Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Lindner Hotel BayArena Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Bismarckstraße 118, 51373 Leverkusen, Duitsland

#7 van de 20 hotels in Leverkusen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 909 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 47

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    8,3
    Bijna perfect. Zeker een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeerkosten. Niet het eerste hotel wat ik bezoek met zulke bedragen, en zeker niet het laatste hotel. Maar jammer vind ik het wel.

    Een onwijs uitgebreid ontbijt. Hartstikke nette kamer met een Frans balkonnetje. Een TV met een reeds Duitse en een paar Engelstalige zenders. De nabijheid van het stadion. Er was iemand op de 4de etage 1 van de conferentie zalen aan het opruimen en door de deur opening konde we zo het stadion in spieken. In het stadion kun je ook een rondleiding krijgen ( leuk om te combineren misschien ). Er was een sauna aanwezig. Het restaurant was ook prima vertoeven savonds. Als er ook maar iets van voetbal op tv is dan zenden ze het uit op een berg tv schermen verspreid door het hele restaurant. Het is dan ook een waar voetbal hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    helemaal top
    • Groep
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    op kamers kan nog gerookt zijn, er staan ook asbakken

    prima kamers, perfecte locatie voor het bijwonen van een voetbalwedstrijd Bayer Leverkusen, goed ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    8,3
    Uitgebreid ontbijtbuffet het ontbrak ons aan niets.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Minpunten zijn de kussens op de bedden deze zijn te slap en te dun. Ook een minpunt is dat je bij een thuiswedstrijd geen parkeerplaats kunt reserveren waardoor je auto op ruim 5 kilometer verder weg moet zetten.

    Uitgebreid ontbijtbuffet het ontbrak ons aan niets. Personeel in de bar en restaurant zijn vriendelijk en zeker behulpzaam. De studio met 2 badkamers is er ruim van opzet en je hoort niets. Ook het diner is het restaurant was goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,9
    Goed voor een business verblijf
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Parking kost was 40€ per nacht per wagen??!! ONGELOFELIJK DUUR! niet aanvaardbaar

    over het algemeen was alles naar wens, goed ontbijt, propere kamers, mooi interieur.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    9,6
    Kamers mooi en hotel heeft ban binnen uitzicht op stadion...
    • Individuele reiziger
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeer tarief van 20 euro per dag is wel erg veel voor een hotel in een plaats als Leverkusen. Het is het centrum van Koln niet.

    Kamers mooi en hotel heeft ban binnen uitzicht op stadion Leverkusen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,1
    Perfect behalve houten partyhuis op parkeerterrein
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van een feest in een houten gebouw op het parkeerterrein. Wij konden de liedjes meezingen ondanks de dichte ramen. Lawaai ook van gasten die het feest verlieten. Tot diep in de nacht. Vonden dit echt belachelijk. Bij navraag bleek dat dit houten partyhuis er van eind november tot en met december van elk jaar staat. Wij zullen in die tijd zeker nooit meer terugkeren. Erg jammer want de rest was perfect!

    Heerlijk ontbijt en comfortabele kamers

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    5,8
    De accommodatie is erg kil, zeker het restaurant.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant en de vriendelijkheid. Erg stug.

    De accommodatie is erg kil, zeker het restaurant. Geen minibar op de kamer, de flesjes water aan de receptie moeten contant worden betaald. De kamer is prima, het ontbijt uitstekend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    5,8
    Hotel was niet verkeerd, maar Parkeerkoste van €20,-....
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Men vroeg €20,- voor parkingkosten.... Diefstal!!! Je bent niet in Milaan of Parijs, maar in Leverkusen, of all places. Je zou je bijna afvragen of je geld toe zou krijgen om je auto te parkeren, maar nee €20,-... Zwaar teleurstellende surprise als je daar hebt geboekt!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,8
    Prima hotel vlakbij Keulen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren bij het hotel is ronduit duur! Gelukkig is vlakbij een gratis parkeergelegenheid. De receptioniste wees ons daar op. Als je het raam open doet is er veel verkeerslawaai, je moet dus de airco wel aan doen.

    Prachtige ruime kamers, geluiddicht. Prima restaurant met attente bediening. Prima ontbijt met ruime keuze. Ruime in-en uitcheck tijden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    6,7
    Degelijk hotel, maar te dure faciliteiten (parking en ontbijt)
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Parking is extreem duur voor een hotel dat zo ver van Keulen ligt. Twintig euro per dag is simpelweg te veel. Het feit dat we op dag van vertrek nogmaals twintig euro werden aangerekend, zinde ons niet. Het ontbijt zit zeker aan de dure kant als je de redenering maakt dat we minder betaalden voor ons hoofdgerecht 's avonds dan voor ons ontbijt 's ochtends.

    Hotel heeft een uitstekende ligging wanneer je naar Keulen wilt gaan en niet in de drukke stad zelf wilt zitten. Verbinding (per auto) is uitstekend. Ontbijt was goed, maar duur. Kamers op zich waren rustig en de airco koelde goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,2
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Class Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Direct aan het stadion gelegen. Prima te wandelen naar het centrum, via een groot park.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,9
    Ontbijt
    • Reizigers met vrienden
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    7,5
    Vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs parking

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    9,6
    Zeer goed ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer goed ontbijt. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    9,6
    Bij het ontbijt alles zoals het hoort.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    In 2018 'gratis wifi' (met een bandbreedte van een ISDN lijn) => volledige snelheid mits betaling?!

    Bij het ontbijt alles zoals het hoort.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,6
    Prima hotel! Een aanrader voor als je komt voor het voetbal.
    • Stel
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging in de BayArena. Vriendelijke sfeer. Echt sporthotel!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,6
    Goed Leverkusen leuke stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen geen koffie kan bij ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,8
    uitstekend en confortabel verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen opmerkingen

    Het uitgebreide en langdurige ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    8,8
    Goede atmosfeer, lekker eten en drinken, leuke gasten achter de bar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was prima!

    Ontbijt was zeer goed!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,3
    Erg fijn verblijf gehad.
    • Groep
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat bij trivago vrienden van ons voor de helft van het geld zaten😔

    Ontbijt was heerlijk en de kamers waren erg netjes en schoon

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    6,7
    Ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zeer warm

    Ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Het parkeren is te duur
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het parkeren is te duur

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    7,1
    jammer dat er geen waterkoker/koffieapparaat op de kamer...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    jammer dat er geen waterkoker/koffieapparaat op de kamer was

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,9
    20€ parking buiten
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    20€ parking buiten

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    7,9
    Leuke locatie voor korte verblijven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Iets meer keuze op de menukaart

    Uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    9,6
    Vlot bereikbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vlot bereikbaar. Lekker eten. Personeel neemt initiatief.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,1
    ontbijt zeker in orde, kamers schoon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    bij aankomst te woord gestaan door medewerkster die met het verkeerde been uit bed was gestapt.

    ontbijt zeker in orde, kamers schoon

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,2
    super ontbijt ;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Economy Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    super ontbijt ; mooie sauna, prachtige ligging

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    7,5
    Hotel was tegen het stadion van Bayer leverkusen aangeplakt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Beetje lawaaiig aan de snelweg

    Hotel was tegen het stadion van Bayer leverkusen aangeplakt. Ontbijt is hier goed maar waarom ze er maar liefst 20 euro voor rekenen dat je ook nog eens kwijt bent aan de parking snap ik niet helemaal. Verder wel een prima kamer met goede bedden

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    5,4
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was niet bij de boeking vermeld dat de bar en het restaurant gesloten waren. Noodgedwongen hebben we bij Macdonalds aan de overkant gegeten. De fles wijn die de receptioniste met enige tegenzin ging zoeken voor ons was erg duur.

    Het ontbijt was goed.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    8,3
    Nette kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wifi wilde ze meer dan 9 euro per dag voor hebben, veel te duur en niet van deze tijd, is overal gratis. Parkeren is net zo duur als in Amsterdam, terwijl er in Leverkusen niks te beleven valt. ( duurste parkeerplaats van Leverkusen, niet echt klant vriendelijk ). Wel heel slim als mensen last minute boeken voor weinig. Verdienen ze dik geld op parkeren, want je kan nergens anders parkeren in de buurt, je voelt je er gewoon links en rechtsom beet genomen of te wel opgelicht ) ( we hadden 119 euro voor 1 nacht betaald, incl ontbijt )

    Nette kamers Schoon Goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    9,6
    wij hadden twee kamers geboekt 1 voor 3 personen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    wij hadden twee kamers geboekt 1 voor 3 personen. kregen voor hetzelfde geld een studio zit slaapkamer en twee badkamers erg luxe. de wifi is gratis als je lid wordt van lindner kaart deze tip gaf personeel. parkeren wordt als je langer blijft dan 1 nacht al goedkoper 2 nachten 32 euro dus dan maar 16 euro per nacht. openbaar vervoer erg goedkoop familie dag kaart 5 pers 9,60 met bus en trein hele dag naar keulen en terug personeel erg vriendelijk

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    7,1
    Ruime luxueze kamers en verzorgd ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het lunchbuffet (te weinig keuze en zag er niet zo smakelijk uit ) het eten was te zout en koud. Wifi mocht wel in de prijs inbegrepen zijn en 20eur voor parking is te veel.

    Ruime luxueze kamers en verzorgd ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    6,3
    In de beschrijving stond dat de bar tot 01.
    • Zakenreis
    • Stel

    In de beschrijving stond dat de bar tot 01.00 uur in nacht open zou zijn. Echter tot onze verbazing was de bar al om 23.00 uur gesloten. Op de kamer een lege minibar. Stond bij het boeken van 2 kamers niet bij dat men dit apart moest boeken.

  • Beoordeeld op: 23 januari 2015

    8,3
    Hulpvaardig pesoneel aan de receptie, ze gaven ons zeer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bar en restaurant waren spijtig genoeg gesloten.

    Hulpvaardig pesoneel aan de receptie, ze gaven ons zeer toffe adresjes in Keulen om te shoppen en te eten. Super ontbijt ook.

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    7,9
    Kamer is van goede kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De medewerkers - receptionistis, bediening in het ontbijtrestaurant - zijn niet echt aardig. Als je vroeg wil slapen, kies dan een ander hotel. Er is veel dronkemansgelal vanuit de lobby en van de feesttent op de parkeerplaats.

    Kamer is van goede kwaliteit. Hal, bar en restaurant is 'impressive'. Het is leuk om te logeren in een voetbalstadion. Cool!

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    9,2
    Sober uitzicht vanuit de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sober uitzicht vanuit de kamer

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    8,3
    Locatie van het hotel was geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er was geen fan shop in het hotel

    Locatie van het hotel was geweldig

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,9
    Uitgebreid ontbijtbuffet, incl.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    kamer rook naar sigaretten

    Uitgebreid ontbijtbuffet, incl. glutenvrije producten gratis wifi

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    10
    mooie rustige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeerplaats tegen betaling.

    mooie rustige kamer uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 14 november 2015

    9,6
    Klasse hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Klasse hotel. Uitgebreid ontbijt. Mooi ruime kamer.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    8,3
    Fijn beddengoed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Fijn beddengoed

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,5
    Betalen voor parkeren
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Betalen voor parkeren

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    7,9
    Faciliteiten, aankleding
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi tegen betaling. Ontbijt werd niet aangevuld, verkeerde info over openingstijden bar

    Faciliteiten, aankleding

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    5,8
    Onvriendelijk personeel na late aankomst
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Duur ontbijt voor het geleverde. parkeren ook nog eens duur. Al met al een duur verblijf

    Onvriendelijk personeel na late aankomst

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    9,6
    Het feit dat hotel in het stadion zit is super!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Parkeren kost 20 euro, vind ik belachelijk hoog.

    Het feit dat hotel in het stadion zit is super!

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    6,5
    ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    fitnessruimte

    ontbijt

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 47

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Lindner Hotel BayArena

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: