Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mark Apart Hotel Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Lietzenburger Str. 82-84, Charlottenburg-Wilmersdorf, 10719 Berlijn, Duitsland

#449 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1739 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 52

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,5
    Mooie locatie, netjes hotel, voor een schappelijke prijs.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant personeel was een beetje raar. Als er in het restaurant iets op was en ik zei dat werd het niet aangevuld. Ietswat arrogant, maar goed. De schoonmakers komen ook gewoon je kamer in als je nog ligt te slapen. Bij één iemand zelfs met zijn 'niet storen' kaartje op de deur.

    De locatie, midden in de stad bij restaurants, bakkers en winkels, maar wel net van het verkeer vandaan.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    5,8
    Grote kamers
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een pijnlijk voorbeeld van hoe je een hotel zo goedkoop mogelijk renoveert, met de goedkoopste materialen en meubels. Laat alle oude leidingen en verwarming maar zitten, saus de muren enzovoort. Nu komen de gordijnen al naar beneden, zit sanitair los en piept en kraakt alles. Tel daarbij op de moeizame wifi, het straatgeluid, ontbrekende airco en de hopen stof onder de bedden -nu al!- en je komt tot een trieste en dure miskoop

    Grote kamers

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Leuk om Berlijn gezien te hebben. Blijf vooral tot het donker is in de stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt tegen een bouwplaats. Wordt vanaf 7 uur met veel herrie gewerkt. Voor ons was dit geen probleem maar voor anderen misschien een afknapper.

    Prima hotel, goede verbinding met openbaar vervoer naar de stad. Dichtbij parkeren mogelijk (15 euro voor 24 uur).

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    9,2
    De kamer was mooi voor het geld dat wij betaald hebben.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De werkzaamheden direct naast het hotel en dus direct naast onze hotelkamer. Deze begonnen erg vroeg, waardoor wij elke dag abrupt uit onze slaap werden gewekt. Daarnaast hadden wij het fijn gevonden als er een mini koelkast in de kamer was geweest. Het was buiten erg warm en ook 's avonds. Wij hadden graag een flesje koel drinken willen drinken op onze kamer. Verder was het glazen douchegordijn te kort voor de douche, waardoor de wc en de vloer eromheen na elke douchebeurt kletsnat werden.

    De kamer was mooi voor het geld dat wij betaald hebben. Het was ruim, de bedden waren fijn en de kamer was schoon. De ligging was goed, er waren veel restaurantjes en supermarkten in de omgeving.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    5,0
    Geen best hotel. Service personeel was prima, maar housekeeping was voor onder de maat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers in 4 dagen 1X schoon gemaakt bij 35 graden buiten. Na aanvraag voor schoonmaak is dit niet gebeurd. Zelf bedlinnen moeten vervangen. Zeer weinig parkeerplek. Als je geen parkeerplek reserveert moet je naar een particuliere parkeergarage die duur is

    De stad zelf

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    6,3
    Dramatisch , ongeorganiseerde, onrustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zag er niet uit zoals op de foto's, veel te klein voor een premium kamer, men komt dan met de smoes dat de site nog niet bijgewerkt is . Leek net of we een normale kamer hadden gekregen,op de site zag de normale kamer er namelijk identiek uit . Ventilator in douche maakt veel herrie . Eerst verklaart het personeel je voor gek en zeggen ze dat het normaal is totdat je met een filmpje komt van het geluid om jezelf te bewijzen . Naast het hotel word er gebouwd , hierdoor word je al vanaf 7 uur wakker gemaakt , na klacht indienen bij personeel over je kamer . Gaan ze er goed mee om , althans dat lijkt alleen maar zo . Want nadat ze je gratis ontbij en gratis parkeerplaats aanbieden . Moet je de volgende dag bij een andere collega alsnog betalen , omdat de collega waar je het tegen verteld heb niets onderneemt om er voor te zorgen dat de collega's er van op te hoogte worden gesteld . Na 20 keer herhalen dat je niet hoeft te betalen , geloofd men je nogsteeds niet maar besluit dan uitendelijk toch maar dat je dan maar niet hoeft te betalen. Naar mijn mening mogen ze die 3 sterren wel van de muur rukken .

    Ontbijt was lekker . Praten goed engels

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    3,8
    Dramatisch, zonde van het geld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer (vergeten tijdens de renovatie) was een drama. Vieze, vochtige, warme schimmellucht. Douchekop te laag voor grote mensen. In de badkuip en het toilet een dikke vieze (kalk)aanslag. WC-bril was niet schoon. Lampjes stuk. Geen airco voorhanden. Moesten met ramen open slapen en doordat we aan een drukke weg zaten hebben we heel slecht geslapen. Naast het hotel ligt een bouwput met veel lawaaioverlast. We zouden 2 nachten blijven slapen in dit hotel maar hebben besloten eerder te vertrekken, het was een drama. Zonde want we hebben 380,- (2 nachten incl. ontbijt en parkeergeld) neergeteld voor dit reisje. Bij het uitchecken wordt ook niet gevraagd hoe je ervaring in dit hotel was. Denk dat ze zo veel negatieve feedback krijgen dat ze de moeite hebben opgegeven.

    Ruime kamer (601). Kamer is gerenoveerd en ziet er oké uit. tweepersoonsbed beetje smal maar staat aangegeven bij boeking. De 2 eenpersoonsbedden (op wieltjes) staan tegen elkaar geschoven.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    6,3
    Goede locatie, kleine kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De standaard 2 persoonskamer die wij hadden was erg klein en raar ingedeeld. Het bed was ingeklemd tussen de muren met het hoofdeind tegen het raam, zodat je als het ware je bed in moest duiken. Op de foto’s is dit type kamers niet te zien. We sliepen prima, maar hadden wat meer comfort en ruimte verwacht.

    De locatie is prima. Het hotel heeft een moderne uitstraling. De airco was prettig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Een leuk hotel voor een leuk prijsje op een goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco!

    Modern aangekleed, ruim en schoon. Enige minpuntje is dat er geen airco was, dus in de kamer was het best warm! Verder dicht bij alle winkels/supermarkten en metro/bussen!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,0
    maatig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    bediening van het licht was enkel aan de inkomdeur airco werkte niet betaling was al uitgeveord maar moest opnieuw gedaan worden en vorig ging dan gecrediteerd worden.

    kamers waren redelijk groot

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Berlijn is geweldig, hotel heeft een ideale ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren wat kleine dingen kapot zoals lampjes en rondom de bedden was het niet helemaal schoon. Daarnaast was de kamer heel erg klein terwijl er op de foto’s bij het boeken hele grote kamers te zien waren en er stond op de site dat er een aantal parkeerplaatsen bij het hotel waren terwijl wij gelijk doorgestuurd werden naar een parkeergarage waar wij gewoon voor moesten betalen (15€ per dag).

    De locatie was ideaal en het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    4,2
    Ik zou hier niet verblijven
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ze zijn een nieuw hotel aan het bouwen ernaast. Hier was niets van verteld of geschreven. om 7.00 uur beginnen ze met bouwen en is heel het hotel wakker. Iedereen klaagt hierover. Zou hier niet meer naar toe gaan bij een toekomstig bezoek aan Berlijn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,2
    Aangenaam en prettig, zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    knop voor douche werkte niet meer. Daarom met 1 hand hendel vasthouden, met andere douchekop

    Hotel was pas gerenoveerd. Uitgebreid en heerlijk ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    6,3
    Goed, klantvriendelijkheid bij de receptie bij uitchecken kon beter.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het hotel niet had aangegeven dat er grote bouwwerkzaamheden naast het hotel plaatsvonden. Hierdoor was het niet meer mogelijk om te slapen na 7:00 uur. Geen compensatie hiervoor gekregen.

    De ruime kamer voor 4 personen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    Grote kamer.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer naast luidruchtige bouwplaats. Is natuurlijk ook overmacht voor hotel. Ben ook tijdens werkuren weinig op de kamer geweest.

    Grote kamer. Ps. Badkamer in verhouding klein.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,9
    goed fijne ruime kamer vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    dat je s`avonds niet beneden kon zitten om wat te drinken. voor de rest was het prima

    ontbijt was goed .personeel was zeer vriendelijk. kamer was erg groot met 2 slaapkamer. was erg fijn met een gezin.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    6,7
    Goed genoeg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden schoven steeds uit elkaar en we hadden eigenlijk een tweepersoonsbed geboekt.

    Aardig personeel en we waren veels te vroeg maar kregen toch 1 kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    Zeer ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel heeft erg weinig parkeerplaatsen. Zelf goed zoeken waar je je auto veilig kwijt kunt.

    Zeer ruime kamer. Badkamer was prima. Personeel was vriendelijk. Ligging van hotel prima, dicht bij metro en trein waardoor centrum Berlijn goed te bereiken is.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    6,3
    Goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat dat er twee persoonsbedden zijn maar dit is niet waar. Iedere kamer heeft blijkbaar twee 1 persoonsbedden tegen elkaar aangeduwd met wieltjes!! Hier waren we zeer ontevreden over.

    De kamers waren groot en zonder verwarming was het al warm genoeg.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    9,2
    Voor de 54€ die wij hebben betaald voor 3 personen is de prijs kwaliteit verhouding zeer hoog.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding zeer hoog Kamer was ruim en schoon Locatie is ook perfect Verwacht geen luxe hotel, maar voor de prijs was alles dik in orde

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    5,8
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Wifi viel in de avonds vaak weg onder de mededeling dat er teveel mensen actief waren. Dit terwijl je "unieke" ? code's kreeg, die blijkbaar ook aan andere gasten werden gegeven. Erg vervelend omdat dit voor ons een belangrijke reden was om voor dit hotel te kiezen. Ontbijt prijs van ca. € 15,- p.p. is voor ons als kleine eters (bijv. koffie + broodje) veel te hoog. Dit daarom buiten de deur gedaan op verschillende locaties voor gemiddeld de helft Wat achterstallig onderhoud op de badkamer, zoals een loszittend handdoekenrek en toiletrolhouder + een douchekop die niet goed vast te zetten was. De lift maakt nog al wat "laatste kreun" geluiden wat geen echt gevoel van veiligheid geeft

    Kamer was prima, werd dagelijks netjes schoongehouden, handdoekenwissel was goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,1
    Goed hotel waar ik terugkeer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi-verbinding was dramatisch. En het plaatsen van een douche in een ligbad blijft behelpen en is qua gevaarzetting niet meer van deze tijd.

    De kamers zijn ruim en schoon en het personeel is erg vriendelijk. En de ligging is ook echt wel prettig. Vrij rustig in een buurt die opnieuwe uitgevonden lijkt te worden. In de Kantstrasse wordt het culinaire leven echt nieuwe leven ingeblazen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    9,6
    Aangenaam en modern hotel met de nodige faciliteiten voor een mooie prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om de twee dagen moesten we een nieuw 'ticket' halen aan de balie voor de wifi. Ik moest meermaals een nieuw 'ticket' vragen omdat de verbinding niet met elk 'ticket' lukte.

    Uitgebreid ontbijt en mooie, propere kamers. Wij hadden een heel groot bed wat ons enorm beviel. We hadden ook een bad en een douche. Elke dag werd het bed opgemaakt en de handdoeken ververst.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,3
    Lekker en uitgebreid ontbijt, goede ontvangst aan receptie,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Lekker en uitgebreid ontbijt, goede ontvangst aan receptie, vriendelijk personeel. Goede locatie, overal dichtbij en toch een beetje weg van de drukte in het centrum. Prijs kwaliteit een echte aanrader.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    5,0
    Berlijn is fantastisch en heerlijke. Hotel is erg matig. Mooiere voorstelling dan men levert!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    1e kamer bleek lekkage bij toilet te hebben. Was niet direct te repareren!! We hadden een 3 persoonskamer met 3 bedden gereserveerd (was ook in de bevestiging genoemd en op de foto die erbij zat). Echter 1 bed was een slaapbank!! Bij navraag bleek dat standaard!! Elke ochtend stond voor half negen de schoonmaakster voor de deur. Kwamen met 1 klopje gelijk binnen!! 1 maal onvoldoende linnengoed geleverd.

    De lokatie in het cetrum van de stad

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,1
    Wat je mag verwachten voor die prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Schoner zou beter zijn, het was niet echt vies maar ook niet spik en span. Bij het zien van de kamer zie je dat de hal, lift, lobby en balkon daarentegen smoezelig en oud zijn.

    De kamers zijn ruim en alles is aanwezig. De locatie is fantastisch, 5 minuten lopen vanaf de binnenstad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    5,8
    Locatie, bed sliep goed
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel erg stoffig in de kamer, oud

    Locatie, bed sliep goed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    6,7
    Kamer was prima, ruim en schoon en voor business trip goed...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was prima, ruim en schoon en voor business trip goed echter ontbijt was slecht en beneden peil.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    4,2
    Het ontbijt was niet verkeerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er naast het hotel een bouwplaats is en je smorgens half 7 je bed uit trilt. Dus gewoon slecht

    Het ontbijt was niet verkeerd

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    5,8
    Er was geen licht in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen licht in de kamer. Het warm water deed het niet. Badkamer had een urine geur. De foto’s op de site lijkt wel een ander hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    5,0
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies, veel lawaai ivm bouwput naast en achter het hotel. Lijk in geen geval op de foto’s van de website. Ontbijt viel heel erg tegen.

    De locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,9
    Prima voor bezoek aan Berlijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco en kleine lift.

    Ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,9
    Het ontbijt en geen koolkaje in de kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt en geen koolkaje in de kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    Ruime kamer, gerenoveerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van buiten en direct naast het hotel wordt gebouwd.

    Ruime kamer, gerenoveerd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,5
    Perfekt met een gezin voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Herrie van het bouwen, om 7:00 uur ‘s morgens.

    Ruime kamers, elke dag schone handdoeken, goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    6,3
    Ontbeten in nabijheid van hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid/lawaai. Verbouwing was gaande. Parkeerplaats afgesloten. Bouwactiviteiten. Stof...

    Ontbeten in nabijheid van hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,8
    kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,9
    Comfortabele bedden en prima ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mocht je willen parkeren bij hotel moet je dit via het hotel doen, terplekke was er geen parkeerplaats meer.

    Comfortabele bedden en prima ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    5,8
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    Prijs kwaliteit was goed. Parkeren is een probleem. Beperkt aantal parkeerplekken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine badkamer. Kon me amper draaien en ik ben zeker niet dik.

    Het was een uitgebreid en zeer goed ontbijtbuffet

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Mooi verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Storing van de lift.

    De locatie veel eetgelegenheden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    4,2
    Slaat nergens op
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer

    Niks

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,9
    prima prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    lampen die het niet deden

    prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms geen engels sprekemde personeel maar uiteindelijk kwamen er wel uit.

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,5
    Oud en nieuw in Berlijn
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden op wieltjes. Gebrekkige info over parkeergelegenheid

    Schone kamer voor niet te veel geld

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed te hard

    Ligging van het hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Douche die niet doorloopt waardoor je badkamer onder water loopt. Lichten die het niet doen, Gordijnen die scheef hangen.

    Nieuwe kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,2
    De kamers waren heel erg ruim, modern en schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren heel erg ruim, modern en schoon. Locatie is perfect! Een aanrader!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,5
    Leuke tijd in Berlijn gehad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Uitstekende lokatie om centrum Berlijn te bezoeken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,1
    We hadden een mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg warm. Kamer aan een drukke weg, ramen konden niet open vanwege het geluid. Ontbijt sober.

    We hadden een mooie kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    6,3
    Sfeerloos zakenhotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg basic. Gang en lift unheimisch.

    Locatie vlakbij Kurfürstendam

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,8
    gweweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    voor die prijs, niets te vebeteren

    ligging ten opzichte van centrum en openbaar vervoer

    Verbleven in augustus 2017

Er zijn ook 26 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 52

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Mark Apart Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: