Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landgasthof Wiesenmühle

Aarstr. 3, 65329 Burg Hohenstein, Duitsland

#2 van de 2 hotels in Burg Hohenstein

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 100 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    Prima. Hele mooie omgeving,. Veel zelfgemaakte jams, marmelades en likeurtjes.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Sanitaire voorzieningen. Alles was aanwezig (inclusief haardroger) maar in verhouding tot de zeer ruime kamer een beetje beperkt. De foto's geven trouwens prima aan hoe het sanitair is. Dus we wisten van te voren wat we konden verwachten. Het landhuis is zeer geschikt om langer te verblijven.

    Voor ons was het een overnachting. We konden prima eten. Zijn goed ontvangen. Het was wel een stukje van de route maar we kwamen daardoor door een prachtig stukje Duitsland. Onze kamer was heel erg ruim. Sanitair was gedateerd en klein maar schoon en voldoende

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    10
    Fijn hotel op een geweldige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op een geweldige locatie midden in de natuur. Hele aardige eigenaresse die samen met haar vader, moeder en zus het hotel runt. Je kunt er ook dineren en dat is echt heerlijk! Met een mooie tuin waar je een lekker drankje kunt drinken. Wij zijn hier geweest op doorreis naar Oostenrijk en zullen voortaan altijd dit hotel boeken als we op doorreis zijn bijvoorbeeld ook voor wintersport.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    9,6
    Zeer vriendelijke uitbaters.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer vriendelijke uitbaters. Het eten zeer lekker. Het ontbijt was copieus met oa. zelfgemaakte confituur. 's Avonds, als aperitief dronken we d'er van hun huisgemaakte bubbels. Wij reizen met de motor en zij konden ons een afgesloten plaats aanbieden waar we de motor veilig konden achter laten. Het lijkt alsof het landhuis niet bereikbaar is door wegenwerken maar dit is absoluut niet het geval, de weg is gewoon open!!!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    9,2
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand van de 3

    Vriendelijke eigenaresse en hygiene

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,6
    Gastvrije en mooie accommodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gebrek aan andere gasten, maar dat is het meest vervelend voor de eigenaar.

    Erg gastvrij en ruime schone kamers. Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    6,3
    Mooie kamer, schoon,Goede en vriendelijke gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kleine badkamer. Het geheel komt buiten en binnen wat rommelig en verouderd over. Tom Tom kon de lokatie niet vinden .

    Mooie kamer, schoon,Goede en vriendelijke gastvrouw. Mooie lokatie.Goed diner en ontbijt.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,3
    Vriendelijk personeel en echt gevoel om on Duitsland te zijn...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Douche bleef s morgens koud

    Vriendelijk personeel en echt gevoel om on Duitsland te zijn, leuk !

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    7,9
    Prijs / kwaliteit.
    • Zakenreis
    • Groep

    Beetje gedateerd

    Prijs / kwaliteit.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8