Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landgasthof Deutsche Eiche Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Ranertstr. 1, Aubing - Lochhausen - Langwied, 81249 München, Duitsland

#155 van de 349 hotels in München

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 146 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,5
    Onderweg een dagje München doen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk, uitgebreid ontbijt, zeer vriendelijke bediening. Het restaurant heeft een heerlijke biergarten, waar je heerlijk kan eten. Op loopafstand de S-bahn, dan ben je in 20 min in hartje München , voor 2.60 euro P.p. Wij sliepen in het bijgebouw, boven de slager, die volgens mij al om 0600 uur begon met coteletjes hakken, dus vroeg wakker, maar het ontbijt maakte weer een hoop goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,9
    Lokale Beierse wereld
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gedateerd

    Echt Beiers restaurant met hotelfunctie. Uitstekend als je van Beiers eten houd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    Typisch Beierse sfeer in hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Typisch Beierse sfeer in hotel. Uitgebreid ontbijt. De ligging, openbaar vervoer is vlakbij. Op 10' sta je in het centrum van München

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    9,2
    het eten in het restaurant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    het eten in het restaurant

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    6,7
    Gezelligheid, restaurant met veel keuze, waarbij we alle...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Onze dochter en vriend hadden een pas gerenoveerde kamer die nog naar verf rook en zonder overgordijnen. Door fel licht van lantaarn, lawaai van de straat en veel te dunne hoofdkussens (ook in de andere kamers) hebben ze heel slecht geslapen. ik heb die klacht gemeld en niet met zoveel woorden om een prijsverlaging gevraagd, maar het was heel redelijk geweest als ze dat wel gedaan hadden.

    Gezelligheid, restaurant met veel keuze, waarbij we alle bijgerechten (knödels, spätzle etc.) mochten vervangen door andere bijgerechten.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    6,7
    Uitstekende ligging voor bezoeken van Munchen centrum met de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte matras, mijn matras ging nog maar die van mijn vrouw was beneden alle peil. Je kon de veringen voelen in je rug. Hebben dat aangekaart en men heeft de matras vervangen maar door een exemplaar van dezelfde matige kwaliteit. Geen grote kom quark bij het ontbijt, wat je anders overal in Duitsland tegen komt

    Uitstekende ligging voor bezoeken van Munchen centrum met de S-bahn

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    7,5
    Gezellig van sfeer, heel aardige mensen, heerlijke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer rook een beetje muffig. De gordijnen trokken we bij het dichtdoen deels van de haakjes. We zaten niet op zo'n gezellig plekje in het restaurant.

    Gezellig van sfeer, heel aardige mensen, heerlijke klafslever, prima douche met veel druk op het water. Heel dicht bij de snelweg. Lekker bier.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: