Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landhaus Alpinia Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Säntisstr. 32-34, Tempelhof-Schöneberg, 12107 Berlijn, Duitsland

#235 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 472 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    5,4
    Voor een simpele overnachting, zonder verdere faciliteiten te duur
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer ouderwets hotel en kamers. Voldoet niet meer aan de huidige standaard. Douchen in een badkuip met en gordijntje ervoor hoort niet bij het prijs niveau en gegeven comfort/luxe type

    Ontbijt was OK

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    6,7
    prima hotel, rustig gelegen, goed ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was een beetje klein en onzin dat je extra moet betalen voor het parkeren van je auto bij het hotel. Wifi was vrij traag.

    prima hotel, rustig gelegen, goed ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    3,3
    Rampzalig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontvangst.Ze wilden kopie van paspoort toen ik zei dat ik dat niet wilde doen werd mij verteld dat ik maar moest opdonderen. Toen ik vroeg waarom zij een kopie moesten hebben wisten ze dat zelf ook niet. Ze hebben een kopie gemaakt die ik helemaal onleesbaar heb gemaakt , ivm fraude. De receptie heeft ons dan ook de rest van de dag compleet genegeerd. De kamer bleek maar 1 kussen te hebben en een 1 persoonsdekentje . Verder zat de schimmel in de douche over de hele deur, en werd de douche cabine met kit bij elkaar gehouden. De kamer was zo klein je kon je koffer er niet kwijt. Ontzettend veel achterstallig onderhoud. Ik snap de vele goede beoordelingen dan ook totaal niet.

    Het ontbijt was goed, en de bedienende ober erg aardig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,8
    Een rustig sfeervol en gastvrij hotel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbreken van de mogelijkheid om een kopje thee kunnen zetten op de kamer.

    Opvallend was de rust in deze omgeving. Sfeervolle ontbijtzaal. Zeer goed ontbijt, Vriendelijk en behulpzaam personeel. De relatief kleine kamer was schoon en praktisch ingericht. Er was zelfs een paraplu.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,9
    Lage prijs, goede kwaliteit!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In relatie tot de prijs viel niks tegen. Het is wel hier en daar wat doorleefder.. beschadigingetjes...

    Ligging net buiten Berlijn.. snel aan te rijden van buitenaf. Maar toch met 30 minuten midden in het centrum kunnen zijn. De prijs was (aanbieding) buiitengewoon laag. Ook het avond eten was in relatie tot de prijs heel goed!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,7
    Berlin
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel

    De netheid

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,5
    rustig, als je een kamer hebt aan de achterkant.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1 ober was wat nukkig

    rustig, als je een kamer hebt aan de achterkant. Ik heb vernomen dat een kamer aan de straat kant wat luidruchtig kan zijn

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,3
    Bad ipv douche: hoge instap
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad ipv douche: hoge instap

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,6
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ver van de centrum

    Ontbijt was heerlijk. Personeel was zeer vriendelijk

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    10
    Heerlijk hotel in deze prijsklasse.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk hotel in deze prijsklasse. Alles top geregeld, fijne kamer en aardig personeel.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    8,3
    We hadden een (te) smal bed in kamer 312
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een (te) smal bed in kamer 312

  • Beoordeeld op: 10 juni 2015

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    9,6
    Vriendelijk en net hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Meer intetnationale zenders op tv.

    Vriendelijk en net hotel. Gratis wifi en sauna.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: