Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over meinHotel Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Langenhorner Chaussee 99, 22415 Hamburg, Duitsland

#228 van de 323 hotels in Hamburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1418 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,6
    Relaxed
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien mist er voor sommigen een kleine minibar in de kamer en het feit dat de vliegtuigen laag overvliegen maar nogmaals daarvan heb je s nachts absoluut geen last

    In eerste instantie geschrokken van de locatie vlakbij het vliegveld. De vliegtuigen gaan recht over het hotel, echter totaal geen last van ervaren omdat er van 10 tot 7 geen vliegtuigen meer overkomen. Zit een goed restaurant (rotbuch ?) vlakbij met heel schappelijke prijzen. De bedden lagen heerlijk en de kamer was prima op temperatuur. Niet te warm maar ook zeker niet te koud. Wat ik ook netjes vond was de openbare computer op de gang waarvan desgewenst kosteloos gebruik kan worden gemaakt. Ook het ontbijt voor 8 euro was super. Broodjes. Zoet en hartig beleg. Koffie thee en vruchtensap. Joghurt. Muesli. Gekookt eitje. Alles zag er verzorgd uit

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,9
    Geluidsisolatie kamer was perfect, ondanks dat het hotel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Temperatuur regelering had beter gekunt. Om geen geluidsoverlast te hebben van het zeer laag overvliegende luchtverkeer hadden we het raam dicht. Dit werkte perfect, maar het nadeel hiervan was dat je hierdoor vrijwel geen frisse lucht had en de temperatuur van de kamer onaangenaam werd. Een goed airconditioning zou dit kunnen compenseren.

    Geluidsisolatie kamer was perfect, ondanks dat het hotel direct naast het vliegveld ligt en de vliegtuigen zeer laag over vlogen hadden we hier geen enkele overlast van. Hotel ligt op ongeveer 400 m van de U-Bahn, ideaale en goedkope manier om via U-Bahn Hamburg te ontdekken

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    5,4
    Goede locatie, maar stinkende kamer en gang.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geur en lawaai. Ik kreeg een stinkende kamer waar blijkbaar nog mag gerookt worden. Ik had nochtans gevraagd om een rookvrije kamer. Het was echter te laat dat ik het door had. De vliegtuigen stoppen met vliegen. 's nachts, maar de buren hoor je wel kuchen en televisie kijken. Isolatie is dus ook een minpunt.

    De locatie. Slecht een tiental minuten wandelen van de luchthaven terminal.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    5,8
    Parkeergelegenheid
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Elke 2 minuten een passagiersvliegtuig 50 meter over de kamer (landing). De kamerdeur stond wijd open bij terugkomst in de nacht. Schoonmaak personeel heeft de kamer vergeten af te sluiten. Iedereen kon bij mijn persoonlijke spullen, inclusief laptop. In de nacht is er geen receptie en dien je je sleutelpas te halen bij een ander hotel. Pas was ook nog eens defect, waardoor ik nogmaals terug moest naar dat ander hotel.

    Parkeergelegenheid

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    Gratis parkeren en via metro rechtstreeks naar centrum...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Gratis parkeren en via metro rechtstreeks naar centrum Hamburg.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    8,3
    .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    .

    .

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Er gaat tot een uur of 22:00 iedere 5 minuten een vliegtuig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er gaat tot een uur of 22:00 iedere 5 minuten een vliegtuig opstijgen over het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,1
    Goedkoop, goede nachtrust en perfecte locatie om naar de luchthaven te vertrekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kussens op de bedden waren te dun.

    Goedkoop. Goede locatie om snel in de luchthaven te geraken voor een vlucht in de vroege ochtend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    9,2
    Alles was goed, goede locatie, kamer en hygiëne.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt kan zou groter zijn.

    Alles was goed, goede locatie, kamer en hygiëne.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,9
    Goede prijs/kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tapijt op de kamer was niet echt proper.

    Goed ontbijt. Kamers waren goed geluidsdicht. Vliegtuigen komen heel laag over maar geen last van.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,1
    goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er lag glas in de badkamer dat er geen nederlands gesproken werd

    Het ontbijt was goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    7,9
    Zeer dicht bij vliegveld, voldoende parkeergelegenheid bij...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer dicht bij vliegveld, voldoende parkeergelegenheid bij hotel en sleutel lag klaar bij buren ivm late incheck

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    10
    Kamers zijn super netjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn super netjes

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,1
    Vriendelijk personeel, schone kamer, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De accommodatie ligt aan het begin van de landingsbaan waardoor veel geluidshinder van laag overvliegende vliegtuigen tussen 6 en 22 uur. Ook de drukke weg geeft veel lawaai. Met het raam dicht is het geluid aanzienlijk minder, maar de ventilatie in de kamer schiet dan te kort.

    Vriendelijk personeel, schone kamer, goed ontbijt. Dicht bij de U-baan voor vervoer naar bv het centrum

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    6,7
    Prijs kwaliteit zeker ok.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aangezien we hadden uitgeslapen zijn ze niet komen poetsen. We kregen wel nieuwe handdoeken als we deze gingen vragen aan de receptie.

    Prijs kwaliteit zeker ok. Wij hadden enkel een bed en badkamer nodig, we waren nooit in de kamer. Het was dicht gelegen bij de metro. Je kon gratis parkeren.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,5
    Rustige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi werkte totaal niet.

    Rustige kamer. Af en toe een vliegtuig maar 's nachts heb je daar geen last van

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,5
    Near to Hamburg airfield
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Temperature in room it was very hot that day

    Near to Hamburg airfield

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    8,3
    De kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi.

    De kamer.

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van meinHotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: