Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure Oberhausen am Centro Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Max-Planck-Ring 6, 46049 Oberhausen, Duitsland

#14 van de 33 hotels in Oberhausen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1408 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    9,2
    Mooie kamers
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrienden van ons hadden wel airco en wij niet. Het was bloedheet. Bij het uitchecken kwamen er ineens extra kosten bij. Uiteindelijk door een fout van iemand en opgelost door het hotel, maar daar schrik je toch van.

    Mooie kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    9,5
    gezellig verblijf dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    er was geen koelkastje op de kamer. en het reastaurant is in het weekend gesloten

    Het ontbijt was zeer uitgebreidt. De mogelijkheid tot ontbijten binnen als op terras. een leuk zitje in de tuin.. goede bereikbaarheid van centrum. vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,9
    Mercure Hotel ligt in een klein bedrijventerrein met heel veel groen en op loopafstand van Centro.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel ligt op een rustige lokatie, makkelijk te vinden en op 15 minuten lopen van Centro. Tryp Hotel ligt naast Centro, maar is meestal bezet en duurder.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Niet slecht, maar prijzig voor wat het maar is
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oncomfortabel bed, het 2-persoonsbed was behoorlijk smal, de matras was ook te hard voor mij en de hoofdkussens stelden helemaal niks voor. Ik had nog een extra hoofdkussen gevraagd, maar zelfs dan lag je nog steeds volledig plat. Ik heb dus zeer slecht geslapen. De douche vond ik ook niet echt ideaal... geen douchegordijn en de sproeier hing zo wat in een hoekje. Ik miste ook wel een koelkast. De kamer was wat verouderd, en bovendien erg warm, eerder benauwd en rook zeer muf bij aankomst. Het ontbijtbuffet was in orde, maar toch wel prijzig. Een slecht hotel is dit zeker niet, maar voor Duitsland is dit toch vrij duur voor hetgeen je maar krijgt. Bij een superior room stel ik me toch wat anders voor. In Keulen hadden we voor €40 minder een veel mooier kamer midden in het centrum, ontbijt inbegrepen.

    Op wandelafstand van Turbinenhallen. Parking kostte €2, dus vrij goedkoop. De kamer was ook proper.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    3,8
    Nooit meer Mercure voor ons! Hele slechte ervaring!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruim 48 uur van tevoren 1 van de 3 kamers geannuleerd, hiervan werden volledige kosten in rekening gebracht waar niets tegenover stond!!! Hele slechte service, nog nooit meegemaakt bij geen enkel hotel!

    -

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    6,7
    De locatie is perfect als je wilt gaan winkelen bij Centro.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kan de temperatuur in je kamer niet zelf regelen. Overdag was het ijskoud en in de nacht bloedheet. Je kan een raam open zetten, maar dan hoor je goederentreinen langsrazen. Dat was niet ideaal.

    De locatie is perfect als je wilt gaan winkelen bij Centro.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,3
    Goed vetblijf voor korte overnachting boor bijvoorbeeld bezoek aan Centro
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ontbijt waarbij het aan niets ontbreekt. Goed bed. Hoofdkussens wat dun. Wel de ramen dicht houden ivm ligging aan de spoorlijn . In onze kamer met airco was dat geen probleem.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,3
    Prima hotel voor een overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is ons niets tegen gevallen. Hotel voldoet aan de beschrijving. Je weet dus wat je boekt. Wij gaan er zeker terug als we weer in Oberhausen willen overnachten.

    Prima hotel voor een overnachting. Gelegen op een industrieterrein, 20 minuten lopen vanaf Centro. Ruime schone kamer. Ontbijtbuffet is prijzig, maar heeft veel keuze. Personeel is vriendelijk en beleefd.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    5,8
    Volgende keer Tryp hotel ligt op CentrO
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeer plaats volledig bezet. Prijs ontbijt €18 p/p. Verder toeslag €10 voor gebruik kamer 2 personen. Bij boeken kun je maar 1 persoon opgeven en moet je bij aankomst toeslag betalen?? Hotel naam is am CentrO maar loopafstand is 25 minuten.

    Rustig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,2
    Shoppen en concert bijwonen in Oberhausen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parking aan hotel kost 2 euro per nacht.....

    Parking aan het hotel, goede ligging voor een bezoek aan Oberhausen, te voet bereikbaar. Uitgebreid zeer goed ontbijt. Vriendelijk en correct onthaal. Concertzaal van Oberhausen vlot bereikbaar.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    2,9
    Zeker geen 4 sterren waard!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuile lakens, kleine 1 persoonsbedden, nochtans bij de reservering laten weten dat we met 2 volwassenen en 1 kind waren. Kamer had een heel muffe geur. Treinspoor ligt heel dichtbij, dat hebben we meermaals gehoord s nachts. Ze profileren zich als het hotel aan het winkelcentrum, maar je hebt de auto nodig om bij de shopping te geraken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,9
    prima een goed schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Een heel klein minpuntje vond ik en mijn partner de kussens alleen maar lucht hierdoor jammer genoeg slecht geslapen. de tweede dag kregen wij allebei een extra kussen van de vriendelijke medewerker maar toch slecht geslapen helaas. bed lag wel lekker

    het ontbijt was heerlijk voor ieder wat wils koffie was ook prima. kamer ook schoon en alles aanwezig wat je nodig heb.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    5,0
    Niet prettig, niet goed kunnen slapen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tweepersoons bed is zeer klein. Wij hadden nog een klein kind erbij eigenlijk paste we er niet met zijn 3en in. Ik heb vaker in hotels geslapen met veel grotere bedden. Parkeergelegenheid is niet heel veel. Dus grote kans dat je buiten het terrein staat.

    De badkamer douche plus bad waren uitstekend en heel mooi. De locatie van het hotel best dichtbij het winkelcentrum. Het hotel zelf staat op een soort industrie terrein.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,3
    Fijn hotel en verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde matrassen, helaas rugpijn van gekregen. Aparte 1persoonsdekbedden die te klein waren voor mijn man die lang is. Ontbijt is ook prijzig.

    Vriendelijke personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,1
    Kamer was prima ook de bedden,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging industrie terrein langs spoor veel overlast daar van. Geen leuke ruimte waar je rustig kunt zitten om b.v. krantje te lezen of iets anders. Communicatie ondanks dat er veel Nederlanders zijn spreekt men de taal niet erg jammer waardoor er nagenoeg geen communicatie is. Ontbijt erg duur.

    Kamer was prima ook de bedden,

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    5,0
    Niet nog een keer....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De trein is toch echt wel een echt nadeel, elke 10 minuten gaat er wel een goederentrein langs en als je je raam dichthoudt is het wel te doen maar als je ervan houdt om met raam open te slapen dan krijg je absoluut geen nachtrust. En als je vraagt om een rustige kamer aan de voorkant daar houden ze geen rekening mee, ook niet als je dat aangeeft of als je ze belt. Wie het eerste komt..... en niet veel parkeerruimte voor het hotel, ernaast ligt een groot parkeerterrein maar dat is parkeren op eigen risico, ligt iets afgelegen met veel troep op het terrein.

    Het hotel is mooi en netjes en schoon en op loopafstand van Centro en Konig Pilsener Arena, ongeveer 20 minuten lopen. Het ontbijt is duur maar wel heel uitgebreid.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    5,8
    Leuk voor als je naar centro wilt of kerstmarkt in december maar anders is er verder niks
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig capiciteit voor het ontbijt waardoor wij ergens anders naar toe moesten om te kunnen ontbijten Daardoor was de prijs erg hoog

    Kamer was schoon en netjes

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    9,2
    Fijne ervaring
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig te melden, misschien de directe omgeving.

    Ruime kamer, bed schuin geplaatst: tactvol en ruimtelijk gevoel; Vriendelijke medewerkers, te laat voor het ontbijt: geen probleem. Fijn!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    6,3
    Helaas....volgende keer een ander hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel was best goed, maar wij hadden een kamer aan de achterkant van het hotel en aan die achterkant lag ook de weg en de spoorbaan! Nu isoleerden de ramen het geluid redelijk goed, maar het was ook nog eens hartstikke warm in de kamer en een raam openzetten was geen optie in verband met de met regelmaat langsrijdende treinen.

    Kamer aan de voorkant van het hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,5
    Goede locatie voor overnachting na concert
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gevraagd of er een taxi gebeld kon worden om op Zaterdag avond naar de König Pilsner Arena te gaan. Duurde zeker 25 minuten voordat de taxi bij het hotel was, advies gekregen om in het donker lopend te gaan. Zelf maar met de taxicentrale gebeld, binnen 5 minuten was de taxi bij het hotel, 7 euro voor een ritje naar de K.P. Arena

    Kamer was netjes en zeer ruim. Ontbijten hebben wij hier niet gedaan, vond 18 euro p.p. behoorlijk aan de prijs.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    6,3
    Teleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een junior suite geboekt maar er zaten helemaal geen extra services in. Redelijk geprijsde kamer voor wat je krijgt (klein oncomfortabel bad, oncomfortabel bed, geen minibar). In het hotel zelf wilden we avondeten maar het buffet was bijna al helemaal leeg (en hadden we 30 euro voor moeten betalen), dus we wilden ergens anders heengaan maar het hotel zit echt in niemandsland.

    Look van de kamer, ligt vlakbij Centro

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,1
    Rustig en prima voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ivm de feestdag op 1 mei was het restaurant gesloten. Verder is de bar in de lounge van de receptie..

    Rustig gelegen op een industrieterrein, vriendelijk personeel en goede bedden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    7,1
    slechte nachtrust door idioot personeel met teveel herrie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het kussen was erg zacht. er was veel lawaai van parkerende auto's de trein en het ergste: een medewerker die om 01.30 even vrolijk lege flessen op een ramelkarretje door de gang duwde en vrolijk lege flessen begon te sorteren buiten met de vluchtdeur open. een hels kabaal waar je wakker van word. ik heb hierover geklaagd bij vertrek.

    het ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    10
    Mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt goed maar te duur Wij hadden 8 euro verstaan. Het was 18 euro per persoon .. en dat voor 4 personen. We schrokken van de rekening.

    Ruime schone kamer Auto voor de deur

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    6,0
    Meer een zaken hotel
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel was ver van centrum op eem industrie terrein. Gingen voor Kerstmarkt, maar buiten die van Winkelcentrum CentrO was die er niet. Voor een nacht € 149 en nog eens €18 Euro voor ontbijt erg veel.

    Kamer, bed en ontbijt(€ 18) waren goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    6,3
    weekendje Kerstmarkt Oberhausen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    wij waren gekomen om de kerstmarkt te bezoeken en het hotel ligt toch wel op een half uur wandelafstand, wat verder was dan verwacht of aangegeven. Het ontbijt was goed maar aan de dure kant.

    mooie kamer en goede bedden

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Goed hotel op een nare locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drankjes aan de bar vrij duur. Het hotel is dichtbij de kerstmarkt maar absoluut niet sfeervol op een industriegebied naast het spoot.

    Fijne schone kamer, goed bed. Vriendelijk personeel. Heerlijk ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    8,8
    Bezoek kerstmarkt en Centro shoppingcentre
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het parkeren op de parkeerplaats van het hotel was nagenoeg onmogelijk omdat het bijna altijd vol was.

    Het ontbijt was prima en de kamer was schoon en keurig ingericht.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    6,7
    Overnachting Mercure Oberhausen
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tav bed: te kleine hoofdkussens Tav overlast: s'nachts veel gebrul / schreeuwende gasten in het hotel. Duurde best een tijd voordat dit stopte. Tav ontbijt: €18 pp (terwijl je vanaf €8,50 ontbijt buffet kan krijgen bij ee om de hoek gelegen Centro restaurants) Hotel is daar dus erg duur mee. Tav parkeren: parkeren kostte mij aan het hotel €2, maar stond uiteindelijk gewoon aan de straat geparkeerd omdat er bij het hotel geen plek was.

    Ligging dichtbij Centro

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    Prima hotel, mooie kamer en een top locatie om de kerstmarkt te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst betalen voor een parkeerplaats echter weinig plek (na melden dit wel teruggekregen), gehorige kamer waardoor minder goede nachtrust

    Mooie kamer, mooie badkamer, top locatie om de kerstmarkt te bezoeken

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    6,7
    Schoon maar prijzig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs die betaald is voor 1 nacht was behoorlijk hoog.. 140 Euro voor 1 volwassene en kind vond ik erg duur voor dit matige hotel. Ik heb minder betaald voor meer..

    Kamers waren goed schoon

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    6,7
    Voor een zakenreis een prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie. Het hotel staat op een industrieterrein. Dit wordt niet verteld in de omschrijving. De bar in de entree is niet echt gezellig.

    Het ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    7,9
    mooi en goed hotel,spijtig van de parking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kamer op 2 meter van de parking(gratis) Deze parking is te klein. Indien je laat aankomt heb je geen plaats

    ontbijt was uitstekend, kamer mooi en functioneel maar lag op het gelijkvloers aan de parking, wat geluidshinder van de auto's teweegbracht.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    7,1
    Prima hotel op loopafstand van Turbinenhalle, Arena en Centro.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rioollucht in badkamer. Stop in wastafel werkt niet waardoor al het water erin bleef staan. Als niet-rokers vals beschuldigd van roken op de kamer.

    Lokatie, prima bed en erg schoon.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,1
    Ontbijt was perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Geen ijskast op de kamer. Verder hadden we aangegeven dat er een persoon met huismijt allergie bij was. Helaas hadden we toch een kamer met vloerbeddeking/gordijnen en een niet aangepast bed.

    Ontbijt was perfect. Service van personeel ook goed en vriendelijk. Wij hadden een kamer aan de ingang zijde. Dochter en schoonzoon aan de andere zijde en konden geen raam open hebben snachts vanwege trein verkeer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    8,3
    Kamers waren proper en in orde.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bar was klein en direct gelegen naast de receptie. Het interieur van het restaurant was onsamenhangend maar wel verzorgd.

    Kamers waren proper en in orde. Het ontbijt was ruim en verzorgd. Het diner was eveneens dik in orde maar vrij duur. Het personeel was zeer klantvriendelijk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    5,8
    Net hotel, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel heet Am Centro, maar het bleek nog 30 minuten lopen te zijn naar Centro. De naam is daardoor misleidend. Het dekbed was te kort, waardoor we badlakens op het voeteneind hebben gelegd. De prijs staat niet in verhouding tot hetgeen je krijgt; redelijk basis (ontbijt niet inclusief).

    Net hotel, vriendelijk personeel. Voldoende (gratis!) parkeergelegenheid.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    7,5
    Mooie ruime kamer, super goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg jammer dat het personeel 's avonds voor de deur staat te roken. 1 dag is housekeeping niet langsgeweest om onze kamer schoon te maken, toen we hier melding van maakte werd het gelukkig snel opgelost.

    Mooie ruime kamer, super goede locatie.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    7,9
    Voor een bezoek aan centro o oberhausen is de ligging van het hotel perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van het hotel is dichtbij centro o winkelcentrum. Je loopt in 20 minuten naar de promenade waar je lekker een biertje kan doen in de gezellige restaurants/ eetcafes. Parkeren kan gratis op het terrein van het hotel. Vriendelijke ontvangst en de kamer was gewoon netjes verzorgd.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    7,5
    Goed hotel met prima ontbijt, gelegen in industriezone. Alleen geschikt om te overnachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    hoofdkussens zijn erg slecht. Slapeloze nacht hierdoor. Te korte donsdekens. Lawaai op parking/inkom door aankomers indien raam van kamer open.

    Prima ontbijt Zeer vlotte check-in Vriendelijk personeel receptie, bar en restaurant Goede geluidsdemping in hotel kamer goed in orde Parking.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    5,0
    ligging was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ik sliep in een kamer met een oude badkamer en zonder airco wat met het warme weer zeker niet overbodig was geweest terwijl de mensen een etage boven ons gewoon een luxe badkamer en airco hadden voor dezelfde prijs !!!!

    ligging was goed...personeel klantvriendelijk

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    5,0
    Prima hotel, slecht restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel in het restaurant wist niks van glutenvrij. Had vooraf gemaild en was geen probleem maar meisje in de bediening stelde allemaal keuzes voor waar gluten in zit en kwam tot twee x toe niet terug nadat ze het ging vragen in de keuken. Als bijgerecht hadden ze alleen gepofte aardappel of sla en we kregen cola ipv Light. Geen glutenvrije desserts. Het restaurant en de onkunde van de serveerster haalt de beoordeling naar beneden. Je betaalt namelijk wel behoorlijk in het restaurant

    Kamer was prima, qua ruimte en goede douche. Wel anders dan op de foto's, die kamer's zien er meer luxe uit.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2016

    6,3
    Een echt tussenstop hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel achter de receptie is ronduit lomp en klantonvriendelijk. Met veel moeite worden vragen kort en "blaffend" beantwoord. Ook probeert men de kamerprijs bij het afrekenen heel slinks nogmaals met ontbijt te belasten.

    Moderne De Luxe kamer was erg schoon en netjes. Gelukkig had deze kamer airco, anders zou het slapen in een sauna zijn geweest. Ontbijt was goed en prima verzorgd. Gratis parkeren bij het hotel en CentrO op loopafstand (20 min)

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    10
    Alles was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed. Restaurant uitstekend. Ontbijtbuffet compleet. Kamer prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,8
    Goed voor 1 of 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Schone kamer. genoeg parkeergelegenheid zonder reserveren. Ligging goed voor waar wij voor kwamen. Festival in Turbinenhalle

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,2
    Alles was super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Alles was super

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    5,8
    Mwa viel beetje tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen om te parkeren. Kamer is te duur voor wat je krijgt.

    Dichtbij konig pilsner arena

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    Erg schoon en netjes, goed ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van de parkeerplaats van het hotel. Snachts veel herrie van taxi’s, pratende mensen etc.

    Erg schoon en netjes, goed ontbijt!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    Heerlijk verblijf gehad.
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Schone moderne slaapkamer. Prima badkamer en bed. Goed en compleet ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Zijn niet in het restaurant geweest
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs ontbijt erg hoog

    Zijn niet in het restaurant geweest

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,5
    Goed.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens.

    Ontbijt was top.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Prima hotel goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt perfect kamer ook

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    Luxe, netjes eigen koffie en thee
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    matras vond ik zelf iets te hard

    Luxe, netjes eigen koffie en thee

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    7,1
    leuk
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt , groote van de kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    Heerlijk ontbijt
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    10
    Toppie weekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Super!!!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,9
    Gewwon uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De inrichting van de kamer was verrassend door het diagonaal geplaatste bed . Het ontbijtbuffet voldeed uitstekend aan onze behoefte.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,9
    Prettig
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne was goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,8
    uitgebreid en goed ontbijt
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    rekening klopte niet i.v.m. consumpties aan de bar, maar dit probleem werd snel en soepel opgelost.

    uitgebreid en goed ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    8,8
    Top
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuken dicht na 22.00 uur

    Dicht bij centro

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    8,8
    Tevreden De
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ontvangst

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    6,7
    Goed hotel. Slechte ligging
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging op industrie zone. Wel geen last van gehad.

    Alles was OK. Grote kamers.Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    9,2
    top gaan we vaker doen
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    helaas geen rookkamers aanwezig

    fijne ruime kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    8,3
    De parking was betalend maar op de site stond gratis parking.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parking was betalend maar op de site stond gratis parking.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    6,7
    Niet voor herhaling vatbaar. Te veel geluid overlast. Nauwlijks kunnen slapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel geluid overlast

    ontbijt was okr

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    5,4
    Geen frigo .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen frigo . Kamer was koud

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    7,1
    Fijne kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Fijne kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    9,2
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks

    alles

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,1
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Resteraunt was dicht

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    8,3
    Op 10 minuten rijden van Centro shoppingcenter.
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de trein die regelmatig voorbij kwam. Lagen aan de achterzijde van het hotel.

    Super goede regendouche

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    5,4
    Ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muffe tapijtlucht wat zorgt voor allergische reacties

    Schoon sanitair

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    5,0
    goed
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bedden badkamer

    ontbijt was prima beetje sober allemaal

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,2
    Goede ligging.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dure parking deze zou gratis moeten zijn voor klanten

    Goede ligging. Prima kamers

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    9,6
    Prima hotel
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht. Is op industrieterrein

    Ruime en comfortabel kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    5,8
    Redelijk
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar savonds.

    Kamers waren goed

    Verbleven in december 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: