Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mauritius Hotel & Therme Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Mauritiuskirchplatz 3-11, Altstadt-Sued, 50676 Keulen, Duitsland

#161 van de 223 hotels in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2710 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het had iets dichter bij het centrum mogen liggen. Geen parkeergelegenheid.

    Goed ontbijt. Enorm vriendelijk personeel. Mooi zwembad en mooie sauna's. Kamers zijn ruim.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,9
    Mooie Grote Kamers
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was warm op de kamer, ondanks de airco. Personeel aan de incheckbalie verstond slecht Engels.

    Zeer grote, mooie, schone kamer. Douche was heel fijn.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    4,2
    Het ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ten eerste had ik geen kamer met 2 aparte bedden. Onze kamer was op de begaande vloer en er hebben de hele nacht jongere voor ons raam staan roken en drinken waardoor wij maar 2 uur hebben geslapen en veel ruzie hebben gehad. Het was een duur hotel maar dit was echt een drama.

    Het ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    4,2
    Dit hotel gaan wij nooit meer bezoeken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raam was stuk en kon niet open. Het was ondanks een mobiele airco nòg 31 graden in de kamer. Personeel was erg onvriendelijk. Er lagen maar 2 handdoeken op de kamer. Toen we de 2e dag om nieuwe handdoeken vroegen, reageerden ze erg geirriteerd. Douchecabine sloot niet goed af, en putje voerde niet goed af. Eindstand hele badkamer word nat, en met die supergladde tegels oppassen dat je je nek niet breekt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    3,8
    Op eigen risico.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer onvriendelijk personeel!! Onhygiënische kamer. 36 graden op de kamer. Geluidsoverlast. Kamer zat aan de andere kant van het gebouw, die moesten wij bereiken door via de buitenkant om te lopen. Vanwege de sauna konden wij niet binnendoor. Geen parkeerplaatsen! Wij waren in 2 overnachtingen 57 euro aan parkeerkosten kwijt!

    De locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,3
    Alleen de sauna en werkgelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je wordt niet goed begeleid bij aankomst hoe je kamer te zoeken valt al tegen. Verder vertikken enkele medewerkers Engels taal te verstaan.

    Alleen de sauna en werkgelegenheid.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,1
    Fijne hotelkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De zwembaden. Deze waren eigenlijk zonder badkleding, maar badkleding was wel toegestaan. dat is anders dan de informatie die vooraf gegeven is. Als er staat sauna zonder badkleding, zwembaden met badkleding dan verwacht ik niet dat 90% van de bezoekers naakt is, ook in de zwembaden. Maakt voor ons niets uit, maar voor onze puberkinderen was dit wel een dingetje. Terwijl we juist voor een hotel met zwembad hebben gekozen. Dat geldt ook voor het dakterras. Voor de naaktgangers was er een enorm groot dakterras met heel veel ligbedden. Terwijl voor de gasten met badkleding maar 5 ligbedden waren. Dat is voor ons reden om hier niet nog een keer naartoe te gaan.

    De kamer was mooi, nieuw en ruim. En airco, dat was heel erg fijn met de hitte in de stad!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    3,8
    Veel te warm (geen airco op de kamer), duur gezien de kwaliteit/luxe.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Onvriendelijke man aan de receptie, had duidelijk geen zin om uitleg te geven bv waar ontbijt kon genomen worden, waar parking is, waar er buiten kan gezeten worden. Veel te warme kamers (geen airco!!), geen plaats om buiten te eten of iets te consumeren. Je kan wel zelf naar de bar een drankje halen (1e verdiep) en dan naar het dakterras gaan ermee (5de verdiep). Hebben dit zelf moeten uitzoeken want de man aan de receptie had ons dit niet verteld (zei dat er niets was om buiten te zitten), tot ik de foto's toonde van op het internet.

    Mooie badkamer, lekker ontbijt Mooi dakterras

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    9,2
    Mooi hotel met superspa
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging van het hotel is buiten het centrum. Hou rekening met een wandeling van dik 20 minuten tot aan de rijnoever bijvoorbeeld. De Spa is clothing optional. Er waren wel verschillende gasten met badkleding. Veel daarvan gingen naderhand naakt, maar dit levert toch soms verwarrende situaties op. Wat ons betreft een tip: gewoon alles naakt.

    Wij hadden een heel ruim appartement. Echt super. Aparte slaapkamer voor de ouders, een zitgedeelte en een apart slaapgedeelte voor de kinderen op zolder. Vanaf de appartementen ga je rechtstreeks naar de Spa. Deze Spa is zeer uitgebreid en voor een hotel prachtig. Voor ons een belangrijke reden om voor dit hotel te kiezen. Open tot 23.30 en de duik in het zwembad na het eten ‘s avonds was echt lekker. Wij komen hier zeker terug.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    5,0
    Goeie bedden om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt niet vers, voor vier sterren hadden we meer luxe en hygiëne verwacht op de kamer, frigo was kapot. We moeten een straat omlopen om naar het ontbijt te gaan

    Goeie bedden om te slapen. Mooie badkamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    8,3
    dit is al onze tweede keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt is prima, de kamers zijn goed en netjes. alle faciliteiten in huis en op 10 minuten lopen van het centrum. Zelfs kunnen parkeren in de beperkte parkeergarage van het hotel. Ook mooi het uitzicht boven op het dak; heerlijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,5
    Wij hadden een normale kamer geboekt, maar hebben een gratis...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij check-in is ons alleen verteld op welke verdieping de kamer is en waar de parkeergarage is. Verder geen informatie gekregen over het gebruik van o.a. Wi-Fi, ontbijt of de sauna/het zwembad. Wij hadden een kamer aan de achterkant van het hotel. Vanwege de spa (denken wij) leek het alsof er buiten constant de motor van een vrachtwagen hoorde.

    Wij hadden een normale kamer geboekt, maar hebben een gratis upgrade (denk wij, is ons niet verteld) gehad naar een soort appartement. We konden gratis gebruik maken van een van de zwembaden, het grootste deel van de spa is namelijk alleen zonder badkleding. Er is een uitgebreid Duits ontbijt. Het hotel ligt op loopafstand van Neumarkt en de winkelstraten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,1
    Keulen is prachtig, relax en we komen nog een keer terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er is onduidelijkheid over het dragen van badkleding in het zwembad, die overigens midden in het sauna gedeelte ligt. Als een hotel adverteert met zwembad is badkleding meestal een vereiste. Dit hotel heeft een uitgebreide sauna faciliteit en het dragen van badkleding is in de sauna's verboden. Dus de klanten van de sauna zijn zichtbaar geirriteerd als je met je kind in badkleding gaat zwemmen. Het hotel en booking.com zou beter informatie hierover moeten geven, het is nu onduidelijk ook al is het een Welness hotel.

    Rustige plek in het centrum, alles op wandelafstand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    5,4
    Ligging van het hotel, thermen en spa combi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene niet goed; de spa en thermen gedeelte werd niet zo nu en dan met water schoongespoeld waardoor je veel haar en troep zag op de vloeren :( Meeste personeel was wel aardig alleen die dunne bebrilde man achter de receptie was 24 u per dag chagrijnig. Hij is niet meewerkend. Kamers vond ik sjofel, douche was klein, zwarte tegels bah

    Ligging van het hotel, thermen en spa combi

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,3
    Super hotel voor stad en relaxen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omlopen om hotel in te kunnen Ontbijt heel duur dus zelf ontbijt gehaald om de hoek Warme kamers

    Ruime kamer Badkamer Faciliteiten Welness zwembad en dakterras

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    4,6
    Absoluut niet geschikt voor gezinnen en een onpraktisch hotel als je niet voor sauna-gedeelte gaat
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet voor kinderen terwijl dat nergens vermeld staat Erg warm omdat de kamers direct boven het sauna complex zitten Steeds buitenom om naar receptie en restaurant te gaan Veel lawaai omdat sauna complex buitenbad direct grenst aan kamers en tot 23.30u open is

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,3
    Mooi hotel met spa-faciliteiten (heel hygiënisch) maar niet geschikt voor gezinnen met kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vanop de familiekamer moest je via de buitenkant van het hotel 3 straten omlopen om receptie/bar/restaurant/fitness te bereiken. Zwembad (toegankelijk met zwemkledij) ligt in het midden van het wellnessgedeelte (zonder zwemkledij) en hierdoor niet zo geschikt voor onze tieners.

    hygiëne, vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,3
    Heerlijk hotel dankzij wellness en prachtig op loopafstand van de Dom en de Altstadt (15 min. lopen)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Prima ontbijt. Kamer was perfect, ruim en netjes, aan rustig plein aan achterzijde. De wellness is heerlijk en uitgebreid. Ook erg rustig waardoor het extra genieten was, met lange openingstijden 's avonds tot 23.30 uur. Gelukkig weinig gasten met badkleding in zwembad, waardoor de wellness beleving optimaal was.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    3,8
    Tegenvallend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer met gedateerd meubilair, niet-rokerskamer met rokersgeur, slecht onderhouden, overal stoffig, schimmel op de verwarmingsradiator, krakend bed, geen zitmeubilair, geen groet van het personeel

    desondanks het hotel geheel tegenviel was het ontbijt ok

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    6,7
    Vriendelijk personneel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verschrikkelijk warm op de kamer dus zeker niet aangenaam snachts en ook een ietwat vreemde geur bij de aankomst in de kamer (gerookt in kamer precies)

    Vriendelijk personneel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,5
    Behalve de nachtrust was het een geweldig verblijf. De combinatie van sauna met hotel was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De route naar de kamers 'buitenom' is niet zo alledaags. Het zou beter beter zijn wanneer de gasten de éérste keer naar hun kamer begeleid werden. Veel ernstiger waren de bedden. De matrassen zijn schijnbaar voorzien van een plastic hoes. Wie daar allergisch voor is, kan de nachtrust vergeten. Één van ons heeft in vier nachten vooral wakker gelegen. Extra beddengoed loste het probleem niet op. Het kraakt, knarst en vooral: broeit. En het geeft een electrische lading.

    Het concept 'sauna-hotel'. Fantastisch om in je badjas vanuit je kamer naar de sauna te kunnen lopen. Omdat dit hotel draait 'om' de sauna,doet iedereen dat.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,1
    Mauritius hotel en thermen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig dat in de accomodatie geen water koker voorzien was, een andzre mogelijkheid zou zijn om in het gedeelte appartement een koffie automaat te voorzien

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,5
    uitstekend van genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Men moet 2 straten verder om zijn auto te parkeren

    centraal gelegen, alle kerstmarkten op wandelafstand bereikbaar. Prachtig saunacomplex om nadien te ontspannen. Onbijt ook ok

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    9,6
    Zeer aangenaam verblijf in centrum Keulen tegen zeer net tarief.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Enige min punt is dat parkeren alleen enkele straten verderop mogelijk is. De kosten voor parkeren zijn 20 euro per dag.

    Zeer fijn hotel op een bijzondere locatie in Keulen. Het is een ruim hotel met veel voorzieningen, ruime moderne kamers, vriendelijk personeel, goed ontbijt. Het hotel is niet gehorig en voor wie internet nodig heeft, is er prima wifi.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    5,8
    kamer was netjes, comfortabel en schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    afvoer van de douche was erg slecht, putje moest worden verwijderd om water voldoende af te laten lopen. Personeel aan de receptie erg onvriendelijk, en lachte ons uit omdat ons duits niet perfect was. Wij liepen te zoeken naar de juiste plek naar om naar onze kamer te gaan, hierbij passeerde we een aantal maal de receptie. ipv ons even de juiste plek te wijzen , bleven ze lachend achter de balie staan.

    kamer was netjes, comfortabel en schoon. voor zo'n luxe kamer is het echt een gemis dat er geen bad aanwezig was.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    7,1
    Voor sauna liefhebbers: prima hotel!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen extra accessoires op kamer (bijv. Had crème, body lotion, scheergerei, tandenborstel (of ik heb deze niet gevonden), geen ‘complementary’ flesje water of thee/koffie faciliteit); geen stopcontact naast bed voor oplader telefoon (moest nachtlampje eruit trekken, niet handig)

    Sauna faciliteiten zijn magnifiek! Schoon hotel, ruime kamers, ramen kunnen open (!).

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,5
    Comfortabel wellness-hotel op goede lokatie, maar niet goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Redelijk aan de prijs, onvoldoende parkeergelegenheid bij het hotel zelf. Relatief kleine badkamer.

    Goede ligging ten opzichte van de binnenstad en uitvalswegen, schoon en comfortabel hotel met uitgebreid ontbijtbuffet. Drie-persoonskamer was ruim met twee aparte ruimtes voor een en tweepersoonsbed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    3,8
    Kom hier nooit meer terug, zweethok, chloor bij ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze badkamer (teennagels op de grond!) veel te warm binnen, in/uitgang sauna in het restaurant, vragen om koffie, 2-zijdig A4 formulier invullen inboet Duits over belasting. Zijn ze gek geworden? Heb ontbijt gratis gekregen als compensatie voor vieze badkamer na dat ik er om vroeg.

    Niets inboet bijzonder

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    3,3
    Zonde van het geld. Schandalig dat men dit durft te vragen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Een 4 sterren hotel? Kapotte gordijnen, scheuren in de muur en plafonds, gebarsten wasbak, kapotte gordijnroede. Dit is een dependance van het hotel met een achteringang. Je moet door de sauna naar het restaurant. Deze prijs is niet in verhouding met wat je geleverd krijgt. Erg teleurstellend...dit mag eigenlijk niet.

    De kamer was ruim. Maar dat mag ook wel voor eur 472,50 en een 4 sterren hotel nee misschien 1 of 2?

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    Zaken verblijf doel gehaald
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bar/restaurant zit gevuld met badjassen (mensen uit de sauna) wij hebben daar dan ook geen diner gedaan. In de avond was de bar leeg/ongezellig en het drank aanbod is zeer beperkt voor een bar.

    De kamer is keurig schoon, modern en ruim.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,7
    Het was al met al een prettig verblijf,veel geshopt en in de sauna gezeten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie/thee faciliteit op de kamer. Geen bedlampjes bij bed. Geen fauteuils om te zitten. De menukaart was erg klein en het buffet zag er zielig uit.

    De sauna was fijn. Het Was er netjes en schoon maar niet echt luxe. De massage was heerlijk. Personeel vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,1
    Goed verblijf. Best een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren met 2 personen maar hadden maar 1 badjas. Omdat we gebruik wilde maken van de spa hebben we een extra badjas gevraagd maar hiervoor moesten we de volgende ochtend opeens betalen.. dit was niet naar ons gecommuniceerd..

    Heerlijke spa en prima slaapkamers!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Veel ruimte voor verbetering
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst werd gevraagd of we geparkeerd hadden op de parkeerplaats van het hotel, dit bleek een ondergrondse parkeerplaats op 5 min lopen van het hotel te zijn. Deze parkeerplaats kostte 20 euro per dag, deze kosten zitten dus niet inbegrepen in de prijs van het hotel. Dit is eigenlijk niet erg, maar mag wel eerder aangegeven worden. Het hotel biedt verschillende faciliteiten zoals zwembad en sauna, wij werden niet geïnformeerd over het gebruik hiervan. Het is fijn om enkele stopcontacten beschikbaar te hebben om je telefoon(s), laptop of wat dan ook op te laden, welgeteld 1! beschikbaar stopcontact op de kamer is simpelweg te weinig.

    Het hotel ligt op enkele minuten lopen van het centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,0
    Goed
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm op de kamer. Er stond wel een kleine mobiele blower op stroom maar alle stroom ging uit als je het licht uitschakelde. De kamer lag direct asn een plein waar een groot deel van de nacht jongelui behoorlijk lawaai maakten

    De ligging en de mogelijkheid om tegen geringe kosten mijn auto in een parkeergarage in de buurt te stallen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    8,3
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant zit vast aan de sauna waardoor je 's avonds tussen de badgasten zit te eten

    De sauna was mooi, de ligging ten op zichte van het centrum is perfect!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,9
    Mooi centraal gelegen hotel in centrum Koln
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren is erg lastig in of rondom Hotel, hou rekening met een wandeling als u met de auto komt om hotel te bereiken.

    Mooi centraal gelegen hotel, zeer mooi saunacomplex.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    9,2
    Heerlijk genieten en ontspannen! Zeker het geld waard!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het enige mindere wat ik me kan bedenken is dat we aan de andere kant van het hotel gestationeerd waren en voor het ontbijt en de receptie, naar buiten moesten lopen en om het gebouw heen moesten lopen. Dat was voor ons verder geen probleem, omdat het prima weer en voorjaar was. Maar dit zou mogelijk in de winter wel wat vervelender kunnen zijn.

    Ik heb in verschillende beoordelingen gelezen dat men het niet hygiënisch genoeg vond en er werd geklaagd over de loopafstand van de parkeergarage naar het hotel en vriendelijkheid van het personeel. Hygiënisch was het zeker – ik werk zelf in de horeca en ben zeer kieskeurig wat betreft hygiëne- en de parkeergarage was op vijf minuten loopafstand. Bij beide dus geen enkel probleem in ondervonden. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam en kamer was ruim en netjes! Ook de thermen waren fantastisch en heerlijk rustig in de avond uren. Mijn kamer lag aan de thermenkant van het hotel maar hoorde geen enkel verkeer of lawaai van buitenaf.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    heb hier niet zelf overnacht, echter voor vrienden geboekt...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    heb hier niet zelf overnacht, echter voor vrienden geboekt die bij onze reis aansloten. had helaas al een ander (goedkoper hotel geboekt) anders hadden we zeer zeker hier willen overnachten. heb op de kamer gekeken en zag er prima uit. mijn reisgenoten waren zeer enthousiast.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    5,4
    Veel te duur voor de geboden kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onze accomodatie ( appartement i.p.v. hotelkamer ) was niet in het hoofdgebouw, maar twee straten verder. Geen airco in de kamer, het was ontzettend warm op de kamer. Op de site van Booking.com staat dat er bij de accomodatie geparkeerd kan worden, blijkt niet mogelijk. Parkeren in een parkeergarage een paar straten verderop ( 32 euro ). Bij het uitchecken kreeg ik de vraag of ik bij het hotel geparkeerd heb? Onderste ramen hebben geen gordijnen, 's nachts niet helemaal donker.

    De locatie is prima. Vlak bij het centrum en op 20 minuten loopafstand van de Dom.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,1
    Prettig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    S'avonds geluid van de andere kamer.

    De wellness was heel mooi en gezellig. Vooral het buitenzwembad! Ontbijt was niet heel uitgebreid maar wel oke.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    6,3
    Het bleek een sauna-complex met hotelkamers te zijn, in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bleek een sauna-complex met hotelkamers te zijn, in plaats van andersom. Bar, restaurant en ontbijt dus delen met mensen in (soms krappe) badjassen .... Familiekamer was prima voor ons gezin, maar alleen buitenom bereikbaar, minpuntje als je kleine kinderen hebt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    7,5
    Mooi locatie met veel comfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen open WiFi, lastig met code verkrijgen. Wel heel vriendelijk personeel. Prijs waarschijnlijk hoger door fibo 2017

    Geen ontbijt gehad. De locatie was top!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    5,8
    Köln is leuk, jammer van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer oudbollige en depressieve kamer, ook niet echt schoon, vermoedelijk vol met huismijten en stoffig. (we kregen er jeuk van) Voor de rest zijn de faciliteiten muf en op veel plaatsen zoals de kleedkamer van de Termen rook het vies naar rioollucht. Parkeren kon ook al niet in het Hotel ondanks dat men aangaf eigen parking te hebben, uiteindelijk voor veel geld elders geparkeerd.

    De sauna en het zonneterras. De locatie in de stad was prima.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    4,2
    Verhouding prijs - kwaliteit is niet goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De begane grond heeft niet echt de uitstraling van een hotel. Daarnaast waren de bedden niet goed van kwaliteit. Parkeren op 5 minuten lopen en EUR 20,00 per dag.

    De locatie is prima.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    5,0
    nooit meer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren was verschrikkelijk we kwamen de auto nergens kwijt bij het hotel,er is een parkeergarage stond vermeld maar die was 2/3 km verder op! Op het moment dat we wouden inchecken werd ons verteld dat we al hadden ingecheckt? wat niet kon aangezien we net pas aankwamen, er was blijkbaar zelfs een handtekening gezet maar absoluut niet door ons aangezien we er NET pas waren. Vervolgens een andere kamer gekregen (niet dat wat we geboekt hadden) volgende dag bij het uitchecken met cash betaalt, toen we thuis kwamen en op de bankrekening keken bleek nog eens het dubbele wat we betaald hadden van ons rekening af te zijn geschreven! nu kunnen we onze hele zondag door brengen met telefoontjes en mails versturen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    3,8
    Slecht hotel met strak regime
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was over het algeen zeer onvriendelijk. Oudere meneer achter de balie spande de kroon. Kamers waren in een bijgebouw andere kant van het blok alleen via buiten toegankelijk. Parkeren in de buurt niet mogelijk. Overdekte parkeerplaats op 5 minuten lopen afstand. Hotelkamer had slechts 1 handdoek per persoon. Slippers en handdoeken moesten extra gehuurd worden anders geen toegang tot de sauna. In het zwembad/sauna wordt praten en gezelligheid niet op prijs gesteld.

    Locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    7,5
    niet geheel geschikt voor mindervaliden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dat ik voor het bereiken van mijn kamer als mindervalide ruim 500 meter buiten langs het hotel naar een andere ingang moest lopen.

    de sauna, bereikbaar via restaurant en kamers

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    7,9
    T was een zeer ontspannen verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste gezond wellness eten. Jammer dat het stoombad niet elke dag open was.

    Zeer goed ontbijt. Fijn bed. Ruime kamer. Heerlijk dat je vanuit je kamer de lift in kon en zo naar het sauna gedeelte.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    5,4
    Prima locatie maar te duur en ongunstig omdat familiekamer niet in hotel zelf zit, dat wisten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te warm in hele hotel, vooral in restaurant en receptie. We hadden voor het ontbijt willen zwemmen, maar ochtend pas om 10uur open, dus te laat en niet meer gezwommen.

    Familiekamer op zich goed maar niet oke omdat kamer alleen bereikbaar wasvia buiten!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    8,3
    prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij zaten in het tweede gebouw en je moest elke keer buitenom lopen Verder hadden niet alle ramen gordijnen.

    De spa was erg fijn. de grootte van de kamer locatie was erg goed/centraal

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,3
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De pasjes om binnen te komen werkten er slecht/niet. Jenmoet letterlijk een blokje om, buiten om, om van de appartementen naar de receptie of restaurant te kunnen.

    Ruime kamer, superfijne therme, vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    6,7
    Goed hotel als je van de wellness gebruikt maakt.Anders veel te duur!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel mag toch wat vriendelijker zijn. Kamers en hotel geen 4 sterren waard.Prijs is absurd gestegen de laatste 2 jaar.In deze prijscategorie(170-200EUR/nacht) zijn vèèl betere hotels te vinden.

    Heerlijke wellness.Goed en betaalbaar ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    7,1
    viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de eerste en derde dag het ontbijt de tafels waren niet gedekt en de aanvulling was slecht

    degene die de kamer schoonmaakte en de tweede dag bij het ontbijt werkte was een topvrouw alles liep bij haar op rolletjes

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    8,8
    DE KERSTMARKTEN AFDWEILEN IN KEULEN - uitstekende ligging daarvoor !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Om iets te drinken moet je vanuit het wellness gedeelte door het restaurant/bar gedeelte wat een ietwat raar gevoel geeft als je tussen de nog ontbijtende mensen doorloopt in badjas... De ligging van onze kamers op het GLV (130 t/m 132) vonden we niet optimaal - het voelde wat als een uithoek aan.

    aan het ontbijt zeer uitgebreide keuze - het wellness gedeelte prima met grote keuze aan sauna's met verschillende temperaturen, mooi zwembad voldoende ligzetels...

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,9
    ideaal voor bezoek van de kerstmarkt als koppel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Doorgang naar de appartementen moest langs de straat, kon niet door het hotel owv de saunafaciliteiten.

    ligging en appartement/kamer zelf was heel ruim en schoon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 december 2016

    7,5
    Goed hotel in Keulen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren in Keulen is duur.

    Ideaal hotel op loopafstand van de Neumarkt en het centrum. Diverse restaurants in de omgeving. Welnesscentrum met meerdere sauna's.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    7,5
    Weekendje in Mauritius Hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn een zware tegenvaller. Zeer ongezellig, slecht meubilair, slaapkamerdeur ontbreekt, badkamer onpraktisch en ijskoud

    De SPA is indrukwekkend

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    7,9
    Heerlijk centraal gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ingang receptie leek meer op binnenkomst zwembad dan hotel. Minpuntje is dat er in het sauna/zwembad gedeelte veel geklede mensen waren. (bikini/zwembroek). Blijkbaar mogen hotelgasten tot 10.00 uur s' ochtends met schoenen door het saunagedeelte lopen dit vindt ik niet kunnen. Enigste minpunt aan deze accomodatie.

    De kamers waren prima. Netjes, schoon en modern ingericht. Het personeel van het restaurant dikke pluim. Ontbijt was ruim voldoende. Hotel op loopafstand van het centrum, we hadden de auto dus niet nodig. Ga ook op het dakterras een prachtig uitzicht over de stad vooral in de avond als alle verlichting aan is.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    6,7
    Goed voor een weekend Keulen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen badartikelen. Geen mogelijkheid voor koffie- of theezetten op de kamer. Geen informatiemap op de kamer. In het welnessgedeelte zowel met als zonder badkleding, dat is oncomfortabel voor de gasten zonder badkleding.

    Schone, ruime kamer. Grote welness. Goed ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    9,6
    Ik kom weer. Super wellness in het midden van Keulen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ingang appartement is vanaf de receptie 300 meter rondom het gebouw lopen.

    Uitgebreid ontbijt . Ruime keuze. Grote verzorgde wellness. Ruime ordelijke kamer met een klein balkon. Kamer 06 niet vernieuwd.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    10
    werk
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het geheel is echt super... Van bediening, tot kamers to ontbijt... restaurant is goed... Geen enkel min punt te bespeuren...

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,3
    Grote kamers en mooie spa!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet super schoon.

    Grote kamers en mooie spa!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,5
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco

    De locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,3
    Zalig verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ouderwetse kamer

    Uirgebreide thermen, superlekker restaurant en zalige roof top bar !!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    Super fijne locatie in hartje Keulen met Thermen erbij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet voorzien van airco dus het was behoorlijk warm

    Super fijne locatie in hartje Keulen met Thermen erbij.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,9
    Geen airco
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,9
    mooi hotel prijs kwaliteit OK
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geen info over naakte welness

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    10
    een relaxte time-out op anderhalf uur treinen van Brussel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    heerlijke spa met terras met zicht op de dom - textielvrij of niet ! erg rustige plek in het centrum van Keulen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,9
    Fijn, rustig gelegen hotel op loopafstand vh centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Mooie ruime gezinskamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Mooie kamers en het hotel ligt in het centrum maar toch...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De kinderen wilden zwemmen maar het is een wellness dus veel naakte mensen.

    Mooie kamers en het hotel ligt in het centrum maar toch rustig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    6,7
    Spa en zwembad waren volledig naakt, wat niet voor iedereen...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spa en zwembad waren volledig naakt, wat niet voor iedereen leuk is.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    7,5
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet geinformeerd over 20 euro parkeerkosten. Geen warm ontvangst. Beetje bot

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    7,1
    Heel prettig, met een geweldig uitzicht naar beide kanten. Ideaal zo dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De spoel/druk knop van het toilet was absoluut niet schoon, de wc bril zit er niet recht op en het toilet hing scheef.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    7,5
    Waren net aan het verbouwen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waren net aan het verbouwen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    9,6
    Sauna was top!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parking.

    Sauna was top!

    Verbleven in maart 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Mauritius Hotel & Therme

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: