Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landgasthof Frankentor

Weiherstraße 2, 97535 Wasserlosen, Duitsland

#1 van de 1 hotels in Wasserlosen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 333 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,9
    Prima overnachtingsplaats
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden helaas last van een brommend geluid (airco op het dak?)

    Prima hotel voor overnachting onderweg van/naar Oostenrijk. Netjes, goed ontbijt, redelijke prijs.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    3,8
    We hadden gevraagd om een aangepast ontbijt ivm allergie en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden gevraagd om een aangepast ontbijt ivm allergie en daar ook voor betaald. Ons werd meegedeeld dat dit geregeld was. Niet dus! Daarom vertrokken zonder ontbijt. Ook het geld is nog niet terugbetaald, ondanks toezegging daartoe. Afrader!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    6,7
    Gunstige ligging dichtbij snelweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buitengewoon onvriendelijke ontvangst. Blijkbaar waren we iets later dan verwacht. We hebben nog nooit zoiets onvriendelijks meegemaakt. Op het onbeschofte af. Betaling voor ontbijt kon alleen contant omdat de factuur al klaarlag en ze niet meer wilden toevoegen. Kon geen vriendelijk woord af. Bovendien sprak personeel onderling Russisch oid. Geen goed gevoel. Verder was de boel wat ouderwets, maar alles functioneerde.

    Gunstige ligging dichtbij snelweg.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    5,4
    Ik zou niet snel teruggaan, maar het was wel voordelig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was luidruchtig in het hotel op de gangen (door vrachtwagenchauffeurs) en in het restaurant werd uit besparing de kachel uit gelaten zodat het behoorlijk koud was. Het personeel was nogal nors, niet onvriendelijk.

    Ontbijt was goed en het eten 's avonds was ook ok van kwaliteit. Prijs was gunstig dus prijs/kwaliteit klopt wel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    6,7
    Het is een OK hotel, eenvoudig met weinig sfeer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een OK hotel, eenvoudig met weinig sfeer. De prijs is het belangrijkste voordeel, voor de rest ademt het hotel weinig gastvrijheid uit (weinig verlichting), direct betalen bij aankomst, apart afrekenen bij het eten. Je krijgt waarvoor je betaalt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    6,3
    Prima voor de doorreis naar huis of je vakantie adres
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden niet met onze creditcard of pin betalen. Maar dit werdt netjes gemaild voordat we afreisde naar dit hotel dus konden we genoeg contant geld meenemen. Ook de douche was wat beschimmeld.

    We kwamen laat aan en konden nog heerlijk warm eten wat zeer goed was en ook meer dan genoeg. En de prijzen waren ook prima. Wij waren met een gezin van vijf. Bedden waren prima. Ook het ontbijt was prima geregeld niet heel uitgebreid maar alles was dr.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,8
    We hebben een prioma
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Was allemaal prima

    Heerlijk ontbijt. Mooie ruime kamer en een prima badkamer. Dichtbij de snelweg, erg gemakkelijk en je hoorde de auto's op de snelweg niet. We kwamen pas 's nacht aan, maar er was voor gezorgd dat de sleutel klaar lag, prima service

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    5,0
    Middelmatig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden voor 5 personen geboekt en moesten voor 1 persoon ontbijt bij betalen (€ 10,-)omdat dit een 4 persoonskamer bleek en geen 5-persoonskamer! Bleek communicatiefout tussen Booking.com en Gasthof. Daarnaast was er veel trilling en geluid in de kamer doordat een andere kamer het licht (en afzuiging) in de badkamer aan liet.

    Ontbijt en eten was goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,9
    Voor tussenstop prima te doen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor onze zoon was het een domper dat hij geen toetje kon krijgen. Wat wij niet prettig vonden is dat alles cash betaald moest worden geen mogelijkheid tot pinnen.

    De kok kwam toch nog even koken terwijl het restaurant eigenlijk dicht was op zondag.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    6,3
    Prima voor één overnachting als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel opent pas om 17:00, kom je vroeger moet je wachten in een troosteloze omgeving waar niets te doen of te verkrijgen is.

    Leuk buitenterras maar helaas ook pas vanaf 17:00 geopend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    Niet extreem duur en ontbijt inbegrepen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Maak van de familie kamer een kamer voor 2 volwassenen en 2a3 kinderen ipv 4volwassenen en 1 baby

    Niet extreem duur en ontbijt inbegrepen. Gastvrouw was lief en klein beetje chaotisch

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,0
    de ligging, makkelijk bereikbaar hotel voor onderweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    warmte ik de kamer, krakend bed, stinkend beddengoed, doorgebakken pizza"s, vuil onder het bed.

    de ligging, makkelijk bereikbaar hotel voor onderweg. Vriendelijke maar gestreste eigenaar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    6,3
    Matig hotel, wel goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst was rommelig (gastheer was alleen en moest ook bediening terras doen), reservering was niet verwerkt. Half uur gewacht voor ik kon inchecken. Oude hotelkamer. Ontbijt was karig. Gastvrouw had meer interesse in Candycrush dan een 'goedemorgen'.

    Goede locatie en ruime parkeergelegenheid. Badkamer ruim voldoende.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    5,8
    Matig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Boeking stond niet bij Frankentor in de computer, terwijl wij een afschrift lieten zien die al maanden van te voren was geboekt. Hierna kreeg het personeel (Russisch) woorden met elkaar, maar kregen wij na lang aandringen toch de sleutels van 2 kamers. Eten moest direct na het nuttigen betaald worden (cash) geen pin of creditcard. Kamers wel schoon, maar gedateerd.

    Directe ligging aan de snelweg

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    Bijzonder
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuken is op zondag na 16:00 uur dicht. In een straal van 15 km geen geschikte eetgelegenheid op zondag te vinden. Ontbijt is erg basic.

    Direct aan de snelweg.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    8,3
    We hebben er heerlijk overnacht.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben er heerlijk overnacht. We hadden een ruime gezinskamer! Zag er goed uit en schoon! Ook met de hond kan je er goed wandelen. Je kan vlot de snelweg weer op.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    6,3
    Goed voor 1 nacht.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airconditioning

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    6,7
    Dicht langs de snelweg, goede doorreis locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco.

    Dicht langs de snelweg, goede doorreis locatie. Goed eten tegen redelijke prijs.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    5,4
    Eens maar nooit weer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer summier, de kamer warm en oud.

    De accommodatie ligt dichtbij de snelweg. Het diner was goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    9,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt moest je van tevoren boeken, en personeel sprak slecht duits.

    Goed hotel, voor overnachting. Netjes en schoon

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    5,0
    Blij dat we er maar 1 nacht waren
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers muf, slecht eten en onvriendelijk personeel

    Parkeergelegenheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne stoel in de kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    Gewoon weg top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De bedden die waren echt top

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    5,0
    Het was prettig omdat het bij de grote weg gelegen is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst had beter gekund. De kamer was niet erg schoon.

    de bedden waren prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    5,8
    handig bij de snelweg naar het zuiden, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    prijs/kwaliteitverhouding. Sober.

    handig bij de snelweg naar het zuiden, goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    Prima lokatie voor overnachten tijdens doorreis! Heerlijk diner
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Avondeten prima!!!! Ontbijt viel beetje tegen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,8
    Fijn doorreis hotel. Een van de betere
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene

    De douche was lekker na een week door bosnie te hebben getrokken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,6
    Aardige gastvrouw, prima eten, lekker bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aardige gastvrouw, prima eten, lekker bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,5
    GOED
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    -

    ER WAS ALLES VOLDOENDE

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt We moesten zelf de slaapbank opmaken.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    3,8
    Onhygienisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onhygienisch Beddengoed stonk Niet schoon Ontbijt zeer matig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    4,2
    Matig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overslag gesloten en slechte hygiene

    Dinee

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    8,8
    Ondanks dat we zeer laat aankwamen, heeft de eigenaresse op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat we zeer laat aankwamen, heeft de eigenaresse op ons gewacht. Nogmaals dank.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    7,9
    Prima voor doorreis naar bijv. Oostenrijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was goed voorverwarmd, nadat we bij de boeking hadden aangegeven dat we een jong kind hebben.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    8,3
    Prima voor onderweg
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een 4 persoonskamer 1 bed was echt slecht.

    Kamer groot, avond eten heerlijk en goedkoop.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,2
    Perfecte tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging is ideaal voor mensen op doorreis Eigenaar zeer behulpzaam en vriendelijk

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    8,8
    Hotelletje net van de snelweg, ideale locatie, ruimte voor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed kon beter in de kamer die wij hadden.

    Hotelletje net van de snelweg, ideale locatie, ruimte voor het uitlaten van de honden. Restaurant is goed, biertje erbij. Mooie kamer, schoon, groot. Aardige mensen.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    6,3
    ontbijt, diner
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    kamer was deprimerend. erg klein. Hoog en klein raam. Televisie uit de jaren 80. Oude meubels. Vloer linoleum met paarse en roze kleuren.

    ontbijt, diner

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    5,4
    De landschap!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Was niet mogelijk om buiten de kaart te bestellen...bjv. Pasta in plaats van Patat. Door feest totaal onderbezet.

    De landschap! Rustig..

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    5,0
    Prijs was te duur voor de gastvriendelijkheid!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prijs was te duur voor de gastvriendelijkheid!

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: