Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landhotel Airport-Inn Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Büchenbeurener Strasse 11, 55483 Lautzenhausen, Duitsland

#7 van de 7 hotels in Lautzenhausen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 398 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    5,0
    Slapen en snel weer wegwezen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Melden in prachtig hoofdgebouw. Overnachten in oud hotel 200 m verderop. Kapot slot in kamerdeur. Douchestang kapot. Geen fatsoenlijke spiegel. Piepend bed.

    Ontbijt in hoofdgebouw prima. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,1
    Accommodatie is goed, eten kan beter voor dat geld.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het avond eten die je van de kaart kon bestellen, krijg erg weinig.

    Kamer was schoon en alles was aanwezig wat beschreven stond. Ontbijt moest apart bijbesteld worden maar was duur en op een andere locatie 500 meter verderop om de hoek. het avond eten was wel lekker maar erg karig, heel klein beetje friet en ook de extra bestelde friet was erg weinig voor de prijs die je moest betalen. Zelfs Maimonides moest apart afgerekend worden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    10
    Volgende keer gaan we zeker terug naar deze locatie, een aanrader !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Er viel werkelijk niets tegen, we konden zelfs onze moto's in een afgesloten garagebox plaatsen zodat ze 's nachts niet moesten buitenstaan !!

    Een heerlijk uitgebreid ontbijt, en zeer vriendelijk personeel !!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    3,5
    Een aanfluitng
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hadden twee éénpersoonskamers in het Landhotel Airport Inn, een dependance van het My PLace. De kamers zijn klein en hokkerig. Een overweldigende geur van bleek kwam ons tegemoet. Daarnaast waren werklui hun maaltijden aan het bereiden. Dit nooit meer.

    Hebben de overnachting geannuleerd

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,5
    het was een goede overnachting voor 1 dag, het blijft wat raar dat de receptie 100 meter verder is.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen gordijnen voor de ramen, te harde bedden.

    de badkamer was netjes

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    9,2
    het personeel , maar ook het eten en ontbijt was super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Parkeren, Slapen & Vertrekken
    • Verbleef 1 nacht

    het personeel , maar ook het eten en ontbijt was super.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,5
    goede service, heerlijk ontbijt en prima ligging t.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamer in het hotel was wel heel krap, qua hoogte, degene met wie ik was kon niet rechtop staan onder de douche. En het was er erg benauwd

    goede service, heerlijk ontbijt en prima ligging t.o.v. het vliegveld Hahn. Het was super dat we de auto daar konden laten staan voor een bedrag van 2 euro per dag en ze brengen en halen je van het vliegveld.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    10
    wij vertrokken 's morgens om 04.
    • Vakantiereis
    • Stel

    wij vertrokken 's morgens om 04.45 uur maar konden toch al ontbijten.

  • Beoordeeld op: 28 december 2015

    10
    Ideale uitvalsbasis, perfecte service en accomodatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ideale uitvalsbasis, perfecte service en accomodatie!

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,9
    schoon en dichtbij vliegveld,vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    schoon en dichtbij vliegveld,vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 20 november 2015

    9,2
    prettig rustig en schoon hotel, prettig personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Beetje last van de vliegtuigen (maar er was storm)

    prettig rustig en schoon hotel, prettig personeel. Eten prima evenals ontbijt.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    7,5
    De gratis upgrade van het oude aparte hotel naar het...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De gratis upgrade van het oude aparte hotel naar het nieuwere pand van dit hotel. Top!

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    7,1
    Bed te klein, kamer ook aan de kleine kant voor 2 personen
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bed te klein, kamer ook aan de kleine kant voor 2 personen

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    8,8
    Dat de auto bij jullie kon blijven en dat we zijn gebracht!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dat we in de dependance zaten ...en daar was geen code van de WiFi

    Dat de auto bij jullie kon blijven en dat we zijn gebracht!

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    7,5
    ontbijt, schuttle
    • Vakantiereis
    • Stel

    lift defect

    ontbijt, schuttle

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: