Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landhaus Keller Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Weseler Str. 71, 46348 Raesfeld, Duitsland

#3 van de 3 hotels in Raesfeld

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 141 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    9,2
    Vriendelijk ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Volgens de site is er een restaurant. Maar dat is niet meer in gebruik. Er zijn genoeg restaurants in de nabije omgeving. We waren wel verrast toen we binnen kwamen. In een gedeelte van het hotel is een “seniorenhotel” aanwezig. Wat wij begrepen is dat een hospice. Dus veel oudere mensen in een rolstoel.( dit is wel min of meer gescheiden van het hotel) Er loopt verplegend personeel in de gang. Ontbijtzaal is apart in een mooie serre.

    Vriendelijk ontvangst. Goed ontbijt. Mooi interieur met mooie meubels. Ruim voldoende parkeergelegenheid. Zeer grote kamer met zitje.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    9,6
    superrrrrrr wij komen zeker een keer terug
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam.de kamer met een prachtige badkamer was boven verwachting goed .het ontbijt was zeer royaal en veelzijdig. vanuit het hotel loop je zo richting slot en restaurantjes. bij de welles lagen handdoeken en badjassen klaar voor gebruik.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    Heerlijk relaxed en verzorgd verblijf in een superschoon onderkomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    's avonds laat is er bij de receptie niemand aanwezig en moet men via een soort achteringang naar binnen. Dit kost even tijd voor er zich daar iemand meld. Misschien zou toegang middels de kamersleutel een mogelijkheid kunnen zijn.

    Zeer goed ontbijt, reusachtige kamer, zithoek, schrijftafel en heerlijk bed, bijna kasteelachtige inrichting. Enorme badkamer die ook nog eens superschoonwas met een enorm bad. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    8,8
    een hotel om aan te raden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bed is niet mijn type smaak

    ontbijt was uitgebreid en erg lekker, zeer vriendelijke bediening. Hotel is erg geschikt voor ouderen. het is daar ook berekend en staat ook zo buiten aangeprezen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    3,8
    Teleurgesteld in hotel en in Booking .com dat dit hotel zo aanprijst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bleek een combinatie te zijn van verzorgingstehuis/hotel. De receptie werd bemand door een receptioniste en tevens deed daar het verzorgend personeel in een wit uniform hun administratie. Restaurant niet meer operationeel, er werd alleen gekookt voor de mensen die in het verzorgingstehuis woonden. Om 21.00 uur sloot de receptioniste het hotel en ging naar huis. Dan kon je ook niets meer drinken. Kwam je na 21.00 uur terug in het hotel, dan moest je bellen bij het verzorgingstehuis en liet de avond/nacht zuster je binnen. Het ontbijt, waar de recensies zo lovend over waren vonden wij niet slecht, maar ook niet onderscheidend van andere hotels. Helaas hebben wij vooraf de recensies over dit hotel niet uitvoerig gelezen. Het bleek dat alles wat wij minder prettig aan dit hotel vonden al uitgebreid beschreven was. Verbaasd waren wij dan ook, toen wij bij het afrekenen aangaven dat wij geen prettig verblijf hadden gehad de receptioniste van die dag niet wist dat het hotel zo vroeg in de avond sloot. Maar hoe licht ze dan arriverende gasten in? Ze zou onze klachten zeker doorspelen. En wij zijn er zeker van de klachten niet in behandeling genomen worden, daar ze inmiddels al maanden bestaan.

    Er waren voor ons geen hoogtepunten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    9,2
    Absolute aanrader!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het viel me tegen dat ik maar 1 nacht geboekt had , ik was er graag langer gebleven.

    Ik waande me een kasteelheer , wat een uitsraling zeg! Fantastisch!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    9,6
    Weekendje ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stoombad en caldarium scheen niet automatisch aan te gaan.

    Persoonlijke aandacht, uitgebreide welness, helaas bleek het stoombad defect (?) Een ruim Hotel en kamer met uitstraling. Grandioos ontbijt. Leuke wandelmogelijkheden in de directe omgeving van het hotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,3
    Prima verzorging, goede locatie met veel parkeergelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst geen restaurant mogelijk ivm bruiloft voorbereiding.

    Prima verzorging, goede locatie met veel parkeergelegenheid.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,1
    redelijk
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    restaurant was niet meer in gebruik maar wordt wel genoemd op website

    mooie wellness ruimte

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    10
    Diner en ontbijt: fantastisch goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner en ontbijt: fantastisch goed!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    4,6
    1 keer, maar een 2de keer komt er niet
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen avondeten geen airco slechte internetverbinding na 21h00 geen service meer storend lawaai op de kamer heel de nacht

    Locatie van het ontbijt..

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,5
    De locatie was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Houd er bij de boeking rekening mee dat het tevens een onderkomen is voor oudere mensen ( inclusief verzorging). We hadden het gevoel dat we in een bejaardenoord zaten.

    De locatie was geweldig. Veel rust!

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    4,6
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Restaurant en bar bleken gesloten tijdens ons verblijf! Eten moesten wij maar elders doen. Zeer ongastvrij. Receptie na 20.00 uur volledig onbezet. Deze tekortkoming had men bij boeking bekend moeten maken. Een bedoeld weekendje uit in een 4 sterren wellness hotel hebben wij na 1 nacht beëindigd.

    Ontbijt was prima.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    9,6
    Elegant boutique hotel in een mooie landelijke omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit hotel gekozen vanwege aanwezigheid van lift. Helaas is de lift alleen beschikbaar in het seniorenheim. Alle kamers in het hotel zijn op de 1e verdieping die via een trap bereikt kan worden. Dankzij het vriendelijke personeel is dit probleem opgelost maar dat kan een probleem zijn.

    Elegant boutique hotel in een mooie landelijke omgeving. Alle, zeer ruime, kamers zijn verschillend ingericht en hebben uitstekende sanitaire voorzieningen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    7,5
    Uitzonderlijk goed bereid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het weekend van ons verblijf bleek carnavalsweekend te zijn en de eerste nacht waren wij de enige gasten. In een deel van het hotel zitten residenties voor senioren, wanneer men na 21u het hotel weer in wil doet de nachtzuster open. Buitenschilderwerk hoognodig. Zonde van zo'n verder prachtig hotel. Restaurant lokte niet uit aangezien wij de enige gasten waren, gaf treurig gevoel; hopelijk voor het hotel was dit een momentopname!

    Uitzonderlijk goed bereid ontbijt. Entourage als in een middeleeuws landgoed; wij vonden het prachtig verzorgd. Personeel erg beleefd en hulpvaardig.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    9,6
    Rust en goede WiFi echt top en loopafstand Bij winkels...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niks viel er tegen

    Rust en goede WiFi echt top en loopafstand Bij winkels vandaan

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    7,5
    Ontbijtview richting het kasteel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Hotel is blijkbaar een combinatie van pensioners home en hotel, keuze is onduidelijk

    Ontbijtview richting het kasteel

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: