Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel LING BAO Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Berggeiststr. 31-41, 50321 Brühl, Duitsland

#5 van de 10 hotels in Brühl

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 393 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    5,8
    We konden niet douchen want die was bloedheet , als je in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden niet douchen want die was bloedheet , als je in het hotel wilde eten kon niet want je moest van te voren reserveren hoe dan als je rond 18.00 aankomt dat vond ik uitermate slecht

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    7,5
    positief met 1 teleurstellende noot
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 2 (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    We waren heel erg teleurgesteld dat het restaurant volledig volgeboekt was. Er was geen enkele mogelijkheid om dit bij te boeken. Men deed een poging door te bellen naar de keuken maar we konden pas om 22 uur gaan eten. Nochtans was er tussen 18 en 19 uur geen kat om te gaan eten. Pas tegen 19 uur stroomde het restaurant vol. Heel spijtig. We dienden ons dus naar het centrum van de stad te begeven om te kunnen gaan eten.

    ontbijt was heerlijk, doch we dienden meer dan een half uur aan te schuiven alvorens we een tafel konden krijgen. kamers voldoende groot en voldeden aan de verwachtingen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    6,3
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wachten voor het ontbijt. Voor wat je krijgt...veel te duur. Wanneer he niet van achtbanen houd weinig te doen in phantasialand

    Ontbijt was heerlijk, locatie top

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    9,6
    Super gedetailleerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je met z’n 2en wilt ontbijten/dineren, word je met een tafel voor 2 aan een grote tafel voor 4/6 personen gezet. Dus je zit dan met een stel mensen aan tafel die je niet kent. Kan positief maar ook negatief uitpakken. In ons geval zaten we met een gezin aan tafel, waar het niet mee klikte. Ook “sommeerde” een man van de bediening heel bot in het duits, dat ik op moest schikken zodat er ruimte was voor de gene achter mij. Ik ben nogal “atletisch gebouwd” dus dat was niet gegrond. Als je 33 euro p.p. betaalt , exclusief drankjes, voor een diner, dan is dat een beetje wrang. Eten was goed. Niet super geweldig. De all you can eat thuis, is toch wel beter. Over de rest zijn we alleen maar positief trouwens.

    Super gedetailleerd. Tot in de puntjes verzorgd. Vriendelijk personeel. Het mooiste hotel waar we tot nu toe geweest zijn.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    10
    supercalifragilisticexpialidocious
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms wat lang op je drankje wachten

    Het totaalpakket was in orde! Vriendelijk personeel; net hotel; prachtige kamers; rustig vertoeven en je zit in phantasialand

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    5,4
    Het ontbijd was niets op aan te merken kamers waren saai...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    informatie over de prijs of de entree van het park erbij zat .dat was niet het geval heb er spijt van dat ik geboekt heb veel te duur.

    Het ontbijd was niets op aan te merken kamers waren saai voor deze dure prijs

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    4,2
    teleurstellend! veel te duur prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 4 (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    de kamers waren piepklein, de hygiëne kon beter, muffe geur om onwel van te worden, de matrassen keihard, geen koelkast, geen minibar,... absoluut geen 5 sterren waard. tot slot: klantvriendelijkheid stond ook niet in hun woordenboek

    ligging was perfect; privé parking aan het hotel; privé ingang naar het park; gezellige tuin

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,6
    Een aanrader als je Phantasialand bezoekt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je na sluitingstijd van het park niet het Afrikaans restaurant kon bezoeken. Hoofdkussens stellen niet veel voor.

    Heel netjes hotel met vriendelijk personeel. Ook het zwembad was top! Enorm veel voordelen in het park als hotelgasten bv. 2 quick passes per nacht waardoor je niet hoeft aan te schuiven bij 1 attractie, 1 uur enkel voor hotelgasten om de attracties taron en raik te bezoeken, enz.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,1
    Een zalige short break voor jong en ouder.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De route beschrijving in het hotel zelf. Het is een zoekplaatje naar de restaurants en je kamer.

    De extra’s van het hotel voor Phantasialand. Extra bezoek na sluitingstijd voor hotelgasten En de Quick Passes voor het gehele gezelschap

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,8
    Erg mooi themahotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De wachttijd bij de bar was absurd lang vanwege (tijdelijk) tekort aan personeel. Het personeel dat er wel was, werkte erg hard, maar het was wel jammer dat je een half uur op je drankje moest wachten.

    Zeer vriendelijk, meedenkend en attent personeel Erg uitgebreid ontbijtbuffet Mooi themahotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,5
    Erg leuk. Maar vooral voor de kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg stoffig in de kamer. Ik miste een minibar in de kamer en een koffie en thee faciliteit was er niet. Daarnaast had uitleg over het avondbuffet en het feit dat er een speciaal kinderbuffet was, wel gewenst geweest. Mijn partner was jarig. Had ik doorgegeven tijdens het boeken. Het werd tijdens het inchecken ook benoemd door de receptioniste. Maar geen attentie. Dat ben ik wel anders gewend.

    Dat het hotel bij het park (Phantasialand) lag en dat er een zwembad in het hotel is.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    5,8
    Prima verblijf, volgende keer weer naar Matamba.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 4 (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel van het restaurant was slecht. We wilden reserveren voordat het restaurant open was, we stonden te wachten bij de balie maar verschillende personeelsleden keken ons niet eens aan en liepen zo langs ons heen. De kwaliteit van het eten is redelijk. Je krijgt er iedere dag hetzelfde. Bij het ontbijt stond niemand klaar om ons op te vangen, dit was verwarrend en we moesten erg lang wachten voor een tafel. We wilden zwemmen, maar het was erg onduidelijk aangegeven waar het zwembad zich bevond. We hebben het halve hotel door gezworven voordat we het zwembad vonden.

    De locatie is prima, direct aan het park. Het is leuk dat er een zwembad bij zit.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    6,3
    Goed ontbijt en lekkere douche.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een oud hotel wat onderhoud nodig heeft. Ook dat de kamer direct aan de snelweg lag beviel niet, dit maakte veel lawaai.

    Goed ontbijt en lekkere douche.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,3
    ondanks slecht weer toch genoten van Phantasialand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 2 (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Om 19u30 bleek het restaurant Ling Bao al volzet te zijn tot 21u. De receptioniste raadde ons dan aan om in hotel Matamba in de bar te gaan wachten. Na een kwartiertje kregen we daar een tafel

    De kamer was groot genoeg en in orde het ontbijt was zeer goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen

    Thema was uitnodigend - zeer lekkere keuken in het restaurant - leuke verrassing op het bed voor de kinderen - ingang pretpark via de tuin - zwembad klein , een beetje verouderd maar oké - mooie lounge bar en zeer uitnodigend

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel ons niets tegen , alles is naar wens verlopen. Wij komen zeker terug met onze kinderen en onze kleinkinderen

    Het ontbijt was heerlijk, meer dan genoeg, keuze te over. De kinderen waren zeer tevreden over hun ontbijt, ze konden eten naar hartelust.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    heel vriendelijk personeel zowel aan onthaal, bar,terras,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    scherpe zijkant want aan zwembad, overgang van binnen naar buiten (snee in teen door te stoten)

    heel vriendelijk personeel zowel aan onthaal, bar,terras, restaurant, ingang,.... mooi ontbijtbuffet!! het park is superproper

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    9,2
    Mooi sfeervol verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 3 (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het water in het zwembad was vrij koud

    Makkelijk vanaf het hotel het pretpark in en uitlopen. Goed uitgebreid ontbijt ook verrassend met warm eten (bami en ei station). Mooie sfeervolle kamer in themastijl. Een leuk cadeautje voor de kinderen in de kamer bij aankomst.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,8
    Het thema van het hotel doen ze tot in het kleinste detail.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oppassen voor het stootten tegen het stapelbed. Het kraken van de bedden .

    Het thema van het hotel doen ze tot in het kleinste detail. De hygiene is top.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,1
    Perfect gelegen prachtig thema hotel maar iets te duur
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer 3 (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn te klein. Er was geen airco, geen koelkast noch kluis voor een 4* hotel verwacht je dit toch. Het zwembad was heerlijk warm, maar vuil aan de kanten. De parking is zeer goed gelegen maar er was zeer weinig ruimte om de wagen te plaatsen.

    Het ontbijt was heerlijk! Verse omeletjes, pannenkoekjes en allerlei soorten broodjes. Het buffet s'avonds vond ik eerder aan de dure kant; 28€ voor volw en 14€ voor een kind onder de 11 jaar terwijl de frietjes koud waren. Veel te duur. Maar het eten was wel heel lekker! Verder is uiteraard de gehele setting van het hotel prachtig!! Ik heb genoten van het uitzicht!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,1
    Hotel Lin Bao: te duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hadden gevraagd voor een rustige slaapkamer, doch kregen er eentje aan de zijde waar de autosnelweg is en het verkeer de hele nacht voorbijraast . De bedden waren redelijk, de tv is niet meer van deze tijd : klein en alleen Duitse zenders.

    Ontvangst was redelijk, inchecken kan wat sneller. Ontbijt was goed en voldoende keuze. Betaal nooit de op hun site gevraagde prijs voor hotel Lin Bao, want dit is gewoon te veel voor te weinig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    8,3
    Een mooi en lekker ontbijtbuffet, alsook het avondbuffet was...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer 2 (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    'S nachts was er continu stromend water te horen wat wel storend was en er voor gezord heeft dat we weinig geslapen hebben.

    Een mooi en lekker ontbijtbuffet, alsook het avondbuffet was lekker maar niet alles was warm zoals het hoort. Ideale ligging tov Phantasialand daar dit hotel in het park gesitueerd is.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    4,2
    Het park kenden we al, de hotels zijn een beetje een tegenvaller....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    A la carte restaurant, bar's kan stukken beter. De wil is er wel, nu nog met de juiste producten werken.

    Na sluiting van het park extra uurtje op hun nieuwste rollercoaster.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,5
    Mooi hotel naast Phantasialand in Aziatische stijl.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is groot, onoverzichtelijk en druk. Aziatisch thema ver doorgevoerd. Kamer was erg warm. Airco werkte nog niet. Hotel ligt naast snelweg. Slechte prijs/kwaliteit verhouding in restaurant Lu Chi.

    Mooi hotel naast Phantasialand in Aziatische stijl. Zeer vriendelijk personeel. Kamers ruim en netjes. Prettige inrichting. Onbijt was prima. Hotel heeft eigen ingang naar park.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    Rustgevend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij wilden wat gaan eten maar de keuken was net 2 minuten gesloten, maar toch moesten wij €14,50 betalen per bord, terwijl het eten koud was en het restjes waren!

    De tuin was prachtig en heerlijk rustgevend

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    8,3
    Prachtige accommodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Speciale inrichting, zeer vriendelijk personeel. Als je hier binnenstapt, ben je onmiddellijk in een plezante stemming. Ontbijt met alles op en aan.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    10
    We hebben allemaal genoten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de restaurants al volgeboekt waren toen we aankwamen.Als we dit vantevoren wisten hadden we in Nederland al gereserveerd.Nu moesten we met 10 man een restaurant zoeken en dat viel vies tegen.

    Ontbijt was uitstekend,veel keus.personeel heel vriendelijk en hulpvaardig.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    8,8
    Prettig en mooi hotel!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 2 (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wi-Fi functioneerde op de kamer niet optimaal.

    Uitgebreid ontbijt, wel soms lange wachtrij. Mooi ingericht hotel en lounge-ruimte. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel aan de receptie! Erg mooi aangelegde tuin rondom, met directe toegang tot Phantasialand!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    6,7
    Ling Bao in mineur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was einde seizoen en dat was ook te merken, geen attentie voor mijn zoontje tenzij ik ernaar vroeg, Op de ochtend van ons vertrek was het zwembad al gesloten (en leeg gelopen) en dit was onduidelijk aangegeven de avond tervoren. Buiten de locatie mist het hotel toch net iets van comfort om zijn 4 sterren en hoge prijs waar te maken (geen minibar/ijskast of koffiezet faciliteiten; slecht sluitende kasten). Het was de 4e keer dat we hier verbleven maar deze keer had ik geen "waar voor mijn geld" gevoel Jammer...

    de ligging vlakbij het park Phantasialand, het is als het ware een deel van het gebied China town. Je bent dus ook direct in en uit het park

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    10
    Leuke gezellige kamer, prachtig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 2 (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Leuke gezellige kamer, prachtig ontbijt. Niets viel tegen. Volgende keer dagje langer blijven

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    8,3
    Leuke familie uitstap met voldoende ruimte en luxe
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De cocktailbar was onderbemand meer dan 30 min moeten wachten om iets te drinken

    Eten supper lekker

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    9,2
    Yihaaaa
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 2 (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Geweldig hotel, heerlijk eten super naar ons zin gehad,

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    10
    alles is top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 3 (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    alles is top

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,3
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 2 (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij duur om 1 nacht te verblijven

    Super ontbijt doe zo verder

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    Super!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super vriendelijk personeel....proper....en de sfeer daar is geweldig!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    8,3
    Fantastisch!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden waren steen hard, 'morgens hadden we nekpijn.

    De kamer was groot genoeg en lekker vries en cool.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    Alles was super echt een aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles was super echt een aanrader

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    8,8
    Top warm gezellig !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De top service en de info

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,8
    Het leuke zwembad, lekker, veel eten, mooie tuin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 2 (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen fitness.

    Het leuke zwembad, lekker, veel eten, mooie tuin.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,9
    De kamers en faciliteiten waren OK
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 3 (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het geluid op de kamer (met 2 kinderen) , gelegen net naast de autobahn was storend.

    De kamers en faciliteiten waren OK

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,6
    De rust, het geheel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op het eerste verdieping is er een dak dat overhangt>gevaarlijk

    De rust, het geheel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    70 e verjaardag gevierd
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen doucheputje aanwzeig😀

    Het was erg schoon, royaal en mooi.erer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,1
    Eten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 3 (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,3
    Prima voor het doel waarvoor we waren. Helaas wat onrustige nacht door het lawaai. Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 2 (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie van de kamer aan een drukke weg. Airco was onvoldoende dus met raam open geslapen (lawaai).

    Uitstekend ontbijt. Prima in en uitchecken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    9,2
    Ontbijt, ERT in Klugheim
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, ERT in Klugheim

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    9,6
    Prettig verblijf phantasia
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 4 (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten van het buffer is erg zout en de sauzen overheersen heel erg.

    De ligging en de sfeer van het hotel. Ook het thema is mooi uitgevoerd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,5
    Het was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    n.v.t

    Het was goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,1
    de uitstraling van het hotel aan buiten en binnenkant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 4 (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt en buffet warme maaltijd

    de uitstraling van het hotel aan buiten en binnenkant

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    9,6
    Heel mooi, schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat ze 's avonds geen enkel hapje meer serveren (bijv. stukje kaas, bittergarnituur, etc)

    Alles in stijl gemaakt; schoon en mooi

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    10
    Mooi, vriendelijk hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad mag warmer

    Aangenaam hotel, lekker gegeten en gezwommen. Ideaal naast het park

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    9,2
    Uitstekend ontbijt en zeer net hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Uitstekend ontbijt en zeer net hotel. Echt aan te bevelen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,6
    Kamer en restaurant waren prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en restaurant waren prachtig. Alsook de bars de tuin en zwembad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    9,6
    Super.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groot ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,3
    uitstekend en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 2 (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    parkeergelegenheid te weinig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    5,4
    Niet zo'n leuke ervaring.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Werkzaamheden aan de badkamer tijdens verblijf. Reservering restaurant niet mogelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    6,7
    Nabijheid bij het park en de gratis parking zijn een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk duur maar ja is overal zeker.

    Nabijheid bij het park en de gratis parking zijn een pluspunt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    Super slapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 2 (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het buffet s avonds was geen 4 sterren hotel waardig

    De locatie was geweldig en het interieur prachtig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 4 (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het wachten voor het ontbijt tot er tafel vrij was maar dat is ook echt het enige min puntje

    Kamer was goed en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,8
    Ontbijtbuffet was echt top
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtbuffet was echt top

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    6,7
    Genoten met de kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 3 (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Buffetrestaurant, prijs-kwaliteitverhouding.

    Goede kamer en goede faciliteiten met directe toegang tot het park

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,1
    Auw mijn rug
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden leken wel hunebedden keihard matras. Kinderbed kraakte als een bus vol bejaarden over kasseien.

    Hotel personeel vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,2
    Zeer goede faciliteiten en super maaltijoden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer goede faciliteiten en super maaltijoden. ....

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,1
    Prima verblijf als je naar Phantasialand wilt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was prima, ook personeel erg aardig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,7
    Goed ,aantal verbeterpunten dan is het top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 3 (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 5 nachten

    prijs van het eten en drinken duur. Iemand die gluten-vrij moet eten weinig keus.' Parkeerplaats mag groter

    Voldoende keuze met ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    9,6
    Ontbijt uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer 2 (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Geen koelkast.

    Ontbijt uitstekend. Buffet uitgebreide keuze.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,3
    Vriendelijkheid van personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid van personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    10
    Uitstekende ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ontbijt Mooie kamers

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,3
    goed op het slechte personeel na
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 4 (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    dat een kind van 12 volgens booking.com een van kind is maar volgens het hotel een volwassenen is

    ontbijt en het zwembad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    9,6
    een heel mooi en goed hotel met alle nodige faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 3 (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    het hoofdkussen

    de kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    10
    Gemakkelijk binnengaan in phantasialand
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer 2 (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lange wachttijd ontbijt

    Gemakkelijk binnengaan in phantasialand

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,1
    Wifi op de kamers was matig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 2 (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi op de kamers was matig. Viel vaak uit.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    8,8
    Bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer 3 (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    8,8
    Hele leuke gezinsuitstap!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was netjes maar er hing een vervelende nicotine-geur!

    De inrichting en de locatie waren geweldig

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    9,6
    perfekt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    misschien vers sinaasappelsap

    het ontbijtbuffet was gewekdig

    Verbleven in december 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel LING BAO

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: