Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Golden Tulip Bielefeld City Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Waldhof 15, 33602 Bielefeld, Duitsland

#13 van de 25 hotels in Bielefeld

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1254 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    4,6
    zeer slechte prijs kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Voor maar liefst € 160,00 per nacht word je getrakteerd op een jaren eind jaren 70/ jaren 80 hotel, wat in die staat is gebleven. Het voldoet volledig niet aan de normen van deze tijd. De kamers zijn saai met een slecht bed ( een matras op een harde onderbox . Dan lijkt het een boxspring, maar dat is het zeker niet. Gevolg ; je ligt op een keihard bed, zeer onaangenaam. De doucheruimte is klein en krap. Geen inloopdouche, maar je moet over de badrand klimmen om in bad te douchen. Dan sta je ook meteen met je hoofd tegen het plafond. Geen airco op de kamer dus zeer warm bij hoge buitentemperaturen. Slechts één lift in het gebouw voor ca. 100 kamers. Je staat dus minuten lang te wachten rond het ontbijt voordat er eindelijk een lift stopt. Ondefinieerbare vlekken in het tapijt op de gangen, maar met een beetje fantasie weet je wel wat daar zoal gelegen heeft. 's Avonds ook nog even laat een biertje gedaan op terras, loopt er zowaar ook nog een rat over het terras. Kortom; met 50 - 60 hotelovernachting die ik per jaar door heel Europa doe is dit een zeer slechte ervaring voor een schandelijke prijs !

    Als je in de binnenstad moet zijn ligt het hotel gunstig, verblijf je voor je werk echter buiten de stad dan is het stadsverkeer in ochtend en avond hinderlijk. Ontbijt is OK en personeel vriendelijk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    6,7
    niet geschikt voor motorrijders
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij kwamen met 2 motoren die we geparkeerd hadden in de parkeergarage naast het hotel. We vroegen bij het inchecken hoe we vanuit de parkeergarage in het hotel konden komen. De volgende dag bleek dat we allebei een boete hadden gekregen omdat er geen motoren in de garage geparkeerd mogen worden. Men had ons bij het inchecken hiervoor moeten waarschuwen! We konden de motoren gratis parkeren in een garage op 10 minuten lopen van het hotel. Toen we het hotel 1 dag eerder verlieten kregen we geen geld terug voor die ene nacht met het smoesje dat het niet verrekend kon worden met het ontbijt omdat het een ander BTW-tarief betrof.

    locatie en ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,5
    Het onrbijt was erg goed en uitgebreid.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen airconditioning was. We kregen een ventilator en daar waren we erg blij mee want mijn vrouw heeft slaapabneu. Verder was alles naar tevredenheid.

    Het onrbijt was erg goed en uitgebreid.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    8,8
    Goed net en schoon hotel in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De sproeier in onze badkamer was wat eigenwijs waardoor je niet lekker onder de waterstraal kan staan relaxen. Er is geen airco aanwezig en geen gekoelde minibar.

    Professioneel en vriendelijk personeel. Nette en schone kamers. Lift aanwezig. Goed ontbijbuffet. Goede lokatie in het centrum. Mooi terras bij het hotel om even wat te drinken en te kunnen genieten van de zon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,5
    Goede locatie, goede prijs-kwaliteit verhouding en zeer goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers hebben geen airco. Was behoorlijk warm op de kamers.

    Zeer centraal. Vlakbij oude stadscentrum. En toch vrij snel in groen. Vlakbij bekend wandelpad gelegen. Zeer goed uitgebreid ontbijt met verse ingrediënten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,5
    Goed!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    We hadden aangegeven dat we 2 hondjes zouden bijhebben. We werden bij aankomst in onze kamer superblij verrast met 2 slaapmatjes en 2 kommen en 2x pakjes met hondensnoepsticks voor onze lieverds.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    9,2
    Prima hotel, pal in het centrum en subliem ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco!.. Het was enorm warm op de kamer. Eerlijkheidshalve er ook aan toe voegen dat het buiten ook uitzonderlijk warm was.

    Prima hotel, pal in het centrum en subliem ontbijt. Een aanrader.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    6,3
    Mooi hotel helaas niet meer zo schoon als voorheen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij zijn er voor de derde keer geweest . Nu zijn de kamers en de badkamer van groen label voorzien. Helaas duidelijk niet schoon vieze randen tegels en wc vroeger was alles schoon . En we hadden een super klein bed met twee personen.Volgende keer beter hoop ik.

    ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    6,7
    Standaard, wat out of date , hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme kamer , ramen moesten 's nachts dicht vanwege straatlawaai. Telefoon kapot, bedlampje deed het niet. Lift vanuit parkeergarage was kapot, waardoor je met bagage moest sjouwen op de trappen. Te weinig plek bij ontbijtruimte.

    Mogelijkheid om onze fietsen te stallen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    6,7
    Prima hotel voor kort verblijf
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niemand bij de receptie bij aankomst. Wij moesten ca 5-10 minuten wachten op receptioniste. Zelfs telefoon werd niet beantwoord. Ander echtpaar stond eveneens te wachten. Zou gastvrijer kunnen.

    Prima overnachtingshotel. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Niet een hotel waar je een week wilt verblijven.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    4,2
    Ligging prima en met de auto goed te bereiken
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor deze accommodatie en betaalde prijs zeer eenvoudige kamers. Garderobe en kasten hier en daar stoffig. Voor het gebodene zeer aan de prijs.

    Ligging prima en met de auto goed te bereiken

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,3
    Pluspunten;
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is gedateerd! In de hoekjes liggen de koekjes...

    Pluspunten; Het hotel ligt op loopafstand van de stad. Parkeergarage naast het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,2
    Met een gezin hakt de prijs voor het ontbijt wat er extra...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met een gezin hakt de prijs voor het ontbijt wat er extra bij komt wel in. €15,00 pp pd is Met 3 Personen voor 3 dagen veel Geld wat de totaal prijs niet rechtvaardigt naar duitse verhoudingen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    7,5
    Prima ontbijt en hotel ligt vlak bij de Hermannsweg, een...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weliswaar een tweepersoonsbed, maar er was maar 1 kussen en 1 eenpersoonsdekbed, dat slaapt toch minder dan wanneer het een volwaardig tweepersoonsbed is.

    Prima ontbijt en hotel ligt vlak bij de Hermannsweg, een mooi lange afstands wandelroute door het Teutoburger woud

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    7,9
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer iets te warm. Vanwege baby konden we geen raam openzetten.

    Kamer schoon, ruim en goed ingedeeld. Ontbijt is zeker de moeite waard. Lekker en uitgebreid. Locatie pal in het centrum. Parkeren kan direct onder het hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    6,7
    Kamer was niet geschikt voor 2 personen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    inrichting van de kamer was meer een eenpersoons kamer met een tweepersoons bed, er was 1 fauteuil en 1 hoge stoel voor aan het bureau, De lift was het weekend defect waardoor wij wij van en naar de 4e etage met de trap moesten.

    Het ontbijt was prima

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    5,0
    Was uitstekend verzorgd ,niks op aan te merken
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks ,we waren super tevreden.

    De kamer was goed ,idem het ontbijt, en een goede service we hadden nog een armband laten liggen ,en die werd kosteloos naar ons opgestuurd. En s'avonds super genoten van concert van Andrea Berg op loop afstand van het hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,7
    Als je niet veeleisend bent is dit n goede plek in het centrum van de oude stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer 409. Er was een lamp bij de inkom stuk. Het bedlampje hing los en ging alle kanten op. Niet één Nederlandse zender op tv. De kitrand van het bad was smerig bruin. Slechte verlichting op de kamer. Kamer was erg simpel.

    De locatie en het ontbijt waren uitstekend

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi op de kamer is waardeloos, ver beneden peil voor huidige maatstaven. Voor verbinding moet je 10 meter de gang oplopen. Dit moet echt veel beter kunnen!

    Ligging en parkeren midden in oude centrum!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,5
    leuk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bedlampje is bijna boven et kussen opgehangen, gevolg dat je je hoofd stoot.

    Ontbijt was goed, personeel was vriendelijk. Hotel ligt tegen de Altstad aan.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    8,3
    Prima, betaalbaar hotel in het centrum van de stad.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi is gratis, maar niet erg snel.

    Kamers zijn ruim en voorzien van o.a. minibar, waterkoker, extra beddengoed en voldoende zit- en afzetmogelijkheden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,5
    Ons verblijf voor 1 nacht is goed bevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We konden niet in het hotel dineren. De prijs voor een ontbijt vonden wij voor ons veel te hoog. Dus dat hebben we niet gedaan. 14.00 euro p.p. is veel te veel. Het bleek dat we de auto konden stallen in een parkeergarage welke we nog wel moesten betalen voor 6.00 euro per dag.

    Dat je midden in het centrum van de stad bent. Ook kun je dichtbij eten. We hadden een twee persoonsbed met maar 1 dekbed. Nadat we dat doorgaven kregen we een andere kamer met gescheiden matrassen . Dat was heel fijn.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,0
    Kamers waren prima, zeker voor de geboekte prijs maar kwamen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Was prima als je niet van luxe houdt. Ook was er heel veel lawaai op straat omdat wij boven de ingang van de parkeergarage sliepen. Zorg dat je aan de andere kant verblijft.

    Kamers waren prima, zeker voor de geboekte prijs maar kwamen geheel niet overeen met de foto's die op site staan. Ook was het restaurant gesloten en was het ontbijt in een omgebouwde niet sfeervolle vergaderzaal. Kwaliteit en variëteit van ontbijt was prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Comfortabel en schoon. Bij warm weer is de kamer moelijk koel te krijgen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers hebben een raam dat open kan, maar het is niet voldoende. Een airco in de kamer is (in de zomer) geen overbodige luxe.

    Kamer ruim, bad heerlijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,3
    Aan tarief van Booking.com was de prijs/kwaliteit in orde. De gewone dagprijs is m.i. te hoog.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel heeft geen eigen parking. Parkeren moet je doen in de ondergrondse, betalende garage. Deze is echter oud en de plaatsen zijn héél klein. De kans op schade aan de velgen is groot (gelukkig bij mij niet gebeurd, maar het was spannend). Tip: 200 meter verderop is een moderne en grote ondergrondse parking. De airco mocht wat meer koelen.

    De éénpersoonskamer was niet groot, maar wel netjes. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    8,8
    Voor een weekend meer dan prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van het ontbijt heeft ons doen besluiten om elders te ontbijten.

    De ligging is perfect (midden in de binnenstad)! Parkeren in de parkeergarage naast de voordeur.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,9
    Zeer centraal gelegen hotel voor een weekend-trip met een heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt zeer centraal, wat als nadeel had dat het tot vroeg in de morgen buiten zeer rumoerig was (of dit alleen in de kerstmarkttijd is?). Als je het raam dicht hield was dit geen probleem (geluiddicht), maar dan was het erg warm/geen frisse lucht op de kamer. Daarnaast waren de kussens te dun (vonden allen van ons gezelschap).

    Het ontbijt was erg uitgebreid en werd regelmatig aangevuld!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    10
    het ontbijt was hemels en we hebben heerluk geslapen in de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    het ontbijt was hemels en we hebben heerluk geslapen in de mooie kamers op goede bedden....en nog een groot bijkomend voordeel is dat je loopt het hotel uit en je staat hartje centrum....echt een aanrader!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    9,2
    gezellig en rustig hotel in het centrum van de stad
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie propere kamer. Zeer uitgebreid en lekker ontbijtbuffet. Rustig gelegen en toch in het oude centrum. Overal vlakbij. Parking vlakbij (5 euro per dag)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    7,1
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen mogelijk om in bad te douchen.

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,5
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude inrichting donkere kamer

    Goede locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,8
    Goed hotel op mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een rumoerig terras onder ons raam

    Mooie locatie in het centrum

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    8,3
    Leuk weekend goed eten in de restaurants
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,1
    Prima verblijf voor een weekend en zeer centraal gelegen
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Miste de airco en het raam kon niet open vanwege geluidsoverlast. Was een beetje benauwd op de kamer.

    Prima kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai 's morgens vroeg van buiten.

    Ruime kamer en badkamer. Ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    In orde.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets gezelliger lounge.

    Prima ligging voor onze doeleinden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,1
    Gericht op zakelijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig en dan ook nog eens vroeg stofzuigen. Zeer traag internet.

    De ligging en grote bedden. Parkeren niet duur

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,9
    Het beste aan dit hotel is de zeer centrale ligging, direct...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het beste aan dit hotel is de zeer centrale ligging, direct bij het voetgangersgebied in het centrum. Desondanks behoorlijk rustig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Voor herhaling vatbaar

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Niet te groot en gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging in het centrum

    Niet te groot en gezellig hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,3
    Goed hotel en ontbijt in het het centrum van de stad.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles ok

    Ontbijt was goed. Dicht bij de stad en de metro.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    7,9
    Fijn gelegen hotel in het centrum van Bielefeld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was aan de magere kant. Af en toe geen bereik.

    Prima ligging met goede parkeergelegenheid. Goede bedden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    10
    Een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Kerstmarkt (500m.)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Heel lekker en gevarieerd ontbijt, vriendelijk personeel!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,5
    Het verblijf was geweldig. Kon niet beter.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed.

    Het ontbijt was geweldig. Veel keus zg er gewldig uit. Kunnen wij iedereen aanbevelen. We hebben genoten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    10
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Makkelijk toegankelijk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,9
    Vriendelijke ontvangst en check out bij receptie.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke ontvangst en check out bij receptie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,5
    Ontbijt was heerlijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was heerlijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    Paar dagen eruit.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Parkeren als service van hotel

    Kamer is goed,douche en toilet kunnen beter.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,2
    Roosje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    De locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Goed te doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifi

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    De kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar was alleen open op zaterdagavond. Konden de overige dagen niets krijgen. Te weinig in de minibar als de bar dicht is.

    De kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Hotel is netjes, zuivere kamer, prima ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,9
    Het ontbijt was dik in orde !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Geen parkeergarage waar een grote wagen kan parkeren ?...

    Het ontbijt was dik in orde !

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,7
    Locatie was een beetje gedompt en we hadden veel geluid van...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie was een beetje gedompt en we hadden veel geluid van de straat

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,3
    Weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De binnenstad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    9,6
    Zeer dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer dicht bij het centrum

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    10
    we hebben zo maar een upgrade gekregen , mooie grote suite ,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    we hebben zo maar een upgrade gekregen , mooie grote suite , met badjassen en slippers ,

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    alles goed voor elkaar.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    dat je direct in het centrum zit.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    8,3
    Zeer goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    9,6
    Variatie ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slijtage van het hotel (uitgezonderd hotelkamer Lekkage douce

    Variatie ontbijt Ligging midden in het centrum

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    7,9
    Mooi gelegen in het centrum van bielefeld met een betaalde...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen eigen parkeerterrein. Parkeergarage naast het hotel is krap en kan daardoor snel schade aan auto's veroorzaken. Verdient snel aandacht !!!

    Mooi gelegen in het centrum van bielefeld met een betaalde parkeerplaats (zie ook opmerking) naast het hotel.

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    4,6
    ligging van het hotel direct in het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    nog nooit zo slechte onkundige personeel bij receptie. ronduit onbeschoft ! en heel klein smal bed voor 2 personen.

    ligging van het hotel direct in het centrum

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,5
    De kamer was mooi en ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden waren mijns inzien aan de harde kant.

    De kamer was mooi en ruim. Er was een waterkoker met gratis koffie en thee en er was een gevulde koelkast aanwezig op de kamer. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    7,5
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat er bij deze prijs geen ontbijt in zit. Dat stond weliswaar bij de beschrijving maar toch. Daarnaast is het los bijboeken van een ontbijtje echt duur (e 17,00 p.p).

    De locatie. Ook heel makkelijk aan te rijden vanaf de hoofdweg.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,5
    Ligging van het hotel is uitstekend, je loopt zo de...
    • Zakenreis
    • Stel

    Kamers zijn wat gehorig.

    Ligging van het hotel is uitstekend, je loopt zo de voetgangerszone van Bielefeld in, parkeergarage onder het hotel voor slechts €4,- per dag. Ontbijt zeer uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2015

    7,5
    We waren hier voor een nacht, op doorreis, en hebben via...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijtprijs. En ik zag dat de kamerprijs ter plekken ook heel hoog zijn.

    We waren hier voor een nacht, op doorreis, en hebben via booking.com voor een prima prijsje er kunnen slapen. Vanwege de hoge ontbijtkosten hebben we in de buurt ontbeten (om de hoek hebben we nu met z'n tweeën voor 15 euro ontbeten ipv 17 euro pp bij het hotel). Het hotel ligt goed aan de rand van de stad. Prima uitvalbasis om de stad te verkennen en om met de auto te bereiken. Parkeergarage is bij het hotel voor vier euro per dag.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel lawaai s'avonds en s'nachts vanwege feestvierende supporters i.v.m. promoveren plaatselijke voetbal club. Feest vond plaats aan de kant van het hotel waar wij sliepen. Opletten dat je een kamer aan de binnenplaats krijgt in dit geval .

    Locatie

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    4,6
    Zeer oude en kapotte inrichting!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer oude en kapotte inrichting! Van de slaapkamer naar de badkamer de vloerbedekking dusdanig versleten dat deze raffelt waardoor je goed moet opletten dat je niet je nek breekt! De toiletpot op 3 plaatsen gebroken! Veel verf van de inrichting af en of aan het bladeren! In het weekend een hels kabaal buiten tot diep in de nacht! Dit ben ik van Mercure niet gewend!

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,1
    locatie, mooi aan de rand van de stad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onder in het pand bij het hotel zit een disco. Gaat op vrijdagavond en zaterdagavond tot diep in de ochtend door. Geen sluitingstijd. De muziek dreunt door tot in onze kamer op 2e verdieping. Na 2 nachten klagen een andere kamer gekregen.

    locatie, mooi aan de rand van de stad

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    6,3
    Ligging is goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Dit hotel heeft duidelijk een renovatie nodig. Muren in gang en kamers zijn grauw en beschadigd. Tapijt in mijn kamer was versleten en stuk. In de kamer hing een vreemd luchtje.

    Ligging is goed. Mooi in het centrum, en een (te dure) parkeer garage er pal onder.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    7,9
    Internet is er gratis.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Internet is er gratis. Parkeren was €4,00 per dag in plaats van €8,00. De dag van aankomst en de dag van vertrek wordt wel als een hele dag geteld.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,9
    -weinig geluid van de straat (kamer aan binnenkant)
    • Vakantiereis
    • Stel

    -kussens een beetje bescheiden

    -weinig geluid van de straat (kamer aan binnenkant) -makkelijke plek in de binnenstad -ruime standaard kamer met twee stoelen en voldoende ruimte om samen aan tafel te zitten -kastruimte

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    7,5
    pal in de voetgangerszone en de altstadt ook goed gelegen...
    • Vakantiereis
    • Groep

    pal in de voetgangerszone en de altstadt ook goed gelegen voor een wandeling naar de sparrenburg

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    5,0
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er zit een club/cafe naast het hotel. Met tot 3 uur snachts muziek in het weekend...goede plek dus voor een hotel ahummmm...NOT!!

    Goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    10
    Heerlijk ontbijt en ook plaats om te relaxen in de bar na...
    • Zakenreis
    • Stel

    Heerlijk ontbijt en ook plaats om te relaxen in de bar na autorit,

Er zijn ook 30 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: