Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landgasthof Zum Schwarzen Grat

Talstr. 1, 88316 Isny im Allgäu, Duitsland

#10 van de 12 hotels in Isny im Allgäu

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 233 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,5
    Een ideaal hotel voor iemand zo als wij die op doorreis waren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen bemerkingen wat betreft tegenvallende zaken.

    Authentiek hotel in familiale sfeer met basiscomfort. Zeer nette kamers. Zeer lekker en uitgebreid ontbijt. Mogelijkheid tot warme maaltijden, zeer lekkere en lokale keuken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    9,2
    Mooi, idyllisch en knus hotel in prachtige omgeving met prima ontbijt en ruime kamers...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    *Wij kunnen geen minpunten verzinnen, alles was top in orde voor ons. Ik zou me voor kunnen stellen als men op leeftijd is, of iets slechter ter been dat een kamer zoals wij die hadden met de nodige trappen en gangetjes niet echt handig zou zijn, maar het lijkt me wel dat daar rekening mee gehouden wordt, zo kwamen ze zeker over..!

    Hotel "gebruikt" voor een enkele overnachting op weg naar een vakantie Italie => aanrader.. *Goede prijs/kwaliteitverhouding, wij hadden een enorm ruime kamer. *Uitstraling knus en alles is gezellig.. Ook de tour naar onze kamer, klein doolhofje, maar dat heeft ook wel wat! *Eten in het restaurantje was ook lekker, zo ook het ontbijt met ruim assortiment *Het ligt vlakbij de berg: "Schwarzer Grat" van 1,1 km hoog. Je moet er van houden, maar wij vonden het na de lange autorit juist heerlijk om nog even die berg te bewandelen..! *Ruime badkamer, enige wat ik er dan ook nog in zou "verwachten" is een bad, omdat dat qua ruimte makkelijk had gekund.. *Foto's bijgevoegd van de kamer, maar gezien de inrichting, en ook gezien het ontruimingsplan verschilt iedere kamer wel heel erg, elke kamer is uniek vermoed ik *Uitzicht was prachtig het dorpje in, en de berg in zicht.. Met raam open hoor je de kerktoren en de koeien met bellen om hun nek => Idyllisch!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    erg leuk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We waren aangenaam verrast door de locatie en de rust. We hebben een heerlijk dinner genoten en het ontbijt was erg lekker. Wij bleven maar voor een nacht omdat we op doorreis waren naar Italië. Een adres waar we graan nog terug gaan :-)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    prima voor 1 nacht te verblijven vb. als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets te zien in de nabije omgeving. Personeel vrij langzaam , als je iets bestelde moest je wel even geduld hebben

    we waren op doorreis dus maar 1 nacht gebleven. Rustige omgeving, grote kamer met eigen terras. Vriendelijk personeel maar alles ging wel heel traag. Ontbijt was vrij simpel maar wel goed. Buiten was het heerlijk om te eten op een mooi verzorgd terras

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,1
    Alles wat je van een Landwirtschaft mag verwachten, maar alles net ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles is net iets ouder dan zou moeten.

    Prima stay-overnight locatie, zou geen langer verblijf aanbevelen. Slaapkamer en bed was prima, sanitair uit en toe aan opfrisbeurtje.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,2
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er valt geen minpuntje te bedenken.

    Frisse, schone kamers. Vriendelijk personeel, schitterende omgeving, relatief dichtbij de snelweg, goed en betaalbaar eten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    Het was een ontspannen, aangenaam verblijf.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het is een fijn rustig hotel voor de tussenstop te houden naar Italië. De mensen die er werkten waren vriendelijk. Er heerste een gemoedelijke sfeer. De prijs/kwaliteit verhouding is prima!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    10
    Héél vriendelijk personeel , super lekker eten in het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Héél vriendelijk personeel , super lekker eten in het restaurant mooie verzorgde kamer . Motor mocht gewoon in hun eigen gerage . Aanrader komen zeker nog is terug

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,9
    Goed pension tegen scherp tarief
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk weinig negatief het geheel is wel wat verouderd

    Het ontbijt zat bij de prijs inbegrepen en was werkelijk waanzinnig goed. Veel keus en verse producten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    5,8
    Locatie is mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd. Wc raampjes kwamen direct op terras uit. Bijgeluiden dus.....

    Locatie is mooi

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,8
    Rustige plaats - aanbevolen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het viel niet zeker niet tegen

    Heerlijk ontbijt , ruime kamers.Landelijk verblijf en rustig ! Zeker doen ..boeken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting

    Ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,1
    adequate accommodatie zonder meer.
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    adequate accommodatie zonder meer. iets buiten het centrum maar wel zeer rustig & landelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    6,7
    redelijke accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niet al te vroijke bediening

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,5
    Prima overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamer voor een kort verblijf. Heerlijk gegeten. Eenvoudig maar lekker

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    8,3
    Gezellig, gemoedelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Erg gezellig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,3
    Goede overnachtingsmogelijkheid voor weekendje Europa Park!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren moest buiten het woonerf, gezien drukte van auto's, ondanks naseizoen.

    Eenvoudige kamers, echter schoon en goede bedden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    9,2
    Prima bedden! Lekker ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima bedden! Lekker ontbijt!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    6,3
    Aardig voor de doorreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening restaurant

    Eten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    8,3
    Mooi wandelgebied
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi in de natuur, veel mogelijkheden om te wandelen.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    6,7
    Typisch duitse ervaring, je kan tot 21u eten in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Spreken enkel Duits, alles ouderwets, gordijnen superdun en te smal dus heel vroeg wakker van het licht en auto's die wegreden van parking met grind, nergens wifi

    Typisch duitse ervaring, je kan tot 21u eten in het restaurant en grote porties!

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,5
    geen wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen wifi

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: