Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Motel One Berlin Ku'Damm Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Kantstr. 7-11a, Charlottenburg-Wilmersdorf, 10623 Berlijn, Duitsland

#97 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 832 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,6
    Comfortabel.
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was voor mij alleen prima. Maar wanneer je met nog iemand bent is de kamer aan de kleine kant. Je kan je bagage dan niet kwijt. Hoewel het bed super comfy is, zijn de kussens hard en te dik. En als laatst, ik vermoed dat het hotel recent helemaal verbouwd is. Ik begrijp niet waarom er niet meer aandacht is besteed aan de lucht afvoer in de badkamer. Uren na het douchen was alles nog steeds nat van condens en hing er een warme benauwde lucht. Het laatste is vooral jammer. Maar verder een heel fijn hotel om te verblijven. Zeker een aanrader.

    Perfecte locatie. Nog geen 5 minuten lopen van Zoologischer Garten Bahnhof en Stage theater des Westens zit pal naast het hotel. De kamer was schoon. Er is veel zorg besteed aan de aankeding en het verblijf voor de gast zo aangenaam mogelijk te maken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    9,2
    No-nonsense goed hotel, goed prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine badkamer, je kan er niet met twee in, zelfs alleen in de badkamer zijn geeft je al een benepen gevoel.

    Prima ontbijt, weliswaar te verbruiken op kleine stoelen met beperkte ruimte. Zeer zuiver Hotel. Uitstekende ligging vlakbij Kurfürstendamm, pal in het centrum van Berlijn. Parkeren kan je perfect in de hoogbouwparking achter het hotel, kost 11 eur / 24uur. Neem ook zeker een dagticket metro om de stad te verkennen of huur een fiets.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    10
    Schoon, fijn, gastvrij, kortom heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk niets, maar als ik dan toch iets moet noemen: De badkamer is een beetje krap

    Schone kamers, een goed bed, een fijne douche, vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom: Super!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    Volgende keer boek ik weer in dit hotel
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Niets viel tegen. Persoonlijk heb ik in een hotel liever laminaat of iets dergelijks op de vloer in plaats van tapijt, maar dan had ik ergens anders moeten boeken.

    Gewoon goed: geen pretentieus hotel, maar gewoon goed, tot en met de zeep in de badkamer. Kwalitatief goed op orde, schoon, goede locatie, plezierige behandeling door personeel. Redelijke prijs. Wat wil je meer?

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    10
    Perfect hotel voor een stedentrip naar Berlijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie kamer met heerlijk bed en fijne badkamer met regendouche.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    9,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie en bereikbaarheid en parkeergelegenheid

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    9,2
    Zeer Prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Het parkeer tarief via Motel One!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    8,3
    Handige lokatie met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    geluid van de metro

    Lokatie is top

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,3
    Prima prijs/kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Prima prijs/kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    7,5
    Ruime kamer en leuke lounge.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ondanks de grote kamer was er geen kast in de kamer en was de badkamer aan de krappe kant in verhouding met de kamer. Daarnaast wilde we in de ochtend/'middag de kamer iets langer hebben maar dat kon niet, normaal gesproken is dit als alle kamers vol geboekt zijn. In ons geval bleek echter dat er heel veel kamers nog vrij waren.

    Ruime kamer en leuke lounge. Zeer vriendelijk personeel. Parkeergarage om de hoek, ideaal als je met de auto bent (11 euro per dag)

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    8,8
    Een prima hotel met goede faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    -

    Een prima hotel met goede faciliteiten. De standaard kamers zijn redelijk klein (16m2), maar groot genoeg voor een kort verblijf. De bedden zijn comfortabel en het personeel is vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    10
    Zeer gunstige locatie op 2 min lopen van de kurfustendam en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Handoeken in badkamer waren stoffig en lieten pluisjes achter.

    Zeer gunstige locatie op 2 min lopen van de kurfustendam en bus metro stations. Kamers zijn simpel maar netjes en chique. Personeel super vriendelijk. Ontbijt goed !

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    7,1
    goede prijs-kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik vond het ontbijt iets te sober.

    goede prijs-kwaliteitsverhouding. Perfect voor een kort verblijf

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    9,2
    Het personeel is heel behulpzaam
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Een kamer waar ik zat was naast het spoor.

    Het personeel is heel behulpzaam

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    8,5
    Prettige plek in de stad, naast het theater waar we heen...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Persoonlijk vond ik het matras wat hard en het kussen wat dun.

    Prettige plek in de stad, naast het theater waar we heen wilden.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    8,3
    Geen geluidshinder van buiten, eeer goed ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen geluidshinder van buiten, eeer goed ligging!

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    5,8
    mensen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    hygiene

    mensen

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    8,3
    parkeergarage naast het hotel super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bed veel te hard!!!!!

    parkeergarage naast het hotel super!!!!

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    10
    Kamer schoon en fris, en rustig (zoals gevraagd).
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer schoon en fris, en rustig (zoals gevraagd). Personeel zeer aardig en behulpzaam. Kom graag weer terug.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: