Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landart Hotel Beim Brauer Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Steinbornerstrasse 5, 54550 Daun, Duitsland

#4 van de 17 hotels in Daun

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 248 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 71

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,5
    Dit hotel heeft prima kamers, vriendelijk personeel en heerlijk eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden een comfortkamer aan de achterzijde van het hotel en daar heb je geen geweldig uitzicht. Alleen de huizen aan de overkant en die staan vrij dichtbij. Maar voor 1 nacht was dat geen probleem.

    De kamer was modern en goed ingericht.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    6,7
    Desondanks hebben wij ons prima vermaakt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De coördinatie onderling van het personeel: waardoor erg lange wachttijden bij de bar en het restaurant (wij zijn uit het restaurant weggegaan om elders te gaan eten): de een wist niet wat de ander had gedaan of verwacht te gaan doen...

    Ontbijt was prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,7
    Heerlijk relaxen in mooie natuur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel vliegen bij ontbijtbuffet Kwantiteit van ontbijt was goed, echter kwaliteit viel tegen, zeker voor Duitse begrippen

    Ruime kamer mooie kamer Goed restaurant in de avond

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,2
    Heerlijk hotel met goede voorzieningen en vriendelijk personeel in een mooie omgeving.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel ligt aan een doorgaande weg die best druk is. De kamer heeft goede geluidsisolatie dus met de ramen dicht heb je daar geen last van. Dan kan het echter wel wat warm zijn in de kamer.

    Meer welkom dan in dit hotel zal je je niet zo snel voelen. Ze doen alles om het je naar de zin te maken. Heerlijke kamer, goed ontbijt en in het restaurant kun je 's avonds lekker eten. Er is ook een fijne wellness met sauna's en de mogelijkheid om massages te boeken. Fijn voor een regenachtige dag. Ook de hond is welkom en krijgt zelfs een pakketje met iets lekkers. Vanuit het hotel starten diverse mooie wandelingen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    9,2
    Nette, grote kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    "Kleine" minpuntjes: Badkamer was een beetje klein (je moest je tussen twee glazen douchedeuren in manouvreren om te kunnen douchen) + hoofdkussens iets te zacht

    Nette, grote kamer. Rustig gelegen. Uitgebreid ontbijt. Personeel was erg behulpzaam. Zalige massage. Leuk dat je na een vermoeiende dag wandelen/fietsen gewoon iets in het hotel kunt eten en drinken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,3
    Leuk verblijf bij vriendelijke mensen in een zeer mooi en rustig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We waren wat ontgoocheld in het restaurant. Het was zeer lekker daar niet van maar wel weinig variatie.

    Desondanks we aan de straatkant gelegen waren was het zeer rustig 's avonds. Het waren zeer mooie ruime kamers en bovendien zeer proper. Er is een ruimte om je fietsen op te bergen, ideaal voor een streek die perfect is om te mountainbiken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    9,6
    Een aanbeveling voor een heerlijk verblijf in een wondermooie streek !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De prijs was misschien wat aan de hoge kant, doch gezien het aanbod was dit het zeker waard.

    We komen al vele jaren naar deze regio voor een korte vakantie. Dit was de eerste keer naar Landart Hotel Beim Brauer. Het hotel is over de gehele lijn fantastisch meegevallen. Het grootste gedeelte is reeds gerenoveerd, andere renovaties zijn nog aan de gang, doch daar hebben de gasten geen last van. We hadden een Comfort Zimmer op de eerste verdieping aan de straatkant. De kamer was zeer ruim met veel licht. Badkamer heel geriefelijk, en vooral het bed was buitengewoon goed. Geen lawaai van de straat. Maar liefst drie sauna's, allemaal om ter mooist en volledig nieuw. Het ontbijt was prima. Keuze in overvloed, alles reuze lekker. Overige maaltijden hebben we jammer genoeg niet kunnen proberen, doch we zijn ervan overtuigd dat de keuken ook aan te bevelen is. Wij komen in ieder geval heel graag terug, en liefst zo snel mogelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    9,6
    Een dorpshotel zonder ongemakken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De menukaart is wat beperkt voor als je meerdere avonden in het hotelrestaurant wilt eten.

    Het is het enige café/restaurant in Steinborn, zodat je ook enigszins 'in het dorp' bent.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    9,6
    Het was een zeer aangenaam verblijf in dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien 1 minpuntje maar dat is ieder zijn goesting: te platte hoofdkussens.

    Het ontbijt was uitstekend. Veel keuze, zeer verzorgd en heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    9,6
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi viel soms uit.

    Het ontbijt was heerlijk en in het restaurant was het eten heel lekker en smakelijk gepresenteerd. Het personeel was uitermate zeer vriendelijk.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    9,2
    Kamer was geweldig, zag er nog uit als nieuw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bij de eerste keer ontbijt was het niet duidelijk dat je ook ei en spek kon bestellen. Tweede dag werd het ons wel verteld.

    Kamer was geweldig, zag er nog uit als nieuw. Fijn balkon bij de kamer. Vers gemaakt spek en ei bij het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,8
    Prima kamer.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamer. Uitstekend restaurant voor liefhebbers van een goed stuk vlees. Heel goed ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    10
    Wij komen zeker nog eens terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wat een min punt was, was dat als je vooe op het terras zat je veel geluid hoorde vanaf de weg.

    sauna, ligging, goed parkeren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,3
    hoteltje was top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    top kamer,heel goed bed,geluidsarme kamer,zeer goed uitgebreid ontbijt.......

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,1
    Een goed Hotel perfecte bediening,en prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was heerlijk De kaart voor het diner was maar matig er stond o.a.geen vis op

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    9,2
    Uiterst vriendelijk personeel, goede service
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Massage uitstekend

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,8
    Hier keer je terug !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Enkel Duitse TV kanalen.Toeristische info was er weinig .

    Mooie kamers met ruim terras. Wellness TOP ! Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    8,3
    De bedden liggen fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste een zwembad

    De bedden liggen fantastisch

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    9,0
    mooie comfort kamers , veel keuze bij ontbijt, ligging goed...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    mooie comfort kamers , veel keuze bij ontbijt, ligging goed voor uitstappen omgeving als ook naar de Moezelstreek.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    7,5
    we hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het avondeten waarvan een enkel personeel wat vriendelijker had mogen zijn

    ontbijt prima en de kamer was echt goed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    9,6
    Goede uitvalsbasis voor wandelingen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk gegeten: Prima keuken, uitgebreide menukeuze en ook uitstekend ontbijt!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    8,8
    Nieuw en authentiek samen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtzaal

    Mooie kamers, heerlijke sauna en heerlijk eten. Super speciaal rundvkees

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    9,2
    Goed, betaalbaar verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren schoon, wel geen extra luxe. Wifi niet altijd stabiel.

    Eten was heerlijk, zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    8,8
    Gezellig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lang wachtwn bij het koffiezetapparaat tijdens het ontbijt

    Ontbijt was heel goed, kamers zeer schoon en vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    5,8
    Wandelvakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi verbinding op de kamer.

    Gratis sauna met badjassen en handdoeken.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,3
    Aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Ontbijt goed en kamers oké.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,9
    Matig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matig ontbijt. Steeds traag in 't bijvullen. Erg vriendelijk personeel en alles super schoon. Aan doorgaande weg en daardoor erg gehorig.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,5
    leuk hotel met goed restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer had wat groter mogen zijn

    goed restaurant, prima schone kamer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,5
    Vriendelijk personeel. Prima plek om te vertoeven en fijne kamer met balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontvangstgedeelte van receptie en restaurant is toe aan modernisering.

    Service op de kamer

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    8,3
    Ontbijt zeer uitgebreid, prima kamer met balkon, uitstekend...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ligt aan weg, dus verkeer.

    Ontbijt zeer uitgebreid, prima kamer met balkon, uitstekend restaurant.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    8,3
    Ruime kamer, goed bed, rustige locatie, goed restaurant,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer wel klaar, maar voor 1 persoon voorbereid. Werd wel snel in orde gebracht.

    Ruime kamer, goed bed, rustige locatie, goed restaurant, prima sauna en spa.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    7,1
    Een prettige en to the point ontvangst, grondige rondleiding...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Van de twee sauna's werkte de vochtige niet tijdens de weekdagen. Er was een donkere kamer beloofd maar dit viel tegen.

    Een prettige en to the point ontvangst, grondige rondleiding in het gebouw, het eten is eenvoudig maar van goede kwaliteit, het ontbijt is uitstekend.

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    8,8
    De bedden en de luxe kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We slapen graag met raam open en aan de zijde van de parkeerplaats veel geluid door langsrijdend verkeer. Beter is aan de andere zijde de kamer te hebben. Daarnaast is Daun niet te lopen maar moet je de auto of motor nemen.

    De bedden en de luxe kamers. Daarnaast de fantastische wellness. Uitgebreid ontbijt en vriendelijk personeel. Ruime parkeermogelijkheid voor de deur. Goede pizzeria in Daun genaamd La Stivale.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    10
    Zeer mooie en nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer mooie en nette kamers. Leuke saunafaciliteiten en massage! Ideaal gelegen om te gaan wandelen. Op 4 km van Daun. Wij waren daar met onze 5 maand oude dochter en dat ging super.

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    8,8
    zeer mooie nieuwe kamers!
    • Vakantiereis
    • Stel

    eentonig menu. friet gebakken aardapp. mocht wat meer variatie zijn in keuze eten!!

    zeer mooie nieuwe kamers! gelegenheid voor fietsenstalling,prachtig.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    9,2
    het eten , de vriendelijkheid .
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    niets te klagen behalve de Wifi connectie , die is gewoon niet goed helaas maar dat komt door de ligging denk ik

    het eten , de vriendelijkheid . Ik reis al 50 jaar wekelijks , dit is écht een absolute aanrader àlles goed , behalve de Internet verbinding , die is uiterst matig

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,5
    Zeer rustig en net
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als we de rekening bij het vertrek vroegen was mevrouw nog in de privé we hebben dan nog 3/4 moeten wachten die moest dan nog alles uit reken op gewoon papier dan was het om 10h als we konden vertrekken nu we waren wel in Vakantie Maar anders was alles ok ze waren ook Vriendelijk

    Zeer rustig en net

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    9,2
    Dit hotel heeft de mooiste welness die ik ooit heb...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt is van grote klasse incl zalm en andere lekkernijen. Helaas liep er slechts één meisje in de bediening en hierdoor was niet alles altijd aangevuld.

    Dit hotel heeft de mooiste welness die ik ooit heb meegemaakt in hotels. Werkelijk fantastisch. Ook de andere faciliteiten zijn prima in orde. Het gehele complex is recent gerenoveerd en hierbij zij kosten noch moeite gespaard. Super! De motor heb ik in de garage mogen stallen. Enorm vriendelijk!

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,9
    Gastvrijheid;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging; voor alles moet je je met de auto verplaatsen. Met de fiets vertrekken vanuit het hotel is niet ideaal; geen fietspaden en meteen klimmen ...

    Gastvrijheid; hulpvaardigheid; rust en stilte; sauna !

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    7,9
    Goed verzorgd en proper hotel met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima comfortkamer maar geen koelkastje wat we met het bloedhete weer gemist hebben. Ontbijt was aan de sobere kant en beneden de verwachting

    Goed verzorgd en proper hotel met vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    5,4
    vlotte, vriendelijk bediening in restaurant
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    afrekenen ter plaatse was niet mogelijk want er was niemand aanwezig!! ontbijt was sober hotel ligt afgelegen prijs/kwaliteit verhouding niet ideaal

    vlotte, vriendelijk bediening in restaurant

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    10
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk personeel. Alles is blijkbaar zeer recent vernieuwd. Je kunt er geweldig lekker eten ! Grote porties( vlees ) tegen een schappelijke prijs !

  • Beoordeeld op: 12 juni 2015

    8,3
    Heel mooie komfortkamer, leuke sauna, zeer vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bijvullen bij het ontbijtbuffet kan op drukke momenten iets langer duren.

    Heel mooie komfortkamer, leuke sauna, zeer vriendelijk personeel en lekker eten!

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    9,2
    Rustig en gemoedelijk verblijf
    • Stel

    Restaurant was gesloten op dinsdagavond zonder daar een melding van te maken. Eten viel mij wel erg tegen op smaak en kwaliteit. het vlees vooral.

    Rustig en gemoedelijk verblijf

  • Beoordeeld op: 9 februari 2015

    9,2
    Ons bezoek aan Landgasthaus Beim Brauer was super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het enige nadeel was de gratis WIFI. We kregen wel verbinding met de hotspot, maar konden niet op internet. Misschien wel omdat we ver van de hotspot sliepen. Maar dit was zeker geen reden om negatief te denken over ons verblijf.

    Ons bezoek aan Landgasthaus Beim Brauer was super. De ontvangst was vriendelijk, de kamer ruim en verzorgd. Het was zeer aangenaam dat we gratis konden gebruik maken van de saunafaciliteiten. Dit was zeer ontspannend na een dagje wandelen in de sneeuw. 's Avonds hebben we 2 maal lekker gegeten in het restaurant/café. Voor weinig geld kon je er lekkere plaatselijke keuken proeven. Zeker een aanrader voor mensen die de Vulkaaneifel willen bezoeken.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,9
    goede kamer compleet uitgerust.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi was traag en viel geregeld weg.

    goede kamer compleet uitgerust. Vriendelijke medewerkers. Lekker eten en goede verzorging. Mooie omgeving en geweldig wandel gebied.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    8,8
    Familiehotel, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi problemen: enkel goede verbinding in de hotelbar

    Familiehotel, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, persoonlijke sfeer, zeer goed restaurant, gezellige kamers, goede faciliteiten voor fietsen, toplocatie, goede verhouding prijs-kwaliteit

  • Beoordeeld op: 1 februari 2016

    8,3
    ruime comfortkamer, zeer net, ruime parking, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ruime comfortkamer, zeer net, ruime parking, vriendelijk personeel, rustige ligging.

  • Beoordeeld op: 14 november 2015

    7,5
    Heerlijke rustige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijke rustige kamer. Geen last van autoverkeer.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    8,3
    heel vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    heel vriendelijk en behulpzaam personeel heerlijke bedden en mooie kamers fijne sauna en genoeg parkeerruimte .

  • Beoordeeld op: 6 november 2015

    7,9
    Rustige omgeving en goede uitvalsbasis om zaken te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ik zou gerust wat meer willen betalen om een iets uitgebreider ontbijt te hebben.

    Rustige omgeving en goede uitvalsbasis om zaken te bezichtigen

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    7,5
    Het ontbijt en diner was prima en een prachtige omgeving...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt en diner was prima en een prachtige omgeving daar gingen we voor.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    7,5
    Kamer met balkon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Restaurant, ontbijtzaal, wat oubollig.

    Kamer met balkon

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    7,5
    Aangename ruime kamers en moderne (kleinere) badkamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gratis wifi werkte niet goed.

    Aangename ruime kamers en moderne (kleinere) badkamer.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    9,6
    omgeving, natuur, kamer, ontbijt, restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    op de spitsuren, vrij druk verkeer

    omgeving, natuur, kamer, ontbijt, restaurant

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,3
    mooie rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    mooie rustige omgeving. fietskaart werd gratis ter beschikking gesteld ,twee dagen heerlijk gefietst met i bike bij heerlijk zomerweer;

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    7,9
    Mooie propere kamer met koffiefaciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het terras aan een drukke weg

    Mooie propere kamer met koffiefaciliteiten

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    5,8
    Lokatie prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hebben een avond met gasten gegeten. Dit was de slechtste ervaring, die wij ooit gehad hebben. Het was uitgesproken smerig.

    Lokatie prima

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,5
    de hygiene van de kamer en de badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    het avondeten

    de hygiene van de kamer en de badkamer

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    10
    kamer en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    lawaaierig terras aan de voorkant hotel geen koelkast op de kamer

    kamer en ontbijt goede uitvalbasis voor mooie wandelingen

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    7,5
    Goede bedden en alles was netjes en heel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt was niet echt bijzonder en continu auto,s die voorbij reden.

    Goede bedden en alles was netjes en heel.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    9,6
    vriendelijk personeel ,kamers zijn ruim en net.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het dorp is zeer klein, hierdoor weinig alternatieven.

    vriendelijk personeel ,kamers zijn ruim en net. Het eten is er goed en schappelijk in prijs.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    9,2
    Ondanks goede belegging in een drukke periode zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Ondanks goede belegging in een drukke periode zeer vriendelijk en behuplzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    8,8
    Ligging en comfort
    • Vakantiereis
    • Groep

    te warm in restaurant en taverne

    Ligging en comfort

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    7,5
    goede bedden, wifi, senseo op kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    fauteuils niet comfortabel

    goede bedden, wifi, senseo op kamer

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    9,2
    Kamers, restaurant, keuken en parkeren
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niks, maar Een ruimte met wat makkelijke stoelen zou een pre zijn!

    Kamers, restaurant, keuken en parkeren

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    7,9
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gastvrijheid

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    7,5
    Gezellig restaurant en goede keuken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    weinig gasten en daardoor een lege eetzaal tijdens ontbijt.

    Gezellig restaurant en goede keuken.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    10
    Erg pittoresk, typisch van de streek,
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg pittoresk, typisch van de streek, je boelt je er direct thuis.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    8,8
    mooie nieuwe wellnesszone
    • Vakantiereis
    • Stel

    mooie nieuwe wellnesszone

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    8,8
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het diner, vrij vettig eten, maar wel lekker. Andere kok kan wonderen doen

    Goed ontbijt

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 71

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: