Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Maritim Hotel Köln Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Heumarkt 20, Altstadt-Sued, 50667 Keulen, Duitsland

#98 van de 223 hotels in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2335 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    9,2
    Zeer tevreden
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alleen de parkeerkosten van €21 per dag vielen tegen.

    Eigenlijk alles wel, goede kamers, hygiene op orde, lekker en uitgebreid ontbijt en een locatie zeer dichtbij het centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,1
    Erg mooie douche
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Complex gedateerd en zonde dat rondom het gebouw geen tuin is aangelegd. Je kijkt vanaf je ontbijt naar wat bomen en rommel. Duur ontbijt in hotel. Als je even richting metro gaat vind je een backwerk daar kun je prima en veel voordeliger ontbijten.

    Erg mooie douche

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,9
    Geweldig mooi hotel met een ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zo mooi als het hotel en de kamer waren, zo slecht waren de bedden. Steenharde matras met kuilen en hele dunne kussens. Ik werd wakker met last van mijn rug. Ik had meer verwacht van zo'n luxe hotel.

    Geweldig mooi hotel met een ruime kamer. Uitstekende locatie op loopafstand van het centrum.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    Heerlijk hotel, van alle gemakken voorzien, op een super locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Super locatie, je loopt zo het centrum in. Comfortabele kamers en goede bedden. Heerlijke, moderne badkamer. Heel rustig. Wij hadden een kamer met uitzicht op de binnenruimte. Daardoor geen geluid van buiten. Personeel was vriendelijk. De auto konden we parkeren onder het hotel in een parkeergarage voor 21,- per 24 uur

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,1
    zie boven
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Om 0.01 uur en de meeste gasten net in diepe slaap waren werd via een interkom in Duits en Engels heel luid omgeroepen dat we onmiddellijk het hotel moesten verlaten wegens technisch probleem en via de trappen en nooddeuren en niet de liften. Buiten stond brandweer. Na een half uur konden de gasten weer naar binnen. Sommigen uitsluitend in badjas, of met slapende kinderen op de arm. Niet dat dat ons verteld werd dat we weer naar binnen konden, maar dat werd duidelijk door de kop groep bij de deuren, gevolgd door een wachtrij bij de liften. Dat het hotel voor veiligheid en zekerheid gaat is een compliment waard. Echter er werd NIETS uitgelegd en ook geen formulier of maar excuses de volgende ochtend bij het afrekenen. Het had een kleine moeite geweest die nacht een bericht te maken in Duits en Engels voor alle gasten beschikbaar bij de receptie of nog beter onder alle kamerdeuren een bericht schuiven. Er was helemaal niets, ook niet de volgende ochtend. Dat is het meest onbegrijpelijk. HELEMAAL NIETS!

    Ruime schone kalme kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,5
    De kamer was heel leuk en had een erg mooie badkamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was heel leuk en had een erg mooie badkamer! Het zwembad in het hotel en de sauna waren ook super fijn. het was ook heel handig dat het hotel dichtbij alle winkels was en de metro/tram.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,1
    Al met al een goede plek voor een kort verblijf in Köln
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer is prima. De kamer zelf kan wel een nieuw behangetje en een verf beurt gebruiken.

    Het ontbijt was goed. Het buffetconcept blijft altijd wat chaotisch overkomen; zeker op de drukke tijden. Het hotel is aan de rand van het centrum en alles is goed te belopen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    Mooi hotel met alle voorzieningen op een perfecte locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het bed viel wat tegen omdat dit 2 1-persoonsbedden tegen elkaar geschoven waren. Verder was er geen koffie apparaat of water koker in de kamer. Maar aan de overkant bij het tramstation was een Backwerk waar een grote koffie maar €2,- is en ook heerlijk ontbijt om mee te nemen naar de kamer.

    De kamer was prima met een fijne schone badkamer met heerlijke douche. De kamers in het hotel hebben echter geen kingsize of queensize bedden, alleen 2 1-persoonsbedden tegen elkaar geschoven. Wij hadden een groot 2-persoonsbed besteld via Booking.com maar volgens het hotel hebben zij dat niet.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    Exclusief hotel in het midden van Keulen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De ontbijtruimte was groot genoeg, maar bij erge drukte raakt het personeel in stress. Sommige dingen werden niet goed bijgevuld...b.v. de gerookte zalm, de toetjes en de kaas; 1 schaaltje per half uur. De prijs was hoog genoeg; per persoon 23,50! Je kon een spiegeleitje bestellen, maar dit duurde ook minstens 15 minuten.

    Kamer was erg ruim, de entourage is geweldig. Ook bij slecht weer kun je overdekt op een terrasje zitten in de grote serre van het hotel. De kamer was schoon en alles aanwezig. Exclusieve douche. Heerlijke bedden. Parkeergarage onder het hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,3
    Veel lawaai tot snachts
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het hotel is een feestzaal. Waar er regelmatig feesten zijn. De muziek was hoorbaar tot 1u snachts en de mensen die van het feest kwamen maakte snacht veel lawaai in het gebpuw. De wifi is zeer traag

    De locatie is wel top

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    10
    Al jaren voor mij een topverblijf op een toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was 's nachts heel wat lawaai op de gang door andere hotelgasten.

    Het ontbijt was zalig genieten. Uitgebreid, lekker vers, ... een feest. Het buffet werd steeds vlot aangevuld. TOP!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    Als je via booking hebt geboekt mag je de kamer niet eerder...
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Inchecken. De dame was erg onvriendelijk

    Als je via booking hebt geboekt mag je de kamer niet eerder in dan 15.00 uur terwijl andere gasten die na ons kwamen wel om 13.30 uur een sleutel kregen. Hond is gelukkig wel welkom

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    5,0
    Erg leuk, maar te commercieel
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs kwaliteit, we weten dat het een drukke en geliefde periode is, maar ontbijt en dan bovenop giga hoge kamerprijs nog eens Parking, voelt erg geplukt te worden. Tevens betaling van toilet gebruik, belachelijk voor Hotel gasten

    Zaken prima geregeld

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    6,3
    De locatie van dit Hotel is uitstekend, het centrum en...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs t.o.v. de kamer (superior), badkamer te klein, oubollig meubilair en slecht kussen, extra kussen was wel beschikbaar maar stelt werkelijk niets voor. Ook zwembad en saunagedeelte mogen wel gemoderniseerd worden.

    De locatie van dit Hotel is uitstekend, het centrum en Altstadt op loopafstand, OV en taxi's voor de deur. Parkeren onder het hotel. Ontbijt is druk maar prima in orde. De Pianobar is top met live zangeres.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    9,6
    comfortabel en luxueus verblijf kort bij het centrum aan zeer faire prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    iets betere toplaag van de matras zou alles perfect gemaakt hebben

    fantastisch ontbijt, veel keuze aan vers eten prachtig gelegen, dicht bij het oude centrum mooie en propere kamers leuke douche

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    9,2
    Was erg gezellig in koln met allerlei karnavalsfeesten en gezellige drukte in cafes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt van €23 is erg duur

    Mooi hotel en prima kamer Leuke douche met lichtjes Kamer aan de binnenkant maar bij raam dicht geen geluid te horen van buiten

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,9
    Prima met kids door indrukwekkende hal met gouden liften en zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was te warm en niet kouder te krijgen. Er was geen mogelijkheid voor koffie of thee op de kamer. Op de site was alleen heel duur ontbijt van eur 23,- PP te vinden. Dat had ik daarom overgeslagen. Uiteindelijk bleek er ook een betaalbaarder ontbijt te zijn.

    Kamer ruim genoeg, incl. Zitje. Uitchecktijd 12:00u ipv 10:00u Ontbijt voor kids t/m 12 jr. gratis. Ook eenvoudig en betaalbaar ontbijt mogelijk (eur 11,60). Stond niet op de site.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,5
    Negatief puntje : Er was geen plaats voorzien voor het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Negatief puntje : Er was geen plaats voorzien voor het ontbijt waardoor we een hele tijd hebben moeten wachten. Veel tafels waren gereserveerd waar niemand aan zat

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,5
    Het hotel was goed maar ze hebben me te veel aangerekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel was goed maar ze hebben me te veel aangerekend. Een aantal weken geleden kreeg ik telefoon van booking.com om te zeggen dat het hotel het overtollige bedrag ging terugstorten, dat is nog steeds niet gebeurd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    7,5
    Dubbele factuur voor reeds betaald ontbijt bij het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dubbele factuur voor reeds betaald ontbijt bij het uitchecken. Als je niet oplet ben je zo 40 euro meer kwijt. Receptie hoort een check uit te voeren bij opstellen van de rekening. Bedden hadden iets harder mogen zijn. Aan de zachte kant. Parkeren apart betalen en geen onderdeel van de boeking. Is bij 2 dagen toch 30 euro meer. Voor een nacht totaal bedrag ruim 200 euro voor slapen, ontbijt en parkeren.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    5,8
    mooi hotel, super lakatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel in het restaurant was erg gestressd, hebben 45 minuten moeten wachten op een hamburger. Nadeel van een kamer aan de binnen zijde is dat er geen raam open kaan.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,5
    Heel mooie kerstversiering.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hebben drie overnachtingen genomen.Na onze tweede overnachting merkten we dat de vuilnisbakjes niet waren geledigd en dat de douchezeepjes niet waren vervangen.De tweede avond hadden wij nog een thee gedronken op de kamer.Er werd een waterkoker met benodigdheden naar onze kamer gebracht door een vriendelijke bediende.Deze werden ook de volgende morgen door de poetsvrouw niet aangevuld.Ook de vuile tassen zijn blijven staan.We konden dus de derde avond van ons verblijf geen thee drinken zonder weer iemand te moeten vragen.De thee is niet aangerekend op de factuur.Wij willen dit wel betalen.Spijtig dat deze kleine dingen zich in dit prachtige verblijf ons hebben moeten storen.Voor de rest was alles toppie!

    Heel mooie kerstversiering.De ligging.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    5,4
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onthaal , service ... gebrek aan uitleg over de mogelijkheden in het hotel zoals resto ... reserveren ...zwemmen ... hoe en waar bekom je de nodige uitleg .. Openingsuren moet je gaan leze op de deuren

    Ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    5,0
    Goed, redelijk duur voor wat men biedt.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er kwam iemand van het personeel in de namiddag de kamer binnen! De parking was moeilijk bereikbaar. We konden niet op de kamer om 15u.

    Het ontbijt was uitgebreid en lekker. Er werd regelmatig bijgevuld. Hotel is erg centraal gelegen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    6,3
    Perfecte locatie in de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is veel te hoog geprijsd voor wat je krijgt weinig keuze en alles was leeg en niet goed bijgevuld. Restaurant personeel niet geïnteresseerd lobby incheck was super vriendelijk

    De locatie is super vooral voor de kerstmarkt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    9,2
    Genieten en goede ligging !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De restaurants waren toen gesloten, het zag er uitgestorven uit Dat we voor de sauna apart moesten betalen

    De badkamer was heel Mooi modern en schoon Het ontbijt was echt heerlijk!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,1
    lekker
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn een beetje ouderwets ingericht evenals het restaurant, een modernisering is op zn plaats.

    het is schoon en het geeft toch een luxe gevoel. Prima hotel op goede centrale locatie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,1
    Ontbijt was prima maar er zijn kwalitatief gezien betere...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima maar er zijn kwalitatief gezien betere ontbijt mogelijkheden voor dezelfde prijsklasse in de omgeving bij andere hotels in de buurt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,1
    Het was erg benauwd in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het was erg benauwd in het hotel. Bij het ontbijtbuffet was het erg druk en beperkt plaats (veel tafels gereserveerd en groot gedeelte niet in gebruik!)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,9
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten in restaurant en met name de bediening daar vond ik beneden de maat. Lijkt alsof ze daar uit een ander tijdperk zijn. Rest overal ok.

    Centraal gelegen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    8,8
    maritime hotel keulen is eens de moeite waard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens op het bed waren niks waard, het leken wel lege zakken. Dat was bij onze 2 kamers zo. Het onbijt was vrij duur.

    Kamer was heel netjes, hele knappe douche. Lekker ontbijtbuffet

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    8,3
    Ideale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was wat ouder en het bad had een douchegordijn dat niet echt proper meer was.

    Het ontbijt was super! Het was enorm uitgebreid. Je kon zelf cava drinken bij het ontbijt. De ligging was ook perfect. Het lag overal dichtbij. Tip: je kan ondergronds parkeren onder het hotel. Maar naast het hotel is een plein waar je ook onder kunt parkeren en het scheelt +/- 5€ per dag!!!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    6,3
    T.o.v. de vorige keer viel het nu wel wat tegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    1) De Bistro op de 1ste etage vlak aan de liften is een enorme tegenvaller. De bediening loopt mank en het personeel is erg onvriendelijk en onbeleefd. We hadden gevraagd om de babyflesjes op te warmen en kregen bijna kokend water in de flesjes. Ons eten was koud, maar daar werd niet op gereageerd. Bovendien is het zeker aangeraden de rekening te controleren en je geld na te tellen, want ons hadden ze 2 maal te veel aangerekend, voor samen bijna 30€. 2) Op de kamers is het véél te warm. 3) Heb de indruk dat als je via Booking.com reserveerd er géén faciliteiten op de kamer zijn.

    Wel, het ontbijt is écht de moeite, vriendelijke bediening en zeer behulpzaam.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    6,7
    Goeie locatie, maar iets te duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren bij het hotel is veel te duur voor de klant , terwijl je bij de Heumarkt (100 meter verder, in een parkeergarage ) voor de helft kan parkeren, nl, €1,25 per uur. Voor €947, zonder ontbijt (á €21p.p, per dag) 1weekje Keulen , vind ik dat de mini bar best gratis mag zijn, in vergelijking met van der Valk hotel, met een luxere inrichting, inclusief ontbijt, parkeren, minibar en WiFi, €30 per dag goedkoper uitkomt.

    De locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    9,2
    Bezoek aan Keulen in gezellige Kerstsfeer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Dure ondergrondse parking. Rond middernacht lawaai van rollend karretje (was wordt gereed gezet of zo ?). Airco maakt monotoon lawaai, net iets teveel voor rustige hotelkamer.

    Uitermate vriendelijk en hartelijk personeel. Prachtige ligging. Mooie kamers. Toffe faciliteiten (overdekte hal met terrasjes !). Uitstekend ontbijtbuffet. In het algemeen een heel tof hotel waar we zeker nog weerkeren.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    7,9
    Prima hotel voor een weekendje Keulen ook qua ligging. Parkeergarage onder hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Tegen valt mij altijd de prijs van het ontbijt. Dit komt altijd extra nog bij de overnachtingen op. ( 21 euro p.p) Persoonlijk vind ik het prettiger als het al bij de prijs in zit. Wij komen al jaren bij Maritim, en eigenlijk vind ik een update van de ontbijtruimte geen overbodige luxe. Het is nog er jaren 80.

    Wij waren er speciaal voor de prachtige Kerstmarkten die Keulen heeft, bij Maritim is een van de Kerstmarkten bijna voor de deur. (Heumarkt) Ik had mijn oorbellen laten liggen op de kamer ontdekte ik toen ik thuis kwam. Een mailtje naar het hotel, ze waren gevonden en ze werden opgestuurd. Een paar dagen later had ik ze in huis. Top!.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    8,8
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de pianobar prachtige vleugel maar geen pianist

    wij waren 2 dagen op de kerstmarkten. daar voor was de locatie geweldig. mooi hotel met schitterend uitzicht

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    5,8
    Het is geen 4 sterren waardig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs kwaliteit met het ontbijt waarvoor je 21 euro moet betalen. wat je krijgt voor 21 euro is veelte weinig. als je om 9:30 binnen komt bij de ontbijtzaal wordt het al niet meer aangevuld. (Het ontbijt is tot 10:30)

    Uitzicht op de Dom

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    5,4
    Voor 5 sterren viel het echt tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers niet goed, geen ontbijt terwijl er wel bij stond

    Welk ontbijt zat er niet bij terwijl stond aangegeven dus buiten de deur gegeten Kamers niet goed gewisseld lichten werkte naast het bed niet

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    5,8
    OK overnachting, maar prijs/kwaliteit absoluut niet in evenwicht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kamer met duidelijke tabakgeur, verouderde kamer, kleine kamer, disproportioneel duur, receptiepersoneel wel vriendelijk, maar niet op de hoogte van events in hun eigen hotel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    5,8
    Safe in de kamer werkte niet, personeel niet vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Safe in kamer werkte niet. Batterij leeg. Na 3 maal vragen aan receptie is deze niet hersteld tijdens ons verblijf. Er is ook geen alternatieve oplossing aangeboden. Dus hebben we het zonder safe moeten doen. Het personeel aan de receptie was niet behulpzaam en weinig vriendelijk. Voor ons ook geen 4 sterren hotel meer waardig. Die beoordeling lijkt ons van vele jaren geleden.

    Ligging van het hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    9,2
    Locatie is ideaal zo aan het plein.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs is wel heel erg hoog €165 pn je kan ook voor helft ergens huren maar als je hond en garage en leuke view wil we moesten wel dan tikt het aardig aan. Fotos leken balkon aan te duiden maar die is er niet. Enkel klapramen, als je die aan pleinkant neemt kun je ze beter niet open doen door piepende trams die elke paar min langskomen. Ze hebben ook kamers naar binnen toe (de comfort kamers) dan heb je er geen last van. Rijn kon je idd zien klein stukje tussen bomen door va zijkant verwacht er niet te veel van bomen zijn aan rijnkant ook veel hoger nu dus je hebt volgens mij snel kans op uitzicht op bomen als je lager zit. Dom was idd prima te zien. Matras vond ik eerste nacht hard als beton, slecht geslapen en pijn in ruig. heb ik normaal in andere hotels geen last van. Vrouw vond het wel prima. Tweede nacht sliep ik al beter op.

    Locatie is ideaal zo aan het plein. Ideaal voor wandelen. Alles in de buurt. Hond mocht mee Garage onder hotel Hele hele ruime kamer Personeel was altijd vriendelijk en behulpzaam en zijn er genoeg aanwezig.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    8,3
    Prima hotel op mooie, centrale locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onhandige douche.

    Perfecte ligging in het centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Prijs is echt hoog. Prijs jezelf niet uit de markt.

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    5,0
    Te duur voor wat je krijgt!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed te hard, kussen waardeloos, vloerbedekking en muren met vlekken. Nodig renoveren! Heel basic, geen water, geen badmuts etc.

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Ligging in centrum en badkamer was heel mooi.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb hoogtevrees en dan is de lift wat spannend. Maar verder super accomodatie

    Ligging in centrum en badkamer was heel mooi.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    10
    Prima hotel, mooie rustige kamer en een zeer uitgebreid...
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel, mooie rustige kamer en een zeer uitgebreid ontbijt! Dicht bij de Heumarkt en het OV op 100 meter!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    9,6
    Het ontbijt was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Niets

    Het ontbijt was zeer goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,5
    Aangenaam verblijf
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi was tegen betaling

    De douche vond ik geweldig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    5,0
    Veel te duur voor faciliteiten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud hotel, uitgeleefd. Glaskoepel zorgt voor mega hitte binnen. Kleine 1 persoonskamer.

    Douche mooi geüpdate

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    10
    perfect het was zakelijk maar dan wil ik ook een uitstekend hotel en dat is het.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Alles was perfect ik ben er meerdere malen geweest en daarom als ik in keulen ben registereer ik daar

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,7
    Prettig maar onpersoonlijk hotel dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine badkamer. Belachelijk duur ontbijt

    Lokatie bij het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,2
    Prachtig hotel, geweldig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prachtig hotel, geweldig ontbijt. Mooi centraal gelegen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    Ligging
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte kussens

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,3
    leuke FIBO dagen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    twee keer aangegeven dat de douch niet goed door liep. na het douchen was het een groot waterballet.

    leuk personeel en goede bediening

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    4,2
    Verouderd hotel en parkeren voor gasten dient gratis te zijn...
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd hotel en parkeren voor gasten dient gratis te zijn of tenminste niet zo duur!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    9,2
    Lekker onbezorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nee prima zo

    Inderdaad goed ontbijt en vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    7,5
    Een net en groot hotel, met allemaal prima faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Styling dateert uit eind jaren '90. Dit mag tzt wel wat geupdated worden.

    Een net en groot hotel, met allemaal prima faciliteiten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    Super ontbijt en schone kamers
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is redelijk gedateerd maar wel erg schoon

    Super ontbijt en schone kamers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,5
    Ja
    • Zakenreis
    • Groep
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ja

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    We hebben niet onbeten,we gebruik gemaak van het zwembad en de hotelbar

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,1
    we waren er 1 nacht ivm met carnaval
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    nee hoor, gewoon goed hotel met alles erop en eraan.

    we zijn er vaker geweest, goed hotel, de bedden iets te hard voor mij.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    9,6
    Fantastische plek dichtbij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen punten om te noemen.

    Netheid. Ligging. Ontbijt. Faciliteiten. Personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Je was écht 'gast'.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    9,2
    De locatie is perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens zijn zeer slecht

    De locatie is perfect

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    9,2
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was warm en airco niet optimaal. Verder uitstekend

    Afstand tot centrum

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    5,4
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel, temperatuur in de kamer

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,9
    Goed
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gaf aan dat wij 50 jaar getrouwd waren die dag ,!geen reachtie 2 keer geprobeerd hoef geef wat ever , kaartje is het mist toch!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    info bij de receptie is erg slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    info bij de receptie is erg slecht

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Kerstmarkt en de Dom elk jaar weer geweldig
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    Goed verblijf en top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer had 2 x een 1 persoonsbed. Tarief voor een kamer is erg hoog.

    Kamers waren goed, en groot genoeg

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    8,8
    Vernieuwde kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt veel te duur

    Vernieuwde kamers

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    10
    Één zin is teweinig dit is een perfect hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De donskussen waren voor ons te zacht. Een extra harder kussen zou leuk zijn

    De ligging is super! Het ontbijtbuffet zeer uitgebreid en vers!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    10
    We komen zeker nog terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was overheerlijk! Alles wat je maar kon bedenken was aanwezig!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,1
    Goede bedden en zeer schoon allemaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte WiFi, kamers kunnen wat moderner ingericht worden.

    Goede bedden en zeer schoon allemaal.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,6
    Top hotel , personeel en ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant Belle~cue was te duur voor ons

    Mooi moderne kamer, zeer luxe badkamer , super vriendelijk personeel , topligging

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Maritim Hotel Köln

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: