Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landgasthaus Alter Posthof

Hunsrückhöhenstraße 3, 56283 Halsenbach, Duitsland

#1 van de 3 hotels in Halsenbach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 481 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    9,2
    Heerlijk ruim appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer 6 Volwassenen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Ruime en nette familiekamer met 3x 2-persoonsbed en 1x 1-persoonsbed. Er is een aparte slaapkamer (stond niet op booking.com vermeld). Ook uitgebreide zitmogelijkheden (banken en stoelen). Zeker ook prima voor langer verblijf (wij waren er maar 1 nacht). Uitgebreid ontbijt. Zeer vriendelijke gastheer en -dame.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,6
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    We hadden een super ruime kamer met bed, bank, grote douche met bad en aparte douche. Personeel was vriendelijk en er is een mooie tuin met zitjes, schommelbank en speeltuin. Avondeten was erg goed en ontbijt ook.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    9,2
    Precies wat we nodig hadden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed had beter gekund, geen wifibereik op de kamer

    Zeer vriendelijk personeel, snelle service, heerlijk eten, top ontbijt, gezellig ingericht en superlocatie als je op doorreis bent

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    9,6
    Heerlijk hotel, gastvrij onthaald
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk hotel. Heel gastvrije onthaal, ongedwongen sfeer. Erg lekker gegeten in biergarten. Bijzonder vriendelijk voor onze hond, met prima wandelpaden vanuit hotel. Erg ruime kamers met groot balkon. Een ontbijt waar echt niets ontbrak, enorm veel keus. Kortom: genoten van deze tussenstop. Absolute aanrader, wij komen terug

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    9,6
    Aanrader ondanks geluidsoverlast verkeer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gasthaus ligt langs drukke doorgaande weg, veel geluid van verkeer savonds /smorgens vroeg. verder echt een super locatie.

    Fantastische ontbijt, heerlijke eten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    4,2
    Vies hotel. Eens maar nooit meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een oud hotel op zich niet erg maar het was erg vies. Kapotte lakens kapotte handdoeken. Een krakend bed. Overal stof en spinnewebben. Erg onhygiënische.

    Het ontbijt was prima en het restaurant ook prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    6,7
    De vriendelijke ontvangst en de wil om speciaal voor ons het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mindere afwerking van ern kamer die op het eerste zicht knap lijkt. Een kast met kapotte achterwand, geen afsluitdop in de lavabo...

    De vriendelijke ontvangst en de wil om speciaal voor ons het ontbijt vroeger te serveren

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    8,8
    Heerlijk voor een rustige overnachting onderweg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen.

    Fijne kamer voor weinig geld. Goed geïsoleerde ramen waardoor we niets van de weg hebben gehoord. Goed restaurant met dezelfde goede prijs/kwaliteitsverhouding als het Hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,8
    Uitstekend hotel voor doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend hotel voor doorreis. Fijne, schone en ruime kamer. Zeer mooie badkamer. Mogelijkheid voor diner, goede prijs/kwaliteit. Gezellige ambiance om ‘s avonds nog een drankje te doen. Ontbijt uitstekend met ruime keuzemogelijkheden. Ik zou zo weer boeken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,2
    Uitstekend verblijf in alle opzichten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Ik weet geen verbeterpunten te verzinnen....

    Uitstekend ontbijt, grote familiekamer voor het gezin. Ook het diner is uitstekend. Vriendelijk, behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,9
    Super overnachting gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen het bed omdat wij rugpatienten zijn was het te zacht voor ons

    Kamer was heel mooi met een prachtige badkamer en fijn balkon Eten was uitstekend, zowel het avondeten als het ontbijt. Zeer vriendelijk personeel en echt gastvrij ontvangen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,9
    Goed hotel in leuk dorpje
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het matras vond ik wat te zacht, maar dat is puur persoonlijk. Doet verder niets af aan het hotel.

    Niet een heel uitgebreid, maar wel een goed en ruim voldoende ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    10
    Prima hotel met ruime kamers en goede service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er zijn in zo'n druk weekend wel wat weinig parkeerplekken.

    Vriendelijke ontvangst. We kwamen laat aan, maar alles werd netjes voor ons geregeld. De extra persoon was door Booking niet goed doorgekomen, maar ze maakten gelijk een extra bed op. We hebben de volgende ochtend heerlijk ontbeten en zijn tevreden aan de rest van onze reis begonnen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,2
    goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze dochter was jarig en hier werd goed op ingespeeld. We kregen een mooie kamer en bij het avond eten was de tafel extra mooi gedekt. We zijn hier al 3 keer geweest op doorreis naar de wintersport. Een leuk hotel met vriendelijke mensen en goed eten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    9,6
    Goede ligging ten opzichte van de snelweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We werden heel vriendelijk ontvangen door de vrouw achter de balie die ons niet had verwacht. Ik had mij namelijk vergist in de datum van aankomst. Gelukkig was er tijdens onze komst nog een kamer vrij. Deze werd lachend gegeven en de andere reservering werd zonder kosten geannuleerd. Heel fijn!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    8,8
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bijvullen van het ontbijtbuffet. De vleeswaren waren al bijna op. Maar men vroeg wel heel vriendelijk of we nog iets nodig hadden, dus we hadden het kunnen zeggen of vragen.

    vriendelijke mensen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    9,6
    Fijn verblijf met persoonlijke ontvangst en veel gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinigheidje: iets meer verlichting bij de garderobekast zou fijn zijn.

    Prijs/kwaliteit uitstekend. De kamers zijn basic ingericht, maar ruim. De bedden zijn prima, de badkamer netjes, fris en schoon. Het ontbijt is uitstekend, alles vers. Echt top! Bonus vonden wij het restaurant waar we 's avonds relaxed konden eten met een lekker wijntje erbij. Qua locatie iets buiten het dorp gelegen, maar voor ons was het uitstekend. De gastvrijheid van de eigenaresse maakt dat we graag nog eens terug komen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    10
    Prima locatie voor een tussenstop!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Werkelijk geen tegenvallers

    De gastheer en de gastvrouw waren zeer vriendelijk en ook flexibel voor wat betreft de aankomsttijd. De lFamikiekamer was werkelijk prima en de grote verrassing was een zeer uitgebreid en lekker ontbijt!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    9,2
    Goede lokatie, lekker eten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer 6 Volwassenen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfect gelegen vlak aan de autobahn voor onze reis van Groningen naar Bern. In de avond een lekkere en betaalbare schnitzel in het restaurant beneden, daarna een goede nacht, en de volgende ochtend een keurig ontbijtbuffet. Aanrader!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    6,3
    Prima hotel n voor onderweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed kraakte al als ik adem haalde! Kamer 10 was dat.

    Je kan er s avonds voor weinig geld eten en de huiswijn is prima. Hoofdgerecht rond de 10 euro, met salade en frietjes:)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    5,0
    eeste en laatste keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer: grote vlekken op de vloer. Douche: ging steeds van heet naar koud. Eten: erg matig en je bord werd al weggehaald terwijl de ander nog zat te eten. Personeel was niet erg gastvrij en stug.

    Ontbijt was een goede prijs kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    9,6
    Uitstekend overnachtingsadres
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -

    - Uitstekende avond maaltijd voor lage prijs - Prima ontbijtbuffet met een ruim assortiment - Ruime kamer en een grote fraaie gerenoveerde badkamer - WiFi prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,8
    Prima verblijf ineen rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijkheid eigenaren. Bijzonder hulpvaardig. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Heerlijk gegeten en prima ontbijt. Bij goed weer is er een biergarten aanwezig. Alle benodigdheden zijn aanwezig. Hoeft de locatie niet meer te verlaten om elders iets te eten of te drinken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    6,3
    Comfort kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het 2p bed had een 2p matras die echt aan vervanging toe was, ik heb geen oog dicht gedaan.

    schone en zeer grote kamer, het hotel ligt redelijk dicht bij de autobaan, dus handig voor op doorreis.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    Wederom prima tussenstop op weg naar huis, maar hotel heeft een update nodig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 3 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt kan gevarieerder. Croissants waren veel te hard en aangebrand. Het valt me op dat het laminaat van een van de kamers niet volledig was voorgelegd. Had ik er last van? Nee, maar het komt slordig over. Wifi is niet goed. Dit had ik in mijn vorige recensie al een keer genoemd, het is niet verbeterd. Het is zo jammer dat een hotel blijkbaar niets doet aan de feedback van hun klanten. Het hotel is qua styling ook gedateerd. Een frissere look zou het hotel aangenamer maken. De biergarten is een allegaartje. Voor het lekker zitten in de tuin maakt het niets uit, wel voor de beleving.

    Dit hotel is voor zijn prijs en wat het biedt gewoon prima. Kamer is op orde, douche en toilet schoon en groot. Personeel is vriendelijk, ook al kwamen we laat aan. Er was nog ruimte om een lekker groot glas bier te schenken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    5,8
    Dichtbij de snelweg gelegen dus ideaal voor een overnachting...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor onze kamer moest je een gammele brandtrap op wat niet handig is met een 2 jarige. Verder vonden wij het een beetje vies en oudbollig. Kamer was overigens wel schoon

    Dichtbij de snelweg gelegen dus ideaal voor een overnachting op doorreis. Verder is prijs kwaliteit in orde.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    4,2
    minst van elle geboekte hotels
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer 6 Volwassenen
    • Verbleef 1 nacht

    niemand daar aanwezig bij aankomst, was rustdag en dat kan toch niet voor een hotel. Veel nachtlawaai van aangrenzende kamer (radio bleef de hele nacht spelen) en van bovenliggende logees. (veel rond geloop en contactgeluiden) Ontbijt was echt minimum wat verwacht kon worden. Hotel is geen aanbeveling waard

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,5
    Mooie grote kamer, maar met krakende bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Toen we aankwamen bleek het zgn ruhetag en was het restaurant in het hotel niet open. Wel handig om dat in de advertentie te vermelden We kregen de sleutel van de kamer en succes

    Mooie grote kamer, maar met krakende bedden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,2
    Erg prettig. Moderne kamer met voldoende facaliteiten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We ontdekte 's ochtends bij vertrek een paar zilvervisjes op de kamer.

    We hebben een gratis upgrade gekregen naar een zes persoons appartement ipv een gezinskamer, vanwege een grote groep mensen die kwam eten. De eigenares gaf aan dat het vanwege geluid van de groep voor ons en de kinderen prettiger was om iets verderop naast het hotel te slapen. Zeer hoe geregeld dus!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    Kort, gezellig en lekker gegeten.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer. Het was erg regenachtig. Het hotel ligt aan een drukke weg en er was geen groene thee.

    De mooie ruime kamers en de outdoor pooltafel in de prachtige biergarten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    10
    De prijs kwaliteit in combinatie met een geweldige ontvangst...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer 6 Volwassenen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heb niets negatiefs te melden

    De prijs kwaliteit in combinatie met een geweldige ontvangst heerlijk eten en ontbijt maakt het helemaal af daarnaast is de omgeving ook nog eens top

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    8,3
    Comfortabel en goedkoop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift, dus 3 trappen op met je koffer.

    Zeer ruime, comfortabele gezinskamer, mooie badkamer. Prima restaurant en goedkoop. Uitstekend, uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    9,6
    was heel aangenaam, goed vertoeven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de weg, verkeer, was nogal druk, maar dat neemt niet weg, dat we goed geslapen hebben

    prettige ontvangst, mooie kamer met balkon...mooi sanitair, heerlijk ontbijt met extra aandacht voor de gasten, goede bedden. kortom, een heel goed onderkomen..

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    10
    Wij hadden een geweldig mooie kamer.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten. Maar kunnen geen oordeel geven over omgeving, wij gebruikte Dit hotel voor doorreis.

    Wij hadden een geweldig mooie kamer.met goede mooie goedwerkende douche. Wel beetje mazzel dat we de familiekaner kregen. Ontbijt was zeer uitgebreid en heel goed verzorgd. Eigenaars zijn heel vriendelijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    9,6
    Leuke tussenstop op weg naar het zuiden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Blijkbaar moesten we de accommodatie verwittigen hoe laat we zouden aankomen, ongeveer 30 min. voor aankomsttijd. (Wij zijn pas om 23.00u aangekomen). Dat wisten we niet maar we zijn toch goed ontvangen.

    Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij waren op doorreis.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,9
    Goed overnachtingshotel.
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De hoofdkussens van de bedden waren erg dun. Gelukkig hadden we onze eigen kussens bij.

    Het ontbijt was goed en ruim voorzien. We kregen zelfs nog een vers gebakken ei. Top. Kamers ook goed, ruim en netjes.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    9,6
    Ideale tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Met een verouderde navigatie kun je beter de coördinator invoeren aangezien het adres in een straat van 15 km 5 keer voorkomt. Het beste is om rechtstreeks naar het dorp te rijden. Je kan het dan niet missen.

    Zeer ruime kamers. Wij hadden de familie-kamer voor drie personen geboekt maar er waren zes slaapplaatsen. In tegenstelling tot eerdere beoordelingen, was het ontbijt uitgebreid. Het personeel sprak ook goed Engels. Veel buitenspeelruimte voor (jonge) kinderen. Prima restaurant voor ieder budget.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    9,6
    Een gemoedelijk overnachtingsadres met heerlijk eten voor een vriendelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Familiekamer 6 Volwassenen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten.

    We kwamen pas om 20:45 aan maar we konden nog een heerlijk gutbürgerliches Abendmahl krijgen. Vers saladebuffet en heerlijke wildschotel, schnitzels en cordonbleu. En dat voor een heel vriendelijke prijs! Je zit in een gemoedelijke Gaststube met karakteristieke houten banken. De bediening is heel vriendelijk. We sliepen in een Familienzimmer met twee 2-persoonsslaapkamers. Goede bedden, de badkamer was gerenoveerd. Een vrolijke inrichting en comfortabel. Het hotel is op ca 10 minuten rijden van de Autobahn gelegen en de volgende dag rijd je weer vlot naar de snelweg. Prima adres op doorreis.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    8,3
    Dichtbij de snelweg lekker eten en slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi werkte matig.

    Prima prijs/kwaliteit verhouding. Het eten was voor weinig geld buitengewoon. Zowel het avondeten als het uitgebreide ontbijt. Ontzettend aardige mensen. Lekker dicht bij de snelweg.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    10
    Heerlijk hotel, gastvrij en heerlijk ontbijt en avondeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets viel tegen

    We hadden hier op de terugreis voor 1 nacht geboekt en we werden zeer aangenaam verrast. We werden gastvrij ontvangen en kregen een ruime (familie)kamer met een mooie nieuw gerenoveerde badkamer. Vervolgens konden we beneden in het restaurant meteen een hapje eten en dat was werkelijk voortreffelijk, zowel het voor- het hoofd- als het nagerecht! Na vervolgens een nacht heerlijk geslapen te hebben volgde ook nog eens een uitgebreid ontbijt. Het was echt heerlijk en wij komen dan ook graag nog eens terug, al is het alleen maar om er te gaan eten!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    8,3
    Goed onderkomen tijdens terugreis naar NL.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten.

    Locatie is heel goed voor als je op doorreis bent, niet heel ver van de Linksrheinische autobahn, makkelijk aan te rijden. De accommodatie was prima, ruime kamer, goede bedden, schoon sanitairen en het ontbijt was gevarieerd en ruim voldoende. Het avondeten in het bijbehorende restaurant had een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,5
    Fijne kamer en ontbijt. Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    onze kamer lag wat gehorig boven het restaurant

    Voor een beschaafde prijs een mooie grote kamer met een goed ontbijt. Leuk terras met speelmogelijkheden voor de kinderen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    7,5
    Prima prijs / kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie is redelijk gedateerd alhoewel de familiekamer er nog redelijk bij staat. Ligt direct naast een doorgaande weg en in combinatie met de slechte isolatie / geen rolluiken erg gehorig.

    Prima prijs / kwaliteit verhouding. Ruime familiekamer ideaal voor gezinnen op doorreis. Het ontbijt was uitgebreid en goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    5,0
    Eten, personeel prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Appartement met erge kraakvloer, verschrikkelijk. 1 raam in een groot appartement zonder airco met 35 graden is dramatisch. Bedden erg slecht. Geen 90 euro waard.

    Eten, personeel prima.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    9,2
    Weg van de snelweg een prima overnachtingplek
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 3 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt vanaf 8:00 uur als je vroeg weer door wil.

    Goede bedden en en prima ontbijt. Ook de mogelijkheid tot avondmaaltijd voor een prima prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,5
    Prima verblijf voor 1 nacht, fijne tuin voor de kinderen in een mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Met een brandtrap naar je kamer is wat apart en de houten vloer kraakte ontzettend bij iedere stap die je zette...

    Goed ontbijt, fijne speeltuin, nette badkamer!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    9,6
    Goed hotel, mooi gelegen, vriendelijke uitbaters, voor ons een aanrader met jonge kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    ontvangst van de wifi viel tegen vanwege de ligging van onze kamer (bovenaan het bijgebouw)

    Vriendelijke eigenaars, mooi verzorgd ontbijt met ruime keuze.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    9,6
    Zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader voor gezinnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloer kraakte erg waardoor je amper durfte te lopen in de avond voor de onder buren

    Heerlijke grote familiekamer met perfecte douche, zeer vriendelijke mensen en een goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    7,9
    Schone en ruime accommodatie voor weinig geld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was OK, maar minimaal voor Duitse begrippen. Werd wel speciaal eitje gebakken.

    Mooi opgeknapte en zeer royale familiekamer met zeer betaalbare minibar (ideaal bij late aankomst) en ruime en zeer compleet uitgeruste badkamer (incl. bad en douche). Mooie biergarten met ruimte en vertier voor de kinderen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    10
    Super verblijf voor onderweg!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Geen minpunten

    Goed bereikbaar via de snelweg, we hadden een familiekamer met super zithoek en prachtige badkamer met ligbad en stortdouche. Ontbijt was ook super keuze uit gebakken of gekookte eieren gemaakt naar wens (hard/zacht) zeker een aanrader

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,1
    Prima hotel voor overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 3 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is schoon, maar wel verouderd. De mensen doen wel hun best om er iets van te maken.

    Prima hotel voor een overnachting. Gezellig restaurant met een uitgebreide kaart en zeer goed geprijsd. Goed ontbijt. Hotel wordt gerund door een familie en zijn vriendelijk.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,5
    ideaal adres voor tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Door de files, kwamen wij pas om 21u toe. De keuken was dan al dicht. Dit viel een beetje tegen. Ook in het naburige hotel was er geen eten meer te verkrijgen.

    Ruime, nette kamer. Ontbijt was in orde. Wij waren op terugreis van Oostenrijk naar België, ideaal niet ver van de autostrade.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    9,6
    Grote kamer en niet duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig van de wenteltrap.

    Goed gelege aan snelweg. Zeer vriendelijk onthaald. Grote kamer, helaas wel een wenteltrap omhoog wat moeilijker zal zijn voor mensen minder goed te been. Je kan hier ook wat eten en drinken.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    8,3
    Vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden kraakten heel erg. Nauwelijks WiFi in de kamer.

    De familiekamer zag er verzorgd uit, met oog voor detail. De eigenaars en het andere personeel waren allemaal erg vriendelijk. Lekker ontbijt en prima avondeten in het gezellige restaurantje.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    7,9
    Prima stop-over
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst, eind van de dag op zondag, had iets vriendelijker gekund. De ruimte bij de receptie is nogal klein en de trap naar onze kamer kon niet kleiner. Onze kamer daarentegen was extreem groot, maar aan de voorkant en daar was een (kleine) doorgaande weg. Op zich niet storend, maar iemand die niet gewend is aan verkeer zou er last van kunnen hebben.

    Wij hadden een zeer ruime kamer, met groot balkon. Heerlijke bedden. Het uitgebreide ontbijt werd met liefde klaar gemaakt/gezet. De heer des huizes had er echt zin in, niets was te veel. 's Avonds heerlijk gegeten, ook weer voor een heel schappelijke prijs.

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    10
    geweldige rust en luxe!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geweldig ruime en luxe appartement. Groot balkon en mogelijkheid om buiten te zitten in het algemene deel. Rustige omgeving en goede uitvalsbasis voor dagtochten.

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    9,6
    Zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging, vriendelijk personeel, goede prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    10
    Overnachting heel goed bevallen, voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Alles was perfect verzorgd, ontbijt en ook heerlijk gedineerd. Slaapkamer was ruim en zag er goed uit. Eigenaar en personeel zeer vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,9
    gastvrije familie en geweldig ontbijt en diner
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving weinig vertier

    Vriendelijke familie en prima ontbijt.Ook een lekker diner voor weinig geld.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    10
    Zalig verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    In de Biergarten wat last van vliegjes op bepaalde uren van de dag.

    Zeer mooie kamers,prima ontbijt,zeer goed restaurant. Vriendelijke eigenaars.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,8
    Ideaal adres voor tussenstop bij heen/terugreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vanwege het korte bezoek niet te beoordelen.

    Kamer voldeed aan onze verwachting. Ontbijt en restaurant uitstekend. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Mooie rustige plek vlakbij A61
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede keuken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    5,0
    Slecht en krakend bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht en krakend bed Gedateerde kamer Niet schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,3
    Het ontbijt was buiten gewoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was buiten gewoon.Omgeving was bosrijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,8
    goede ruime kamer, schone badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    goede ruime kamer, schone badkamer fantastisch ontbij

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    4,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt viel tegen. Veel Lidl producten! Bed versleten. Kamer niet schoon en uiterst gedateerd. Lekkend toilet!

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    Geluid straat.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid straat. Veel verkeer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,1
    Ok mbt de prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Badkamer was nieuw

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,1
    Prima hotel voor één nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het ontbijt was ham en fruit wat niet lekker was. Ook de tweede keer een nacht in het hotel was dat het zelfde.

    Eten en kamer zijn prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    8,8
    Ruime kamer, mooie badkamer, en een restaurant waar je prima ( ook vegetarisch) kunt eten. Ruime par
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Een uitstekend ontbijt, zeer vriendelijke bediening in een sfeervolle ontbijtruimte.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    goed restaurant en ruim gesorteerd ontbijt. vriendelijke, beleefde ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was ruim met extra bank/bed. Mooie, schone, ruime badkamer. mooi balkon met zitje. Tv satelliet en waterkoker en fohn aanwezig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    9,2
    waren reeds meerdere malen tijdens doorreis in dit hotel, steeds in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,2
    prima doorreis hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    sfeervolle locatie, heerlijk ontbijt, erg vriendelijke mensen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,9
    Wij waren erg tevreden met dit verblijf.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen idee

    het ontbijt was prima. De kamer was goed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,3
    zeer goed prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeer goed prijs kwaliteit

    Verbleven in februari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: