Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Michel & Friends Hotel Lüneburger Heide Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Hudemühlenburg 18, 29693 Hodenhagen, Duitsland

#4 van de 4 hotels in Hodenhagen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 267 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    3,8
    Bij de omschrijving stond dat we vanuit de kamer een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij de omschrijving stond dat we vanuit de kamer een uitzicht op de tuin zouden hebben. Dit was niet het geval. We hadden uitzicht op een dak, schoorsteen en muren. Het restaurant is groot met een aantal plaatsen bij het raam, met uitzicht op de tuin. Toen we aan een tafel bij het raam wilden gaan zitten met uitzicht op de tuin, mocht dit niet. Het andere gedeelte van het restaurant was donker en somber. Jammer van de mooie plekken bij het raam. Tijdens het ontbijt was het gehele team druk bezig met voorbereiden van de tafels voor de lunch. Hetgeen geen comfortabel gevoel gaf tijdens het ontbijt. De inrichting van het hotel is 'per ongeluk' jaren 70 retro en niet meer van deze tijd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    5,4
    Matig hotel voor kortverblijf
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer veel te klein. 1 stoel voor een 2 persoonskamer wc liep heel slecht door. Alhoewel een hondje mee mocht mocht hij nergens binnen alleen op terras maar door restaurant mocht niet. In het restaurant was het druk maar telkens was het buffet en dat was bijna 20€ per persoon. In de restaurants waar we gingen kon de hond mee en aten we aan een gunstiger tarief. De mensen waren er heel vriendelijk wat men in het hotel niet kan zeggen op een paar uitzonderingen na.

    De parking

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Een hotel zoals het hoort te zijn!!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geen

    Alles perfect verzorgd Eten slapen zwembad sauna

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    6,3
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    die kamers, je kunt er amper draaien, een echt fabriek hotel, garçons genoeg maar als je dorst hebt kun je beter eigen drinke meebrengen,

    ontbijt

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    10
    alles perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    alles perfect

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    10
    ligging hotel, perfect ingerichte kamer, onze hond was meer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    ligging hotel, perfect ingerichte kamer, onze hond was meer dan welkom.

  • Beoordeeld op: 27 februari 2015

    7,1
    privé-parking, vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    niets

    privé-parking, vriendelijk personeel. Kamer was OK, prima bed. Goed ontbijtbuffet.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: