Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Leonardo Hotel Munich Arabellapark Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Effnerstr. 99, Bogenhausen, 81925 München, Duitsland

#279 van de 349 hotels in München

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2748 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 38

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    8,8
    Goede ligging, ongeinteresseerd personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat vermeld dat je fietsen mag lenen, deze stonden in winterstalling en personeel wilde ze niet ophalen. Dit vond ik erg slecht, we hadden ons verheugd op fietsen door Munchen

    Slechts 15 min van openbaar vervoer af. Vanuit daar ben je snel in de stad

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,3
    Voor Oktoberfest betaalbaar goed hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    overdag nergens kopje koffie te krijgen, alleen frisdrank/bier automaat. bediening bij ontbijt niet echt vriendelijk.

    uitstekend ontbijt, nette kamer, gezellige bar

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    -ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    -betalen voor de parking- -ontbijt is tegenwoordig overal bij te betalen: als je bij de info op' booking' de prijzen ziet lijkt hij aantrekkelijk, tot alles erbij komt is het toch een duurdere aangelegenheid!

    -ruime kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,1
    Misleidende info over fietsen lenen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van het hotel viel tegen. Ten eerste vlak naast een benzinestation, niet zo gezellig. En aan een hele drukke weg. Maar daar hadden we achteraf geen last van. Het was wel verder van de binnenstad dan we in eerste instantie dachten. Maar dat kan ook komen door het feit dat we de plaatselijke situatie niet goed kenden. Bovendien hadden we er niet zoveel aandacht aan geschonken, omdat we dachten dat dit geen probleem zou zijn, daar er gratis fietsen geleend konden worden. De kamer was wat aan de kleine kant. Het was zelfs moeilijk een plekje voor de koffer te vinden! Ook de badkamer was aan de krappe kant, en het was vooral moeilijk vanwege de ligging van het bad om er in en uit de klauteren. Voor ouderen zou dit beslist een probleem opleveren! Maar al met al zijn we eigenlijk best wel tevreden over de kamer. Het volgende weegt voor ons echter het zwaarst. Wat zeker beter had gekund was de informatie over de fietsenuitleen. In de advertentie stond dat er gratis fietsen geleend konden worden. Dat bleek ook wel essentieel gezien de ligging van het centrum van de stad, circa anderhalf uur lopen! Echter, pas NADAT we de boeking hadden voltooid, kregen we plotseling de mededeling dat de fietsen niet konden worden gegarandeerd! En dat je 's ochtends vroeg moest reserveren, anders zou de fiets aan je neus voorbij gaan! Ook bleek dat ze maar ongeveer 10 fietsen hadden waarvan er een deel ook nog kapot was!! En dat voor een hotel met zo'n 200 kamers. Hiernaast waren de fietsen eenvoudig en slecht onderhouden, de remmen waren bv heel matig. Ik heb me hier over beklaagd bij het personeel, en ze hebben het goed opgevangen. Een restant-fiets die ik nog heb kunnen bemachtigen, werd alsnog provisorisch gerepareerd. Maar voor ons is dit wel heel groot minpunt, en we voelen ons eigenlijk bedonderd door de manier waarop dit gegaan is!!

    Het ontbijt was was erg goed! Erg veel verse roereieren, en vele soorten broodjes beleg en voldoende keuze. Heerlijke koffie. De prijs van het ontbijt was normaal. Het personeel was erg servicegericht en vriendelijk. Er kon ruimschoots in de omgeving gratis worden geparkeerd, zonder dat er van de betaalde hotelfaciliteiten gebruik gemaakt hoeft te worden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    8,3
    prima verblijf voor jong en oud.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    dat het ontbijt niet bij de prijs zat inbegrepen en dat we het pas daar konden boeken.

    Personeel is vriendelijk en gastvrij. Als er iets is proberen ze je snel te helpen. Kamers zijn schoon en comfortabel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    7,5
    Zeker de moeite waard.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we het ontbijt apart moesten betalen en dat je 15 euro pd moest betalen om je auto op het terrein van het hotel te kunnen parkeren.

    Het was schoon en comfortabel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    7,5
    Prima hotel voor tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het restaurant is absoluut niet van Duitse prijs/ kwaliteits verhouding. Zeer beperkte en onlogische kaart. Verdisconteer het ontbijt gewoon in de kamerprijzen, hoeven mensen niet te twijfelen of ze €13 pp moeten uitgeven..

    Prima kamer, wel wat klein maar comfortabel. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    4,2
    Een verouderd hotel waar onderhoud, schoonmaak en personeel matig is. Gelegen aan erg drukke weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers, kleine bedden, verouderd hotel, stoffig, dames aan de receptie onvriendelijk. Veel lawaai van drukke aanliggende weg.

    De leenfietsen Eerste nacht piepkleine kamer, maar gelukkig verhuist naar andere grotere kamer door hulp van aardige manager

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,5
    rijk aanbod bij het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    rijk aanbod bij het ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    8,3
    Genoten en we gaan volgend jaar terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Gezellig buiten kunnen zitten. Bar pas laat open.

    Een prima ontbijt en een mooie ligging dicht bij de U-Bahn.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,1
    De kamer zijn toe aan modernisering.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer zijn toe aan modernisering. Kamers waren iets te krap

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,8
    Heerlijk met airco deze HETE zomer.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk met airco deze HETE zomer. Dicht bij het park en rivier om te wandelen met de hond.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,6
    Goede, vriendelijke service
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede, vriendelijke service

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,5
    Doorreis overnachting.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eten in restaurant.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    4,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerkosten. Werd niet van tevoren gecommuniceerd

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Liever een tweepersoonsmatras en dekbed.

    De locatie is voor ons perfect. In de buurt van waar onze familie woont.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,2
    Ontbijt buffet nogal karrig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt buffet nogal karrig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te snel je bord weghalen tijdens ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    7,5
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ver lopen naar het centrum, maar met de fiets van het hotel goed te bereiken (mits beschikbaar!).

    Ruime kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,5
    Prima prijskwaliteit en locatie.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bar

    De locatie.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,5
    Prettig dichtbij familie voor een uitstekende prijs in Munchen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft geen bar, lounge waar je wat kunt drinken.

    De locatie, goed bereikbaar en in de buurt van ons doel, familie.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    6,3
    Ontbijt was goed alleen s avonds had het restaurant alleen...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed alleen s avonds had het restaurant alleen pizza's

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    9,6
    Zeer mooi hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer mooi hotel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    10
    Goed gelegen, mooie kamer, lekker eten. Vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk ontbijt. Mooie, luchtige kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 april 2016

    7,1
    Prima bed en ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Eigenlijk viel niets tegen. Waren 2 prima overnachtingen tijdens 1 van de drukste weken ooit in Munchen...

    Prima bed en ontbijt. Internet (betaald) prima!

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    7,5
    inhet restaurant bij het ontbijt zeer beleefd en hulpzaam...
    • Stel

    de lucht op de eerste van de heren toiletten de geur was te sterk net of er niet dchoon gemaakt was geworden

    inhet restaurant bij het ontbijt zeer beleefd en hulpzaam vooral mevr.lopes

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    3,3
    Niets.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het hotel is totaal opgeleefd. De kamers zijn superklein en de mijne stonk echt. Bovendien stond er schimmel op het douchegordijn en tegels. Alles is ook echt oud de lidt was van 1970 dus ik vermoed het hotel ook en een renovatie is er nog niet geweest.

    Niets. En ik ben niet kieskeurig.

  • Beoordeeld op: 22 april 2016

    10
    Goede bedden
    • Zakenreis
    • Groep

    Goede bedden

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    7,1
    kamers niet voldoende geisoleerd vanop de gang
    • Zakenreis
    • Stel

    kamers niet voldoende geisoleerd vanop de gang

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    7,1
    Locatie en faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    personnel...

    Locatie en faciliteiten

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    5,4
    Eenvoudig hotel waar je niet blij van wordt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Eenvoudig hotel waar je niet blij van wordt

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    8,3
    Gunstige ligging snel in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gunstige ligging snel in het centrum. Ideaal met de fiets gratis te gebruiken.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    4,4
    Onvriendelijk door dubbele booking op te eisen, zonder ook...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onvriendelijk door dubbele booking op te eisen, zonder ook maar je in te leven in de klant. Hospitality ?? Nooit meer daarheen.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    8,8
    leenfietsen zijn erg handig;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    bedden waren vrij smal

    leenfietsen zijn erg handig; ook de airco werkte goed en zonder veel lawaai

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,3
    Prima kamer met goede badkamer!
    • Stel

    Vond persoonlijk het bed te zacht

    Prima kamer met goede badkamer! Uitgebreid ontbijt en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    8,3
    Prima hotel voor een stedentrip, voor een paar dagen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Openbaar vervoer naar het centrum wat ver weg. Ontbijt was aan de dure kant.

    Prima hotel voor een stedentrip, voor een paar dagen verblijf.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    7,9
    prima kamers, op gunstige lokatie vanaf de snelweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen gratis, maar dure wifi!

    prima kamers, op gunstige lokatie vanaf de snelweg

  • Beoordeeld op: 14 februari 2015

    6,3
    flexibiliteit van de receptie
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt

    flexibiliteit van de receptie

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 38

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: