Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Amedia Frankfurt Airport Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Anton-Flettner-Strasse 8, 65479 Raunheim, Duitsland

#6 van de 6 hotels in Raunheim

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 704 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, mooie schone kamer. Ontbijt 14 euro dat is misschien het enige waarvan ik zeg dat mag iets goedkoper.

    Kamer, net gerenoveerd en erg leuk geworden. Wij hebben hier vaker geslapen dus kennen ook de oude kamers

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    8,8
    Prima verblijf.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het mindere aan het verblijf was dat we voor het parkeren (garage) moesten betalen. Het bedrag vond ik ook iets te hoog.

    Prima kamers. Ruim. Goede badkamer. Ontbijt breed assortiment. Alles was goed en netjes verzorgd. Overduidelijk dat het personeel Engels moet kunnen spreken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,5
    Ook prima hotel voor een vrouw alleen. Grote Duitse winkels op 10 min. lopen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas op terugkomst op een zondag reed er geen shuttle bus om 17.15 uur de tijd dat ik terug kwam. Daardoor een uur extra moeten wachten.

    Heel handig om te overnachten om op tijd het vliegtuig te kunnen pakken. De shuttlebus heen was super geregeld.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,5
    Snelle check-in, keurige kamers, prima accommodatie voor de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Algemene wc beneden erg koud.

    Snelle check-in, keurige kamers, prima accommodatie voor de tussenstop! Lekker ontbijtbuffet en gastvriendelijke receptie.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    4,6
    matig
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant is niet open op zaterdagavond. Heel vervelend, want na een lange reis wil je graag wat eten. We moesten nu in de (ons onbekende) omgeving van het hotel een eetgelegenheid zoeken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    6,7
    Kom hier alleen om voordelig te overnachten en ga ergens anders eten!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant; weinig keuze, tegenvallende kwaliteit, slechte bediening. Het bestelde voorgerecht werd compleet vergeten, de door mijn collega bestelde borrel na het eten kon na lang wachten en veel toezeggingen uiteindelijk niet worden geserveerd, want de baas had de sleutel van de bar (?) en was nergens te bereiken => amateuristisch!

    Prima prijs-kwaliteit verhouding, zeker in vergelijking met de hotels in Frankfurt zelf tijdens een beurs.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    4,2
    Nooit meer!!!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies!!! Zoveel stof!!! We durfden geen spullen op de nachtkastjes en t bureau te leggen, toen ze een handdoek kwamen brengen omdat er die maar 1 hing terwijl we met 2 personen waren, vroeg ik een doekje voor te stoffen toen kwam de schoonmaakster en die ging met de franse slag over nachtkastjes en bureau, het afzuigrooster op de badkamer zat echt helemaal dicht met dikke stofwolken de buizen daarachter zaten helemaal dicht met stof, haren in bad en achter de deur, echt smerig!!! S'avonds merkten we dat een vd 2 lampen op de badkamer kapot was, in de kamer zelf lamp kapot! Geen minibar!!! En dan zo'n dure kamer van 130 euro waar nog 10 euro parkeerkosten bijkwam!!!

    Het bed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geur in de kamer. Fouten in de boeking via Booking.com, er waren twee kamers geboekt ipv 1 vierpersoonskamer. (maar opgelost ter plekke).

    Prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,6
    Het bed was prima, mooie pvc vloer.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv zender aanbod. Luie stoel zou beter zijn dan het clubje dat er nu staat.

    Het bed was prima, mooie pvc vloer. Met de ramen dicht geen geluid van het vliegveld. Zelf koffie en thee maken is prettig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    2,9
    Je wordt bedonderd waar je bij staat. Ik boek dit hotel nooit meer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Afgesproken was een prijs van 70 euro inclusief ontbijt. Vooraf heb ik 42 euro voor de kamer betaald en bij uitchecken 28 euro voor ontbijt. Achteraf is de voucher veranderd in 42 incl. ontbijt (14 voor de kamer en 28 euro ontbijt). Bij reclamatie bij Booking werd eerst gezegd dat ik het verschil zou terug krijgen, kort daarna een mail dat de manager zich "vergist"had met de voucher. Dit hotel wil zo min mogelijk provisie aan Booking betalen, en daar wordt de klant de dupe van. Provisie betalen ze over de kamerprijs! Vervolgens niets meer gehoord van zowel Booking als het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    4,6
    Bar was gesloten tijdens openingstijden (kwart voor 11...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bar was gesloten tijdens openingstijden (kwart voor 11 's avonds). Personeel was niet onvriendelijk, maar ook niet vriendelijk. Ontbijt was erg duur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    7,9
    Prima om uitgerust aan een lange vliegtuigreis te beginnen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op straat parkeren ging moeilijk, maar toch, er is een ondergrondse garage mits bijbetalen. We moesten verrassend lang wachten aan de incheckbalie wegens veel klanten op het late uur. Vriendelijk personeel.

    We wilden 1 nacht slapen, met de shuttle naar de luchthaven om er iemand vroeg in de morgen op te halen. Voor 71 euro kregen we een volledige hotelkamer voor 2 met alles op en aan, (geen ontbijt, bij te bestellen) vlakbij de luchthaven en voor 5 euro pp de shuttle.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    9,6
    we hebben hier overnacht omdat we op doorreis waren. we hebben er geen spijt van gehad. super hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoteltje met thee/koffiexakjes was vies. Toen ik dit meldde werd direct actie ondernomen en kregen we gratis koffie/thee

    Het personeel was enorm vriendelijk en hulpvaardig. Echt geweldig!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,1
    Prima overnachtingplekje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en de algemene wc was minder schoon dan het eerste verblijf.

    Prima overnachtingplekje.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,6
    uitstekend verblijf als doorgangshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    n.v.t.

    Prima hotel voor overnachting in buurt van A3.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,5
    De betaling voor de parking
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De betaling voor de parking

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    5,4
    prima overnachting voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    onvriendelijk personeel

    goedkoop

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    5,8
    Wel ok
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betaald parkeren, niet echt warm ontvangst, eenvoudig hotel ,had meer verwacht voor het aantal sterren

    Grote kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    5,8
    Was geen parkeergelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was geen parkeergelegenheid. Moest aan de weg staan of in betaalde parkeergarage.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,8
    Schone kamer en een frisse schone badruimte.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Schone kamer en een frisse schone badruimte. De prijs/kwaliteit was zeer goed.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    10
    Uitstekend hotel naar of terug van een wintersportvakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets !!!

    Prima hotel, vriendelijk personeel, ondanks dat we laat aankwamen en de bar gesloten was werden we toch bediend!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    4,2
    Matige accommodatie, alleen locatie vs airport
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht ontbijt, sombere kamers

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    9,2
    prima. servicegerichte personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeerplaatsen en de verbouwing. Containers voor de deur.

    Alles prima

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    7,9
    Weinig parkeerplaats
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig parkeerplaats

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    8,3
    Prima tussenstop voor doorreis, vlak aan A3.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima tussenstop voor doorreis, vlak aan A3. Grote 4 persoonskamer met dubbel bed waar nog 3e kind prima bij kan. Eigen kitchenette dus ideaal voor 1 nacht en je wilt eigen voorzieningen, tegelijk redelijke prijzen. Met parkeergarage

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    7,5
    Lekkere grote kamer met een kleine kitchenette.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    - Een waterkoker ontbrak. - De kap die over de kitchenette heen zat was erg laag waardoor we zelfs even water water koken in een gekke houding moesten staan.

    Lekkere grote kamer met een kleine kitchenette.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    7,5
    De rust in het hotel
    • Vakantiereis
    • Groep

    De extra parkeerkosten die je moet betalen (per dag max. € 10,-) en de minibar die niet is gevuld met de gratis frisdrank zoals vermeld op de site.

    De rust in het hotel

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    7,1
    Fitness, goed restarant en ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ver van alles in industriele zone

    Fitness, goed restarant en ontbijt

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    7,9
    Eigen parkeergarage
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Jammer dat er geen waterkoker was.

    Eigen parkeergarage

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: