Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over M M Central Vintage Apartments Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Wolgaster Str. 13, Mitte, 13355 Berlijn, Duitsland

#211 van de 278 vakantiewoningen in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 528 beoordelingen over dit appartement

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    8,8
    Perfect appartement om met meerdere mensen te verblijven op een ideale locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement 7 - Ruppiner Straße 37
    • Verbleef 4 nachten

    Het is enigszins verouderd, zo waren de luxaflex bijvoorbeeld kapot waardoor er al heel vroeg licht in de slaapkamer scheen. Maar ach, dat zijn kleinigheden.

    Het contact met de vriendelijke verhuurster verliep erg soepel en het appartement is fantastisch: goede locatie, groot genoeg voor meerdere mensen (wij waren met z'n drieën, mar er kunnen met gemak 5 mensen logeren) en de inrichting is in een heerlijke DDR-stijl. Echt een aanrader.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,1
    Het is er rustig, waardoor je in rust kunt slapen.
    • Groep
    • Appartement 11 - Ruppiner Straße 38
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi was niet goed. Je hebt WiFi, maar deze kon alleen gebruikt worden door één persoon tegelijk.

    Het is er rustig, waardoor je in rust kunt slapen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    5,4
    Een aanrader voor de rust, niet voor de rest
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement 6 - Wolgaster Straße 11
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Ontvangst was niet hartelijk - er werden extra kosten aangerekend bij checkout omdat we vroeger moesten vertrekken, die kosten waren hoger dan afgesproken per mail. - bij €35 extra kosten voor poetsen hadden we minder stof verwacht, we moesten onze ramen de hele dag en nacht open laten staan om te kunnen ademen - er is wifi, maar deze werkt NIET - douche is in erbarmelijke staat - bedden zijn steenhard. Er werd bovendien gezegd dat er 2 kamers zijn, terwijl er slechts 1 is en 1 zetelbed staat gewoon in de living. Van privacy per koppel is dan weinig sprake. - keuken hebben we niet gebruikt omdat er zoveel opties zijn om lekker te eten in Berlijn, maar deze was ook minimum comfort. Al met al zijn we zelden in het appartement geweest, om al deze redenen maar ook omdat Berlijn zoveel te bieden heeft dat wel de moeite is.

    Heel rustige buurt, openbaar vervoer en lekker ontbijt/winkels op wandelafstand. Bij aankomst moesten we 2x bellen naar de host, die er op tijd stond. Het appartement is ook vlakbij het Mauerpark, waar een gigantische en gezellige rommelmarkt is op zondag.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    6,5
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 5 - Wolgaster Straße 10
    • Verbleef 2 nachten

    2 persoonsbed was een bedbank met veel kuilen, voor 2 nachten matig. Voor langer verblijf geeft het geheid rugklachten.

    In de buurt van een metrostation en mogelijkheden voor koken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,9
    We hebben het heel fijn gehad in Berlijn . Daar werkte de accommodatie aan mee.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 3 - Wolgaster Straße 13
    • Verbleef 5 nachten

    Ik zou de gegevens over Berlijn op tafel leggen. Kwam ze pas aan het eind tegen. (niet de ongebruikte opbergruimtes bekeken).

    Rustig. Met vier personen genoeg ruimte. Dicht bij openbaar vervoer (heel belangrijk!!) Voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    8,8
    Een uitstekende uitvalsbasis indien je cocooning ruimte wilt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 7 - Ruppiner Straße 37
    • Verbleef 4 nachten

    te weinig keukengerief (kleine potten, flessenopener, frituur,....) voor lang verblijf of indien je op eten wilt besparen door zelf (uitgebreid en verscheiden) te koken is dit minimaal (er zijn maar 2 grote potten en een pan) .... maar er staat wel microgolf, koelkast met kleine diepvries, alleen als je uitgebreider wilt koken neem je wat materiaal mee (wagen) of koop je het ter plaatse of vraag je het voordien .... maar laat dit je niet afleiden, het is een uitstekende keuze

    2 afzonderlijke kamers (staat 1 kamer op Booking) echt bad-douche, moderne TV (usb, divx, HDIM), locatie, rust,

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    8,3
    Aangename ervaring
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement 4 - Ruppiner Straße 37
    • Verbleef 4 nachten

    In de douche had je enkel koud of lauw water en de gordijnenconstructie was alles behalve ideaal.

    Goed ontvangst, ruime kamer. Wifi deed het meestal goed. Goede ligging dicht bij de metro, tram en bussen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    5,4
    Redelijke locatie voor een redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 11 - Ruppiner Straße 38
    • Verbleef 3 nachten

    Er wordt gerookt en het is muf...

    De locatie is uitstekend. Ook is alles aanwezig om een paar dagen te verblijven. Supermarkt om de hoek en een rustige wijk, gratis parkeren.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,9
    Een rustig en aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement 6 - Wolgaster Straße 11
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Locatie, rustige straat, leuke buurt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    Appartement op top locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 3 - Wolgaster Straße 13
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude en gedateerd interieur

    Locatie en prijs. Goede bedden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,1
    Prima maar geen decadentie te bekennen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement 7 - Ruppiner Straße 37
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg verouderde inrichting, je kon niet comfortabel ontspannen na een dagje Berlijn.

    Dicht bij een metrostation

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,1
    Zijn alleen in app.geweest om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement 1 - Wolgaster Straße 13
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3de verdieping zonder lift. Niet te doen voor 70 plussers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    4,6
    Onvriendelijke host.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 5 - Wolgaster Straße 10
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rest

    De prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    5,8
    Appartement is goede uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 3 - Wolgaster Straße 13
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer, bad lekte dus waterballet na douchen.

    Rustig appartement

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,1
    De locatie, dicht bij metrostation, slechts 3 haltes van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement 2 - Wolgaster Straße 10
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meubels en badkamer gedateerd en m.i. niet heel fris

    De locatie, dicht bij metrostation, slechts 3 haltes van Alexanderplatz

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    Een heerlijk bezoek! veel gezien. Berlijn is zo makkelijke te bereizen. TOP!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 8 - Ruppiner Straße 37
    • Verbleef 5 nachten

    Bedden waren wat doorgezakt.

    Vlakbij de Ubahn ingang. Vlakbij historische plek. Centraal gelegen. Parkeerplaats is moeilijk te vinden.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    5,4
    Ligging en vrij parkeren, supermarkt vlakbij
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Verouderd appartement met gammele luxaflex en harde bedden. Er is overal een dikke laag verf overgedaan om het er beter uit te laten zien.

    Ligging en vrij parkeren, supermarkt vlakbij

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,1
    Ruim, licht en schoon appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De luxaflex van de slaapkamer, badruimte en keuken zijn stuk of functioneren niet: kunnen niet omhoog of in een andere stand. Keukengerei; pannen niet best (meer). Er is wifi, maar niet altijd best.

    Ruim, licht en schoon appartement. Rustige buurt, dichtbij openbaar vervoer, gratis parkeren voor de deur

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    7,1
    De ligging is goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Douche, de kop blijft niet op zijn plek en voor langere mensen te laag. Er is een klein handdoek en een grote per persoon aanwezig.

    De ligging is goed. Auto kan gratis voor de deur. Metro om de hoek. koel appartement, geen airco. ruime kamers.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,5
    Er is oog voor wat er nodig is tijdens een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De appartementhouder heeft meerdere appartementen op meerdere plekken en 1 persoon die de incheck doet. Als iedereen zo'n beetje gelijkertijd arriveert, moet je soms lang wachten op degene die de incheck doet. In ons geval was dat ruim een uur voordat we het appartement in konden. We wachtten comfortabel in een cafe maar toch... na een lange reis wil je graag je appartement in. De WIFI was erg zwak, vooral in het weekend en avonden.

    Er is oog voor wat er nodig is tijdens een kort verblijf. Zelfs wat extra's zoals afwasmachine en goede bedlampjes. Het appartement ligt op een bijzondere plek, vlakbij de straat die lang doorklieft was door de muur. Goed openbaar vervoer in de directe omgeving.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    10
    het was een appartement met alles erop en eraan.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    het was een appartement met alles erop en eraan. Prachtig gelegen, juist naast de metro.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,5
    Alles was goed en dichtbij de U -bahn
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alles was goed en dichtbij de U -bahn

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    7,9
    goede ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    geluidsoverlast van verkeer,

    goede ligging t.o.v. openbaar vervoer, prima bedden, schoon appartement

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    5,8
    Het bezoeken van de stad Berlijn.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen passende overgordijnen, veel lichtinval. Slechte WiFi. Summier handdoekpakket.

    Het bezoeken van de stad Berlijn.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,9
    goede locatie, alles aanwezig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    laken voor de bed-bank paste niet, ietwat gehorig, overgordijnen wellicht fijn? De luxaflex haperen nl.

    goede locatie, alles aanwezig

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: