Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Löwen

Hauptstrasse 23, 79682 Todtmoos, Duitsland

#6 van de 9 hotels in Todtmoos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 674 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 37

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    6,3
    ons verblijf werd opgeluisterd door een muziekfeest in het aanpalende park. Grote potten bier!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine mankementen aan de badkamer. Was niet echt vervelend.

    Omgeving van het hotel. sfeer is goed zeer Duits in de goede betekenis van het woord. Keuken is prima. Normale prijzen voor drank en spijzen. Wij komen daar nog wel eens terug.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    5,0
    Zeer slechte revaring. Eerste maal dat dat ik reageer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zeer slecht,los hangende plinten. TV van 30 jaar oud. Meubels erg oud en versleten. Standaardkamer geboekt maar kamer met balkon gevraag. Kosten 120 euro zeer zeker niet waard. Kamer naast zelfde prijs groter beter en balkon dubbel zo groot. Wij reizen vaak maar dit was echt slecht. Ontbijt minimaal,.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    8,8
    prijs kwaliteit is super.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 10 nachten

    Kamers zouden wel wat opsmuk kunnen gebruiken, nu lijkt het alsof groodmoeder de boel nog rechthoud. Het ontbijt kon ik niet nuttigen, was pas om 7h30 a 8h beschikbaar.

    Zwembad is supper om te relaxen en om te trainen na het werk. Tevens is een sauna beschikbaar en een jacuzi. Dit alles proper onderhouden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    5,8
    De kamer en het balkonnetje waren prima net als de locatie...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 6 nachten

    Moesten bij aankomst al gelijk cash betalen omdat er geen internet was, ook de drankjes werden niet op kamernummer opgeschreven maar moesten gelijk betaald worden. Verder was geen moeite gedaan om de parkeerplaatsen sneeuwvrij te maken en moesten we steeds buitenom (door de regen) lopen naar het hoofdgebouw voor het ontbijt, wat op zich wel prima was maar geen moeite gedaan om er iets bijzonders te maken, elke dag ongeveer hetzelfde en geen variatie, waren bijv. alleen maar hardgekookte eieren. De koffie kwam uit een grote ketel en was ook niet bijzonder.

    De kamer en het balkonnetje waren prima net als de locatie in het centrum van Todtmoos.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    6,7
    een overnachting met een temp. van -12 graden c
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niet echt iets voor een nacht.

    de omgeving in de winter is erg mooi zeker met al dat sneeuw. de prijs/comfort verhouding was erg gunstig voor een kamer van 12 vierkante meter van 35 euro voor twee personen en met ontbijt van 16 voor 2 p,p,. restaurant was niet open want na 20:00 was het personeel niet meer aanwezig. maar wij hebben ons toch wel vermaakt en we waren er ook maar een nacht.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,7
    Prijs-kwaliteit redelijk, alleen jammer van de soms oudbakken broodjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Als je later ontbijtte, vanaf 09:00, waren de broodjes soms niet vers (overschot van de vorige dag?) en het gewone brood kwam een keer uit de diepvriezer.

    Ruime kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,1
    Hotel lowen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed lag niet echt lekker, en met een heel dun kussen was het niet echt lekker slapen. We hadden daardoor wat gebroken nachten doordat we last van onze rug en schouders kregen.

    Het was een prima hotel. Lekker om na een dag Touren in het zwembad te plonsen. En evt een sauna te pakken. Ontbijt was prima, en in de avond kan je er ook optima eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    6,3
    plussen en minnen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    * de vele honden in het hotel met de vloerbekleding op de trappen en gangen, we hadden op de kamer gelukkig laminaat liggen ....wel net zo fijn idee. *De bediening en de receptie dames ze zijn niet echt onvriendelijk heb meerdere mensen gesproken die in een ander hotel in Todtmoos zaten hadden het zelfde met het personeel. Ik denk niet dat het kwaadheid is maar dat meer de cultuur die er is in het dorp zelf , ik zei wel eens we zijn in Friesland

    *de omgeving is geweldig, *het ontbijt was goed, wel sober maar hoe langer we er waren hoe meer keuze we kregen? (Heel raar) * ruim balkon * mooi zwembad en sauna * op de badkamer hadden we een infra rode lamp heerlijk!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    6,3
    Comfortabel hotel met goed ontbijt, personeel mag wel vriendelijker
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was niet vriendelijk tegen ons, we werden min of meer genegeerd en we moesten 20 minuten wachten voordat we in konden checken.

    Het ontbijt was heel uitgebreid en vers. De kamers waren ruim en de bedden waren lekker zacht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    Prima en leuk hotel in Schwarzwald!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner, simpele snitzels met wat laffe frietjes. Hier had ik wat meer van verwacht! Het hotel is niet modern, echter alles is goed schoon en netjes.

    De kamers, de omgeving en het bed. De kinderen konden nog even heerlijk genieten van het zwembad. Ontbijt was ook goed! Prima hotel voor als je op doorreis bent of een midweekje er uit wilt!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,9
    Prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Door de verkeersdrukte onderweg kwamen we een uurtje na sluiting van de receptie aan. Dit werd ons door de dame duidelijk kwalijk genomen, we werden verder met een zuur gezicht behandeld. Met de vraag waar we nog konden eten kregen we een kort bondig antwoord "na 9 uur nergens meer". Dus veel hulp kan je niet verwachten. Gelukkig hebben we verderop nog lekker Chinees kunnen eten bij een zeer vriendelijk uitbater.

    Prachtige omgeving.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,5
    Prima overnachting voor ons op doorreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeergelegenheid was minimaal aanwezig. Interieur wel wat gedateerd, maar dat heeft ook wel charme

    prima ontbijt, nette kamer , alles voldoende aanwezig, hartelijke ontvangst.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    4,6
    frustrerend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst was erg slecht. Kamer was via Booking.com vooraf door mij betaald. Dit wilde de receptioniste niet geloven. Ook na het tonen van mijn bevestiging waar het op stond en het tonen van de afboeking op mijn bank-app. De dame wilde ons geen kamer geven totdat ik bewijs had geleverd...... Na veel discussie en aandringen heeft men Booking.com gebeld waar de betaling werd bevestigd, zelfs toen eiste zij een bevestiging per mail. Bijna 45 minuten mee bezig geweest waarna er nog geen excuus werd gemaakt voor het ongemak. Ik kom hier niet meer terug! @ Booking.com - communicatie over reeds betaalde kamers via jullie richting de hotels kan duidelijk beter. In het een ander hotel was ook onduidelijkheid, dit hotel loste het keurig voor ons op.

    De locatie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,5
    Een prima hotel voor wandelaars en fietsers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het diner. Dat stel niet veel voor.

    Het was voor ons een 'doorgangshotel'. we waren onderweg van Italie naar Nederland en maakten een tussenstop. Daaraan voldeed het hotel. Voor een langer verblijf zou ik de voorkeur geven aan een ander hotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    7,1
    Hotel Löwen Todtmoos
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    dat de bar en restaurant om 22.30uur dicht gingen

    goede ligging in het gebied!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    10
    Twee fijne dagen gehad een heel leuk plaatsje met voldoende restaurants en terrasjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets en p

    Ontbijt was goed. Heel vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    5,4
    een tegenvaller in vergelijking met de vroegere uitbaters, waar alles tiptop in orde was
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    2 van de drie dagen geen warm water om te douchen - de bar om 21 h 00 niet meer toegankelijk - jacuzzi werkte niet

    het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    4,2
    achterhaald interieug
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    achterhaald interieug

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    afstand naar pistes

    Alles prima

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi

    Restaurant

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,3
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vergane glorie.

    Rustige omgeving. Mooi zwembad aanwezig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    6,7
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg basic onderkomen. Gemiddelde leeftijd van de gasten was +/- 68 jr

    Omgeving was prachtig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    10
    Zo een warm en gezellig hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zeer aangenaam en gezellig warm. Heel hygiënisch en zalig om te slapen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    10
    Aan te bevelen logement & ontbijt, evenals de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    Alles OK, zoals moet zijn uiteraard

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,3
    Wij komen graag terug, prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Luxe ontbijt en prima diner. Mooie omgeving.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    de vriendelijkheid van het personeel .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    niets.

    de vriendelijkheid van het personeel . ontbijtbuffet was zeer goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,9
    Goed hotel mooie ligging oud inerieur
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie en sauna

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,9
    ONTIJT WAS HEERLIJK
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ONTIJT WAS HEERLIJK

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,1
    prettig, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,1
    Sfeer was oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer was oké

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,5
    Het was goed en zullen zeker terug gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het terras

    Het ontbijt en de omgeving

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,2
    Kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en sluitingstijd restaurant

    Kamers

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 februari 2016

    5,8
    dat er geen wifi was in de achterste kamers en geen moeite...
    • Vakantiereis
    • Stel

    dat er geen wifi was in de achterste kamers en geen moeite voor deden om het op te lossen nochtans op voorhand gevraagd voor wifi verbinding maar ja het ochtend ontbijt is beperkt en vers degelijk fruit zou wel kom zijn

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    10
    De ober heeft ons heel fijn geholpen na de late aankomst in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bar/terras ging al om 23.00 uur dicht.

    De ober heeft ons heel fijn geholpen na de late aankomst in het hotel en nog gezorgd dat wij wat te eten konden laten bezorgen!

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    6,7
    Avondeten was ok.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel was tamelijk verouderd en wifi tegen betaling toch erg slecht.

    Avondeten was ok.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,1
    Grote kamer met balkon en overdekte parkeergelegenheid voor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg gedateerd

    Grote kamer met balkon en overdekte parkeergelegenheid voor motoren

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    7,9
    Wifi heel duur.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi heel duur. Zou zo langzamerhand gewoon inclusief moeten zijn.

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 37

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: