast kost slechts 2,50 euro. Ik kom zeker terug.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,9
    Mooi en goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geweldig eten en betaalbaar

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    8,3
    Goed en goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    De rust en de prijs kwaliteit.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 december 2015

    5,0
    Ontbijt triestig , oud brood, leftovers, omdat wij enige...
    • Zakenreis
    • Stel

    Ontbijt triestig , oud brood, leftovers, omdat wij enige gasten waren moest ontbijt niet zijn zoals het hoort te zijn, ik wil de eigenaars dan aanduiden dat als ik in de toekomst weer de enige gasten zijn dan maar ook de prijs.zal behandelen.zoals.zij de gasten behandelen.......in de meeste.hotels.waar we.enige gasten.waren kregen.we zelfs.extra.aandacht en een luxe ontbijt!!!!

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    6,7
    Rustige ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Stoffige uitstraling

    Rustige ligging

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Land-gut-Hotel Schenkenberger Hof

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: