Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landhotel Behre Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Zum Großen Freien 3, 31275 Lehrte, Duitsland

#1 van de 5 hotels in Lehrte

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 169 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    10
    SUPER!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er was een bruiloft de tweede dag en daardoor moesten we uitwijken voor het terras, jammer.

    Alles was OK, mooi, schoon etc. Het mooiste vonden we dat we broodjes konden smeren en mee konden nemen na het ontbijt, dat kwam ons goed uit.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,1
    De kamer was erg mooi ingericht;
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was veel te warm. 's Avonds staat de zon erop. Het leek wel een sauna. Vanuit het hotel werd hier niets aan gedaan. Ik kreeg ook geen andere kamer aangeboden. Hierdoor slecht geslapen. Het bed was ook erg hard.

    De kamer was erg mooi ingericht; hotel is verder erg netjes. Ontbijt is heerlijk met veel fruit. Receptie is erg aardig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,1
    Prima verblijf voorals je onderweg bent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De standaard kamer is klein maar wel heel keurig en tip top in orde.

    Het personeel was heel behulpzaam. Omdat het hotel geen restaurant heeft en ook in het dorpje geen restaurant open was , werd ons aangeboden een pizza te bestellen, die we toen in de mooie en grote tuin konden opeten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    10
    Prima plek, rustige omgeving Hannover centrum en beurs dichtbij..
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, alles in orde

    Ontbijtbuffet was prima, was laat voor het ontbijt, buffet was ruim gesorteerd sommige belegsoorten waren op, maar dat zal zeker komen door het late ontbijten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,8
    Keurig hotel, goed bereikbaar, gratis parkeren, Wifi...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs relatief hoog i.v.m. beurs in Hannover, maar alle hotels in de buurt nog veel duurder; geen restaurant in hotel.

    Keurig hotel, goed bereikbaar, gratis parkeren, Wifi functioneert goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    7,5
    iemand anders was te gast
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    iemand anders was te gast, maar omdat hij eerder bij u heeft overnacht en naar dit hotel vroeg, weet ik dat hij het goed vond

    iemand anders was te gast

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    9,6
    Aanrader, zeer net en schoon hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje kleine kamer maar niet hinderlijk

    Zeer netjes en schoon

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    8,8
    Kamers en ontbijt prima, zeer rustige ligging midden in...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Dat in het hotel 's avonds niets te eten is (er is geen restaurant). Dat is op zich geen probleem (er is er een in het dorp + snackbar en ze komen het op verzoek brengen) maar ik wist het niet.

    Kamers en ontbijt prima, zeer rustige ligging midden in klein dorp, waar toch allerlei dingen zijn (winkel, restaurant, station etc.). Met S bahn ben je zo in Hannover.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    9,2
    How clean it is
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    How clean it is Price Personell

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: