Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure Residenz Frankfurt Messe Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Voltastr. 29, Bockenheim, 60486 Frankfurt am Main, Duitsland

#119 van de 221 hotels in Frankfurt am Main

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 669 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,3
    De kamer was prima en de bed heel comfortabel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten

    Wat ik jammer vond dat de airco de kamertemperatuur niet omlaag wist te brengen. Die waren hele warme dagen, maar ondanks de veel herrie die de airco maakte en het instellen van 5 C (!), bleef de temperatuur in de kamer bloedheet. Bij het openen van de raam had ik enige geluidsoverlast vanuit de bar van de hotel, dus die was ook geen goed plan voor een goede nachtrust. Het ontbijt vond ik erg tegenvallen voor 18 euro, Ik was best vroeg (ontbijt begon om 6.30 en ik zat al rond 7 uur er), maar er lag maar 1 ingedeukte croissantje op die ervoor bedoelde steen, en er waren maar restjes van fruit in de fruitschaal aanwezig, m.a.w. de schalen werden niet bijgevuld. Dit heb ik op alle 3 dagen geconstateerd. Bij inchecken moest ik allemaal apart vragen om wifi inlogcode, tijden van ontbijt i.p.v. dat ik deze informatie spontaan krijg. Tijdens de boeking had ik de indruk dat er een sauna beschikbaar was, maar daar kreeg ik ook geen spontane informatie over, Het bleek dat je daarvoor apart moest reserveren bij de receptie ...

    De kamer was prima en de bed heel comfortabel. Alles was netjes schoon. Het was dichtbij de congrescentrum.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    9,2
    Aangenaam zakenhotel met alle modaliteiten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    Airco op de kamer. Dure parking (100€ voor 4 nachten). Internet kan beter. Zelfs de premium gaf niet de beloofde vlotte streaming.

    Degelijk ontbijt, vlotte bediening, alle modaliteiten zijn beschikbaar.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Goede service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met uitzicht op de binnenplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer kwam in eerste instantie niet overeen met de boeking. Parkeerkosten vond ik hoog

    Goede service

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    uitstekend
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was heel proper,en rustig gelegen!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    6,3
    Kamer ook allen de prijs van het ontbijt slaat all
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    O

    Kamer ook allen de prijs van het ontbijt slaat all

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    7,5
    Koelkast op kamer leeg.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    Koelkast op kamer leeg. Je moet naar beneden voor drank.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,9
    Ligging, netjes, ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging, netjes, ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,1
    Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    enkele haren op bed in in badkamer

    Prima prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    10
    uitstekend
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was in orde,de kamer proper,rustige ligging,vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    10
    Tof en sympathiek hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed en de locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    8,3
    Heerlijk uitgebreid ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    Heerlijk uitgebreid ontbijt. Goed bed, nette kamer.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    3,8
    Dichtbij de beurs
    • Zakenreis
    • Groep

    3 aparte gebouwen Staal niet bij booking graag vermelden voor andere dat Ze dat weten het is schouwen met koffers naar een andere straat ontbijt andere gebouw dus weer lopen en auto parkeren weer een andere gebouw dus heel erg irritant dat deze niet vermeld stond tijdens booking

    Dichtbij de beurs

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    7,1
    Diversiteiten ontbijt super!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De herrie van de erco was niet om aan te horen. Viezigheid op de gordijnen. Betalen om te parkeren!!!!! € 25 per dag veel te duur!!

    Diversiteiten ontbijt super!!!

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    6,7
    Goede, ruime kamer en uitstekend sanitair
    • Zakenreis
    • Stel

    Goede, ruime kamer en uitstekend sanitair

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    8,3
    goede douche, goed bed, gratis wifi
    • Stel

    Jammer dat bijgebouw geen balie had, menselijk contact ervaar ik als pre; was overigens goed in hoofdgebouw

    goede douche, goed bed, gratis wifi

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    7,1
    Mooie moderne, frisse kamer.
    • Zakenreis
    • Stel

    Het ontbijt voor 21 euro vind ik aan de dure kant. We hebben 's avonds ook in het restaurant gegeten, ook erg duur.

    Mooie moderne, frisse kamer.

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: