Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Mons am Goetheplatz Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Waltherstraße 33, Ludwigsvorstadt, 80337 München, Duitsland

#325 van de 349 hotels in München

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 834 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    6,3
    Nette kamer, handig nachts in kunnen checken met een...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was voor €9,- per persoon nogal duur. Weinig aanbod, geen bruin/volkoren opties en gescheten broodjes waren snel droog. Koffie is niet aan te raden. Wel elke dag een lekker gekookt eitje gehad. Badkamer had geen kachel, daardoor konden handdoeken niet goed drogen. Locatie niet heel gezellig.

    Nette kamer, handig nachts in kunnen checken met een sleutelkluisje. Locatie zeer goed bereikbaar met ov.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    5,4
    De locatie ligt tegenover een metro station.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is erg klein en er is geen uitgebreide ontbijt. De prijs is niet in verhouding van wat ze aanbieden.

    De locatie ligt tegenover een metro station.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,9
    Aangenaam verblijf in München
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ondergrondse parking was volzet waardoor we op straat moesten parkeren, onduidelijke ingang van het hotel

    Mooie en ruime kamer, regendouche met sfeerverlichting, vriendelijk personeel, goede bedden, huisdiervriendelijk, metro dichtbij

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    5,0
    Kon beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig, kon de buren letterlijk horen, niet verstaan waren Polen..... Parkeren kon je niet reserveren...maar toen ik er kwam waren alle parkeerplaatsen gereserveerd???

    Ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    5,8
    Prima ligging
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De bereikbaarheid van de receptie. Wij hebben alle dagen NIEMAND gezien??

    Het beste aan dit hotel is de ligging. Daarnaast was onze kamer prima, maar wel zeer stoffig

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    4,2
    Kan veel beter
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet heel hygiënisch en geen eigen douche. Voor klein bedrag.meer heb je een normaal hotel met eigen douche. Receptie is niet heel welkom en vriendelijk.

    Redelijke prijs voor München

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    voor ons prima voor 1 nacht ...maar wij hadden kindje bij dus wij zouden niet voor meerdere nachten kiezen.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    4,2
    Slechte bedden en kussens
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Slechte bedden en kussens Rook niet fris

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    10
    Een heel gezellig hotel, sfeervol en vreselijke aardige mensen bij de receptie. En heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De sfeervolle lampjes id badkamer en de kamer! Heel gezellig en sfeervol ingericht!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    5,4
    Prima locatie, op loopafstand van het oude centrum, centraal station en metro voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was prima. Comfort van de kamer redelijk, wel erg gehorig. Sanitair matig. Geen bar in het hotel aanwezig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    2,5
    Prijs kwaliteit en personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit en personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    7,9
    Waarom moeten we meegenieten van het geluid van de vier kamers ernaast?
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Gehorigheid is dramatisch

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    4,2
    Dicht bij de U-bahn een supermarkt, maar was vrij duur
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er was gerookt in onze kamer, was kleiner dan gedacht en kreeg bij aankomst geen wifi code ondanks dat ik er om had gevraagd of dit nodig was. Volgende dag pas gekregen van andere medewerkster. Tevens was het nog een gedoe om de kamer te wisselen, omdat een andere dame de benen nam, konden wij haar kamer krijgen, maar deze moest nog schoongemaakt worden (op ons aangeven natuurlijk). Verder zijn er maar 2 wc's voor het hele hotel en deze zijn bijna altijd bezet. Wij gaan boeken nooit meer dit hotel.

    Dicht bij de U-bahn een supermarkt, maar was vrij duur

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    5,4
    De locatie is super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel was niet vriendelijk. Wij vroegen om hulp omdat we geen parkeerplek konden vinden en ze had niet echt een goede tip en het kon haar ook niet veel schelen. Kamers zijn best gehorig en de badkamer en toilet moet je delen.

    De locatie is super. Je stapt direct de tram in en reist de hele stad door.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,9
    Het hotel bevind zich op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De prijs van het hotel was aan de hoge kant, daarvoor verwacht je toch een iets ruimere kamer en een uitgebreider ontbijt. Ontbijtprijs was bij de totaalprijs inbegrepen, maar voor het bedrag wat beperkt.....

    Het hotel bevind zich op een goede locatie. Zeer dicht bij een metrostation, maar ook lopend dicht bij het centrum. In de buurt voldoende winkels, restaurants etc.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    4,2
    Plek hotel is op zich prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was gigantisch gehorig, mensen in de kamer naast je kun je letterlijk verstaan. Elke stap op de gang kun je daarnaast horen. Daarnaast niet goed schoongemaakt en een hard bed. Het ontbijt was daarnaast zeer beperkt

    Plek hotel is op zich prima.

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    7,5
    Goede locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Goede locatie

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: