Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Maritim TitiseeHotel Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Seestrasse 16, 79822 Titisee-Neustadt, Duitsland

#14 van de 17 hotels in Titisee-Neustadt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 590 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,5
    Voldoende, maar na een heerlijke dag buiten, wil je ook weleens in je hotel kunnen eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Wij hadden een kamer plus ontbijt geboekt. Dit hield in, dat wij vanwege teveel gasten die halfpension hadden geboekt, niet konden of mochten dineren in het hotel. Ook mochten we ons niet inschrijven op een buffet. Nog nooit meegemaakt in een 4 sterren hotel. Dus elke avond het dorp in om te eten. ?!

    De kamer en het uitzicht waren erg mooi. Het ontbijt is klasse, zo uitgebreid zie je maar zelden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    OK voor een kort verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Iets gedateerde hotelkamer. uitzicht op 1ste verdiep is niet ok, je kijkt uit op het dak met in de verte het meer

    Heerlijk ontbijtbuffet. Vriendelijk onthaal Is een eerder toeristisch hotel. Proper

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    8,3
    Een voor ons onvergetelijke (eerste) kennismaking van het zuidelijk deel van het Zwarte Woud.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Vlak voor de aankomst (21-07-2017) in Titisee was er in het dorp een voor ons onduidelijke omleiding naar het hotel. De omleiding had kennelijk te maken met een evenement aan de Seestrasse. We zijn er uiteindelijk wel gekomen, maar kostte ons veel moeite. Nadat wij in het begin de keuze voor onze apparaten gemaakt voor WiFi, kon dit niet meer veranderd worden. Hierdoor kon ik gedurende het verblijf niet meer met mijn laptop via WiFi. De laptop zat dus niet bij de 3 maximaal toegestane koppelingen voor WiFi Mogelijk is hier in de toekomst wat aan te doen, zodat je hier flexibeler mee om kunt gaan voor de gasten.

    Mooie locatie op de eerste verdieping met uitzicht op het meer. Uitstekend eten met zeer behulpzaam bedienend personeel! Ideaal dat je met een zgn. KONUS-kaart vrij kunt reizen, echt fantastisch! Wij hebben onze auto tijdens ons verblijf dan ook niet aangeroerd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    In het hotel viel niets tegen, maar ik wist niet dat er afgelopen zaterdagavond tot 13 uur een festival buiten was. Ik kwam er voor de rust, dus daar was ik minder blij mee, maar ik gun het de andere mensen van harte.

    Voor de prijs heeft het hotel wel erg veel te bieden: tuin met strand, binnenzwembad met sauna, fitness, kegelbaan, mooie lounge, kamers die elke dag worden schoongemaakt, goed restaurant en alles tiptop in orde. En niet in de laatste plaats: vriendelijk en deskundig personeel. Bij de receptie kreeg ik een "Schwartzwald Karte". Daarmee kan je gratis fietsen huren, naar het Badeparadies gaan, boottochtjes maken enz. Echt te gek.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    7,1
    ideaal voor eventjes er tussen uit te zijn maar wel wat prijzig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    voor 4 dagen toch wel duur! parking niet inbegrepen in prijs diner (30 euro per persoon) niet inbegrepen in prijs geen/weinig sneeuw

    het totale pakket (kamer, ontbijt, diner (bij te betalen) schwarzwaldkarte inbegrepen, (waaronder toegang tot badenparadies)

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    6,3
    Gedateerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Kamer was een verzameling van kasten die piepten, met scheve deuren en koelkast zonder knop voor te openen. De dauerluftung zat vol stof.

    Ontbijt was goed,en vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    10
    Fantastich
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer mooi hotel in een mooie omgeving. Uitzicht over de Titisee is fantastisch. Ontbijt zeer uitgebreid en lekker.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    4,6
    Tegenvallend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na een reis van ca. 800 km s’avonds niet in het hotel restaurant kunnen eten. Ook tafel reservering in het restaurant was zeer slecht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    Alles geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles geweldig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,9
    inrichting is oud maar heel net.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    inrichting is oud maar heel net. Buffet s morgens en s avonds uitstekend.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,5
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Heel goed

    Verbleven in november 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    9,6
    Ongelofelijk goed ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dranken waren duur Garage werdt niet afgesloten,iedereen kon binnen, 10 euro per dag parkeerkosten Cafe met terras was om 17 u gesloten

    Ongelofelijk goed ontbijtbuffet Mooie ligging Mooie bar Grote kamers Heel goed en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    7,9
    Uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Uitgebreid ontbijt. Het hotel heeft veel voorzieningen : zwembad, sauna, fitness, bowling, biljart, pingpong, ... . Dit is altijd nuttig als het weer niet toelaat om de streek te verkennen.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,5
    heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    diner valt dik tegen in buffetform bij iets later aan tafel gaan, omstreeks 20 u. veel gerechten niet meer voorzien.

    heerlijk ontbijt

  • Beoordeeld op: 12 februari 2016

    8,3
    Uitgebreid ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets.

    Uitgebreid ontbijtbuffet.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    8,3
    Locatie, mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Verouderde infrastructuur.

    Locatie, mooi uitzicht. Vriendelijk personeel bij onthaal, ontbijt, bar. Mooi zwembad.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,9
    Uitstekende ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitstekende ligging. Uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,5
    Zeer mooie ligging met mooi uitzicht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Gedateerde inrichting en liften.

    Zeer mooie ligging met mooi uitzicht.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: