Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Schützenhof mit Loungegarten

Nibelungenstrasse 51, 68642 Bürstadt, Duitsland

#1 van de 1 hotels in Bürstadt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 179 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,9
    Prima hotel voor doorreis, lekker bubbelbad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer en badkamer was net klein voor twee personen met een baby maar dit is logisch aangezien wij een twee persoonskamer hadden geboekt.

    Bubbelbad en binnentuin aanwezig. Behulpzaam personeel. Ontbijt was prima.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,5
    Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-/kwaliteit verhouding, kleine kamer

    Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam! Kamer was klein maar alles goed verzorgd. Ontbijt was lekker!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    3,8
    voor 5 geboekt maar 4 bedden beschikbaar .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    voor 5 geboekt maar 4 bedden beschikbaar . 1 persoon moest op een bijzet bed slapen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    6,3
    leuk midden in het stadje
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    met 30 graden buiten was het niet veel koeler binnen, dat maakt slapen toch wel lastig.

    leuk midden in het stadje

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,3
    Aanrader zeker als doorreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine bedden

    Rust. Ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    6,7
    De gastvrijheid op de dag van vertrek.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst.

    De gastvrijheid op de dag van vertrek.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,8
    Het verblijf was goed.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grote van de slaapkamer en de badkamer. Ik ben 1,92 mtr.

    Het ontbijt was goed . De kamer was klein

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,9
    De eigenaar was bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze kamer was aan de kleine kant (al was het bed gelukkig wel ruim). Door de warme weer was het warm in de kamer (jammer dat er geen airco was). Ontbijt was goed voor het geld maar niet uitzonderlijk

    De eigenaar was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden niet het gevoel in een Hotel te zitten door de zeer gemoedelijke sfeer. In de achtertuin was het uitstekend vertoeven (mede ook door het heerlijke weer). Zeer relaxed. De aanwezige is grappig in de tuin gelegen (maar niet echt prive). Wij hadden kamer 8. In het stadje zelf is niet echt veel te doen. Een prettig verblijf gehad

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    5,4
    Personeel aardig, kamer was rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel heeft geen bemande receptie. Sta je voor de deur, moet je bellen met je telefoon. Dan komt iemand naar de deur. In ons geval dus een internationaal gesprek. De ingang is aan de achterkant van het hotel, aan de parkeerplaats van de supermarkt. Daar hebben wij ook onze auto geparkeerd. Overigens raadde wij die supermarkt niet aan; mocht je iets willen kopen, verderop in het dorp is een grote Lidl met een beter aanbod.(dat zegt al genoeg over die andere supermarkt ;-) ). Onze kamer was erg klein, waar je bijna over de WC heen moet stappen om in de douche te geraken. Wij hebben uiteindelijk 5 euro extra betaald voor een 2 persoonsbed ipv 2 losse bedden. Het dorpje vonden wij niet zo leuk. Ik hoorde later van mijn schoonmoeder die uit Bergstrasse komt dat het een te mijden dorp is. :) Wij hebben geen gebruik gemaakt van de sauna faciliteiten, deze was in de binnentuin in een tuinhuis. En een hot-tub stond in de in de open lucht. Wij hebben wel een ander stel gezien in het sauna tuinhuis, ik denk de enige andere gasten. Wij zagen niet zo snel een douche, en hadden mede daarom geen zin om de sauna te gebruiken. Kosten voor de sauna: 15 euro PP extra. Er zit een restaurant bij het hotel, maar die was gesloten toen wij er waren (zaterdag op zondag)

    Personeel aardig, kamer was rustig.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    10
    Mooi hotel, rustig en prachtige tuin met Sauna en Jacuzzi.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets.

    Mooi hotel, rustig en prachtige tuin met Sauna en Jacuzzi. Hoteleigenaar bewust gekozen om zich alleen op hotel te richten, volle aandacht.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    10
    De persoonlijke aandacht toen mijn vrouw en ik met onze...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat we de volgende dag weer moesten gaan

    De persoonlijke aandacht toen mijn vrouw en ik met onze motoren in lederen pak met 42 graden Celsius bij de accomodatie arriveerde

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    8,8
    Persoonlijke verwelkoming
    • Zakenreis
    • Groep

    Persoonlijke verwelkoming

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    8,3
    De gastheer was zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De gastheer was zeer vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    6,7
    De sauna.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kleine keuze op de menukaart.

    De sauna.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    6,7
    Jaccuzi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie.

    Jaccuzi

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    9,6
    Gastvrijheid en de jacuzzi!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gastvrijheid en de jacuzzi!

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    9,6
    de gastvrijheid en netheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    de gastvrijheid en netheid

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,1
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer

    Gastvrijheid

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: