Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landgut Stetter Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Riggerding 15, Landgut, 94508 Schöllnach, Duitsland

#4 van de 4 hotels in Schöllnach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 80 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    5,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    9,2
    Heel goed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Landhuis Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dame in de bediening was stug keuken pas open vanaf 17.30

    Kamers was erg ruim en prachtig uitzicht Heerlijke bedden alles fris en schoon, Ontvangst door eigenaresse was bijzonder hartelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,5
    Goed overnachten en maar niet teveel op restaurant details letten 😉
    • Stel
    • Landhuis Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avond eten. Een erg kleine kaart. Ongelooflijk veel vliegen in het restaurant. Ontbijt was om 8 uur maar stond er pas om half 9 onvolledig.

    Ruime schone kamer . Schone nette badkamer. Fijn plaatsje erbij om buiten te zitten. Moet je wel reserveren met balkon of beneden plaats natuurlijk. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    5,4
    Wel erg hoge prijs voor hetgeen geboden werd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen volledige gordijnen/verduistering kamer. TV werkte niet. Bedden niet opgemaakt / voor 1 persoon beddengoed. Geen handdoeken. € 8,50 p.p. voor standaard ontbijt (ook kleine kinderen).

    Vriendelijkheid

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    8,3
    Prima kamer voor een doorreis met hond
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bank was niet geweldig en er was wat geluid van het weinige verkeer.

    Heerlijke grote ruime kamer. Lekker bed en een moderne badkamer. Mooie omgeving met vriendelijk personeel wat duidelijk hun best deed je te verstaan.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    5,8
    Als wij vooraf (beter) hadden geweten wat wij aan zouden treffen, hadden we hier niet geboekt.
    • Stel
    • Landhuis Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een vriendelijker opstelling van enkele van de personeelsleden....

    Het ontbijt was redelijk. Beperkte keuze.....

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    9,6
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prima kamer, lekker eten, vriendelijke mensen, rustig dorpje in prachtige omgeving

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    Mooi pension in een mooie omgeving.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Mooie ruime kamer met prachtig uitzicht, vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    5,4
    Op zich een mooi mooi hotel met goede bedden voor een...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ontvangst was slecht, er was niemand aanwezig bij de balie. Het hotel was zelf ook vrij leeg, moesten zelf maar op zoek op de eerste verdieping naar personeel nadat we 20 minuten stonden te wachten. Uiteindelijk een man gevonden die bezig was in het restaurant om de tafels te dekken. Zonder enig woord werden ons sleutels in onze handen geduwd en de kamers gewezen. Niet echt een vriendelijk welkom-gevoel. Volgens mij moest deze man het hele hotel runnen, want hij zorgde ook voor de bar en restaurant 's avonds. Volgens de voorwaarden konden we vanaf 07.00 uur uitchecken. Helaas ook om 7.00uur niemand beneden te bekennen. Een poetsvrouw gevonden die dezelfde man uit zijn bed moest bellen omdat wij wilden afrekenen. Na 20 minuten wachten verscheen de man met een chagrijnig gezicht om de factuur vervolgens op te stellen op de computer. Hij wilde ons nog ontbijtkosten in rekening brengen omdat we niet hadden aangegeven dat we niet wilden ontbijten. Terwijl ontbijt juist niet in de prijs inbegrepen zat, dus wij deze ook niet hadden bijgeboekt en meneer ons bij ontvangst ook niet te woord had gestaan, dus ook niet had gevraagd of wij een ontbijt wilden bijboeken. Ik begrijp dat in het laagseizoen niet een heel team aanwezig hoeft te zijn, maar om op dat moment alles door 1 man te laten runnen leek hem duidelijk te veel. Ondanks dat hij het vast goed bedoelde, voelde het niet gastvrij en straalde er totaal geen klantvriendelijkheid vanaf, iedere vraag leek teveel. Ik heb al veel hotels meegemaakt, maar om die rede zal ik hier niet terugkeren helaas, ondanks de faciliteiten die het hotel biedt en de goede prijs-kwaliteit verhouding.

    Op zich een mooi mooi hotel met goede bedden voor een nachtrust als doorreis, de prijs-kwaliteit verhouding is zeker een pluspunt.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    5,4
    De eigenaarsesse was zeer vriendelijk en het eten was toppie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer mocht een opknapbeurt gebruiken. De bedden waar doorgelegen. Ook de kamer prijs met booking.com en wat we werkelijk moesten afrekenen klopte niet. Het bedrag was ongeveer 20 euro meer.

    De eigenaarsesse was zeer vriendelijk en het eten was toppie. Ligging rustig geen verkeer.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    9,2
    De ligging, het is er om heen zo mooi!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wifi is zooo traag!

    De ligging, het is er om heen zo mooi!!

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    8,8
    Rustige ligging, vriendelijke bediening.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustige ligging, vriendelijke bediening.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: