Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landhotel Broda Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Oelmühlenstrasse 29, 17033 Neubrandenburg, Duitsland

#1 van de 9 hotels in Neubrandenburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 409 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    6,7
    Waardeloze WiFi; niet meer van deze tijd (en de eigenaars weten het (maar doen er niets aan)).
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De WiFi (onderdeel van 'zakenpakket' deed het zeer slecht; zelfs een 3G verbinding is hier onmogelijk. Een gemiddeld derde wereldland heeft dit nog veel beter voor elkaar. Kortom: voor de zakelijke reiziger een afrader. Voor de toerist (die WiFi niet belangrijk vindt) prima. Douchegordijntjes van plastic is niet meer van deze tijd!

    Prima ruime (ECO!) kamer met een prima bed en een goed ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    7,9
    Prima hotel, maar jammer van de wifi
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    wifi was waardeloos, en de manager zegt ook dat hij dit weet. Doe er dan wat aan! badkamer is in vergelijking met de rest achterhaald

    Prima ontbijt, stil, uitstekend bed, goed diner

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    9,2
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenaar deed moeilijk omdat we een éénpersoons kamer geboekt zouden hebben, terwijl wij bewijzen konden dat we een tweepersoons kamer geboekt hadden. We konden volgens hem alleen contant betalen, maar de dag van vertrek kon het opeens toch met pin. Het voelde onbehagelijk omdat niet duidelijk was wat we uiteindelijk zouden moeten betalen: hij zei dat het wel goed kwam... Dat bleek ook zo, gelukkig.

    Rustige locatie met park in de buurt en forellenkwekerij. Mooie kamer, gelijkvloers met klein terrasje.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,3
    Rustdag als excuus voor onwil
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We kwamen op zondagmiddag om 13.30 aan. Per fiets, het had geregend. De eigenares kwam uit haar appartement om ons te vertellen dat we pas om 15 uur konden worden ingeschreven omdat het rustdag was. Wel gaf ze ons uitgebreid gelegenheid om de bagage in een kantoor te zetten. Daarna moesten we het afgesloten hotel verlaten tot 15 uur. Om 15 uur konden we inchecken: een handtekening zetten en naar de kamer. Een tijdsinvestering die véél kleiner was dan het weg laten zetten van de bagage. De sauna en het restaurant waren vanwege de rustdag niet beschikbaar.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,9
    Prima startpunt voor een route langs de Oostzeekust van oost naar west.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt een eindje buiten de stad en toen wij aankwamen bleek zondag Ruhetag te zijn. Het restaurant was dus gesloten. Het vinden van een alternatief was nog een hele opgave.

    Kamer was prima. Uitstekend ontbijt. Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Wij vonden Neubrandenburg zeer de moeite van het bekijken waard.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,2
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ruime kamer met zeer goed bed. We hebben hier heel goed geslapen. Ook prima ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    10
    Ruime, frisse kamer, vriendelijk personeel, prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime, frisse kamer, vriendelijk personeel, prima ontbijt.q

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,3
    Prijs kwaliteitverhouding uitstekend.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs kwaliteitverhouding uitstekend. verder uitermate vriendelijke patron.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    4,2
    wat belegen uitstraling, muffige kamer, hard bed, matig...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wat belegen uitstraling, muffige kamer, hard bed, matig ontbijt.

    Verbleven in december 2017

Resultaat 1 - 9