Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Romantik Hotel Zum Rosenhof Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Rockshäuser Str. 9, 34587 Hesserode, Duitsland

#1 van de 1 hotels in Hesserode

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 124 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    5,0
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zie vorenstaande

    hoewel wij gereserveerd hadden, waren wij niet welkom. Men adviseerde ons naar een ander onderkomen te zoeken. Het restaurant van de Rosenhof was ons zeer aanbevolen maar helaas konden wij er niet eten. Omdat wij op zondagavond geen idee hadden waar wij zouden moeten overnachten hebben wij alsnog in de Rosenhof geslapen. De kamer was netjes maar klein, de T.V. was stuk en er was geen airco o.d. in de kamer. Om te kunnen eten werden wij naar een restaurant 15 km. elders verwezen. Helaas was ook dit restaurant gesloten. Dit was beslist een teleurstelling. Het ontbijt de volgende ochtend was overigens goed. De ambiance is erg mooi met zoveel rozen maar we houden er een negatief gevoel aan over.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    8,3
    Gezellig , knus, comfortable en zeer schoon Hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Gezellig , knus, comfortable en zeer schoon Hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,9
    Charmant hotel voor in de zomer prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klungelige bediening. Geen menukaart met prijzen. Diner te duur voor het gebodene

    Charmant hotel voor in de zomer prima. Geen lounge

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    10
    Hessenrode.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer voor Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets meer.

    Kamers perfect zeer ruim en een mooie ruime badkamer, fantastisch ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    10
    Buitengewoon hartelijk en attent personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wifi werkte niet. De eigenaar was niet aanwezig en het personeel wilde het probleem graag oplossen maar kreeg dit niet voorelkaar.

    Buitengewoon hartelijk en attent personeel! We kwamen 's avonds laat aan. Ondanks dat de keuken al gesloten was, heeft de kok nog een heerlijke salade gemaakt met vers gebakken brood.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    9,6
    was goed
    • Zakenreis
    • Stel

    geen klachten

    was goed

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    9,2
    Prachtige kamer, vriendelijk personeel, goede keuken, niet...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige kamer, vriendelijk personeel, goede keuken, niet ver van de autobahn toch rustig

Resultaat 1 - 7

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Romantik Hotel Zum Rosenhof

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: