Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Löwenhof

Halberstädter Chaussee 19, 39116 Maagdenburg, Duitsland

#27 van de 28 hotels in Maagdenburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 152 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,1
    Keurig en correct!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We waren op doorreis naar Polen! We kwamen heel laat aan, dus logisch dat er dan niemand meer aanwezig is. Sleutels lagen keurig in een kluisje die we met een code konden openen. De behandeling was correct en het ontbijt prima!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    4,6
    Viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was matig, op dag 1 oude broodjes (wij waren de enige gasten), dat was op dag 2 beter, toen waren de broodjes vers gebakken. Saai hotel waar niets te beleven viel. Alle lichten zijn om 21.00 uur uit, wat een doods gebeuren uitstraalt. Als je het raam open zette waren de geluiden van de straat overheersend aanwezig, daardoor deed je het raam dicht en was het bloed heet op de slaapkamer. Ik zou niet weer naar dit hotel gaan.

    De bedden waren in orde, wel erg warm op de kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    5,8
    Een saai, maar voldoende doorgangshotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging - pal aan een doorgaande weg - is nogal saai. En dat geldt ook voor het hotel. Grappige details, mooie oude elementen vind je hier niet. De ontvangst is niet enthousiast. Er is niet echt een mogelijkheid om buiten te zitten, en het restaurant was (toen wij er waren) niet in gebruik. Maagdenburg ligt nog best een endje weg (10 min met de auto)

    Het ontbijt was lekker, gevarieerd en ruim voldoende. De kamers waren groot en schoon. Parkeren doe je voor de deur en je rijdt, zoef, weer snel door naar de snelweg. prima doorreis-hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,5
    naar verwachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Inrichting kamers gedateerd maar wel netjes en schoon.

    Prijs kwaliteit prima in verhouding. Prettig personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    5,4
    Een ziek kind de volgende dag en alleen een schoonmaker die ons niet kom helpen en niets weet van ho
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze dochter geef gluten tolerantie en werd na het ontbijt doodziek . We mochten niet eens langer op de kamer blijven

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    6,7
    matig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bij aankomst (22:00) deur op slot en alles donker. Geen mogelijkheid om nog wat te drinken/eten. Erg ouderwets en Oostduits

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    6,7
    Buitentuin
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche kabine

    Buitentuin

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2016

    6,3
    Heel goed ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Een slecht bed door een slecht matras

    Heel goed ontbijt. Goed diner. Vriendelijke mensen

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,5
    De rust in het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ver buiten het centrum, Maar goede parkeergelegenheid in centrum

    De rust in het hotel

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: