Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Monopol Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Springestrasse 9, 45894 Gelsenkirchen, Duitsland

#5 van de 14 hotels in Gelsenkirchen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 552 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,5
    Dit hotel was mede i.v.m. het bezoek aan de Veltins-arena een prima accomodatie.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Veel herrie door aanleg van het tram/bus opstapplaatsen en de vele sirenes.

    Het vervoer per tram (opstap voor het hotel) was i.v.m. een activiteit in de Veltins-arena, waarvoor we kaarten hadden, gratis. Een prima ontbijt, zeker t.o.v. de prijs van € 6,50 p.p.p.d.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    Kamergrootte en grootte badkamer.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting wat gedateerd, maar wordt ruim gecompenseerd door kamer - en badkamergrootte.

    Kamergrootte en grootte badkamer. Ook de bedden waren goed. De ligging van het hotel is perfect. Dichtbij centrum van Buer. Goede eetgelegenheden. Echt gezellig. Typisch Duitse gemutlichkeit.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    6,7
    Redelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer. Gedateerd. Voelt beetje claustrofobisch. Veel geluid van buiten.

    Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt goed. Locatie midden in de stad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    8,3
    Gelegen nabij een gezellig stadscentrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor parkeren moet je €5,- per dag bij betalen. Je auto staat dan wel veilig in een aparte garage box!

    Gelegen nabij een gezellig stadscentrum. Prima faciliteiten op de kamer. Wij hadden een zeer ruime kamer met lekkere bedden. Daarnaast is dit hotel perfect voor wanneer je een dagje naar het attractiepark MoviePark Germany wil gaan. Het park ligt op circa 20 min van het hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,5
    Leuk hotel voor een fijne prijs. Jammer van de gordijnen.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gordijnen lieten enorm veel licht door. Het was hierdoor al vroeg in de ochtend heel licht in de kamer.

    Mogelijkheid tot het huren van een garagebox voor €5,- per dag zodat je auto achter slot staat.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    9,2
    Prima locatie voor een overnachting bij een wedstrijd van Schalke 04
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten voor een 3-jarige het volledige bedrag betalen voor het ontbijt. Bij de hotels die we tot nu toe met onze kind(eren) hebben bezocht was dit gratis of tegen een gereduceerd tarief.

    Goede locatie to snelweg Goede bereikbaarheid van de Veltins-Arena (tien minuutjes met de tram) Goed bed en een fijne douche Ondanks dat het aan een doorgaande weg ligt geen last gehad van het verkeer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    8,8
    Lekker geslapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt moet je een cappuccino uit een automaat tappen, waar je eerst een €1,- in moet stoppen. Dat was ik nog niet eerder tegengekomen en vond ik toch een vreemde gewaarwording.

    Mooie hoekkamer met veel ruimte. Busstation naast het hotel, maar weinig tot geen herrie daarvan.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,1
    Prima hotel voor zo'n paar dagen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wat wij vreemd vonden was dat je voor een cappuccino of espresso bij moest betalen. Dat is o. i. niet nodig. Je betaalt niet voor niets.

    Wij hadden een frisse kamer aan de achterkant want aan de voorkant zou je misschien last kunnen hebben van het verkeer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,2
    perfecte locatie voor gunstige prijs
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Parkeergelegenheid, eigen garagebox

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    Prima voor overnachting bij bezoek Schalke
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst was de kamer nog niet schoon gemaakt

    Goed ontbijt voor weinig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,8
    Top voor een tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtelijk lawaai van de buren

    heerlijk ontbijt, vriendelijjk personeel, wandelafstand centrum

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,5
    Goed overnachtingshotel voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was goed Alles was vers en er was genoeg keuze.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    Prettig hotel, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerking

    Nette kamer, prima verzorgd ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,8
    Het was aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was in orde

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    10
    De grote kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De grote kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    Het ontbijt was super en de kamers heel mooi en heel proper
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het ontbijt was super en de kamers heel mooi en heel proper

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    10
    Sfeer en personeel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Sfeer en personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    7,5
    De winst van Ajax
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    De winst van Ajax

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De behulpzaamheid van het personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,3
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    9,6
    Geweldig verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lekker en veel variatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,5
    Drinken uit de automaat, kamer was in een...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Drinken uit de automaat, kamer was in een "bijgebouw", 200 meter verderop.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    7,5
    Jammer dat je geen drankje kon doen bij aankomst
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je geen drankje kon doen bij aankomst

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    8,3
    Ruime 3 persoonskamer, fijne bedden, beetje gedateerd maar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Warmte in de kamer, ramen kunnen wel open maar dan heb je wel heel veel last van verkeer (bussen).

    Ruime 3 persoonskamer, fijne bedden, beetje gedateerd maar prima, ontbijt is uitstekend.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    8,8
    Zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer was ietwat verouderd De kussens waren erg dun/slap

    Zeer vriendelijk personeel Heerlijk uitgebreid ontbijt Goed hotel voor een zeer goede prijs!

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    6,3
    Ruime kamer, fijne bedden, goed ontbijt voor €5,50.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wat onduidelijkheid tijdens inchecken, gelukkig was het redelijk snel opgelost. Kamer niet opgeruimd en geen schone handdoeken op laatste dag, misschien omdat het een feestdag was. Gelukkig hadden we nog kleine handdoeken. Verder prima.

    Ruime kamer, fijne bedden, goed ontbijt voor €5,50.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,8
    nette schone kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    matras was erg hard

    nette schone kamer en badkamer.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    8,8
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prima ontbijt. Dichtbij Schalke 04 en openbaar vervoer voor de deur.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,1
    Helaas geen restaurant in het hotel om even een aperitief te...
    • Stel

    Helaas geen restaurant in het hotel om even een aperitief te nemen,na een een reis wil je meestal even bijkomen .

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    9,6
    Zeer mooi en proper hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Afstand staat 7,4 km van MovieTalk maar is er 21 km van

    Zeer mooi en proper hotel

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,3
    Vriendelijke ontvangst, snelle service en goedkoop in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vriendelijke ontvangst, snelle service en goedkoop in garagebox parkeren.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    6,7
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai en het slapen in een ander gebouw.

    Vriendelijk personeel. Prima ontbijt.

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: