Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Les Nations Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Zinzendorfstr. 6, Mitte, 10555 Berlijn, Duitsland

#227 van de 596 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 534 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    8,8
    Perfect
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ventilator in de douche maakt veel herrie.

    Het ontbijt was echt heerlijk. Beter dan een vijf sterren hotel. De eigenaar en het personeel zijn zeer vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    Prima verblijf, goed bed, heel schoon, huurfietsen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden een comfort kamer met uitzicht op de straatkant. Het is een rustige straat. De kamer was heel schoon. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. We hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt, dus daar kunnen we niets over vertellen. Het personeel was erg aardig, behulpzaam maar niet opdringerig. Het hotel ligt aan de rand van het centrum, met een kwartiertje fietsen ben je midden in de stad (Mitte), dit was heel goed te doen. We hadden huurfietsen van het hotel, dit was ook prima geregeld. Je kunt overal in Berlijn goed fietsen, overal fietspaden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    10
    Top, absoluut een aanrader!
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt in het hotel was super! Zondag 24 sep. liepen wij de marathon van Berlijn en we waren blij verrast met zo'n goed ontbijt. Voldoende fruit, havermout, noten, eieren, broodjes, beleg, etc. Mede door het attente en vriendelijke personeel hebben we ons goed kunnen voorbereiden op de marathon, kunnen genieten van stad (gemakkelijk fietsen te huren in het hotel) en hebben we een aangenaam verblijf gehad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    8,3
    Alles was goed vriendelijke en behulpzame receptie kamer en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstand tot de metro 10 minuten lopen is niet erg maar als je moe bent is het een eind

    Alles was goed vriendelijke en behulpzame receptie kamer en badkamer schoon

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,9
    Rustige kamer en uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt op 20 minuten fietsen van het centrum (Mitte), waar de meeste bezienswaardigheden zijn te vinden. Voor deze afstand hebben we steeds gebruik gemaakt van fietsen van het hotel. De fietsen waren inbegrepen bij de prijs en waren van goede kwaliteit.

    Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam! De ontvangst was zeer goed: we kwamen al om 10:00 uur aan, dus was de kamer nog niet gereed. Men begon direct met het schoonmaken van onze kamer en intussen werd ons een kop (zeer goede) koffie aangeboden. Binnen een half uur konden we de kamer op. De kamer was ruim, badkamer en bedden goed. We hadden gevraagd om een rustige kamer en die kregen we, aan de achterkant van het hotel. Het ontbijt was perfect: bijzonder ruime keuze! WiFi was snel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    9,2
    Zeer fijn hotel voor een weekendje Berlijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Fijne kamers, zeker voor deze prijs. Vanuit het hotel waren we snel bij de s en u bahn. Handig dat je bij het hotel meteen ook fietsen kon huren. uitgebreid ontbijt buffet

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afwerking kamers kon beter

    Kamers beviel goed, kon de auto goed kwijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,9
    Keurig net klein hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Iewat gehorig

    Keurig net klein hotel. Aardig en vriendelijk personeel, prima ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    8,8
    Sfeer
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    8,3
    De kamer was uitstekend, ruim, modern, goed ingericht, met...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Buitenkant van hotel, ziet er oud uit, en de eetzaal/kamer ook. Ze zijn bezig met alle kamers te moderniseren en hopelijk ook de eetzaal/kamer. Af en toe geluidoverlast.vanwege verbouwing maar zeker niet buitensporig en niet op een rare tijdstip. Ontbijt niet gratis.

    De kamer was uitstekend, ruim, modern, goed ingericht, met een ruim balkon en lekker bed, schone badkamer. Vriendelijk personeel. Het ontbijt is goed, helaas niet gratis daarintegen waren koffie/thee en water wel gratis. De prijs die ik voor de kamer destiids betaalde was goed. Er is een overdekte markt in de buurt met lekker eten nabij het metrostation.(op loopafstand). Met de metro ben je in een mum van tijd bij station Zoologischer Garten, een goede uitvalsbasis.

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    7,9
    Goede wifi, vriendelijke en behulpzame receptie,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Balkon was niet helemaal schoon, kamer wel prima

    Goede wifi, vriendelijke en behulpzame receptie, fietsenverhuur, mogelijkheid tickets uit te printen, waterkoker op kamer, bushalte vlak bij, metro op loopafstand

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    9,6
    Proper.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ietwat een minder mooi uitzicht. Boeide ons echter niet. We waren niet naar Berlijn gekomen om in de kamer te zitten.

    Proper. Perfect. Badkamer proper.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    7,1
    Ik kwam voor een bed en douche en kreeg een goed bed, en...
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets viel tegen wij zijn maar paar uur in hotel geweest na geannuleerde vlucht van EasyJet. Zeer nette kamer voor weinig!

    Ik kwam voor een bed en douche en kreeg een goed bed, en zeer goede douche.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    10
    Grote ruime kamer met balkon en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De geur op de gang van rook bleef erg hangen.

    Grote ruime kamer met balkon en badkamer. Comfortabel en mooi ingericht. Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    7,5
    Ruime kamer, goede ligging ergens tussen Tegel en het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Helaas waren er andere gasten met lawaaierige kinderen. Daar had het hotel van mij mogen ingrijpen, want het is voor andere gasten niet fijn als er tot laat in de avond gegooid wordt met deuren en hard gepraat/geschreeuwd wordt op de gangen.

    Ruime kamer, goede ligging ergens tussen Tegel en het centrum in. Balkon met avondzon was een prettige verrassing.

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    5,8
    ligging hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    standaard kamer (57) klein bed en weinig ruimte; ingericht voor 1 persoon maar dit werd na aangeven aangepast voor de geboekte 2 personen Wifi werkte niet

    ligging hotel

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    9,6
    de mooi ingerichte kamer, met uitstekende bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de mooi ingerichte kamer, met uitstekende bedden. Maar ook de jongeman van de receptie die uiterst vriendelijk en behulpzaam was.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,5
    Veilige parkeergelegenheid op de binnenkoer hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijtruimte iets te klein.

    Veilige parkeergelegenheid op de binnenkoer hotel.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,9
    De lift
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De lift

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,5
    De locatie net buiten het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie net buiten het centrum De mooie ruime kamer

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    7,5
    Het balkon.
    • Zakenreis
    • Stel

    WiFi afwezig ondanks aanwijzingen personeel. Te ver van modem af waarschijnlijk (4e verdieping).

    Het balkon. Ook is het hotel vooral niet te groot.

  • Beoordeeld op: 4 april 2015

    8,8
    super helpful, good energy
    • Individuele reiziger

    super helpful, good energy

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    10
    Personeel was vriendelijk.
    • Groep

    Personeel was vriendelijk. Hygiëne is super.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    9,2
    dat we een waterkoker konden lenen, elke dag veel thee gezet.
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    dat we een waterkoker konden lenen, elke dag veel thee gezet.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: