Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Styles Hamburg Alster City Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Holsteinischer Kamp 59, Barmbek Süd, 22081 Hamburg, Duitsland

#162 van de 323 hotels in Hamburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 824 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,7
    Keurig hotel dicht bij de metro,echt een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    We kwamen 17 november 2017 te vroeg (13.00 uur) aan bij het hotel om in te checken en werden zeer keurig geholpen door de receptioniste, we konden de koffers in een aparte kamer achter laten en na 15.00 uur terug komen om in te checken. Tegen 17.00 uur kwamen we terug in het hotel en werden we geholpen door een andere receptioniste die ons meteen vertelde als we niet betaalden we de keycard van de hotelkamer niet kregen en dat ze de ruimte waar de koffers stonden ook niet zou openen. Het was niet dat we niet direct wilden betalen maar hoe ze communiceerde naar ons. Zo'n onbeschofte behandeling heb ik nog nooit meegemaakt,we werden gewoon geschoffeerd. Toen we haar hierop aanspraken zei ze dat ze verkouden was. Gelukkig met het uitchecken hadden we weer met de eerste receptioniste te maken. Al met al een goed hotel alleen met een medewerkster die totaal niet klantvriendelijk is en niet geschikt is voor dit werk. Ik hoop dat IBIS hotels iets doet met deze beoordeling zodat er niet nog meer gasten deze ervaring meemaken.

    Een nette en schoon Hotel,rustig gelegen en 5 minuten lopen van de metro "Hamburger strase" ,je reist in 15 minuten naar de binnenstad. De kamers waren netjes en schoon , het bed was uitstekend en 's morgens een goed ontbijt met warme broodjes verschillende soorten beleg ,lekkere koffie,jus d'orange en een eitje. Hotel ligt naast een supermarkt en op 100 meter van een Aldi.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,6
    Zeer tevreden , aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kast in kamer, enkel open schabben. Geen kluisje.

    Lekker standaard ontbijt in buffetvorm, gezellige lounge met bar, zéér goede bedden, hygiënisch, dicht bij openbaar vervoer, rustig gelegen, vriendelijk en hulpvaardig personeel,...

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    8,3
    Prima centraal gelegen hotel met goede bereikbaarheid van het centrum.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Douchen in bad heeft niet mijn voorkeur.

    Keurig net hotel met voldoende parkeerplek en goede bereikbaarheid. Het hotel was modern ingericht en alles zag er prima uit.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    6,7
    Hamburg is een heerlijke stad om te verblijven. Zeker een aanrader om een keer heen te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleine badkamer/doucheruimte en de keuze bij het ontbijt was zeer beperkt.

    De kamers waren puur voor het overnachten prima (zonder extra luxe).

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    4,6
    ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    had meer verwacht

    ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Ligging, dichtbij de metro en bus om naar het centrum te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geen

    Ligging, dichtbij de metro en bus om naar het centrum te gaan.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    7,1
    prijs- kwaliteit heel goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    douchecabine iets te klein

    ontbijt in orde- kamer proper-

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    6,7
    Ik had via booking.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik had via booking.com 360 euro betaald, terwijl het daar 290 euro koste.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    7,1
    Een net hotel schoon en een groot winkelcentrum op...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De straat rommelig en vuil

    Een net hotel schoon en een groot winkelcentrum op loopafstand

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    8,8
    Service.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Service. Betten , Koffee

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,5
    Prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    Directe omgeving is niet interessant.

    Prijs kwaliteit

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    7,5
    Niet dat massale
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niet dat massale

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    7,1
    Prima prijs-kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets, goede uitvalsbasis om Hamburg te verkennen.

    Prima prijs-kwaliteitsverhouding

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van ibis Styles Hamburg Alster City

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: