Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novum Hotel Mariella Airport Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Hauptstraße 369, Keulen-Porz Centrum, 51143 Keulen, Duitsland

#152 van de 223 hotels in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1441 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 43

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    2,9
    Ben erg teleurgesteld ! Klantonvriendelijk, geen begrip voor de klant.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overal cigaretten geur - in de kamers , in de gang... vuile vaste tapijten, geen airco & 3 persoonsmaker waarbij een bed in een soort opslagruimte = heel klein zonder airco :-( (zie foto) Ik beveel dat hotel Niemand toe aan die prijs!! Nog nooit een hotel *** in die staat gezien ..

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,9
    Boven verwachting goede prijs-kwaliteit-verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was prima. Zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding! Vriendelijk personeel. Enkel privéparking van hotel zelf was wat krap voor grotere auto's, maar voldoende andere parkeermogelijkheden op wandelafstand.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    2,9
    Zeer matig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toilet stinkt verschrikkelijk naar pis, niet schoon Nieuwe vloerbedekking over oude heen gelegd, krult op bij deur Kan 's nachts bijna een boek lezen zo licht in de kamer vanwege de verlichting die 's nachts aan blijft staan buiten voor het raam icm de slechte gordijnen

    Ontbijt goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    Goed(koop) hotel buiten Keulen maar met tram 7 zo in Centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn gehorig. Je kunt je buren horen. De ingang van het hotel die beneden bij de weg is en niet bij het hoger gelegen voetgangersnivo. Hierdoor was de ingang bijna niet te vinden. Ontbijt is veel te duur, maar er is een bakkerij op 2 minuten lopen en daar ontbijt je voor de helft. Alleen opletten op zondag. Dan is de bakker dicht.

    Prima hotel voor waar het bedoeld is namelijk overnachten. 2 nachten voor 87 euro is niet duur dus je kan ook niet meer verwachten dan een schone kamer en een lekker bed. Met de tram zit je in een halfuurtje in het centrum van Keulen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,8
    Prima hotel voor een paar nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was Zaterdag, de kroeg aan de overkant had erg veel lawaai.

    Heerlijke bedden en ontbijt en het ontbijt was prima. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,3
    Goed hotel, mooie badkamer, verder niet heel bijzonder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ingang was moeilijk te vinden voor gasten die niet met de auto komen. De ingang ligt namelijk in de tunnel langs de parkeergarage. Maar zo ernstig is dat ook niet. Het was wel jammer dat de achterburen van onze kamer (permanente bewoners) luidruchtig waren.

    Het is een mooie kamer met alles wat je nodig zou moeten hebben. Badkamer is zeer fijn en ruim opgezet. Bed lag goed en de kamer is schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    2,5
    Drama
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer klantvriendelijkheid, comfort bij de kamers zoals een ventilator etc meer hygiene

    Niets. Het personeel was niet hulpzaam, was meer geinteresseerd omte roken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,1
    Nette kamer, maar de prijs van het ontbijt?
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs van het ontbijt. Via booking.com wordt een scherpe prijs aangeboden voor de kamer. Het ontbijt kun je apart bij boeken voor € 12,90 p.p. Dat hebben wij bij de receptie besproken. Op de kamer ligt een flyer dat een ontbijt € 9,90 kost. Kijk, enerzijds scherp je kamer aanbieden en vervolgens € 3,- p.p. meer voor het ontbijt berekenen. Dit is dus een geval van links geven en rechts terughalen.

    Nette ruime kamer. Schoon. Ontbijt ruimte was net verbouwd en het ontbijt was zoals je mag verwachten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    7,9
    Ideaal voor kort verblijf, zoals doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parking tegen betaling, doch wel op voorhand gemeld.

    Enkel op doorreis om de dag erna vlot bij de luchthaven te geraken. 10 minuten rijden tot Koln-Bonn luchthaven. Netjes, vlot bereikbaar hotel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    8,8
    Topper qua locale hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij de wasbak was iets stuk en water bleef doorlopen bij WC, zonde! Verder was alles beter dan bij sommige hotels :-)

    Ik heb het erg naar mijn zin gehad :-)!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    8,3
    Een ideaal hotel om voor 1 nacht te blijven ,maar niet echt in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie was veel te straf. En ik had de indruk dat de WiFi alleen voor zakelijk gebruik was niet voor persoonlijk gebruik zoals Facebook en Netflix.

    De kamer, alles wat we nodig hadden voor een kort verblijf was aanwezig en de bedden lagen zacht. Als je naar Keulen wilt gaan ben je maar een korte wandeling van een tram station vandaan.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    4,6
    matig ivm bijzonder slecht slapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er zou een bed zijn van 180x210 nou het waren 2 kleine bedden en had gevraagd als dit het geval zou zijn dat er een kinderbedje moest staan of matrasje erbij, maar dit was er niet. En flesje water staat op welkom maar het kost 4,- Douche was zwaar verouderd

    dicht bij busstation

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    5,8
    doorreis. hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde hotelkamers. Ruim maar smerig tapijt en oude faciliteiten. Toe aan een opknapbeurt

    Locatie en parkeermogelijkheden ten opzichte van vliegveld Köln Prima. 8 minuten met de auto tot de terminal. Met de tram vanaf het hotel 20 minuten tot centrum/kerstmarkt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    5,0
    onvriendelijk personeel, verouderde kamers en beperkt ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel dat niet erg vriendelijk was en niet behulpzaam toen we bij aankomst op de kamer lieten weten dat de waterkoker en de safe ontbrak. Pas de dag nadien kregen we een waterkoker. De safe hebben we nooit gezien. We hadden het hotel gereserveerd met een kredietkaart maar wensten ter plaatse cash te betalen. Tot onze verbazing kregen we bij het inchecken al een betalingsbewijs. Men had het bedrag voor de kamer zonder onze toestemming of medeweten reeds afgeboekt. Als rede kregen we een vaag excuus over een overname van het hotel door een andere groep die kant noch wal raakte. Bij het uitchecken moest dan nog het ontbijt en de parking apart betaald worden. In december vorig jaar hadden we reeds verbleven in het hotel en we hadden dezelfde kamer gevraagd toen we maanden geleden de reservatie maakten maar ook hier werd geen gevolg aan gegeven net zoals men onze vraag om vroeg in te checken genegeerd had. Conclusie; NOOIT meer in dit hotel. We hebben spijt van ons geld.

    De ligging.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,1
    Het ontbijt was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De uitleg Voor het inrijden van de parkeerplaats ! Lift defect dan maar trappen tot 2 de verdiep . Koln Porz zeker niet zienswaardig dan maar met de tram lijn 7 tot in Keulen dat is wel de moeite waard !

    Het ontbijt was.matig maar wat verlang je voor 10 Euro .Kamers zeer proper en ruim grote tv en koffie op de kamer .Ligging goed voor vluchten af Koln Wahn

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    5,0
    Verblijf was niet aangenaam, lift werkte niet en gangen waren heel smerig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De lift werkte niet heel ons verblijf, 3 dagen naar het derde verdiep met een dame slecht te been. Dit was echt een marteling, er werd door het weinig begrip voor vertoond door het personeel. En de trappenhal en doorgangen werden niet gepoetst het was er heel vies.

    Het hotel is goed gelegen. Niet te druk en toch dicht bij de winkels en tram/ bus station.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,1
    prima
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    .

    .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,5
    onbijt ok, kamer ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen idee

    onbijt ok, kamer ok

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Mooi gelegen vlak bij de Rijn
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wel wat ver van het centrum gelegen van Keulen (11 km per fiets langs de Rijn)

    Prima ontbijt; vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,1
    koffie/thee faciliteit op de kamer;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    koffie/thee faciliteit op de kamer; (lege) minibar daardoor konden we zelf iets er in zetten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er geen airco is , de kamer was erg warm

    Prima hotel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    8,3
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer straatkant met raam open luid verkeer hoorbaar.

    Dicht bij airport en rivier

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    8,3
    Net hotel vriendelijke receptioniste
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Boxspring /matrassen doorgezakt

    Net hotel vriendelijke receptioniste

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    6,7
    de kamer was mooi.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er moet om 11:00 uitgecheckt worden en om 11:04 stonden ze al te kloppen dat je gehaast weg moest

    de kamer was mooi. hygiëne was top

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    locatie tov vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles was goed genoeg. prijs/kwaliteit

    locatie tov vliegveld

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    5,8
    Geen aanrader voor verblijf in Köln , 10 km verwijderd van centrum, geen restaurants !!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    te ver afgelegen van Köln

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 september 2016

    5,0
    Restaurant om de hoek aan de Rijn
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de straat

    Restaurant om de hoek aan de Rijn

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    7,9
    Vriendelijk personeel, mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Als gast zou men niet hoeven betalen voor de garage

    Vriendelijk personeel, mooie kamer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    9,2
    super, een aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Taxi bestelt, die niet op tijd kwam

    prachtige kamer met alles erop en eraan voor een prima prijs

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    9,2
    De 1-persoonskamer was ruim en sfeervol en alles was zeer...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De buitenkant van het gebouw en de omgeving - voorstad van Köln - zijn niet bijzonder sfeervol, maar was te verwachten.

    De 1-persoonskamer was ruim en sfeervol en alles was zeer schoon en tiptop in orde. Met 40€ een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. Koelkastje, waterkoker, mooie flatscreen tv, veel en sfeervolle verlichting en een goed bed. Zeer tevreden met mijn keuze.

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    7,1
    Prima ontbijt, goede parkeermogelijkheden, goed hotel voor...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Internet was gratis, maar slecht en zeer traag.

    Prima ontbijt, goede parkeermogelijkheden, goed hotel voor een overnachting tussen Flughafen en centrum in Köln.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    6,7
    Nette kamer, gezien de lage kamerprijs precies wat je ervan...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douchekop kapot, er kwam evenveel water uit de voorzijde als uit de achterzijde. Kamer bleek zich te bevinden op de etage waar gerookt mag worden (4e). Wij zijn niet rokers en vonden alle ruimtes stinken naar rook. Wij arriveerden om 14.00 uur en er was nog geen kamer beschikbaar (pas na 15.00 uur volgens de voorwaarden).

    Nette kamer, gezien de lage kamerprijs precies wat je ervan kunt verwachten. Beleefd personeel. Goede bedden.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,5
    De ligging en het vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op zondag hadden we ontbijt gereserveerd maar toen we om 10h in de ontbijtzaal kwamen was er al heel veel niet meer te krijgen. We moesten zelfs wachten op pistolets etc.

    De ligging en het vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    5,4
    Ontbijt was wel OK!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Hele slechte prijs kwaliteit verhouding en zeker ook qua voorzieningen en hoe het er (outdated) uitzag. Het is dat er geen alternatief beschikbaar was vanwege Anuga

    Ontbijt was wel OK!

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    5,8
    de schone kamer was heel erg fijn, ook qua ruimte was het...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    de locatie tenopzichte van de beurs was mij te ver. maar ik kan goed begrijpen dat als mensen met het vliegtuig naar keulen gaan dit een ideale locatie is.

    de schone kamer was heel erg fijn, ook qua ruimte was het voldoende.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    7,5
    WiFi verbinding
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi verbinding

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    7,1
    Makkelijk en snel geregeld
    • Zakenreis
    • Stel

    Ontbijt was matig voor de prijs

    Makkelijk en snel geregeld

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    7,1
    Een grote propere kamer
    • Stel

    Had een kamer aan de straatkant met als gevolg veel lawaai door het verkeer

    Een grote propere kamer

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    4,2
    Geen bad, was wel beloofd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen bad, was wel beloofd.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    9,2
    Zeer vriendelijk personeel;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk personeel; ruim ontbijtbuffet;

  • Beoordeeld op: 4 december 2015

    7,5
    nabijheid luchthaven Köln, goed bed en Wifi ok.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    geen restaurant in hotel.

    nabijheid luchthaven Köln, goed bed en Wifi ok. Ontbijt was ruim voldoende

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,5
    Goede bedden en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    De parkeergarage is te laag, we waren met een busje,en dat je voor het ontbijt extra betaald moet worden.

    Goede bedden en goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,5
    Keurige schone kamers met goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Keurige schone kamers met goede bedden.

Er zijn ook 33 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 43

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Novum Hotel Mariella Airport

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: