Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Limbacher Hof Landgasthof & Restaurant

Baumgarten 3-5, 74838 Limbach, Duitsland

#2 van de 2 hotels in Limbach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 59 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    9,2
    Lekker even weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat we een buurman hadden die om 11 uur kwam en tv ging kijken... vrij hard en smorgens ging zn wekker om 6 uur en gelijk de tv aan tot 7 uur .

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk en behulpzaam personeel. Gezellige gasten

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    8,8
    Ik voelde me alsof ik thuis ontvangen werd!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het interieur en met name sanitair is wat verouderd maar voor die prijs was het prima in orde en het was tip top zuiver.

    Ontvangst was super ook ondanks er maar een persoon aanwezig was, ontbijt was zeer uitgebreid voor die prijs. Ook al was ik later aangekomen kon ik nog eten en dit was super verzorgd,

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    5,0
    Het was niet onze eerste keus we waren genoodzaakt anders hadden we ergens anders geboekt
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene en geen mogelijkheid voor een extra bed

    Personeelsvriendelijkheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    6,3
    Niet voor langer verblijf. Wel als je een kamer met balkon hebt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De basic kamer heeft alleen een dakraam en dat geeft een benauwd gevoel. Daarnaast is het bloedheet onder het dak alshet warm is.

    Het eten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    9,2
    Lekker rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker rustig

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    7,1
    Mooie centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie centrale ligging. Prima prijs prestatie verhouding. Mooi ruim balkon. Leuke wandelroutes in de directe omgeving.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: