Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Metropolitan Hotel Berlin Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Schaperstraße 36, Charlottenburg-Wilmersdorf, 10719 Berlijn, Duitsland

#459 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1913 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,5
    Top verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heel erg duur. Dus dat zouden we de volgende keer niet meer doen. Daarnaast was de lift ook echt vreselijk, dus neem de trap!!

    De kamers en locatie waren allebei top. Het was heel rustig en dat vonden wij heel fijn. De badkamer was schoon, de bedden extra groot en de bedden sliepen heerlijk. Het was een top verblijf. We kregen zelfs nog extra kussens!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    6,3
    Ok. Maar niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ouderwets hotel, geen airco, wij hadden een snik hete kamer. Met de ramen open haal je alleen maar gespuis naar binnen. Tv was super klein, mijn laptop scherm is zelfs groter. Geen thee/koffie faciliteiten, geen engelse zenders. Alles alleen maar in het Duits. Zaten schimmel in de douche. Ontbijt daarentegen was dikke prima voor die prijs.

    De locatie Ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,1
    Rustig hotel, lokatie top, low budget en zeer verouderd, als je niet kritisch bent zeker doen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele gebouw oude muk, maar dat wist ik van te voren. Alles kraakt en is kapot, of vies van ouderdom. Op de waterkoker na is er nix. Het was stikheet, ramen moesten dicht vanwege herrie drukke straat om de hoek. Wij hebben 60 euro betaald voor kamer met balcon aan de voorkant, voor Berlijn klopt prijs/kwaliteitsverhouding. veilige buurt, ligging top, personeel top. Als je niet kritisch bent, low budget wil en rustig hotel, prima!!

    Ontbijt waardeloos, uitgedroogd, fout afgebakken, wrinig keuze, 1 x gedaan, daarna 3x naar supermarkt gelopen en lekker op de kamer aan de croissantjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,8
    We hebben een zeer goed lang weekend daar gehad met van alles in de buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer werd nogal vroeg schoongemaakt in de ochtend. Had wel wat later gemogen.

    Het ontbijt was goed en van alles wat. De kamers zijn oud maar wel schoon. We hadden het geluk een balkon te hebben aangezien ik een roker ben, en het was daar heerlijk om koel onder de bomen te zitten met het warme weer afgelopen weekend. Bedden waren goed. Personeel was heel vriendelijk. We kregen de tip van het personeel dat er een cafe was aan de overkant op de hoek aangezien er geen bar in het hotel was. Dit was een zeer goede tip. We hebben daar 3 avonden doorgebracht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Prima hotel voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms vraag ik me af of het genius voordeel soms toch de mindere kamers opleveren. Als ik onze kamer met andere kamers vergeleek, was die een stuk kleiner.

    Prijs kwaliteit verhoudng is heel goed. Locatie rustig en toch ben je snel met de metro overal. Rustige kamer, aardig personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    De kamer en badkamer waren schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed stond scheef/was doorgezakt, ik ben geen moeilijke slaper dus vond het alleen een beetje irritant. De muren mochten opnieuw geschilderd worden

    De kamer en badkamer waren schoon. De rest van het hotel overigens ook en dat vond ik erg prettig! Al het personeel was vriendelijk en behulpzaam als dat nodig was. Locatie was top, een rustige plek en toch maar op 10 minuten lopen van een grote winkel straat. Ontbijt was ook netjes verzorgd en voldoende keuze! Ik zou hier zo nog een keer verblijven!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    9,6
    De kamer was heerlijk ruim en het bed was heerlijk.
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarmingsbuizen gaven veel warmte af ...ook toen de verwarming uit was.

    De kamer was heerlijk ruim en het bed was heerlijk. Personeel was uitermate vriendelijk. Ligging was heerlijk rustig ...maar je bent wel binnen no time bij de metro. Ontbijt werd continue vers aangevuld. Kortom een heerlijk hotel met een meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    4,2
    we kiezen een volgende keer voor een ander hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden; matrassen waren echt slecht (oud springveren zonder bovenmatras); we kregen last van de rug. De kamer was scheef. Aan alle kanten: meubels en bed stonden scheef, waren ook enorm versleten. Er was een hoogteverschil van 20-30cm in de kamer zelf; zo extreem liep het af. Voor sommige mensen misschien geen probleem, maar wij ervaarden het als verschrikkelijk en niet comfortabel. Er was geen wissel naar een andere kamer mogelijk. Het stond ons inziens niet in verhouding met prijs/kwaliteit.

    Het personeel was redelijk vriendelijk. Aan het verzoek voor een extra kussen werd voldaan. Douche en toilet waren ruim. Het ontbijt was redelijk maar een beetje simpel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,1
    Basic, maar goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Basic, maar goed hotel. Comfortabel bed, kleine, prima badruimte met lekker warme douche en goed ontbijt. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Locatie is wat saai, wat voor veel van West-Berlijn geldt, maar wel dichtbij een metrostation zodat je snel in de stad bent. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,5
    Ruim voldoende
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gang is gehorig als er mensen langslopen. Krakende vloer. Kamer vrij klein. Onderhoud kozijnen en renovatie douchebak en wandtegels zou beter zijn

    Ontbijt goed Heerlijk bed Krachtige douche Schoon

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    8,3
    Het is een prettig verblijf geweest
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Gezellige bar

    Ontbijt was normaal goed . Jammer dat er geen bar was waar je gezellig wat kan drinken De kamer was van alle gemakken voorzien en was goed alleen was hij een beetje aan de kleine kant ( 1 persoonskamer)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Hele fijne, grote kamer met kookfaciliteiten (geen gebruik van gemaakt) en een ruime badkamer met een heerlijk groot bad. Personeel was vriendelijk en spreekt goed Engels, locatie top!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    6,7
    De locatie was prima, dicht bij metro en restaurants genoeg...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens ons verblijf deed de wifi het totaal niet! Toen we aankwamen werd er gezegd dat het misschien de volgende dag zou doen, niet dus. Het douche gordijn plakte helemaal tegen je aan als je stond te douchen. Vervolgens was de vloer van de badkamer helemaal nat als je uit de douche kwam, erg irritant. Gelukkig werd er wel elke dag goed schoon gemaakt en de handdoeken ververst.

    De locatie was prima, dicht bij metro en restaurants genoeg in de omgeving. Het ontbijt was gevarieerd genoeg. Het bed vond ik prima, mijn partner vond het niet zo fijn slapen. De douche had een hele fijne harde straal.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,9
    Tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel verder niks tegen. Voor mij is het oosten van Berlijn leuker, hierdoor zou ik dus als ik terug ga een hotel in het oosten boeken. Als dit niet lukt, ga ik zeker terug naar dit hotel!

    Het ontbijt was heerlijk! Het hotel was wat authentiek, wat ik heel mooi vond. De kamer was ruim en een heerlijk bed! De prijs en kwaliteit verhouding was goed! Verder konden we fietsen huren. Als dit niet lukte waren er verschillende metro's op loop afstand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    6,7
    Prima week gehad, Kurfürstendamm op loopafstand, metro dichtbij, goede fietsen bij hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    1 hoge stoel aanwezig, stoelen van het balkon gepakt om 's avond prettig te kunnen zitten ipv op bed. Het balie-personeel mag iets toegankelijker zijn al geldt dat niet voor iedere medewerker. Geen laatjes in nachtkastje, Deur kledingkast ging niet dicht.

    De kamer was sober wel schoon, prima bed. Het ontbijtbuffet was prima! Personeel over het algemeen vriendelijk zeker bij de kamers en het ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,1
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden 2 kamers gereserveerd en het was jammer dat we op 2 verschillende etages werden geplaatst. Ook had ik 2 niet rokers kamers geboekt, maar we kregen er maar 1. De tweede kamer was ook wat kleiner dan die van ons, De kussen zijn aan de zachte kant en helaas rook het in de badkamer wat zurig.

    Wij hadden een mooie grote kamer en het ontbijtbuffet was prima. Het hotel ligt dicht bij meerdere metro stations en de Kurfurstendam is op 10 minuten lopen. In de omgeving zijn meerdere restaurants. De bedden waren prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    5,0
    Klein en veel te duur
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet wat ik er van verwacht had. Ook veel te duur in vergelijking met wat je krijgt. Allereerst moet je een zeer lange wandeling maken door gangetjes met een trap halverwege. Dan kom je in de achterste kamer die werkelijk waar heel klein is. Er kan net een bed en bureau naast elkaar staan. Er is maar 1 stopcontact aanwezig die met een verlengsnoer uitkomt bij het bed. De kast sluit niet en de deuren hangen scheef. De badkamer is nog kleiner. Je moet halfgedraaid op het toilet zitten omdat de wasbak in de weg zit. De douche is afgeschermd met een douchegordijn. Bij het douchen zit je hier steeds tegenaan en je kan je hier ook nauwelijks bewegen. Het water op de rand van de wasbak stromen zo op de tegels en vormen een grote plas

    Het ontbijt was prima. Je kunt kiezen uit verschillende broodjes en verschillend beleg. Ook muesli behoort tot de mogelijkheid!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Super locatie, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een twee-persoons bed geboekt, dit bleek alleen te bestaan uit 2 1-persoonsbedden waarvan de matrassen niet tegen elkaar aan gelegd konden worden.

    De locatie is echt super, binnen een paar minuten lopen sta je op het metrostation en stap je zo de metro in. Het personeel is verder erg vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    5,8
    prijs/kwaliteit verhouding oké.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krakende vloeren, het is een oud pand. Smoezelige vloerbedekking door de gangen en de kamer. Met verstoken opstapjes. De lift stopt op een soort van oneven verdieping, dus trappen lopen. Het hotel heeft totaal geen uitstraling, een stoffige uitstraling.

    PRIJS kwaliteit is goed. Vriendelijk personeel. Bedden zijn goed, de sanitaire voorzieningen zijn goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,1
    Mooie stad hotel op een goede plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer. Daar kon je nog net zijwaarts langs de muur lopen. Onze bedden uit elkaar gezet 1 recht en 1 tegen de muur zodat beiden makkelijk uit bed konden zonder over elkaar te klimmen

    Ontbijt was prima. Personeel vriendelijk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    6,3
    Hotel prima voor een stedentrip! Ontbijt slecht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanbod bij ontbijtbuffet was zeer beperkt en afwikkeling van onze klacht niet naar tevredenheid.

    prima hotel voor stedentrip, schone kamer en vriendelijk receptiepersoneel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,1
    Prima schoon hotel om te slapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warm in kamer, raam moest open, jammer dat er niet een.openbare ruimte is om gezellig te zitten, ontbijt basic. Mini yoghurts en fruit een lachertje.

    Goede bedden, schoon, elke dag keurige schoonnaak,prima accomodatie om er alleen te slapen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen gezellige ruimte waar je je even kunt terugtrekken om eventueel met andere gasten te praten. Geen waterkoker of koffiezetapparaat op de kamer geen minibar op de kamer. Kamer was veel te warm. Deur van de kledingkast kapot, kapstok hing los. handdoekenrek in badkamer hing los. Lastig en gevaarlijk om uit de douche te stappen. Ik zou hier niet nog een keer naar toe gaan!

    Ruime kamer!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    7,5
    Ontbijt prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi viel soms uit. Kozijnen waren niet best. Kraan in de badkamer was lastig te bedienen omdat ie erg stroef liep.

    Ontbijt prima. Bed lag prima. Het was schoon. Heel vriendelijk personeel. Locatie helemaal top.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    5,8
    Het personeel was erg vriendelijk en er liggen leuke...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was redelijk vies. Na het douchen stond tevens de hele badkamer meteen blank.

    Het personeel was erg vriendelijk en er liggen leuke eettentjes dichtbij

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    7,5
    Hotel en mensen goed voor kort verblijf waarbij je op pad kunt
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het bed was kapot en de manier waarop herstel werd aangeboden liet wat te wensen over. Het ontbijt was erg sober, elke dag hetzelfde. Het hotel heeft geen bar of ruimte beneden waar je kunt verblijven.

    de locatie en vriendelijkheid van het personeel. Het is gezien de prijs een goed hotel. Sober, maar goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    9,6
    Geweldig! De volgende keer gaan we weer naar dit hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Alles was zéér goed, ruime schone kamer, prima bedden, dichtbij Metro, rustige buurt, privé parkeergelegenheid. Dit was onze 4e keer in dit hotel, dus dat zegt wel genoeg!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    8,8
    Prima hotelkamer, wel wennen aan de verkeersgeluiden als je zelf in een rustige omgeving woont.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen airco aanwezig. Dat hebben we gemist. Wij hadden mooi en warm weer toen wij er waren.

    Het was erg prettig om een balkon bij de kamer te hebben.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    10
    Super fijne dagen gehad qua alles.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks viel tegen

    Kamers ruim en schoon. Goede bedden en prima badkamer en genoeg kastruimte. Personeel vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,5
    Niet ontbeten ivm de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    De kamer was relatief klein en niet echt schoon!!

    Niet ontbeten ivm de prijs.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,4
    Kamer is schoon, erg klein, maar voor 2 dagen te doen. Berlijn is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel niet zo vriendelijk.

    Het ontbijt was prima. De kamer prima voor 2 dagen, echt niet langer!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    5,8
    Sauberes Zimmer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting, verouderd sanitair, deels slechte bedden. Renovatie dringend noodzakelijk

    Sauberes Zimmer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    ik geef hier 7.5 voor
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    de liften doen wel raar

    Was een normaal ontbijt zeker voldoende

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    7,1
    Ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,5
    prima prijs en kwaliteitsverhouding
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de staff was erg ongeïnteresseerd

    prima prijs en kwaliteitsverhouding

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    5,8
    Voor de rest kon het ermee door
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers douche met gordijn en was veel te warm

    Alleen ligging was goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    5,4
    Een niet al te dure plek om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed kraakte, zelfs als je amper bewoog. Personeel is totaal niet geïnteresseerd in de gasten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,5
    Comfortabel en plezierig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Het gemak en mogelijkheden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    6,7
    Ligging en hygiëne en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en geen WiFi ( stuk).

    Ligging en hygiëne en ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,1
    Comfortabel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Gehorig

    Ontbijt prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    Heerlijke stad, goed hotel, openbaar vervoer vlakbij. Goed weer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tegenvallers

    Alles was schoon en goed verzorgd. Niet overdreven luxe maar prijs/kwaliteit prima!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Kom graag nog eens terug
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles okay.

    Goed ontbijt, prima bed en tv. Goede locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,9
    Wij komen zeker terug :)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Hotel ligt in een rustige buurt. Prijs - kwaliteit heel goed :)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    8,3
    Ruim voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tafeltje op het balkon En geen plankje boven de wasbak in de douche En ik mistte verduistering gordijnen er hing maar 1

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    5,8
    Matig comfort, redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ouderwets, matig onderhouden, erg trage lift, soms het ontbijt.

    Nabijheid van het centrum. Parkeren.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    6,7
    Gunstige ligging voor verkennen stad en omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ruimte om gezamelijk te zitten

    Ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    5,4
    Voor 1 nacht net te doen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verfwerk is er slecht aan toe, niet hygiënisch, veel gebruikerssporen, erg gehorig

    ligging is Ok , bed in orde

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,5
    8
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt goed maar ook wat sober

    heerlijke bedden

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,5
    Net hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Relatief eenvoudig hotel met kleine kamers

    Net hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima locatie en vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    7,5
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamers mag blijkbaar worden gerookt en dat is minder prettig

    Uitermate behulpzaam en vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    6,7
    Simpel hotel, centraal gelegen in Berlijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Matig schoongemaakt, kamer niet super goed onderhouden

    Ruime kamer, vriendelijk personeel, centraal gelegen en goed genoeg voor leuke citytrip

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    7,1
    Helemaal goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Behulpzaam personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    7,9
    Mooie eenvoudige kamer met een goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie eenvoudige kamer met een goed ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,3
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg warm op de kamer, want geen airco.

    Locatie. Goede WiFi. Ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    7,9
    Rustig en lekker dicht bij kurfurstendam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de lift is een eng ding!

    De zeer rustige kamer Parkeren achter het hotel voor 8 euro, prima

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    7,9
    Prima ontbijt, goed bereikbaar, mooi gelegen valk bij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel mag wel een opknapbeurt krijgen, kastdeur scheef, losse traploper.

    Prima ontbijt, goed bereikbaar, mooi gelegen valk bij Kurstfurhrendam. Heel aardig personeel.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    9,2
    Geweldige plek in charlottenburg, heel centraal en toch...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Geweldige plek in charlottenburg, heel centraal en toch rustig. Goed bereikbaar met de auto en fijne parkeerplaats achter het hotel voor 8 euro per dag.Hotel basic maar schoon,fijn bed ,heerlijke douche .prijs kwaliteit echt heel goed

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    7,5
    Rustig.
    • Individuele reiziger

    In bad kamer hing een onfrisse lucht ondanks dat alles schoon was. Niet echt hinderlijk. Receptie nam dat serieus.

    Rustig. Goed ontbijt. Sympathiek. Sfeer van Berlijns huis, oude buurt was merkbaar, wat ik prefereer boven een onpersoonlijke chique hotelkolos. Betaalbaar en goed. Aardige mensen bij receptie. Goede Wifi voorziening. Dichtbij metro.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    8,3
    het was heerlijk in de buurt van een evenment waar ik...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De WIFI is absoluut uit de prehistorie, met iedere dag nieuwe paswoorden en ticketcodes die verdijnen als je de Ipad heb uitgezet of naar de ontbijtzaal verplaatste , een dagelijkse ergenis

    het was heerlijk in de buurt van een evenment waar ik daarvoor daarheen was , en een lekkere kamer

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    5,8
    De locatie is voor mij nog altijd top.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Na acht keer hier gelogeerd te hebben was het deze maal het minst. Kamers werden soms overgeslagen met de schoonmaak en die schoonmaak kon ook beter deze keer.

    De locatie is voor mij nog altijd top. Personeel is redelijk hulpvaardig.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    6,7
    Rustig gelegen maar goed bereikbaar, goede bedden, ruime...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamers soms wat gehorig, ontbijt was slecht gekoeld (zwetende kaas, boter, vlees), geen airco op kamers. Etages zijn niet per lift bereikbaar (stopt op 'tussen-etage' en verder per trap.

    Rustig gelegen maar goed bereikbaar, goede bedden, ruime kamers.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    7,1
    Het ontbijt was goed, prijskwaliteit verhouding prima en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen koffie en thee faciliteiten aanwezig op de kamer, de douche kon je niet fatsoenlijk afsluiten waardoor de badkamer drijfnat was en geen zitplaats in de kamer.

    Het ontbijt was goed, prijskwaliteit verhouding prima en aardig personeel.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    9,2
    Op loopafstand van 2 metrostations en de ku'damm.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De metrostations liggen niet aan handige lijnen om snel in het centrum te komen.

    Op loopafstand van 2 metrostations en de ku'damm. Nette schone kamers. Rustige buurt. Erg gastvrij personeel. Snel WiFi.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    8,3
    Ontbijt buffet veel keus en tot 11 uur aangevuld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijtruimte wel erg kil (heel wit) en lege plantenbanken voor de deur. Kamer aan de binnenplaats is wat gehorig, zeker met raam open (het was warm), omdat er leveranciers vroeg komen en rokers staan te kletsen

    Ontbijt buffet veel keus en tot 11 uur aangevuld. Dichtbij 2 metrohaltes en lopend ben je in 10 minuten in het centrum.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel, goede locatie, goede faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Plafondverlichting defect. Ook na twee keer melden niet gerepareerd en geen communicatie naar ons.

    Vriendelijk personeel, goede locatie, goede faciliteiten

  • Beoordeeld op: 11 april 2015

    6,3
    Kort tegen centrum
    • Groep

    Dat booking.com de juiste berekening niet gemaakt heeft veel te veel supplementen aangerekend zo ook bij mijn familie die op paasdag toekwamen gelukkig heeft het hotel het aangepast waarvoor dank

    Kort tegen centrum

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,1
    Lokatie is top
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer kon wat netter en schoner.

    Lokatie is top

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    7,9
    Fantastische locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het is een simpel hotel met vrij kleine kamers.

    Fantastische locatie. Zeer vriendelijk personeel. Simpel en doeltreffend hotel.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    7,5
    Goede locatie, prima hotel als je er alleen wilt overnachten...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Goede locatie, prima hotel als je er alleen wilt overnachten en de rest van de dag de deur uit bent

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    9,6
    Mooie schone kamers, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Mooie schone kamers, vriendelijk personeel. Metro binnen 500 meter.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    7,9
    prima ontbijt voor een nette prijs , gunstige ligging...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    prima ontbijt voor een nette prijs , gunstige ligging vlakbij de kurfurstendam , vriendelijke medewerkers , prima wifi op de kamers

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    10
    De plek en de prijs-kwaliteit was echt boven onze verwachting
    • Vakantiereis
    • Groep

    De plek en de prijs-kwaliteit was echt boven onze verwachting

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    7,5
    Gunstige ligging hotel en goed uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gangen in hotel met veel op en af stapjes.

    Gunstige ligging hotel en goed uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,9
    dicht bij centrum ontbijt was goed goed bij alle vragen die...
    • Groep

    dicht bij centrum ontbijt was goed goed bij alle vragen die je had

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    9,2
    Zeer schoon, netjes en goed betaalbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nvt

    Zeer schoon, netjes en goed betaalbaar.

Er zijn ook 22 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Metropolitan Hotel Berlin

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: