Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Leonardo Hotel Heidelberg Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Pleikartsförster Str. 101, 69124 Heidelberg, Duitsland

#55 van de 66 hotels in Heidelberg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3354 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    6,7
    Geboekte invalide kamer was niet beschikbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geboekte invalide kamer was niet beschikbaar. Het werd opgelost met een upgrade naar een comfortabeler kamer. Maar zonder de faciliteiten die Ik nodig heb.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    5,4
    Prijs/kwaliteit onvoldoende
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het viel ons tegen dat we geen twee persoonsbed kregen. Dan hadden we maar rechtstreeks bij hen moeten boeken, werd er gezegd. Daarnaast was het oncomfortabel dat er gedoucht moest worden in bad, dat is echt niet meer van deze tijd en ook gevaarlijk qua eventueel uitglijden. De vloerbedekking zat onder de vlekken en de voegen van de tegels in de badkamer waren licht beschimmeld, dit heeft te maken met ventilatie, dat was bijna onmogelijk in de badkamer. Bijna vergeten: we waren laat dus ik wilde nog even een burger halen. Ik kon de auto weer op de parkeerplaats terugzetten als ik €8 betaalde.... Niet dus, belachelijk!!!

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en voor ieder wat wils.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,5
    Redelijk goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie en de uitleg naar de altstadt de hygiëne op de badkamer vond ik iets minder we hadden een smerige handdoek en de wc was ook aan een nieuwe opknapbeurt toe

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,8
    Perfect hotel voor een tussenstop. Niet geschikt voor een vakantie van 3 dagen of langer.
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goed, nette kamer, met airconditioning (het was op dat moment ongeveer 37 graden buiten). Ligging aan de snelweg is perfect (wij waren op doorreis naar Oostenrijk).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    6,7
    Het eerste verblijf was perfect, na 14 dagen op doorreis viel het tweede verblijf erg tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs was in 14 dagen met 10 Euro gestegen en ook nog eens zonder ontbijt. Ontbijt kostte ons 15 Euro p.p. Dus wij waren 40 Euro per nacht meer kwijt. Ook konden wij geen gebruik maken van de menu kaart omdat het meeste niet op voorraad/ uitverkocht was. Na een hele dag onderweg geweest te zijn is een goed diner erg belangrijk.

    Ontbijt is zeer goed en uitgebreid. Kamer leuk ingericht, jammer van de gebroken badkamer tegels.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,9
    Prima ligging, net buiten het stadscentrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ligging, net buiten het stadscentrum. Personeel is servicegericht: we hadden ‘s avonds laat lekkage van het bad. We kregen mogelijk om in andere kamer te douchen en daarnaast het parkeren gratis vanwege het ongemak. Ruime kamer Goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,1
    Heidelberg is echt een prachtige stad,zeer de moeite waard voor een tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers een beetje klein en uitzicht niet erg mooi , we keken op een binnenplaats en eigenlijk een beetje te ver van het centrum

    Heerlijk gegeten in het restaurant met goede airco

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    9,2
    efficiënt, aangenaam veblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de ligging is wat ze is: vlak bij autostrade, niet echt romantisch, wel practisch

    zeer mooie, efficiênt ingerichte kamers, met koffiapparaat (eerste keer gedurende onze reis in Duitsland). goed ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    8,3
    Een mooie en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een mooie en schone kamer. Het was een prettige verblijf richting de winstersport bestemming in Oostenrijk. Het ontbreken van een kleine koelkast was erg fijn geweest. Verder was alles Prima!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,9
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    prijs van ontbijt service (€15,- p.p ) = veel te hoog jammer dat we voor het parkeren extra € 8,- moesten betalen

    prima kamer en goed populair dinerrestaurant voor goede prijs / kwaliteit

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    8,8
    Prima overnachtingsplek op doorreis naar Oostenrijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets op aan te merken.

    Een prima plek op doorreis naar wintersport. 's Avonds vertrokken, daar overnacht en de volgende middag al op de piste in Oostenrijk. Je hoeft er niet ver voor de snelweg af. Het heeft een 24-uurs receptie, dat vonden wij ook makkelijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    6,3
    Prima bed, maar zeer slecht ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt!! Erg slecht en zeker geen 15 euro pp waard. Voor de gezonde ontbijter was er verouderd droog fruit en/of fruit uit blik wat ook al aan het gisten was. Geen succes dus!

    Bedden waren goed en geen geluidsoverlast.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,4
    We zouden dit hotel in de toekomst mijden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op de website wordt vermeld dat het hotel op 1,4 km van het stadscentrum verwijderd is. In realiteit is het 4,1 km!! De geldkoffer van de kamer functioneerde niet. Moesten 2 uren wachten vooraleer iemand ons kwam helpen.

    Kamer was proper doch basic

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,7
    goed voor 1 nacht en bezoek Heidelberg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    moeilijk te bereiken, je ziet het hotel maar kan niet van de weg af. dat je voor de Parkeerplaats moet betalen vind ik raar, nog nooit meegemaakt. het hotel ligt buiten het centrum, heeft een grote P en je kunt nergens anders parkeren dus je moet wel.

    prima kamer, prima ontbijt, buiten t centrum maar het centrum is goed te bereiken en daar lekker in een P gaan staan.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    6,3
    Niet wat we er van verwacht hebben
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen werkende mini bar op de kamer. Je kon uit een automaat ergens op de gang iets halen. Toen we op de kamer kwamen wilden we een kopje koffie drinken, maar helaas geen koffie, thee, suiker, alleen twee cupjes koffiemelk. Na dit te hebben gemeld werden een half uur later de spullen gebracht. De airco wordt centraal geregeld. We vonden het erg warm. De vitrage hing een stuk los, er was een lamp stuk. Doorgegeven maar daar konden ze niets aan doen op dat moment. 's-Avonds in het restaurant gegeten, maar wat een aanfluiting. Het eten was goed, maar de bediening kon de drukte niet aan. Zeker een uur gewacht tot we wat kregen. Niet alles gekregen wat we hadden besteld. Maar niets meer van gezegd. Rekening gevraagd, ook die klopte niet. Al met al een teleurstellende ervaring.

    Gratis parkeren

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,5
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor het parkeren moet je 8,- euro betalen, terwijl als je in de stad Heidelberg parkeert betaal je een stuk minder.

    Hotel is netjes en schoon, restaurant ziet er mooi,modern en verzorgd uit. Kamer is groot en netjes. Een prima hotel!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,1
    Was slechts 1 overnachting op retour reis naar huis
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer extreem klein. koffer paste er nauwelijks in en hadden nog wel comfort kamer. badkamer ook idem erg klein. Douche wel goed en waterdruk in orde.

    Goed ontbijt en avondeten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Uitstekend hotel voor tussenstop op reis naar Zwitserland.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was in onze ogen niets op aan te merken.

    Prettig gelegen aan de rand van Heidelberg met goede parkeermogelijkheid en prima OV naar de schitterende binnenstad. De bedden in het hotel waren prima en het ontbijt uitgebreid en van goede kwaliteit!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,8
    Schoon en mooi hotel voor weinig geld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens waren mijn inziens te slap, met kleine kinderen toch wel "enge" trappen en veel balustrades waar ze overheen kunnen klimmen.

    Goed ontbijt, goede bedden, mooie ruime badkamer, heerlijk restaurant, goede locatie, top personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Gewoontjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond de kamers te klein als ook de badkamer en het uitzicht is troosteloos te noemen.

    Het Ontbijt en Diner was goed, zo ook het zeer vriendelijk personeel, en dat er voldoende parkeer gelegenheid is.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,0
    We vonden het gehele verblijf matig, alleen het ontbijt was prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontvangst bij de receptie was niet erg enthousiast en vriendelijk. De dagen na de aankomst stond er wel een vriendelijke dame bij de receptie.

    Het ontbijt was goed. De kamers redelijk. Prijs is behoorlijk voor dit niveau.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,9
    Goed hotel voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeerkosten zijn 8 euro per 24 uur. In 1 van de vleugels zit geen lift naar de bovenliggende etage dus dat werd tillen met je koffer.

    Prima hotel, makkelijk voor de deur parkeren, Personeel is meertalig, dus je kan het gewoon in het Engels af. Locatie ligt praktisch gelegen naast een provinciale weg, maar door de dikke beglazing merk je daar niks van

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,6
    Prima hotel op doorreis of voor een paar dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer. Uitgebreid ontbijt, met gekookte eieren, roerbakei, worstjes, zalm, vers fruit, veel soorten brood. Rustige plek. Centrum van de stad was goed te bereiken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    Fantastisch
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatief punt op op te noemen

    Alles heel netjes en schoon..zag er ook uit dat het helemaal nieuw was.Goede service en heerlijk uitgebreid buffet..top👌

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,5
    Prima adres voor een kort bezoek aan Heidelberg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Weliswaar is met openbaar vervoer het centrum goed bereikbaar, maar het hotel zelf ligt in een nogal anonieme buitenwijk

    Prima kamers/ uitstekend ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    8,3
    Ideaal gelegen hotel voor een citytrip met tankstation in directe nabijheid en autosnelweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De afstand tot het centrum van Heidelberg was wat ver, maar we hebben erom gekozen omdat we wandelaars zijn.

    Airco op de kamer was gezien het een zere warme dag was zeer aangenaam. Mooi ontbijtbuffet, en vriendelijke barman.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    8,3
    Als overnachtingshotel is het in ieder geval een hele goede keus, vlak bij snelweg
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we voor het parkeren €8,00 moesten betalen.

    Wij hebben dit hotel als overnachtingshotel gebruikt. Wat ons opviel dat het in het hele hotel lekker rook, frisse geur. Hele ruime kamer, kleine maar prima badkamer, goede bedden, fantastisch uitgebreid ontbijt al vanaf 06.30uur, gezellig bar/zit gelegenheid, prima avondeten voor hele schappelijke prijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    8,8
    Klein probleem uitstekend opgelost!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het buitenzitje bij de entre met uitzicht op het tenkstatio.

    De service en de kamer. We misten wat kleine dingen in de oorspronkelijke kamer waardoor wij een andere hebben gekregen die ons volledig verbaasde. Van een kleine kamer naar een suite voor de zelfde prijs!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,5
    Verder top
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb maandag gelijk een parkeerkaart gekocht (8 pn) cash betaald kreeg later op mijn rek. weer 32 euro voor parkeerkaart. Zorg er voor dat je als iets betaald gelijk een rek. meeneemt om daar stress over te voorkomen kreeg ze wel terug maar niet vriendelijk en zonder excuus.

    Ontbijt en de kamers waren goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    6,7
    Prima hotel nabij de snelweg, voor op doorreis of een kort bezoek aan Heidelberg.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    In de badkamer hing een rioollucht. Hotel erg zakelijk. Parkeerkosten wel erg hoog voor een hotel waar alle ruimte omheen is aan de rand van de stad. Helaas houdt de buslijn met een halte naast het hotel er 's avonds wel heel vroeg mee op van en naar het centrum.

    Mooie ruime nette kamer. Ik had een rustige kamer gevraagd en ook gekregen. Heerlijk. Je bent zo met de bus in het centrum.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    8,3
    Goed doorreishotel met goed ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is beetje industrieterrein met tankstation.

    Goed ontbijt, ruime parkeergelegenheid. Korte afstand tot de stad per auto. Dicht bij de snelwegen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,2
    Het ontbijt was zeer uitgebreid en van zeer goede kwaliteit.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    op 24 maart brandde 's avonds het licht niet in de hal van de eerste en tweede verdieping. De vloerbedekking op de tweede verdieping ligt hobbelig waardoor struikelgevaar.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en van zeer goede kwaliteit. Gezellig hotel met wat zitjes, drankautomaat en zowaar een voetbalspel voor wat ontspanning verdeeld over de verdiepingen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    5,0
    Goed voor 1 nacht op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwaar doorrookte kamers. Wij hadden niet roken doorgegeven en kregen niet roken kamers. Toch stonken deze enorm. Rioollucht in de badkamer en haren in het bad.

    De ligging ten opzichte van de snelweg en de parkeergelegenheid.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    10
    doorgang hotel op weg naar wintersport
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    beperkte keuze in restaurant ( maar desondanks alles lekker)

    Wij waren met de familie en hadden 3 kamers, er was ook de baby bij van onze dochter en wij kregen 2 kamers naast elkaar met een tussendeur die open kon. Een goed ontbijt met zowel warm als koud voldoende keuze, verse fruitsalade,verschillende soorten thee en koffie uit de grote kan of speciale uit de automaten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    7,5
    Goed hotel voor een aangenmae prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onze reservering was niet bekend bij het hotel, maar gelukkig was er nog wel een kamer, maar dat was een veel kleinere kamer dan we gewoonlijk in dit hotel hebben

    Het ontbijt was erg goed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    6,7
    Goed om juist te slapen en te ontbijten, niet om te genieten van je hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het onderstel van het bed zat vol met vlekken langs de zijkant. 1x in het restaurant gaan eten 's avonds, de banken zaten ook vol vlekken, het tapijt vol vlekken en de onderleggers die er blijven liggen zaten ook vol vlekken. Dit was echt vies en teleurstellend voor een vier sterren hotel. De banken van de ontbijtzaal hadden ook allemaal vlekken. Het eten in het restaurant was niet lekker, en we zaten er 10min voor iemand ons pas opmerkte. Flesjes drinken zijn in het tankstation ernaast eens zo goedkoop dan uit hun automaat. Veel lawaai gehad in de gangen 's avonds. Hun fitness bestaat enkel uit loopband en fietstoestel. Niets met gewichten (zoals op de foto). Prijs/kwaliteit viel tegen.

    Zeer uitgebreid ontbijt! Matrassen liggen heel goed. Geen geluid van buiten en vriendelijk en behulpzaam personeel. 3minuten wandelen naar bushalte die je naar de stad brengt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    6,3
    Jammer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is oud, de ingang is opgeknapt, maar de kamer waar wij in sliepen was uit de jaren 90, en het matras was scheef. En je moet €8 betalen voor parkeren, voor een hotel dat niet in de stad staat is dat duur

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    7,9
    Behalve de punten die ik noemde beviel het hotel ons prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We vonden het niet correct te moeten betalen om te parkeren.

    De kamers waren goed. Alleen sliepen we aan de drukke kant, terwijl we gevraagd hadden om een kamer aan de rustige kant.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    7,5
    Afgezien van mijn bemerkingen was ons verblijf goed te noemen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De personeelsbezetting op de Zondagmorgen was absoluut onvoldoende. De manager van het hotel was uitermate druk met zelf voor van alles te zorgen omdat er slechts twee personeelsleden aanwezig waren. Dit alles zorgde voor veel vertraging.

    Het ontbijt was uitstekend, de bar was goed, maar juist op de Zaterdagavond zeer slecht bezet met personeel. Er was slechts één dame voor de bediening en die moest regelmatig worden opgezocht voor betaling en bedienen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    10
    Heerlijk bed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dat wij volgens de booking.com website met ontbijt geboekt hadden en wij daar aankwamen en we blijkbaar nog 15 euro per persoon aan ontbijt moesten betalen. Omdat wij het hier totaal niet mee eens waren en het volgens de receptie een fout is van booking.com waren zij zo vriendelijk om ons het ontbijt te schenken. wij raden wel aan dit beter te vermelden op booking.com

    Het bed lag heerlijk, ik ben eerder bij een Leonardo hotel geweest in België - Brugge. Dat was verschrikkelijk, in Heidelberg lag het heerlijk!! Personeel ook erg vriendelijk

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    5,8
    Rustige locatie, binnenstad goed bereikbaar met openbaar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op basis van boeking dacht ik dat het inclusief ontbijt was. Dat was niet transparant.

    Rustige locatie, binnenstad goed bereikbaar met openbaar vervoer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    8,8
    Prima overnachtingshotel voor onderweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne bedden, lekker ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    10
    was super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de zaal voor het diner

    het mooie terras en het goed verzorgde ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    7,5
    Goed hotel voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje kleine kamer

    Prima ontbijt en vriendelijk personeel. Gastvrij hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,3
    Fijn verblijf, alles goed verzorgd.
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was airconditioning, heerlijk, want het was 33 graden!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,2
    Een tevreden klant
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine kamers voor zoon hotel

    De ligging 10 min van het centrum je neemt daar bus 33 en je stopt vlak in het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,9
    Netjes, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Netjes, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,5
    Goed en netjes!! Betaald parkeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betaald parkeren

    Ontvagst met Prosecco

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    10
    aangenaam verzorgde kamers en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen negatieve punten

    zeer vriendelijk onthaal air co (38 gr buiten)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Prima hotel voor een prima prijs.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een probleem met de stortbak van het toilet. We kregen meteen een andere kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,5
    Goed hotel vlak bij snelweg maar wel redelijk prijzig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging tov Heidelberg ver en parkeerbeleid. Om de hoek van hotel gratis en voor het hotel moet je betalen. Raar beleid

    Kamers en lounge gedeelte

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,3
    Rustig gelegen, goede bedden.
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco kon de hoge temperaturen niet aan. Kamertemperatuur 36 graden Celsius. Pfff.

    Rustig gelegen, goede bedden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,5
    Grote ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote ruime kamer Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    9,5
    Zeer goed en uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing

    Zeer goed en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    6,3
    Prima voor een overnachting op doorreis maar dat was het dan ook
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd hotel, doucheputje in vloer badkamer was vies.

    Aardig personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    9,6
    Prima prijs-kwaliteit verhouding, net uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 aparte bedden

    Ruime kamer, alles aanwezig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    8,3
    Tussenstop van Italië naar belgie
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was voortreffelijk, het bed en hoofdkussen was goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    9,6
    Geweldig
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ruime schone kamers en een heerlijk ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    6,7
    Goed hotel voor tussenstop reis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving.

    Dicht bij snelweg. Prima ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,5
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergeld 8 euro onverwacht.

    Heerlijke bedden, fijn personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,5
    Tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In de nacht erg warm op de kamer. Airo deed niet veel.

    Ruime kamer, goede bedden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    10
    Erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dikke polyester dekbedden, veel te benauwd. Dit is in de meeste hotels het geval

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,3
    Good location for one stop or a visit to Heidelberg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekende comfortabele kamers met een goede airco

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,6
    Goed verblijf in een druk hotel op redelijk korte afstand van Heidelberg (met de auto 15 minuten).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De drukte bij het ontbijt en betaald parkeren.

    Rustige kamer in een druk hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Doorreis via heidelberg
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Voor onze doorreis een prima optie

    Goede snelle en eerlijke service

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Een heerlijk verblijf voor een stedetrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Douche in bad maakte badkamer nat.

    De kamer was prima en het ontbijt uitgebreid.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    8,3
    Zeer goed
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verzorging van groenvoorziening.

    Locatie zeer goed voor tussenstop op doorreis. Uitstekend ontbijt en beperkte doch zeer goed diner.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    8,3
    Betaalbare overnachtingsplek op weg naar wintersport.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De inrichting uit de jaren 70, maar die kun je voor lief nemen,

    Goede overnachtingsplek op weg naar wintersport. Goed betaalbaar.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    9,2
    Kamer was erg warm en beddengoed is benauwd omdat het...
    • Met huisdier
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg warm en beddengoed is benauwd omdat het synthetisch is. Kamer is mooi en schoon.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    prima
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer 172 stonk naar rook

    kamers en badkamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    6,3
    Veel herrie op de kamer
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel herrie op de kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,3
    Fijn hotel op de doorreis naar Oosterrijk.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stoffig, erg hingen spinnenwebben...

    Comfortabele bedden

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    9,2
    Goed hotel voor overnachting vlakbij snelweg
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer goed ontbijt en goede bedden. Vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,3
    Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt en perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein

    Fantastisch ontbijt! Kamer aan de kleine kant voor 2personen, maar heerlijke douche en erg schoon.

    Verbleven in februari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: