Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Lodge Berlin - Apartments Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Gabriel-Max-Straße 20, Friedrichshain-Kreuzberg, 10245 Berlijn, Duitsland

#168 van de 278 vakantiewoningen in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 85 beoordelingen over dit appartement

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,9
    Goede locatie makkelijk het centrum in met de metro
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Studio (2 Volwassenen) Niederbarnimstr. 6
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid is eigenlijk niet aanwezig in de straat is alleen voor bewoners😢 wij hadden dit maar aan een kant van de weg gezien. Gevolg 3 bekeuringen na 4 nachten. Kon ook niet zien waar we dan wel kunnen parkeren. Misschien is het verstandig om wat info mee te geven waar te parkeren. Totaal bedrag van de bekeuringen viel wel mee 50€ maar toch zonde.

    Goede locatie makkelijk het centrum in met de metro

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,2
    Love Berlin!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) Niederbarnimstr. 6
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waar we de sleutel moesten ophalen was men niet op de hoogte van onze komst.

    Levendige buurt, karaktervol, rustig en ruim appartementje met alle comfort.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    5,0
    Vies en stinkend appartement in zeer leuke wijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement stinkt enorm naar de kelder eronder. Luchten helpt niets! Erg donker en door rolluiken en tralies voor ramen net een gevangenis. Geen buiten. In drukke straat, slapen is vrijwel onmogelijk zonder oordoppen. Douche erg vies! Toilet in badkamer. Je krijgt voor een hele week maar 1 handdoek per persoon. Wil je meer dan kost je dat 3 euro per handdoek. Al met al geen aanrader dit appartement...

    Wijk Friedrichshain is heel erg leuk. Veel locals. Overal espressobarretjes en leuke restaurants. Appartement ruim van opzet.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,8
    Grote comfortabele kamers in gezellige maar rustige buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) Niederbarnimstr. 6
    • Verbleef 4 nachten

    Sleutelovergave in Kiosk was een beetje vreemd maar uiteindelijk verliep alles vlot.

    Grote comfortabele kamers in gezellige maar rustige buurt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,5
    Comfortabel en stil.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) Niederbarnimstr. 6
    • Verbleef 4 nachten

    De ontvangst was onvriendelijk.

    De locatie was perfect.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    8,3
    De centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hebben extra betaald om de bagage eerder in het appartement te mogen zetten. En toen (om kwart voor twaalf) troffen we de vorige gasten nog aan in het appartement. Zij (vier Ieren) waren nog altijd niet weg en lieten na enige tijd een zwijnenstal achter (overal peuken, halflege flessen wodka en nog veel meer). Wij hebben een half uurtje buiten staan wachten.

    De centrale ligging. Laat in de middag durfden we pas terug naar het appartement en troffen het nagenoeg smetteloos aan: perfect schoonmaakteam!

  • Beoordeeld op: 2 maart 2015

    8,8
    De studio is schoon en ruim (grote badkamer met bad!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De sleutel dien je op te halen bij MEET kiosk, dat is op zich geen probleem, maar nergens staat het adres (is overigens Gabriel Max strasse 20). Verder is de info nogal karig. Je staat gemakkelijk voor de verkeerde deur. Als je het app gebouw binnenkomt moet je eerst de binnenplaats oplopen, links zie je 2 grijze deuren, de linker is de ingang. Op de 2e verdieping is de studio. Maar dit alles is een kleinigheid in vergelijking met het plezier van de plek en de studio!

    De studio is schoon en ruim (grote badkamer met bad!). Ligt heel rustig aan een binnentuin, waar je eventueel je fiets kunt stallen, die je overigens op meerdere plekken in de buurt kunt huren voor een tientje per dag. De buurt is geweldig: je kunt de hele wereld op je bord krijgen; iedere dag een ander land. Alexanderplatz is 3 metrostations verwijderd.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    7,0
    De ruimte in het apartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de bedbodems zijn stuk.

    De ruimte in het apartement. En de locatie.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    7,1
    Locatie en de vrijheid van en appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    het was wat moeilijk te vinden in het complex end e wifi was slecht

    Locatie en de vrijheid van en appartement

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: