Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Motel One Frankfurt-Eastside Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Hanauer Landstraße 142, Ostend, 60314 Frankfurt am Main, Duitsland

#35 van de 221 hotels in Frankfurt am Main

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 667 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,6
    2 fantastische dagen
    • Stel
    • Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kluisje of minibar

    Volledig en simpel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    7,1
    Prima prijs kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Matige matrassen

    Zeer goede hygiene

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,5
    Goed verblijf voor een paar nachten
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Goed ontbijt en schone kamer en badkamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    9,6
    Prima hotel voor een aantrekkelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekend ontbijt en een goede uitvalsbasis wanneer je op doorreis bent of de stad wil bezoeken.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,5
    Personeel, schoonheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lokker, geen koelkast

    Personeel, schoonheid

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    9,2
    Prima uitgangspunt voor een stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    De kaart, met name de hapjes, had wat uitgebreider mogen zijn.

    Prima ontbijt. Hotel ligt op een ideale locatie, openbaar vervoer voor de deur.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 april 2016

    7,1
    Wij boeken vrijwel altijd bij Motel One voor onze...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Liever zitten we iets meer op loopafstand van het oude centrum. Het uitzicht uit onze kamer was vol op de muyr van het naastgelegen Audi-centrum. Is niet anders en kunnen ze ook niks aan doen. Wel vonden we de ventilatie in de kamer erg tegenvallen. Deze stond uit. Het raam openen was geen optie vanwege het geluid.

    Wij boeken vrijwel altijd bij Motel One voor onze stedentrips. Dus we weten wat we kunnen verwachten en dat is altijd prima.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    8,3
    goed ontbijt, prettige kamer, alles is er wat je nodig hebt,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    goed ontbijt, prettige kamer, alles is er wat je nodig hebt, zonder opsmuk

  • Beoordeeld op: 3 februari 2016

    8,3
    Prima prijs/kwaliteit.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Parkeerplaatsen niet voor hotelgasten te reserveren.

    Prima prijs/kwaliteit. Prettige medewerkers, schone kamers. Goede wifi.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    7,5
    every thing is near by so it is good place
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    every thing is near by so it is good place

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    7,5
    Alles oke
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Alles oke

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Motel One Frankfurt-Eastside

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: