Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure Hotel Hannover Medical Park Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Feodor-Lynen-Str. 1, Buchholz, 30625 Hannover, Duitsland

#57 van de 119 hotels in Hannover

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 351 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bij ontvangst aan de receptie kregen wij de vraag of wij ontbijt bij wilden boeken. Dit hadden wij echter al bijgeboekt maar kennelijk niet bij jullie bekend. Vervolgens liet ik de bevestiging zien waarop ik het antwoord kreeg : "Dat kan ik niet lezen". Daarna werd gezegd dat ze e.e.a. na zou kijken. Verder niets meer van teruggehoord. Er zat een scheur in het dekbedovertrek. Op de kamer misten wij enige algemene informatie zoals tijden voor ontbijt, lunch, diner, in- en uitchecktijden etc.

    Ontbijt was prima. Bedienend personeel personeel was erg vriendelijk. Parkeergelegenheid was prettig echter wel prijzig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    8,0
    Representatief hotel, gastvrij, comfortabele bedden en schone kamer. Aanrader!
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen. Persoonlijk ontbijt prijzig. Hier ook geen gebruik van gemaakt.

    Representatief hotel, comfortabele bedden; schone kamer met alle relevante benodigheden. 1 overnachting geboekt i.v.m. evenement in stad. Enkele minuten lopen naar U-bahn richting stad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,6
    Sehr gut!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Stopcontact bij het bed had zeer handig geweest.

    Goed ontbijt, zeer schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    10
    Prima verblijf
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netjes, schoon hotel. Keurig personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    9,6
    Vriendelijke gepersonaliseerde ontvangst in een nochtans vrij groot hotel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Vriendelijkheid en hulpvaardigheid van personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    7,9
    prima in orde
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    organisatie is goed, kamer alles wat verwacht kan worden is in orde, proper

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    4,6
    Niets
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De gehele accomodatie. Geen bediening op het terras om dat er onvoldoende personeel aanwezig was. 's avonds gevraagd tot hoe laat we konden eten.Er werd gezegd tot 22.00 uur, maar dit bleek onjuist te zijn. We konden nog iets aan de bar eten. Een desert kon niet meer verkregen worden, want de kok was weg en had de sleutels bij zich!!! Dit om diefstal van het personeel te voorkomen. Lijkt me logisch dat de kok vertrekt als de gasten ook weg zijn. A;s excuus werd gezegd dat er te weinig gasten in het hotel waren.

    Niets

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    5,0
    Personeel was behulpzaam
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Erg prijzig verblijf voor 3 overnachtingen zonder ontbijt en achteraf de parkeerkosten van 9 euro p/d ...

    Personeel was behulpzaam

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: