Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Leonardo Royal Hotel Frankfurt Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Mailänder Str. 1, Sachsenhausen, 60598 Frankfurt am Main, Duitsland

#124 van de 221 hotels in Frankfurt am Main

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3922 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    10
    Perfect !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Omdat het een hoog hotel is ,wilden wij liefst zo laag mogelijk een kamer hebben Aan deze wens werd door een uiterst vriendelijke receptie medewerkster tegemoet gekomen door ons een upgrade te geven naar de laagst mogelijke etage Mede door deze super service komen wij de volgende keer als wij naar Frankfurt gaan , zeker terug in dit hotel !

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,5
    Over het algemeen prettig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeerkosten ( 24 euro/dag) zijn hoog. Bij het ontbijt loop je vanwege de indeling het risico dat je bij vreemden aan tafel komt te zitten. Het ontbijten hebben we daardoor niet altijd als prettig ervaren.

    Ruime nette kamer. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    7,5
    Last minute met gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zouden nog een extra bed krijgen, maar werd vergeten. De hond mocht eerst gratis blijven als we haar in de bench lieten, maar was geen aantekening van gemaakt, dus moesyen we toch voor de hond afrekenen. Het ontbijtbuffet was uitgebreid, maar niet geweldig.

    De kamer was zeer ruim en schoon. Het uitzicht op 19 hoog was indrukwekkend. We konden s'avonds nog gezellig in de bar zitten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    3,8
    Zeer teleurstellend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud, afgeleefd hotel. Alles is kapot of hangt half los. Slechte, oude bedden en een bad dat kapot was. Al met al echt het geld niet waard! Ligt ook nog eens kilometers weg van het centrum.

    Niets

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    6,3
    Ruime kamers en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is erg gedateerd geen viersterren waardig. Aantal faciliteiten waren er niet hierover moeten bellen duurde 15min voor ze er waren.

    Ruime kamers en schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer niet klaar (21:00). Niet genoeg koffie aanwezig op de kamer. Geen water op de kamer. Niet het beschreven fraaie uitzicht zoals beschreven. 1 krakend bed. Kasten onbereikbaar. Persooneel niet behulpzaam.

    Het ontbijt was voortreffelijk en zeer uitgebreid. Kamerinrichting en 2 bedden van goede kwaliteit. Kamer goed licht- en geluidsdicht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,5
    Prima voor doorreis of congresbezoek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Gehorig, het dichtslaan van deuren hoor je nog al luid. De badkamer is klein en gedateerd.

    Het ontbijt was erg goed, de kamers zijn ruim maar wel enigszins gedateerd.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,5
    Nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens het ontbijt zijn ze niet voorbereid op een grote hoeveelheid mensen tegelijk. Weinig zitplaats en dringen voor het buffet. Erg chaotisch.

    Nette kamers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    8,8
    Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid, grote kamer met airco...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs per nacht voor parkeergarage aan de dure kant (24 euro per dag)

    Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid, grote kamer met airco en goede bedden en een prachtig uitzicht over de stad. Grote parkeergarage. Restaurant goed en personeel vriendelijk. Hotel ligt toch iets te ver van de stad om te voet te doen, met taxi per rit ongeveer 14 euro

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,2
    Zeer uitgebreid ontbijt, mooie kamer met goede bedden, goed...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerkosten mogen goedkoper!

    Zeer uitgebreid ontbijt, mooie kamer met goede bedden, goed restaurant en ruime overdekte parking (betalend). Het centrum van Frankfurt ligt te ver om te voet te doen maar met taxi betaal je per rit gemiddeld 14 euro

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    8,3
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeertarief 25 euro per dag Weinig parkeerplek buiten het hotel.

    Fijn hotel. Busstop richting centrum aan de overkant. Vriendelijk personeel Prijs

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    8,3
    Ideaal om zelfs op wandelafstand Sachsenhausen te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Voor een hotel in Duitsland was de ene onthaalbediende geen Duits machtig. Enkel Engels. Toevallig waren er pas enkele toeristenbussen aangekomen en zeer lange wachttijden aan de drie smalle liften (kamers op 23 en 24 ste verdieping)

    Ontbijt was super. Locatie ideaal en parkeergelegenheid genoeg. Sportbar was een meevaller

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    3,3
    zeer matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    In de kamer was de airco kapot. De airco bleef wel heel veel geluid maken. Daarna nieuwe kamer gekregen. Daar waren twee éénpersoonsbedden en geen 2-persoonsbed. Derde kamer rook muf. De volgende dag kon je de hotelkamer niet meer in. Moest weer geregeld worden bij de receptie. Kon je weer in de veels te kleine lift van de 15de verdieping naar beneden en terug. Al met al zeer teleurstellend hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    7,5
    Was niet slecht maar zou er niet opnieuw naartoe gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Liften claustrofobisch klein Verborgen kosten parkeren 24 euro Gratis maken en prijs kamer verhogen met dit bedrag geeft duidelijker beeld van de werkelijke kamerprijs

    Ontbijt uitstekend

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    6,7
    fijne locatie, prachtig uitzicht, wel prijzig
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het water in het doucheputje liep niet door, gelukkig konden we douchen in de kamer ertegenover. Het betalen van 24 euro voor parkeren vind ik belachelijk als je meer dan 100 euro voor een nacht hebt betaald.

    we zaten op de 18e etage, het uitzicht was fantastisch. we hadden twee aparte bedden en die waren heel fijn groot en lagen heel lekker. we hadden een grote televisie en genoeg ruimte voor onze rommel. ook is het makkelijk te bereiken per auto, je hoeft niet heel het centrum door.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    5,8
    Voor budget goed, maar de volgende keer toch naar iets luxers kijken dichter bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Duidelijkere informatie online over hoe ver het van het centrum ligt.

    Kamers werden elke dag goed schoongemaakt. De schoonmakers klopten wel iedere keer aan of ze al konden schoonmaken, ook al hing er een kaartje met "niet storen"

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was matig, koffie zeer slecht. Humeurig personeel. Dame bij de checkout gaf overspannen reactie, betalen was niet mogelijk, dit werd door booking.com geregeld? Vervolgens is een ander personeelslid alle betalingen aan het innen van mijn Creditcard? Bestel je een taxi voor zes personen, wordt het personeel van het hotel mee betaald? Ze zoeken een restaurant voor je uit wat ver genoeg is, zodat de taxi goed verdient en het personeel een tip geeft. Kamers zijn beneden maat, badkamer onlogisch ingedeeld. Zit je op de wc, blokkeer je de volledige badkamer, je kunt niet doortrekken omdat de klep van de wc hiervoor zit. Je moet opstaan om je toiletpapier te pakken, dit hangt aan de andere kant van de wc. Ga je douchen in het bad, moet je vervolgens de volledige badkamer dwijlen. Wij hadden eerst een andere kamer, waarbij het toilet continu doorliep. Vervolgens een upgrade naar een ladyroom gekregen. Dit hotel heeft nodig onderhoud nodig.

    Marcel is echt een super medewerker aan de receptie, daar kan het andere personeel een voorbeeld aan nemen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    5,8
    Prima bedden en de kamer is ook ruim genoeg.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het is erg warm op de verdiepingen en hier ruikt ook niet meer zo fris. Wil je met de trap dan is het trappenhuis zeer onduidelijk te vinden en gaat via de buiten om leek meer op de nooduitgang. Dit is geen probleem maar er word niet aangegeven waar je er weer in kan en waar bijvoorbeeld de receptie is. Ontbijt was een beetje chaotisch.

    Prima bedden en de kamer is ook ruim genoeg. Hotel is wat gedateerd

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    4,2
    Super slecht !!
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was echt verouderd, de deur van de badkamer was weggerot (heb daar foto van genomen) vloer bekleding oud en vies, het bad was vies, geen watje of zakdoekje, kapstokken denk 5 ongeveer enz.... Veel te veel betaald voor niets. de foto s van jullie ( booking.com) tonen een verkeerd beeld. 465 euro voor niets anders dan een oude vieze boel zonder ontbijt en parking?? voor de parking is het 24 euro per nacht,voor het ontbijt 22euro pp . De weekends wordt er niet gepoetst tenzij je extra betaald.!! sorry dit is er over voor mij. gelukkig moest ik er alleen maar slapen en zorgen dat ik weg was. Echt niet tevreden hoor !! als ik alles samen tel voor 3 nachten is dit 132 euro extra te betalen . met andere woorden 600 euro voor 3 nachten ??? en dat noemen ze dat voordelig geboekt !!!! voor deze prijs ben ik een 7 dagen in buitenland in een mooi modern hotel. !! Mij zien ze daar niet meer terug !!

    het ontbijt was goed wel beetje duur 22 euro pp , en het zicht was mooi op de 22 ste verdieping dit is het enige wat er goed was aan dit hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,8
    Prima hotel, fijne bedden,
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi werkte 's morgens niet. Parkeren was erg duur., hoort , mijns inziens, bij de prijs inbegrepen te zijn. Prijs van een glas wijn in de bar was veel te hoog, 6,50 euro voor de huiswijn.

    Ruime kamer met 2 grote bedden. Net sanitair. Prachtig uitzicht

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    mooi romantisch weekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ik heb veel parkeren plek vervaagt maar valt me tegen.

    ontbijten heel goed komer schoon ,bed goéd ik ben heel tevreden met als met min partner heel goed wij kom zeker terug heel veel bedenk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Accomodatie is goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was goed maar ik vond wel dat de ruimte tegenviel.

    Accomodatie is goed. Ruime kamer, veel faciliteiten, verder van het centrum maar op 10 minute lopen van restaurants. In de straat parkeren kan en ook op het parkeerterrein. Dat is betaald. Prijs/kwaliteit erg goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Enige minpunt is dat je aan de straat moet parkeren want anders betaal je gewoon 20 euro per dag aan het hotel. Dat ga ik niet doen.

    Het hotel zag er supper mooi uit. De prijs was zeker betaalbaar. De kamers zagen er mooi en schoon uit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,8
    Prima hotel! Fantastisch ontbijtbuffet!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kinderen sliepen in kamer 1516, deze kamer rook heel onfris! Er hing een doordringende schimmelgeur. Probeer deze kamer te vermijden! (Wij verbleven in 1514, ruime en kraaknette kamer)

    Personeel is heel vriendelijk en professioneel. Hotel heeft voldoende faciliteiten. Ontbijtbuffet is zeer goed! Héél veel keuze! Ligt dicht tegen de A3, dus heel geschikt als doorreishotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    4,2
    kamers gedateerd en zeker anders dan op de gepuliceerde...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamers gedateerd en zeker anders dan op de gepuliceerde foto's, geen goed restaurant, je moet in de bar of lounge eten, geen zitplaatsen tijdens het massaal ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,5
    Parkeerkosten € 22,- beetje aan de hoge kant, als je in de...
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeerkosten € 22,- beetje aan de hoge kant, als je in de hotel garage staat en nog een kamer boekt. Gemiddelde stad openbare garage betaal je € 15,- per dag. En jammer dat de mini bar leeg was

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    7,5
    Rustig en goed bereikbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Douche in bad, maar dat vind ik altijd stom en liever gewoon een inloop douche dan bad. Liften beetje klein voor de grote van het hotel. In spits vaak lift voorbij moeten laten gaan.

    rustige omgeving

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,5
    Goed hotel, jammer van de bediening.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bediening was zeer slecht ze kwamen niet spontaan vragen of je wilde bestellen, je moest echt luid roepen dat je wilde bestellen. Bij het ontbijt het zelfde we zaten aan een tafel die net verlaten was en toen de serveerster zag dat we gingen zitten haalde ze 2 borden weg en de rest liet ze staan vervolgens ging ze rustig verder met een andere tafel afruimen en bij een andere tafel het bestel neerleggen waar niemand meer zat. We moesten echt heel duidelijk vragen of ze deze tafel wilde schoonmaken zodat we eindelijk konden gaan ontbijten.

    Het eten was er heerlijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    8,3
    Prima hotel met veel faciliteiten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeerkosten van €22 per dag zijn absoluut niet meer van deze tijd en niet marktconform in Frankfurt!

    Prima hotel met veel faciliteiten. Mooi uitzicht van het balkon op meerdere zijden van Frankfurt. Mooie ruime kamers.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    8,3
    Uitstekende prijs / kwaliteits verhouding!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wifi kan wat beter Kamer temperatuur was aan de koude kant en moeilijk aan te passen

    Kamer was heerlijk ruim en schoon Prima locatie Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    7,1
    Mooi uitzicht van kamer op hogere etages.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Mini bar was leeg. Badkamer deuren kunnen een verfbeurt hebben, verf afgebladert. Sportsbar heeft maar 1 of 2 beeldschermen, niet duidelijk zichtbaar vanwege vele zithoeken. Duur parkeren.

    Mooi uitzicht van kamer op hogere etages. Goede hotelbar in lobby.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,5
    Service was goed, kamers clean en super vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ligt denk ik meer aan booking.com, die ik vandaag ook ga bellen... ik kwam aan krijg ik te horen dat ik in plaats van 1 kamer voor 2 personen, 2 kamers heb geboekt voor 2 personen - dit is dus een vergissing/fout waar ik niks van wist omdat ik maar 1 bevestiging van booking.com heb - en hier kon het hotel me dus helaas niet bij helpen, best vervelend!

    Service was goed, kamers clean en super vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    6,3
    Het ontbijt was prima
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg zakelijke en rare geur in de kamer

    Het ontbijt was prima

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,9
    Prima hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hele lage toiletten

    Zeer gastvrij

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,5
    De ruimte van de kamer.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muziek erg luid in de bar, zwarte vlekken in de badkamer. Schimmel? Achterstallig onderhoud?

    De ruimte van de kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    8,8
    Heerlijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,9
    De bedden waren zeer comfortabel en het ontbijt genereus
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van het parkeren, 24 euro per nacht

    De bedden waren zeer comfortabel en het ontbijt genereus

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,6
    Mooie schone kamer
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets....

    Mooie schone kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    9,6
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs garage

    Ontbijt!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    Dat wat een goede hotel voor mij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,1
    Faciliteiten
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid

    Faciliteiten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,5
    overnachtig op door reis
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    de stilte

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,1
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Goed ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,8
    Goed overnachtingshotel met nette kamers, vriendelijk personeel en geweldig ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant en parkeren duur.

    Nette kamers, vriendelijk personeel, geweldig ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is te oud, en alles is erg laag, gemaakt voor kleine mensen.

    Goed bed, ruime hotelkamer op een hoek

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,9
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    De kaner

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    4,6
    Kamer was niet schoon bij inchecken, gastheer geloofde het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet schoon bij inchecken, gastheer geloofde het niet en twijfelde een andere kamer te geven. Ook aan de bar in de lobby stonk het.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    6,3
    overnachtig op door reis
    • Met huisdier
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De geur in de kamer muf

    geen ontbijt genomen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,2
    Let op umweltzome sticker nodig voor Frankfurt en parkeren...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Let op umweltzome sticker nodig voor Frankfurt en parkeren nogal prijzig (24 euro)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,8
    Was aangenaam.
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage

    De bedden

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,5
    Uitgebreid ontbijt buffet
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking plaatsen

    Uitgebreid ontbijt buffet

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    10
    top ontbijt, grote kamer, mooi uitzicht ( vanop 11ste...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    nvt

    top ontbijt, grote kamer, mooi uitzicht ( vanop 11ste verdieping)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    7,5
    Prima
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diuche

    Goed bed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    8,5
    Top
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,1
    Geweldig ontbijt heel uitgebreid en luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kapotte douchekop maar was binnen 15 minuten door personeel gemaakt.

    Geweldig ontbijt heel uitgebreid en luxe.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,5
    uitstekend jammer van de airco
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Airco moet nagekeken en schoon gemaakt worden ook in de badkamer afzuiging met zwammen!

    Ontbijt uitstekend bediening goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    10
    zeer goed
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    mooie ruime kamer ,goed bereikbaar en een zeer goed ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Prima hotel, zeker qua prijs/kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ontbijt, plezierige service en goede parkeergelegenheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    5,8
    Okay
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ruikt niet fris op de kamer, enigszins gedateerd

    Top ontbijt, mooi uitzicht over Frankfurt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,6
    Prima kamer op de 24e mooi uitzicht
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamer op de 24e mooi uitzicht

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    9,6
    Ruime kamer en grote bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel was gehorig. Regelmatig klapte er een deur dicht waar je wakker van schrok.

    Ruime kamer en grote bedden. Mooie skyline.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,9
    ok
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel voor de doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvindbaarheid parkeergarage. Kleine onduidelijke oprit aan een drukke doorgaande weg

    Dichtbij A3

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,9
    Goed groot hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groot hotel, mooie kamers, goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,9
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijker personeel

    De bedden op de kamers en het ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,0
    Zeer matig voor toch stevige prijs.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Gewoon standaard. Geen luxe in kamer en ook niet bij ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,5
    dag Frankfurt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het uitzicht was mooi. kamer was ruin

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    4,6
    Oud, niet overeenkomstig met geschetste verwachting
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Oud, niet overeenkomstig met geschetste verwachting

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,3
    Ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt Wifi

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    7,9
    Prima ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Verkeersgeluiden straatkant.

    Prima ontbijt. Behulpzaam personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    7,9
    overall prijs kwaliteit prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kosten parking zeer hoog € 22. capaciteit liften is te laag, zeker 15 minuten moeten wachten om beneden te komen.

    overall prijs kwaliteit prima.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    9,2
    Eigenlijk in 1 woord, uitstekend!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks, alleen vermelde Booking.com dat het dichterbij de beurs was dan daadwerkelijk!

    Fatsoenlijk te eten, zelfs erg laat op de avond!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    7,5
    Hier is WiFi nog steeds verdeelt in 2 groepen, gratis surf...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hier is WiFi nog steeds verdeelt in 2 groepen, gratis surf only en betaald video stream. Dit is niet meer van deze tijd.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    6,3
    De prijs 103 euro voor overnachting +ontbijt voor 2 personen
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs 103 euro voor overnachting +ontbijt voor 2 personen

    Verbleven in februari 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Leonardo Royal Hotel Frankfurt

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: