Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Maritim Hotel Düsseldorf Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Maritim-Platz 1, Lohausen, 40474 Düsseldorf, Duitsland

#15 van de 197 hotels in Düsseldorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5506 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    6,3
    te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zie vorige kader, drank te duur in hotelbar

    Bij aankomst onvriendelijk aan de receptie? MEERBETALING VAN 39 EURO als je vroeger bent???? Parking moet inbegrepen zijn bij overnachting! Koffie koud bij het ontbijt! Zijn tegenvallers, is voor volgende kolom. Dank u

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    9,6
    Goed en centraal bij het vliegveld gelegen hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Goed en centraal bij het vliegveld gelegen hotel. Zeer comfortabele bedden, mooie faciliteiten, ruime kamer en heerlijk rustig. Zwembad was mooi. Voldoende ruimte in de parkeergarage en zeer gunstig gelegen ten opzichte van de stad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,6
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi en schoon hotel. Bedden zijn erg ruim en liggen lekker. Het personeel is erg vriendelijk, als er een probleem is helpen zijn dorect. Hotel is gelegen op nog geen 5 minuten lopen van de luchthaven.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen waterkoker/ koffie apparaat in de kamer.

    Locatie! 5 minuten lopen naar de luchthaven. Parkeergarages om het hotel. De kamers zijn ruim, luxe en schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,8
    Prima hotel op loopafstand van het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het inchecken vroegen we waar de liften waren en waar de ontbijtruimte was. Het antwoord van de receptionist was: “wat denk je zelf”! Kwam niet echt gastvrij over, eerder wat denigrerend.

    Ruime geluiddichte kamer en het ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,2
    Heerlijk, prima kamers, goed kunnen uitrusten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De kamers waren uitstekend. Wij hebben van het hotel gebruik gemaakt omdat wij de volgende dag al heel vroeg op het vliegveld moesten zijn. Het hotel is hiervoor een uitstekende plek om uitgerust aan de reis te beginnen. Afstand hotel/vliegveld is comfortabel, kort en via een eigen loopbrug, overdekt, goed te bewandelen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    10
    AANRADER! SUPER HOTEL, VOORAL ALS JE OP DOORREIS BENT! VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer mooi hotel. Zeer vriendelijke en professionele personeel. Alles op en top schoon. Geweldig sauna en zwembad (gratis te gebruiken). Er is zelfs een speciale loopbrug díe naar de vliegveld gaat!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Prima hotel op uitstekende locatie dicht bij DUS airport
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijzen zijn redelijk fors voor drankjes en eten.

    Hotel op 3 minuten loopafstand van de vertrekhal. Mooi hotel met ruime kamers. Zwembad, sauna etc zijn allemaal aanwezig. Gegeten in het Sushi restaurant, was prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,5
    voor 1 nacht ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prachtig weer en geen terras open om lekker hapje te eten. heb taxi moeten nemen om ergens bij mooi weer buiten te kunnen zitten om te eten.

    loop afstand terminal

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,9
    Sleep and fly
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na al die jaren nog steeds geen mogelijkheid om koffie te zetten op de kamer. Vergelijkbare hotels hebben dit al jaren maar het maritim wil er blijkbaar niet aan. Zonde want voor de bedragen die men vraagt per nacht kan dat best. Bedden zijn aan vervanging toe.

    Gunstige ligging ten opzichte van de luchthaven. Ruime nette kamer. Perfect voor een nacht voor vertrek van een vroege vlucht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,8
    rustgevend en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    uitleg parking op de site

    Zeer uitgebreid ontbijt. Was beter geweest als we wisten dat de parking niet inbegrepen was. Deze kostte 25€ per 24 uur. Daarvoor moet je wel een ticket afhalen bij het hotel. Zeer verzorgde en comfortabele kamers en faciliteiten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,5
    Balen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer Classic met Extra Bed (3 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was niet mogelijk om een warme maaltijd te nemen omdat alle restaurants bezet waren ivm evenement in het hotel heel vervelend als je 3 uur rijd had het op prijs gesteld als dit doorgegeven was

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,5
    Prima hotel waar we nog wel eens terug zullen komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor zo'n hotel had ik verwacht dat er tenminste één extra kussen zou zijn. Dit platte gevalletje is echt onvoldoende. Natuurlijk kun je bij de receptie een kussen vragen, maar voor slechts een kort nachtje doe ik dat niet. het dient standaard aanwezig te zijn. Tevens was en bleef het erg warm in de kamer.

    De ligging van het hotel is perfect en staat goed aangegeven in de vertrekhal. Mooie hal en prettige ontvangst.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    9,2
    Het ontbijt was super maar prijzig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de vroege ochtend 7.00 uur kwam er een schoonmaakster ongevraagd mijn kamer binnen. Schrok me rot. Verder was alles zeer goed.

    Het ontbijt was super maar prijzig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    6,3
    redelijk comfortabel zeer zakelijke uitstraling zeer prettig zwembad ..duur parkeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Uitgebreid ontbijt ..te veel voor ons en daardoor de € 25.- niet waard ..verder ongezellig . vroegen naar rustige kamer ...die nacht dus niet geslapen vanwege constant gezoem ,wat niet uit zetten ...volgende morgen een andere kamer gekregen , waar volgens de receptie ook de piloten sliepen ..deze wel zeer rustig ...hadden ze mij ook gelijk dienen te geven.

    vroegen naar rustige kamer ...niet dus...kamer was constant gezoem te horen ,niet van airco , maar van machine van zwembad of iets anders ,, was niet uit te zetten ..volgende dag een mooie rustige kamer gekregen , waar ook de piloten overnachten ...ontbijt te duur ...receptie afstandelijk en neutraal. verder zakelijk en ongezellig . zwembad super .

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,8
    Vlieg je vanaf Dusseldorf Airport? Dan is dit je hotel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik vanaf treinstation een taxi moest nemen.

    Super ruime, schone, luxe kamer. Heerlijk bed met crispy sheets (donzen dekbed vind ik altijd erg luxe). Heel rustig, ondanks locatie vliegveld. Na uitchecken loop je zó de terminal in!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    9,6
    Zeer tevreden
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vind het ongepast dat wanneer je zoveel geld voor 4 kamers betaald en voor 7 mensen bijna 175 euro kwijt bent voor het ontbijt dat je aansluitend € 100,00 parkeergeld moet betalen voor twee auto's.

    Ik had 4 kamers geboekt voor ons personeel, allen waren erg tevreden! Kamers zijn ruim en waren heel schoon. Ontvangst was prima en de dame die ons hielp was erg behulpzaam. Ontbijt liet niets te wensen over, alleen wel erg prijzig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    10
    Mooie kamers, goed bed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedrag voor de kamers was twee keer van mijn creditcard afgeschreven. Het kostte enkele mailtjes om dat gecorrigeerd te krijgen. Dat was een beetje slordig.

    Mooie kamers, goed bed. Op loopafstand van de terminal.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    5,4
    We hadden voor uitzicht geboekt en kregen andere kamers als...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden voor uitzicht geboekt en kregen andere kamers als uitzicht. Ook kwamen we in een kamer waar duidelijk in gerookt was het rook echt vies. Ook hadden we 1 tweepersoons bed geboekt en kregen we 2 bedden aan elkaar geschoven dus heerlijk een spleet in het midden voor 130€ voor 1 nacht was het geld niet waard!! Plus het zwembad was ijskoud en de hamam was een zooitje alle oude handdoeken op de grond vieze handdoeken allemaal Lege zeepflesjes en shampoos het zag er niet netjes uit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,3
    Ideaal voor aankomst of vertrek op luchthaven Dusseldorf.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat de restaurants vroeg dicht zijn. Bij late aankomst eten bij KFC op de luchthaven ipv het hotel.

    Het ging ons meer om de locatie. Via een brug naar de terminal. Gratis upgrade naar een Suite.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,6
    prima overnachting bij luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    vloer was niet helemaal schoon. Moesten een tweede kop en schotel vragen. Niet genoeg koffie.

    heerlijke kamer, vriendelijk personeel. Geluidsarm, dicht bij de luchthaven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,8
    Als beginpunt van een vliegvakantie was het prima!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeelslid dat mij aan de receptie te woord stond was kortaf en humeurig.

    Mooi luxe hotel naast het vliegveld, binnen 5 min was ik in de vertrekhal. Ruim en licht van opzet. Er is een leuk en gemoedelijk restaurant met een prima menukaart.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    9,6
    Het hotel voor een vroege incheck op Düsseldorf Airport
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer Classic met Extra Bed (3 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur van het zwembadwater had hoger gekund.

    De locatie vrijwel op de luchthaven is uniek. Zelfs bij regen bereik je de vertrekhal zonder nat te worden. Kan niet beter.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,9
    Heerlijk begin van een vakantie zonder stress
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is wel erg duur. Prijs staat netjes aangegeven hoor.

    Hotel zit zo ongeveer aan de terminal vast. Erg handig als je relaxed op vakantie wilt gaan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,1
    Ontbijt was zeer uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op zaterdagavond was enkel de sushi-bar geopend. Bediening was niet opgewassen tegen het grote aantal gasten.

    Ontbijt was zeer uitgebreid. Zeer nette kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,6
    Fantastisch begin van uw reis
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitchecken duurde lang, niet handig wanneer je een vlucht hebt. Was wellicht onhandigheid betreffende medewerker. LET OP : Parkeergarage kan niet met card betaald worden! Je kunt wel bij de receptie alvast de parkeergarage afrekenen met card. Als je dat vooraf weet, spaart je dat een retourtje lift en dus tijd...

    Ideaal als je een vroege vlucht hebt. Parkeren onder het hotel, allerlei gelegenheden om te eten, zeer ruime mooie kamers en goede service. Via loopbrug direct vliegveld op lopen. Eerder bij Sheraton Airport hotel geweest, dit hotel is veel sfeervoller met meer faciliteiten en een betere prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    6,3
    Tegenvallend bezoek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de zesde keer verbleven in dit hotel. Vorige keren waren erg goed, deze keer een stukje minder. Onze kamer (721) lag op de bovenste etage. Vanaf het dak kwam een constant monotoon gebrom (waarschijnlijk de airco-unit) waardoor er de hele tijd lawaai was (niet een beetje gebrom maar behoorlijk irritant). Verder werkte de tv totaal niet.

    Verzorgde ruime kamers. Vriendelijk personeel bij de receptie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    Dicht bij departure terminal.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    room service, of tenmiste het aanbod. De kwaliteit van het vlees zou echt beter kunnen.

    De mogelijkheid, te voet naar de departure terminal te lopen, voor een early departure.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    6,3
    Geen correcte prijs kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Grillrestaurant. Heel veel geld voor wat men aanbood (basic grill), wijnkaart zeer beperkt en bepaalde flessen niet in voorraad. Zwembad was defect???? Parking een extra opleg van 25 euro per nacht. Heel duur ontbijt 24 euro/persoon

    Ligging, makkelijk bereikbaar. Ruime parking. Mooie ruime kamer, zonder geluidsoverlast. Zeer proper.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    8,8
    Kort maar goed!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt eventueel... vooral naar kinderen toe...

    Het uitzicht op de luchthaven was super! Onze zoon van 8 was gefascineerd door de vliegtuigen die elke 5 minuten de lucht in gaan... uitstekend geïsoleerde kamers!!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    10
    Zeer tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vriendelijk personeel! Zeer ruime, mooie en propere kamers. Ook hebben absoluut geen geluidsoverlast gehad van de vliegtuigen, goed geïsoleerd. Vlotte in-en uitcheckservice. Aan de receptie bevinden er zich verschillende restaurants, zeker een aanrader!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    9,2
    Erg fijn hotel, goede kamer & badkamer, zelfs met 3e bed...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zijn een korte nacht geweest door een late aankomst van de vlucht. Dat was voor ons erg jammer 😉 Ontbijt is best aan de prijs als je kijkt naar wat je eet.

    Erg fijn hotel, goede kamer & badkamer, zelfs met 3e bed voldoende ruimte. Het ontbijt is het meest uitgebreide ontbijt dat ik ooit gezien heb.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    6,7
    Prima hotel, perfecte locatie, forse prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was vrij kortaf, niet heel vriendelijk.

    De locatie is perfect. 2 minuten lopen en je staat op het vliegveld. Ideaal dus als je de volgende dag bijvoorbeeld vroeg vliegt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    6,3
    Positief, dicht bij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gevraagd voor kamer met uitzicht op vliegveld, geen gehoor aan gegeven. Dooie boel in ontvangshal, alles dicht. Incheck werd afgeraffeld. Raam op de kamer ging niet dicht, Al met al geen geweldige ervaring, voor die prijs.

    Positief, dicht bij het vliegveld.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    10
    Super ontspannen om je vakantie beginnen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeer tarief ( 25 euro PD ) daarom gebruik gemaakt van lang parkeren van het vliegveld zelf 25 dagen 116 euro

    De kamer was geweldig . Op loop afstand ( 5 min ) ben je op het vliegveld .

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    6,7
    Hotel is te duur wel dichtbij vliegveld. Je loopt overdekt van hotel naar vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte kussens kon wel gaan bellen maar ze moeten gewoon standaard 2 soorten kussens erop leggen ipv 1 slappe totje. Pas op als je rond rijd voordat je het weet zit je op de busbaan en opa agent staat er! en krijg je 10 euro boeten 😡

    Badkamer en slaapkamer waren netjes maar veel andere hotels in de buurt zijn beter. Ik vind de prijs 80 euro te duur. Zal wel komen omdat je daar maar kan kiezen voor 2 hotels op de luchthaven zelf. Monopoly in handen!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    8,8
    Het inchecken aan de receptie duurt te lang.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het inchecken aan de receptie duurt te lang. Schijnbaar moeten nog vele handelingen gecheckt en ingevoerd worden voordat er definitief ingecheckt kan worden terwijl er online reeds is ingecheckt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,0
    Prima verblijf voorafgaand aan een vroege vlucht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden vrij hard. Er was vooraf geen informatie over de parkeergarage bij het hotel, dus we hadden al op langparkeren geparkeerd.

    Goede locatie voor een overnachting voorafgaand aan een vroege vlucht vanaf luchthaven Düsseldorf, je loopt zo het hotel uit en de vertrekhal binnen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    9,6
    Een aanrader voor iedereen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De lift binnen naar de gate was defect en bij het uitchecken was de man achter de balie niet echt goed gehumeurd. Het was wel vroeg.....

    De kamer was in één woord Geweldig!!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    9,2
    Heerlijk hotel op luchthaven Dusseldorf
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sauna/zwembad was buiten werking Geen ontbijt inclusief (zou wel mogen voor die prijs)

    De luxe kamer en bedden Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    7,1
    Kamers goed ontbijt prima wel erg duur
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Einde van de middag weinig te doen redelijk sfeerloos Bar gaat pas om 6 uur open moet je het doen met een drankje in de lobby.

    Kamers goed ontbijt prima wel erg duur

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    9,2
    Uitstekende plek als je een vroege vlucht hebt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren kon bij hotel voor €25,00 perdag. Vergeleken met de andere parkeerhuizen een torenhoog bedrag dus auto elders geplaatst, parkeerhuis 5. Voor een zo'n prijzig hotel zou voor eigen gasten wel wat gedaan kunnen worden. Ontbijt voor €24,00 per persoon ook aan hoge kant maar hebben dat niet kunnen doen.

    De ligging direct naast het vliegveld is uitstekend voor als je, net als wij, een erg vroege vlucht hebt. Vanaf ingang loop je overdekt naar de terminal. Ontbijt hebben we niet kunnen gebruiken ivm vroege vlucht. Erg ruime geluidsdichte kamer van alle gemakken voorzien. Personeel attent en spreekt de talen. Gegeten bij sushibar in hotel, was uitstekend.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    5,4
    Mwa
    • Stel
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kingsize bed, 2 aaneengesloten bedden Wifi is super slecht Alleen duitse zenders op tv De tv zou je kunnen verbinden met je telefoon om videos op je telefoon te linken maar dan moest je eerst andere wifi kopen om dan achter te komen dat de tv de resoltie/software niet ondersteunt

    Ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    9,2
    Prima airporthotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het had (ondanks dat het sneeuwde) minder warm mogen zijn in de kamer. Faciliteiten om koffie en thee te zetten werden gemist.

    Locatie in de terminal, goede faciliteiten en mooie, geluiddichte kamers.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    9,6
    Top hotel, met een top locatie!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tijdens het ons 2de ontbijt was er blijkbaar een deel van de zaal reeds afgesloten en was er 1 persoon die erg onvriendelijk was. Maar dat was dus maar 1 persoon. verder was iedereen erg vriendelijk en behulpzaam!

    Top hotel, met een top locatie! Uitgebreid ontbijt, mooi zwembad en keuze te over om te eten!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    9,6
    Hotel is super maar ga er niet eten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We probeerden twee restaurants in de mooie gaanderij beneden. Voor ons was het eten ronduit slecht. Het ontbijt hebben we niet durven nemen.

    Goeie locatie, ruim en ontspannen gevoel in het hotel en de kamer. Genoegen van de wellness goeie accommodatie. Leuk zwembad al is de omgeving hier te sober.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs van ontbijt daarom niet ontbeten bij het hotel.

    Nette, comfortabele en luxe kamer. Goede begeleiding voor de ouderen naar de kamer. Heerlijk geslapen, erg schoon en netjes.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    9,6
    Goed begin bij een vliegreis en/of bespreking bij één van de bedrijven op het vliegveld terrein.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets. De prijs voor parkeren van je auto of het ontbijt is hoog, maar niet verrassend op zo'n locatie.

    Prima hotel, modern en zakelijk zoals je op het luchthaven terrein mag verwachten. Goed bed, geluiddicht. Was voor 2e maal dat ik er gebruik van maakte. Ik had afspraak bij VDI, dat zich 'aan de overkant v.d. straat/ plein' bevindt. Lekker buffet. Service gericht personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    9,6
    Een aanrader als je een vroege vlucht hebt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het inchecken niet duidelijk hoe de lift werkt om op etage 4 te komen.

    Kamer was uitstekend, geen ontbijt besteld. Bij uitchecken een kopje koffie met croissants. Goed verzorgd evenals de bar.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    10
    Perfect!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Uitstekende kamer met alle luxe en uitstekende locatie op steenworp afstand van de terminal.. Ideaal te combineren als je een extreme vroege/late vlucht vanuit Düsseldorf airport hebt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 september 2016

    9,6
    Prima hotel op de vooravond van een vroege vlucht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn mooi ruim, zeer comfortabel, badkamer is voorzien van bidet, mensen die een vroege vlucht hebben kunnen in de lobby koffie drinken met een croissantje

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 september 2016

    6,7
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ik miste op de kamer was de mogelijkheid om koffie of thee te maken.

    De locatie was voor ons belangrijk. We hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    9,2
    Prima hotel nabij luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer Classic met Extra Bed (3 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs ontbijt: 24 euro is erg veel geld voor een ontbijt, we hebben hier ook geen gebruik van gemaakt

    Prima kamer en zeer nabij vliegveld: handig voor vroege vlucht

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    9,6
    Relax begin van onze vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer Classic met Extra Bed (3 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten bij het restaurant beneden was kwalitatief niet heel erg hoog in vergelijking met het hotel.

    De kamer was super en het zwembad was een kadootje.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    10
    Fantastisch!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets.

    Uitstekend hotel! Ruime kamer met uitstekende bedden en heel schoon. Grote badkamer met bad. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Met luchtbrug verbonden met Dusseldorf International Airport. Totaal geen overlast van aan/vertrekkende vliegtuigen. Ruime parkeergarage onder hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    10
    Perfecte start van de vakantie: goed uitgerust op reis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tsja, het enige waarover ik kan klagen, was dat het knopje om de airco minder hard te laten blazen bijna onmogelijk te bedienen was.

    Perfecte locatie op het vliegveld. Ruime kamers en erg rustig. Geen vliegtuig gehoord, wel gezien. Personeel zeer behulpzaam; auto kon voor de deur geparkeerd worden om uit te laden in te checken etc. . Daarna naar lang-parkeren gebracht.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2016

    7,9
    Prima hotel maar zeer onvriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer Classic met Extra Bed (3 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel is uitermate onvriendelijk en niet behulpzaam. Arrogante houding van de receptionistes is ergerlijk. Parkeren kan in de openbare garage maar is met 25 euro per dag niet goedkoop.

    Dicht bij het vliegveld. Slechts 5 minuten lopen naar de vertrekhal. Overdag nog even Düsseldorf in geweest maar de S-Bahn rijdt niet. Je moet met de bus en de metro.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Geweldig !!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super mooie suite !!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,1
    Prima hotel als je gaat vliegen vanaf dusseldorf anders...
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel als je gaat vliegen vanaf dusseldorf anders lekker boeken in de stad, verder prima hotel !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    9,2
    mooi, relaxed,comfortabel business hotel met uitstekende slaapkamers en voorzieningen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    parkeerautomaat. accepteerd geen credit cards.

    ik heb niet ontbeten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    10
    Mooi ruim hotel op loopafstand vd terminal.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen mogelijkheid was electrischr voertuigen te laden

    Mooi ruim hotel op loopafstand vd terminal. Met parkeren!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,5
    Goede kamers, dicht bij vliegveld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte niet echt lekker sloeg steeds aan en uit

    Goede kamers, dicht bij vliegveld

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    10
    wij vonden het helemaal geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ons viel niets tegen

    kamers waren geweldig maar dat wisten we ook. we zijn al vaker geweest.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    10
    Fijn, comfortabel, snelle afwikkeling door vriendelijk...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Fijn, comfortabel, snelle afwikkeling door vriendelijk personeel, binnen 5 minuten bij de bagagecheck op het vliegveld; top!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,2
    super locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht

    alleen de kussens nogal matig (veel te dun)

    super locatie. prima hotel. goed bed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,2
    Kwaliteit van de gebruikte materialen in het gebouw.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was top.

    Kwaliteit van de gebruikte materialen in het gebouw. Professioneel hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,9
    Geboekt kamer 2x3.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geboekt kamer 2x3. Moesten zelf om plaatsing derde bed vragen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    9,6
    locatie, goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    locatie, goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Super ,perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Perfect

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    Direct aan de terminal, heerlijk comfortabel hotel met keuze...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Direct aan de terminal, heerlijk comfortabel hotel met keuze uit diverse restaurants.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    8,3
    Goed hotel , zeker voor de vlucht n overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er n restaurant gesloten was weinig keuze in eten

    Ligging bij vliegveld

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    10
    Vlucht vanuit Ned.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles dik in orde.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,1
    Congres
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was er extreem warm!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    10
    Zwembad, sauna, mooie en ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Zwembad, sauna, mooie en ruime kamer. Ideaal om alvast wat te relaxen voordat je het vliegtuig neemt. Onze vakantie is goed begonnen!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,6
    Overdekte wandeling naar het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overdekte wandeling naar het vliegveld. Indrukwekkend, modern, groot hotel. Fijne, ruime kamer en badkamer.

    Verbleven in maart 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Maritim Hotel Düsseldorf

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: