Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Manufaktur Hotel Stadt Wehlen Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Markt 9, 01829 Stadt Wehlen, Duitsland

#7 van de 12 hotels in Stadt Wehlen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 488 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,2
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten

    Het restaurant is gebaseerd op de lokaal gemaakte pasta waardoor het aanbod zeer eenzijdig is. Wij hebben ook bij de buren in de menukaarten gekeken om wat variatie te vinden.

    Een fijne schone ruime kamer en ruim sanitair. Een balkon met een bijzonder mooi uitzicht over de rivier de Elbe. Mooi terras aan het water waar je bij mooi weer lekker buiten kan eten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    6,7
    De lokatie was prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Maar de kamer was superklein. Jammer want er was veel ruimte op dezelfde verdieping maar die is niet toegevoegd aan de kamers.

    De lokatie was prachtig. De kamers waren wel schoon. Het ontbijt was goed, ik had om glutenvrij gevraagd en dat was keurig in orde.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,9
    Gastvrije ontvangst, heerlijk ontbijt en een mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer was heel erg krap. Het terras had geen overkapping waardoor buiten zitten bij goede temperatuur maar met een spatje regen niet mogelijk was. De service en gastvriendelijkheid in het restaurant tijdens het diner was slecht. Stadt Wehlen zelf heb je in een uurtje bekeken. de omgeving is prachtig.

    Ruime kamer waarvan de ramen lekker open konden, goede bedden, gezellig uitzicht op de markt, uitstekend ontbijt en een prima zelfservice voor wat betreft barbenodigdheden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    Het uitzicht op de Elbe vanuit de kamer was mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was mager in keuze en de stoelen in het restaurant zaten slecht.

    Het uitzicht op de Elbe vanuit de kamer was mooi. Het personeel was vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Het ontbijt was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het terras aan de Elbe zijde geeft je een mooi uitzicht, maar je kon er niet lekker zitten. Er stonden jammergenoeg alleen tafeltjes met houten bankjes.

    Het ontbijt was fantastisch. Er was een uitgebreid buffet, maar wilde je een uitsmijter, scrambled eggs of een gebakken ei met ontbijtspek enz. dan werd het ter plekke voor je gemaakt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,5
    Op verkenning in Saksen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Terras enkel voor consumptie.

    Lekker en ruim ontbijt.avondmaal is oké op buitenterras met heerlijk uitzicht. Personeel is vriendelijk maar eerder afstandelijk. Leuke plaats voor te wandelen en te fietsen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    6,3
    Lekker centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker eten, prima ontbijt. Wel wat aan de prijzige kant. 550 euro voor 4 nachten vind ik best veel. Daarbij kwam dagelijks nog 3 euro parkeergeld bij. En wij hebben alle dagen met hetzelfde beddengoed gedaan, niet erg hoor maar ik verwachtte blijkbaar meer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Fijn, rustig en schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De prachtige ligging aan de Elbe

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    8,3
    Wij hadden een torenkamer met uitzicht op de Elbe.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze kamerreservering was niet doorgekomen, na een opmerking werd dit snel hersteld.

    Wij hadden een torenkamer met uitzicht op de Elbe. Geweldig! Het restaurant is prima. Wel jammer dat de keuken en bar om 21.00 uur sluit.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2016

    10
    Prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Prachtig uitzicht. Boeiende omgeving. Vriendelijk & voorkomend personeel. Uitstekend ontbijt. Goed avondmaal.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    9,2
    Prachtige locatie, mooi uitzicht vanaf het balkon, gastvrij...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Douche/toilet was heel erg klein

    Prachtige locatie, mooi uitzicht vanaf het balkon, gastvrij personeel.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: